HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 23. 12:50

Engem az basz föl amikor a TB fizeti az ilyen nemátalakító műtéteket. A rákosok meg a többi pedig csak dögöljön meg... :(

#62 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 12:52

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Megdolgozott érte. Azért ezeket az embereket nem értem...ahogy Drum is írta, a sztereotípiák nem véletlenül keletkeznek...[/quote]

Azert szerintem nem ez a jellemzo.
De ezutan belegondoltam abba, hogy szerencsetlen csajoknak is miket el kell viselniuk... Es meg a pofon sem biztos, hogy jo otlet, mert van olyan okor, amelyik visszaut.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#63 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 12:56

idézet:
Ezt írta leslie:

Azert szerintem nem ez a jellemzo.
[/quote]

Na ja, de tudod, hogy egy rossz példa száz jót homályosít el...

idézet:

De ezutan belegondoltam abba, hogy szerencsetlen csajoknak is miket el kell viselniuk... Es meg a pofon sem biztos, hogy jo otlet, mert van olyan okor, amelyik visszaut.
[/quote]

Ezért kell nőkkel próbálkozni, a legtöbbjük nem tud nagyot ütni... :D :p :cool: :)

#64 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:00

idézet:
Ezt írta Arp:
Engem az basz föl amikor a TB fizeti az ilyen nemátalakító műtéteket. A rákosok meg a többi pedig csak dögöljön meg... :([/quote]

Szerintem a TB nem fizet nemátalakító műtéteket.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#65 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:18

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

Haha, mán' meg ne sértődjék az úr, de ez egy kib@szottul irreális, elcseszett mód aberráltan offtopic kérdés volt. A válaszom pedig az, hogy nem, nem tart. :)

(Újfent ne sértődjék mán' meg, de amit most írt az úr, az abszolúte tájékozatlanságot és jelentős mértékű elfojtott gyűlöletet feltételez...és ez a kérdés meg szerintem annyira off volt, mintha hozzám valaki alaplapvásárlás közben odajönne, és a fülembe suttogná, hogy 'persze, most tetszik ez az alaplap, de mennyire nem tetszene, ha a seggedbe akarnák feltuszkolni'... :))

[ 2003. július 22.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Elfolytott gyűlölet nincs bennem, mondjuk inkább úgy hogy nem vagyok teljesen mentes az előítélektől. Ezek viszont a saját tapasztalataimon alapulnak. Ismertem már néhány homot, egyik sem volt 100 %-os.
A tájékozatlanság vádját pedig illene némi konkrétummal alátámasztani.

#66 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:23

idézet:
Ezt írta Ombuccmann:

Elfolytott gyűlölet nincs bennem, mondjuk inkább úgy hogy nem vagyok teljesen mentes az előítélektől. Ezek viszont a saját tapasztalataimon alapulnak. Ismertem már néhány homot, egyik sem volt 100 %-os.
A tájékozatlanság vádját pedig illene némi konkrétummal alátámasztani.
[/quote]

Szerintem konkrét példa a tájékozatlanságra összekeverni a pedofiliát a homoszexualitással...de ha félreértettelek volna, megkövetlek :). A saját tapasztalatokat tiszteletben tartom, én magam eddgi még csak biszex nővel találkoztam (sajnos nem 'úgy'... :))...

#67 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:26

idézet:
Ezt írta Mono­­:

[/quote]
Azt csak hiszed...

#68 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:28

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

Szerintem konkrét példa a tájékozatlanságra összekeverni a pedofiliát a homoszexualitással...de ha félreértettelek volna, megkövetlek :). A saját tapasztalatokat tiszteletben tartom, én magam eddgi még csak biszex nővel találkoztam (sajnos nem 'úgy'... :))...
[/quote]
Én "úgy" is :)

#69 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:29

Ezt írta Jimmy:
idézet:
...és ez a kérdés meg szerintem annyira off volt, mintha hozzám valaki alaplapvásárlás közben odajönne, és a fülembe suttogná, hogy 'persze, most tetszik ez az alaplap, de mennyire nem tetszene, ha a seggedbe akarnák feltuszkolni'... [/quote]

MEGAROTFLMAO :D :D :DRég röhögtem ekkorát...Jimmy a király, már sokan megmondták...

#70 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:30

idézet:
Ezt írta Arp:

[/quote]

Hülye vagyok, a barátnőjével én is, és ő is az volt... :D :D :D...

#71 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:31

idézet:
Ezt írta Mono­­:

[/quote]

Debizony...

#72 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:32

idézet:
Ezt írta Arp:

[/quote]

Irigyellek :)
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#73 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:36

idézet:
Ezt írta Mono­­:

Irigyellek :)
[/quote]
De csak ketten voltunk, a barátnője nem volt ott... De azért nem volt rossz :D

#74 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 13:46

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

[/quote]

Ez ám a gyors válasz :)

Nem keverem a pedofiliát a homoszexulatissal, csak szerintem a baj nem jár egyedül...
Pl aki látta ahogy a Budapest parádén a homo srácok rakják magukat az értheti hogy mire gondolok.
El kéne jutni oda hogy kimondjuk: ez ferde hajlam, vagyis betegség. Nem kell feltétlenül kezeltetni, élhetünk vele társadalmilag elfogadható életet. Viszont a betegség szándékos terjesztése tilos.

A homo csoportok, mint általában a kisebbségi csoportok, erősen összetartanak, ez pedig a demokráciában a csoport hatékony érdekképviseletéhez, vagyis gazdasági és egzisztenciális erősödéséhez vezet. Erre a fizetőképes keresletre ráépül a fogyasztói társadalom gátlástalan kiszolgáló gépezete, akinek mindegy hogy ki viszi az árut, csak fogyjon. Aztán mikor már a tévében nyíltan reklámozzák a meleg fogyasztók számára készült cuccokat, valóban az lehet a gyanútlan tévénéző benyomása, hogy "télleg mi rossz van ebben hiszen már a tvben is..."
Alapvetően rossz irányba megy ez a dolog. Manapság már a homofóbiát tartják betegségnek, és a homoszexualitást normális dolognak.

#75 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 14:10

idézet:
Ezt írta Ombuccmann:

Ez ám a gyors válasz :)

Nem keverem a pedofiliát a homoszexulatissal, csak szerintem a baj nem jár egyedül...
Pl aki látta ahogy a Budapest parádén a homo srácok rakják magukat az értheti hogy mire gondolok.
El kéne jutni oda hogy kimondjuk: ez ferde hajlam, vagyis betegség. Nem kell feltétlenül kezeltetni, élhetünk vele társadalmilag elfogadható életet. Viszont a betegség szándékos terjesztése tilos.

A homo csoportok, mint általában a kisebbségi csoportok, erősen összetartanak, ez pedig a demokráciában a csoport hatékony érdekképviseletéhez, vagyis gazdasági és egzisztenciális erősödéséhez vezet. Erre a fizetőképes keresletre ráépül a fogyasztói társadalom gátlástalan kiszolgáló gépezete, akinek mindegy hogy ki viszi az árut, csak fogyjon. Aztán mikor már a tévében nyíltan reklámozzák a meleg fogyasztók számára készült cuccokat, valóban az lehet a gyanútlan tévénéző benyomása, hogy "télleg mi rossz van ebben hiszen már a tvben is..."
Alapvetően rossz irányba megy ez a dolog. Manapság már a homofóbiát tartják betegségnek, és a homoszexualitást normális dolognak.
[/quote]

Ez ám a jó válasz. :)

Értem az álláspontod, főképpen az általunk is kihangsúlyozott látványmelegség-problémával kapcsolatban. Én továbbra is úgy érzem, hogy önmagában a homoszexualitás nem betegség, csak ha összeadódik pl. az exhibicionizmussal, a nimfomániával vagy éppen a pedofiliával (ez utóbbit egyébként pederasztiának nevezzük, javítanám magamat is utólag).

A melegek gazdasági erősödése meg valami, ami még a büdös életben nem jutott volna eszembe :)...és nem tudom, mely termékekre gondoltál, amikor azt írtad, hogy csak melegek veszik (én eddig egy óvszerreklámot láttam összesen, amiben céloztak erre :)) - mert ha a manapság divatos ruházati cikkekre (amiről én úgy érzem, hogy csak a szexuálisan alternált érdeklődésűek vehetik fel), akkor bizony sokkal több a meleg, mint gondoltam volna ;) :)

#76 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 14:28

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

Ez ám a jó válasz. :)

Értem az álláspontod, főképpen az általunk is kihangsúlyozott látványmelegség-problémával kapcsolatban. Én továbbra is úgy érzem, hogy önmagában a homoszexualitás nem betegség, csak ha összeadódik pl. az exhibicionizmussal, a nimfomániával vagy éppen a pedofiliával (ez utóbbit egyébként pederasztiának nevezzük, javítanám magamat is utólag).

A melegek gazdasági erősödése meg valami, ami még a büdös életben nem jutott volna eszembe :)...és nem tudom, mely termékekre gondoltál, amikor azt írtad, hogy csak melegek veszik (én eddig egy óvszerreklámot láttam összesen, amiben céloztak erre :)) - mert ha a manapság divatos ruházati cikkekre (amiről én úgy érzem, hogy csak a szexuálisan alternált érdeklődésűek vehetik fel), akkor bizony sokkal több a meleg, mint gondoltam volna ;) :)
[/quote]

Van sok ruha, ékszer, illatszer, zene, irodalom, vannak bárok és éttermek, sőt van már auto is, ami kimondottan a melegek számára készül. A reklámok rafináltak, sokszor az átlag akárki számára semmitmondó részletekbe van csomagolva a homofíling.

[ 2003. július 23.: Ombuccmann szerkesztette a hozzászólást ]

#77 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 14:38

idézet:
Ezt írta Ombuccmann:

Van sok ruha, ékszer, illatszer, zene, irodalom, vannak bárok és éttermek, sőt van már auto is, ami kimondottan a melegek számára készül. A reklámok rafináltak, sokszor az átlag akárki számára semmitmondó részletekbe van csomagolva a homofíling.

[/quote]

Hát, a ruhát már említettem... mint rocker, biztosan jó néhány zenét tudnék megvádolni azzal, hogy melegeknek készült :)... de az autó, na azt nem tudom elképzelni. Mondasz egy modellt?

#78 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 14:44

Ja, nehogy véletlenül abban feszítsek...

#79 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 14:50

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

Hát, a ruhát már említettem... mint rocker, biztosan jó néhány zenét tudnék megvádolni azzal, hogy melegeknek készült :)... de az autó, na azt nem tudom elképzelni. Mondasz egy modellt?
[/quote]

Talán a Pajero lehet, mert az annyit jelent valamelyik dél-amerikai nyelven, hogy kis pöcs... :D Most komolyan mondom! :D

#80 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 14:50

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

[/quote]

A 2003-as év meleg autója a Peugeut 206CC

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5