HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:09

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 16:48

A vallasi, szexualis, etnikai, vallasi kisebbsegek melletti partfogas szerintem nem jo erv arra, hogy belerugjunk a tobbsegi tarsadalomba, hogy fenyegessuk azt. Ezert akomunikativ egy olyan plakat, amire az vagyon irva, hogy "Minden otodik ferfi veri a feleseget". Ez talal es igaztalanul talal. Ez azt sugallja, hogy mi magyar ferfiak verjuk a felesegunket, meg akkoris ha tortenetesen te vagy en vagy akarki nem vered. az a kollektiv bunosseggel valo fenyegetozes. disszonans es karos.

Durván önző, közösségellenes, valóságtól elrugaszkodott látásmód. A társadalom felelős a saját tagjaiért. Magad is felelős vagy azért, hogy a szomszéd ne verje a feleségét, gyerekét. Szimplán azért, mert egy közösségben, egy társadalomban élsz: a társadalom pedig nem csak elszigetelt egyének gyűjteménye, hanem közösség. Ha érted, mit jelent az, hogy közös.
Ha a szomszéd veri a feleségét, tudsz róla, és nem teszel semmit, az a saját szégyened. Bármilyen közösségi általános szemhunyás közös bűn. A kampányok meg arra kellenek, hogy egyáltalán tudatosodjon: asszonyt verni bűn, nem szabad elmenni mellette szó nélkül.

Idézet

a sztereotipiak leteznek, kialakulnak. de le karosozni nem lehet egyertelmuen oket.

De, le lehet. Sőt, esetenként kell is. Pl. ugye: asszony verve jó... Meg sorolhatom. Ha azt hiszed, hogy ezekről a sztereotípiákról ebben a kultúrában nem lehet egyértelmű véleményt mondani, akkor valami komoly baj van odabent.

Idézet

persze hogy nem. jol meg kell alazni. es nem utanajarni hogy esteleg egy nem eppen kivant szexualis eroszak a forrasa. just for the log: a harcias homofobok 70-75%-anal ez a melyebb ok.

Az 'alázás' a saját vetítésed... Amúgy pedig: a vonatkozó becslések szerint a népességből ca. 2-5% ilyen-olyan mértékig homoszexuális hajlamait tekintve. Ebből erőszakos nagyjából ugyanannyi, mint a hetero népességben... Azaz szerinted tízezrelékekben mérhető mennyiségű erőszakos homo kínálta be a társadalom ca. harminc százalékát kitevő aktív homofóbok nagy részét.
Király ez az 'érvelés'...

Szerkesztette: Rive 2005. 08. 31. 08:13 -kor

Elköltöztem :-)

#1222 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:23

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 17:05

NEMÁÁÁÁ!!!

5-6-7-8-10 éves gyerekek "véleményét" olvashatjuk.

Te tényleg komolyan gondolod, hogy egy 5-6 éves gyerek magától mond ilyeneket, mint ami le van írva???
Ugyan....

A tanulmányban egy ötéves se volt: hatéves kettő. A többi ennél idősebb. A fiatalok interjúszövegeiben jól tettenérhető a korosztályra jellemző nyelvhasználat: mélységükben differenciált fogalmak helyett kategóriákat használnak, rövid, egyszerű gondolatokra épülő egyszerű mondatokat sorolnak egymás után, kevés szóval. Semmi olyan nincs a szövegekben, amit bármely adott korú gyerek ne tudna előadni egy olyan témáról, amit boldog-boldogtalan naponta az orrára húz.

Ha nem hiszed, konzultálj egy fejlesztőtanárral, vagy egy gyerekpszichológussal.

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:05

Próbáld már ki, hogy egy magyar óvodában járva (majd ha lesz saját gyereked) rákérdezel egy 5 éves gyereknél, hogy mit jelent a leszbikus, tudja-e?

Ha olyan gyereket választasz, aki szülei kapcsán naponta kap a fejére a szülei milyensége miatt, akkor már egy öt éves is bőven ismerni fogja a 'leszbikus' kategóriáját.

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:58

Ezek szerint MINDEN azonos nemű szülőpár esetén igen korai korban (akár már 5-6-7 évesen) tudatosítják a szülők, hogy ők másak, mint a többiek, ellátják megfelelő tanácsokkal a gyerekeket, példákkal szolgálnak nekik? Miért is tennék ezt? Hisz pont nem ez a céljuk.

Pont nem a szülők teszik... Biztosan érted, hogy miről is szólnak azok az angol szövegek?

Szerkesztette: Rive 2005. 08. 31. 08:29 -kor

#1223 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 21:54

...és ha nem binárisan gondolkoznál és a társadalmat nemcsak homofilekre és homofóbokra osztanád fel ...

vs.

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 21:31

...ne kampényolsjunk se ellenük, se pedig mellettük...

Magad osztod fel binárisan a társadalmat... Aki a hátrányos megkülönböztetés ellen kampányol, az már mellettük kampányol... Közben mást vádolsz azzal, hogy binárisan gondolkodik...

#1224 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:35

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:06

Ezért baromság azt mondani hogy a homoszexualitás nem abberáció. Miféle gének azok egy szervezetben melyek a funkcionalitás ellen dolgoznának.

Nézz utána a sarlósejtes vérszegénység problematikájának.

#1225 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:42

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 7:53

Talán mert már egy ideje elsődlegesen nem szexuális úton terjed? :think:

Khm! Fontos.

Az AIDS ma is elsősorban szexuális úton terjed. Csak éppen a kezdeti kitörések, illetve elfolytásuk után immáron legnagyobb számban a heteroszexuális népesség körében terjed, illetve jelenleg heteroszexuális aktusokban fertőződnek meg a legtöbben!!!

A méhen belüli fertőzés bár a HIV-pozitív anyák körében gyakori, a HIV pozitív anyák viszonylag kis száma, illetve fertőzött gyerekek viszonylag rövid túlélési ideje miatt pillanatnyilag nem befolyásolja jelentősen a fertőzöttek statisztikáit.

A közös tűhasználat/kábítószerezés útján való terjedés az egész világon visszaszorulóban van, bár a vonatkozó csoport még ma is az erősen veszélyeztetettek közé tartozik. Lokális különbségek természetesen vannak a helyi szokásoknak, illetve a helyi hozzáállásnak megfelelően.

Szerkesztette: Rive 2005. 08. 31. 09:33 -kor

#1226 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:48

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 8:58

Amennyit az egyik oldalra, annyit a másikra is :omg: De ezt a választ magad is sejthetted.

De, bezony ezeknek az eredete is ott van... A felszínére pedig ráfekszik a média, hogy prezentálhassa a napi botrány-betevőt a fogyasztóknak.

Néhány 'érvelési' sémában folytonosan helyet kap, hogy maguk tehetnek a megítélésükről... Most is, régen is: hogy az előítéleteknek biztosan van valami alapjuk... Ennek vizsgálatához pedig vastagon bele kell nyúlni a múltba.

1: Ez akkor lenne igaz, ha a "homofóbok" az utcára vonulnának és meleg-ellenes felvonulást/tüntetést szerveznének. Akkor érteném, hogy a melegek miért mennek az utcára. Épp az a baj, hogy nem működik az "amennyit az egyik oldalra, annyit a másikra is". Ha sarkítjuk, lassan már ott tartunk, hogy aki nem meleg, vagy nem tartozik egyik kisebbséghez sem (stb), az már nem is normális és húzza meg magát és ha véletlenül ki meri nyitni a száját, hogy "bocsánat, de azért, mert én nem vagyok meleg, vagy kisebbség (stb), attól még nem biztos, hogy kevesebb jogomnak kell lennie", akkor meg kikáltják kirekesztőnek, vagy rasszistának, vagy mittudomain. Ez így nem működhet, hogy folyamatosan csak az egyik féltől van megkövetelve a tolerancia, a megértés, a türelem. A melegfelvonulásokon miként nyilvánítják ki a melegek a társadalommal szembeni toleranciájukat, megértésüket és türelmüket? Vagy egy interjúban, mikor önnön felsőbbrendűségüket hangoztatják?Ugye, hogy sehogy, sőt, szándékos hangulatkeltés, polgárpukkasztás, magamutogatás és közerkölcs-sértés, ami történik. Tudom, tudom, ők a díszbuzik, de bocsánatért esedezem: Ők a hangadók, a meleg társadalom képviselői, akik megmutatják magukat széles körben, az utcán, a médiában, stb. Díszbuzik vagy sem, ők formálják a közvéleményt, sajnos pont saját maguk ellen.

2: A napi botránybetevőt nem az általad homofóboknak nevezettek generálják, elég, ha csak megnézed a tegnapi Mónika-show egyik szereplőjét. Nem részletezem.

3: Ennyi erővel a franciák lerohanhatnák angliát, mi atomrakétát lőhetnénk a törökökre... Egyszóval fontos kérdés, hogy mennyire nyúlunk vissza a történelemben, hisz pl a 18. századi magyar társadalmat véletlenül sem vethetjük össze a mai társadalommal akkor sem, ha akkor is voltak és most is vannak melegek. Úgy vélem, hogy ha a II. Világháború utántól szemléljük az eseményeket, akkor a melegek ügye rengeteget fejlődött, helyzetük óriásit javult és erősödött a társadalomban. Még mindíg azt mondom, hogy a mai társadalom nagyonis toleráns a melegekkel szemben. Még ezelőtt 20 évvel az elkörcsrendészet agyba-főbe verte a melegeket (ha kiderült róluk, pláne ha közterületen "rajtakapták"), ezt ne feledd.

#1227 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:49

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:18

Nem mindegy, hogy micsoda? Ilyenek és kész. Muszáj neked azt bizonygatni, mennyire is "természetellenes" meg "undorító", meg amúgy is mindenki dögöljön meg, aki nem normális (mármint a te értékrended szerint).

Nekem ugyan semmi bajom velük amíg engem nem találnak meg, de azt senki ne bizonygassa már, hogy ez normális. Eleve kis százalékban vannak jelen és az élet minden területén azért a többség a mérvadó és ez így is van rendjén. A másik meg, hogy nem tudnak olyan funkciókat ellátni amik a természet törvényszerűségeihez tartoznak. Mi ez ha nem eltérés a normálistól?

#1228 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:52

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 9:42

jelenleg heteroszexuális aktusokban fertőződnek meg a legtöbben!!!

Szép piros kiemelés sok felkiálltójellel. Ez kb annyira számít mint a statisztik, hogy Opelt lopnak a legtöbbet. Nyilván nagyságrendekkel több a hetero aktus (szerencsére) mint a homo, emiatt nyilván többen is fertőződnek meg.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1229 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:02

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 9:52

Szép piros kiemelés sok felkiálltójellel. Ez kb annyira számít mint a statisztik, hogy Opelt lopnak a legtöbbet. Nyilván nagyságrendekkel több a hetero aktus (szerencsére) mint a homo, emiatt nyilván többen is fertőződnek meg.

Természetesen előkeresheted a megfelelő statisztikákat, illetve azok adatfelvételi metódusait, egyebeit. A sok felkiáltójel amiatt számít, mert itthon az utóbbi években sajnos az adott betegséggel kapcsolatos felvilágosítás gyakorlatilag megszűnt. Ennek köszönhetőek azok a tévhitek, amit megpróbáltam korrigálni, és amik miatt a hetero népesség tekintélyes része teljes felelőtlenséggel kefél fűvel-fával védekezés nélkül.

Szóval, mindenki gondolkozzon el szépen azon, hogy ma bizony legtöbben heteroszexuális úton fertőződnek meg HIV vírussal :)

#1230 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:07

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:02

Természetesen előkeresheted a megfelelő statisztikákat, illetve azok adatfelvételi metódusait, egyebeit. A sok felkiáltójel amiatt számít, mert itthon az utóbbi években sajnos az adott betegséggel kapcsolatos felvilágosítás gyakorlatilag megszűnt. Ennek köszönhetőek azok a tévhitek, amit megpróbáltam korrigálni, és amik miatt a hetero népesség tekintélyes része teljes felelőtlenséggel kefél fűvel-fával védekezés nélkül.

Szóval, mindenki gondolkozzon el szépen azon, hogy ma bizony legtöbben heteroszexuális úton fertőződnek meg HIV vírussal :)

Ne haragudj de ez hülyeség, a gyerkőcőket mással se riogatják állandóan, csak aids így, hiv úgy és magyarországon asszem nagyon elenyészó számú aidses van, tehát kb annyi az esélye, hogy egy aidses nővel találkozol, mint hogy belédcsap a villám. Persze nem azt mondom azért nem árt óvatosnak lenni, de szerintem ez már túzásba van víve, mint minden más is itt mo-n.

#1231 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:07

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:02

Nekem is bökte a szemem amit beírt, hogy már nem sexuális úton fertőz a legjobban, bár statisztikák nem állnak a rendelkezésemre. :)

#1232 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:21

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 9:48

1: Ez akkor lenne igaz, ha a "homofóbok" az utcára vonulnának és meleg-ellenes felvonulást/tüntetést szerveznének.

Khm. Akkor szerinted a homoszexualitás paralelje a társadalomban a homofóbia, nem pedig a heteroszexualitás :confused: Számomra úgy tűnik, hogy ez a gondolat még némi csiszolásra szorul :)

Idézet

Akkor érteném, hogy a melegek miért mennek az utcára.

Ki megy az útcára?  Amelegek, vagy a díszbuzik? Tudod mit? Tőlem a díszbuzik mellé ugyan állíthatod paralelnek a homofóbokat ;) Amúgy a melegfelvonulásokon rendszeresen meg is nyilvánul néhány díszpéldány.

Idézet

Ha sarkítjuk, lassan már ott tartunk, hogy aki nem meleg, vagy nem tartozik egyik kisebbséghez sem (stb), az már nem is normális és húzza meg magát és ha véletlenül ki meri nyitni a száját, hogy "bocsánat, de azért, mert én nem vagyok meleg, vagy kisebbség (stb), attól még nem biztos, hogy kevesebb jogomnak kell lennie", akkor meg kikáltják kirekesztőnek, vagy rasszistának, vagy mittudomain.

Ettől igen-igen messze vagyunk... Egyelőre egyes kisebbségek hátrányos megkülönböztetése probléma. A törvényeket, szabályokat még mindig a többség szabja :) És ez így is marad :)

Idézet

A melegfelvonulásokon miként nyilvánítják ki a melegek a társadalommal szembeni toleranciájukat, megértésüket és türelmüket? Vagy egy interjúban, mikor önnön felsőbbrendűségüket hangoztatják?Ugye, hogy sehogy, sőt, szándékos hangulatkeltés, polgárpukkasztás, magamutogatás és közerkölcs-sértés, ami történik. Tudom, tudom, ők a díszbuzik, de bocsánatért esedezem: Ők a hangadók, a meleg társadalom képviselői, akik megmutatják magukat széles körben, az utcán, a médiában, stb. Díszbuzik vagy sem, ők formálják a közvéleményt, sajnos pont saját maguk ellen.

Például ez is az egyik olyan előítélet, amivel kapcsolatban a mainál differenciáltabb gondolkodásra van szükség :) Valamikor korábban írtam: a népesség tekintélyes része még mindig azt hiszi, hogy az átlagos homo az a bőrszerkóban pompázó páva a kamion tetején. Pedig még ma is gyakori az, hogy a negyven körüli 'rendes' családapa, miután továbbnevelte a gyerekeibe a megvalósítatlan természetes szexuális identitása miatt érzett flusztrációit (nem, nem a nemi identitását nevelte tovább, hanem a flusztrációit), egyszercsak rájön, hogy hoppá...

Idézet

2: A napi botránybetevőt nem az általad homofóboknak nevezettek generálják, elég, ha csak megnézed a tegnapi Mónika-show egyik szereplőjét. Nem részletezem.

Egyrész én nem nézek effélét (na jó, havonta átlag egyszer átpörgetek rajta, és hallok belőle ca. fél percnyit...), másrészt nem is írtam, hogy a homofóbok készítenék a műsorokat. Azt írtam, hogy a homofóbok számára készítik a műsorokat :) Ha a célközönség megszűnne, akkor eltűnnének ezek a botrányműsorok, illetve mivel nem kellene mi/ki ellen védekezni, szépen kihalnána (illetve a hetero népesség megfelelő arányaihoz konvergálna) a díszbuziság. Ennyi :)

Idézet

Egyszóval fontos kérdés, hogy mennyire nyúlunk vissza a történelemben

Amennyire a jelenlegi problémáink megoldása, megértése kapcsán szükséges... A jelen problémáink és céljaink az irányadóak, nem a múltbeli sérelmek. Azokra csak annyi szükség van, amennyivel megérthetjük a jelent.

#1233 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:27

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:07

Ne haragudj de ez hülyeség, a gyerkőcőket mással se riogatják állandóan, csak aids így, hiv úgy és magyarországon asszem nagyon elenyészó számú aidses van, tehát kb annyi az esélye, hogy egy aidses nővel találkozol, mint hogy belédcsap a villám. Persze nem azt mondom azért nem árt óvatosnak lenni, de szerintem ez már túzásba van víve, mint minden más is itt mo-n.

Hirtelenjében egy 2004 közepi adatot sikerült előkapnom: ez alapján itthon akkor 1155 HIV-pozitív személyt regisztráltak. Ennek ca. duplája, háromszorosa lehet a fertőzöttek teljes száma. 2005 elején megugrott az újonan felfedezett fertőzöttek száma, a legtöbben a szexuálisan aktív korosztályból való képzett, inteligens emberek.

A hazai szexuálisan aktív népességre vetítve ca. 3k fertőzött a betegség kockázatait tekintve talán nem is olyan kevés.

Szerkesztette: Rive 2005. 08. 31. 09:30 -kor

#1234 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:45

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:57

Látens homoszexuális. :D

Értem én a viccet, csak nem szeretem!  :reklamacio:  :)

#1235 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:46

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:21

Khm. Akkor szerinted a homoszexualitás paralelje a társadalomban a homofóbia, nem pedig a heteroszexualitás :confused: Számomra úgy tűnik, hogy ez a gondolat még némi csiszolásra szorul :)

Ki megy az útcára?  Amelegek, vagy a díszbuzik? Tudod mit? Tőlem a díszbuzik mellé ugyan állíthatod paralelnek a homofóbokat ;) Amúgy a melegfelvonulásokon rendszeresen meg is nyilvánul néhány díszpéldány.

Ettől igen-igen messze vagyunk... Egyelőre egyes kisebbségek hátrányos megkülönböztetése probléma. A törvényeket, szabályokat még mindig a többség szabja :) És ez így is marad :)

Például ez is az egyik olyan előítélet, amivel kapcsolatban a mainál differenciáltabb gondolkodásra van szükség :) Valamikor korábban írtam: a népesség tekintélyes része még mindig azt hiszi, hogy az átlagos homo az a bőrszerkóban pompázó páva a kamion tetején. Pedig még ma is gyakori az, hogy a negyven körüli 'rendes' családapa, miután továbbnevelte a gyerekeibe a megvalósítatlan természetes szexuális identitása miatt érzett flusztrációit (nem, nem a nemi identitását nevelte tovább, hanem a flusztrációit), egyszercsak rájön, hogy hoppá...

Egyrész én nem nézek effélét (na jó, havonta átlag egyszer átpörgetek rajta, és hallok belőle ca. fél percnyit...), másrészt nem is írtam, hogy a homofóbok készítenék a műsorokat. Azt írtam, hogy a homofóbok számára készítik a műsorokat :) Ha a célközönség megszűnne, akkor eltűnnének ezek a botrányműsorok, illetve mivel nem kellene mi/ki ellen védekezni, szépen kihalnána (illetve a hetero népesség megfelelő arányaihoz konvergálna) a díszbuziság. Ennyi :)

Amennyire a jelenlegi problémáink megoldása, megértése kapcsán szükséges... A jelen problémáink és céljaink az irányadóak, nem a múltbeli sérelmek. Azokra csak annyi szükség van, amennyivel megérthetjük a jelent.

1: A homoszexualitás paralelje a heteroszexualitás, a díszbuziké meg a homofóbia. Nem kell itt csiszolni semmit.

2: Ismételnem kell magam: " Tudom, tudom, ők a díszbuzik, de bocsánatért esedezem: Ők a hangadók, a meleg társadalom képviselői, akik megmutatják magukat széles körben, az utcán, a médiában, stb. Díszbuzik vagy sem, ők formálják a közvéleményt, sajnos pont saját maguk ellen. " Hozzáteszem: és minden meleg ellen.

3: Sajnos nem vagyunk olyan messze, sőt. Nézd meg, hogy ha pl egy nem roma pofánver egy nem romát akkor mi történik utána, meg ha egy nem roma pofánver egy romát, ugyanolyan indokkal, mint előtte a nem romát. Markáns különbséget fogsz látni, holott - az esélyegyenlőség elve, az alkotmány és a polgári jog értelmében - ugyanannak kéne történnie utána.

4: Mivel a bőrszerkóban pávázó díszbuzit látja az Andrássy úton a kamionon, meg a tévében, meg az újságban, nos természetes reakció, hogy a homoszexuálisokat azonosítja a díszbuzikkal. Természetes reakció, ismétlem. Tehát nem szándékos gyűlölet, vagy agyatlan demagóg egysíkú gondolkodás. Talán a normális életet élő meleg társadalomnak kéne megkezdenie a díszbuzik kirekesztését. Talán akkor még jobb lenne a helyzetük, bár - mivel erre nem reagáltál - szerintem nincs semmi gond a helyzetükkel.  Nem egyszerű kérdés, na. :)

5: Ó, pedig néha nem ártana félretenni a trendi fújjmónikafújjbalázs szemléletet és megnézni olykor-olykor. Esetenként tanulságos is lehet. A tegnapi műsort pont az itt a topicban elhangzottak tükrében figyeltem. Érdekes volt és azt kell mondjam, egyelőre engem igazolt.

6: Hát, ezzel nem mondtál semmit. :)

#1236 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:50

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 9:35

Nézz utána a sarlósejtes vérszegénység problematikájának.

Avagy az immunbetegségeknek (amikoron is a szervezet önmagára támad). Ezek között is akad pár genetikai alapú.

#1237 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:52

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:07

Nekem is bökte a szemem amit beírt, hogy már nem sexuális úton fertőz a legjobban, bár statisztikák nem állnak a rendelkezésemre. :)

Talán mert kérdés volt?
Tudod:
????????????????????????????? :omg:
Üdvözlettel:
Gabi

#1238 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:52

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:50

Avagy az immunbetegségeknek (amikoron is a szervezet önmagára támad). Ezek között is akad pár genetikai alapú.

De hát a homoszexualitás elvileg nem betegség, nem értem, miért vonjátok párhuzamba... :think:

#1239 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:53

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:52

Talán mert kérdés volt?
Tudod:
????????????????????????????? :omg:

Felismerek egy kérdő mondatot, de akkor meg nem tudsz fogalmazni.

#1240 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 10:04

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 10:52

Talán mert kérdés volt?

Bocs, de ez az adott környezetben nem igazán látszott a hozzászóláson. Tudod, kérdőjellel lehet kijelenteni is, sőt :)

Mindenesetre szerintem szükséges volt tisztába rakni a dolgot. Harag meg ne legyen :)

Szerkesztette: Rive 2005. 08. 31. 10:17 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »