HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 07. 20:14

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:25

sejtek annyit amennyi információval rendelkezem.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy viszonyulnál a dolgokhoz, ha például a napi CNN/BBC, vagy m1-es híradó mellé ugyanennyi arab híradást is néznél. De persze, ha tudnál a nyelvükön se néznéd, mert leszarod...

#262 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 20:21

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:48

És ha ezt visszafelé értelmezzük

A másik véglet pedig te vagy, aki gondolkodás helyett átül a mérleghinta ellenkező oldalára és beéri annyival, hogy yuyy fuj terroristák, monnyanak le.

Kész, ennyi?

Ez nem a melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás elmélet. Adott a terrorizmus, mint létező és felhasználható alibbi egy adott cél érdekében.

Amikor Sztalin hagyott veszni 600.000 embert a kommunizmus érdekében, ami már ugye a múlté...

Akkor miért nehéz elképzelni azt a mai technikai és pénzügyi adottságok mellett, hogy a nyugati kormányzatok és az Őket mozgató pénzügyi (rugók) érdekei azt kívánják, hogy a keleti olajforrásokat is a saját kontrolljuk alatt tudják?

Az előbb azt írtad, hogy

Idézet

udom mi és miért történik, vagy legalábbis sejtem, sejtek annyit amennyi információval rendelkezem.
.

Az információ nem azért van, hogy elkönyveld, főleg ha irányítva kapod. Nem bűn ha mögégondolsz a dolgoknak, azt meg végképp ne képzeld, hogy a (civilizált?) országok vezetői, akik ilyen esetekben megadják a népnek a kegyelemdöfést egy urai vagyunk a helyzetnek és elítéljük a gonosz, rút terroristákat, azok a teréz anya szülöttei.

Természetesen iszonyú fájdalmas és katasztrófális egy ismerős vagy családtag elvesztése ilyen esetekben, sőt a végletekig értelmetlen, mert csak eszköz gyanánt szolgál olyan célok érdekében, amihez semmi köze.

Tenni ellene nem tudsz, csak nézel, mint a légy és örülhetsz, hogy ma nem te kerültél a légypapírra.

#263 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 20:41

A számból...

Idézet

Állományjavító  válasz | megnéz  2005.07.07 21:11:03 (857)

Őszinte részvétem a halottaknak, a sebesülteknek a és a Királynőnek.

Mindazonáltal nem értem, hogy nem jöttek rá, hogyan lehetne a harmadik világ jogos felháborodását artikuláló szabadságharcosok csapásaitól megmenekülniük és a világbékén munkálniuk.

Pedig nagyon egyzserű. Engedjenek el minden adósságot. Oszlassák fel a Nemzetközösséget. Minden egykori gyarmati polgárnak engedjék meg a Nagy-Britanniába való bevándorlást, hiszen egykor egy korona alatt éltek és ők mentek oda hozzájuk, hódítani.

Egyoldalú leszerelés kellene még, valamint az egykori brit alattvalók leszármazottainak a Nagy-Britanniába költözése következtében tíz év alatt nyilván többségbe jutó egykori gyarmati polgároknak válasszák le a szigetország arányos részét, mondjuk nyolcvan százalékát.

ja és ha már az övék Gibraltár, engedjék át a jogosan visszaszerzendő mór területek elleni felvonulás hídfőállásául.

És akkor béke lesz, szeretet és az antiglobalisták is meg lesznek elégedve.

Welcome to the front line, GB!

#264 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 21:00

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:48

aki ilyet csinál az vagy hülye vagy köcsög, esetleg egy baromállat.

Ebben egyetértünk, mindenesetre őket ez nem hatja meg, ha úgy érzik megint robbantaniuk kell, akkor robbantani fognak. Gondolom mindannyiunk szerint változtatni kell ezen a helyzeten, de ehhez sajnos "meg kell érteni" a terroristákat is, megvizsgálni indítékaikat, megtalálni az egésznek a forrását. Mert különben hogyan oldod meg a problémát? Megölöd, elfogod az összes terroristát? És meddig menne ez? Amíg az összes terroristagyanús ország összes terroristagyanús lakosát kivontuk a forgalomból? És azután szerinted nem lenne senki, aki a pártjukra áll? A "szemet szemért" meglehetősen népszerű, ám hosszú távon nem hatékony, sőt inkább kártékony ejárás. Erőszakkal csak átmeneti eredményeket lehet elérni. Minden, csak fegyverrel föntartott rendszer (teljesen mindegy, hogy az egy állam, egy szövetség, vagy az un. "Béke") egy időzített bomba.

Arról nem is beszélve, hogy a terrorizmus ellen szinte lehetetlen fegyverrel harcolni, bárhonnan, bárhol bármikor előtűnhet egy zsebharcos, hogy ártatlanokat küldjön a halálba. Az idő nekik dolgozik. A nagyhatalamak (élükön Amerikával) súlyos dollármilliárdokat szórnak el, hogy egyetlen országban, Irakban stabilizálják a helyzetet, miközben meg kell bírkózniuk az ebből eredő gazdasági és társadalmi problémákkal. Eközben az un. terroristáknak nincs semmi vesztenivalójuk, a semmiből jöttek és oda is tartanak. A lehető "legolcsóbb", legegyszerűbb, és a jelenlegi társadalmi és gazdasági berendezkedés elleni "leghatékonyabb" harcmodort alkalmazzák. Ha ránézve a sakktáblára pár lépésen belül biztos a matt, mit csinálsz? Mész előre úgy mint eddig, vagy taktikát változtatsz? Na ugye. Én sem értek egyet a terroristák eszközeivel, sőt kifejezetten undorodom tőlük, és gyáva féregnek tartom az "ilyet", de sajnos szerintem nem vagyunk abban a helyzetben, hogy mi diktáljuk a feltételeket. Ha véget akarunk ennek vetni, ha rángó arcizmokkal is, de nekünk kell engednünk. Ha sokat kérnek, akkor sokat adunk, csak legyen már végre vége. Legalábbis szerintem így lehetne ennek véget vetni. Szép idealista álom, ugye?

Persze, mondhatjuk, lényegtelen, hogy te vagy én, vagy bárki itt a fórumon mit mond, vagy gondol erről az egészről. Ha meg is tudja győzni egyikünk a másikat továbbra is csak egy-egy hang lehetünk a tömegben. A kérdés csupán az, hogy elég hangos-e az a tömeg?

szerk: bocsánat, az előbb túloztam, és eléggé félreérthető volt amit írtam. Nem azt mondom, hogy feltétel nélkül alá kell magunkat rendelnünk a terrornak, de semmiképpen sem úgy kell leülni a tárgyalóasztalhoz, hogy az egyetlen ami biztos, hogy mi az amiből "nem engedünk", hanem föl kell készülni arra, hogy itt LEGALÁBB egyenlő felekként ülünk az asztalnál, valamint, hogy ebből következően nagy valószínűséggel, nem mi fogunk "győztesként" kikerülni az egészből.

Szerkesztette: snakekiller 2005. 07. 07. 21:16 -kor

#265 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 21:02

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:21

Tenni ellene nem tudsz, csak nézel, mint a légy és örülhetsz, hogy ma nem te kerültél a légypapírra.

Ez a nagy igazsag, sajnos ez van, addig kell "orulni" amig nem nalunk tortenik ugyanez..Ha szerencsenk van, meg van par evunk..

Szerkesztette: netcobra 2005. 07. 07. 21:02 -kor

#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#266 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 21:34

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 21:41

A számból...

Idézet

Mindazonáltal nem értem, hogy nem jöttek rá, hogyan lehetne a harmadik világ jogos felháborodását artikuláló szabadságharcosok csapásaitól megmenekülniük és a világbékén munkálniuk.

guga, biztos, hogy ezek azok, akikről Állományjavító akar beszélni? Én nem vagyok benne teljesen biztos...

#267 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 21:43

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 22:34

Én nem vagyok benne teljesen biztos...

Én sem, mert hatása nulla...
-csak puffogtatás, részemről is, de nem szeretek beülni az előre felkínált hintákba.
Amit leírt az szerintem kicsit hozzásegít a serpenyő megbillentéséhez, de egy kicsit sem segít azokon az embereken, akik most gyászolnak.

Már írtam, hogy nem érdemes állást foglalni, az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy nézünk mint légy.

#268 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 21:49

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 22:43

Én sem, mert hatása nulla...
-csak puffogtatás, részemről is, de nem szeretek beülni az előre felkínált hintákba.
Amit leírt az szerintem kicsit hozzásegít a serpenyő megbillentéséhez, de egy kicsit sem segít azokon az embereken, akik most gyászolnak.

Ezzel tökéletesen egyetértek.

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 22:43

Már írtam, hogy nem érdemes állást foglalni, az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy nézünk mint légy.

Én azért a nagy bambulás közben bevallom, be vagyok kicsit szarva. Sőt, kicsit dühös is vagyok (ez nálam a tehetetlenség azonnali és első folyománya). Nagyon rosszul van összerakva a világ.

#269 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 07. 21:56

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 22:49

Én azért a nagy bambulás közben bevallom, be vagyok kicsit szarva.

Magyarországon azért ennek nincsen nagyon alapja szerintem.

Idézet

Nagyon rosszul van összerakva a világ.

Ebben viszont egyetértünk.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#270 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 22:43

sz'al:

egy szemtanu akit mar korabban emlitettem, Caledonian Roadnal akart felszallni a metrora, de az allomas le volt zarva, mindemkinek azt tanacsoltak, hogy setaljon (lol, vagy fel ora) vagy buszozzon le Kings+ stationhoz. A mi magyar szemtanunk is ezt tette, Kings+ nal akkora volt mar a tomeg, hogy csak a masodik metrora birt feltolakodni. Nemsokkal indulas utan egy hatalmas dorrenest hallott, majd sotet lett, es a szerelveny hirtelen megallt. Olyan hirtelen, (nyilvan veszfek) hogy tobben elestek. Hirtelen a mellettuk levo kocsiban visszajott a vilagitas, es eszrevettek, hogy vastag fekete korom borit mindent. Akkor panik hangulat kezdett eluralkodni, tobben megprobaltak kitorni az ablakokat, a mellettuk levo kocsiban sikerult is valakinek valoszinuleg, mert hallotta az uvegcsorompolest. Tobben mtulkiabaltak es megnyugtattak a korulottuk levoket, mondvan, hogy ha tuz lenne akkor fust is lenne, nem csak korom mindenhol. Par perc utan azonban mar olyan vastagon allt mindenkin a korom, hogy sokan leszaggattak az inguket-polojukat es az arcuk ele tartottak, mert egyre nehezebb volt lelegezni (ez nyilvan annak is koszonheto, hogy a londoni metro a legszarabb a vilagon, es nyilvan a vesz szellozes sem mukodott).

Kb 15 perc utan zseblampas, sarga mellenyes emberek jottek, majd az egyik kocsi ajtajat felfeszitettek es szepen sorban kitereltek az embereket az alagutba. Kb 25-30 per seta utan ertek el a felszint, aki fenykepezett attol elvettek a telojat. Szemtanunk csinalt par kepet titokban, de annyira sotet volt, hogy nem lathato semmi rajtuk. Ennyi.

Mas: Canary Warf-nal lelottek egy ongyilkos merenyletre keszulot, errol tudtok valamit? Egyszer mondtak csak be a radioban, majd pofatlanul letagadtak mindent, kesobb ujra szelloztettek a dolgot, mondvan, hogy valami tortent de nem tudjak megerositeni.

Megint mas: a Russel Square kozeleben felrobbantott buszon egy ujsagiro is utazott, az o beszamoloja szerint a busz tomve volt. O kozvetlen a robbanas elott szalt le, a robbanas a busz tetejet letepte, es a hirek 2 halalos aldozatrol szolnak. Nem orulok neki, de mind a szemtanu, mind masok beszamoloja alapjan IMHO ugy basszak at megint az atlagembert mint a huzat. Ha mar valaki utazott tomott londoni buszon az sejtheti, hogy egy szar petarda tobb embert olne meg, nemhogy egy bomba ami szettepi a buszt, amin 68-80 ember utazik, lol.

#271 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 23:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 22:56

Magyarországon azért ennek nincsen nagyon alapja szerintem.

Hidd el, nem a kertitörpémet féltem.

#272 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 23:22

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 23:43

Kb 15 perc utan zseblampas, sarga mellenyes emberek jottek, majd az egyik kocsi ajtajat felfeszitettek es szepen sorban kitereltek az embereket az alagutba. Kb 25-30 per seta utan ertek el a felszint, aki fenykepezett attol elvettek a telojat. Szemtanunk csinalt par kepet titokban, de annyira sotet volt, hogy nem lathato semmi rajtuk.

ez elég beszédes Kép
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#273 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 00:08

szerk: sry, nem ide akartam

Szerkesztette: szabinar 2005. 07. 08. 00:10 -kor

#274 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:14

Üzlet ez az egész, csak sokan nem látják. Terrorizmus... Népbutítás... :confused:
Az tényleg udorító, hogy a terroristák(nem az USA-ra gondolok/bár nem egy eset volt hogy "bocs, azt hitte a pilóta a civil konvojról, hogy fegyvergyár") ártatlanokat gyilkolnak... csak éppen más eszközük nincs.(próbálnának hadat üzenni...)
Normál esetben be kéne kussoljanak, csak ők nem azok a fajták. :(

Atomot, meg vírust, stb. azért nem vetnek be, mert a letarolt országot újra kell építsék(befektetési lehetőség), meg nem azér hódít valaki, hogy utána használhatatatlan területet birtokolhasson, valamint a sima bombák/rakéták "szavatossága" járt volna le, illetőleg tesztelni kellett az új bombákat/cuccokat/rakétákat.

A SZU.összeomlása óta azt hiszi az USA(és csatlósai), hogy ő a világ ura.

Ha egyszer egy hatalom addig fejlődik(márpedig van/lesz ilyen), hogy "nemet mondjon" az USA-nak, és nem csak terrorral tud ellene "harcolni", akkor lesz "érdekes" a helyzet.

Egy ilyen agresszor nagyhatalom ellen sajnos nem lehet mit tenni, vagy csatlósaivá vállunk(terroristák célpontjává vállunk), ellenszegülünk, vagy megpróbálunk semlegesek maradni(e két utóbbi ugyanaz)(akkor megvonnak minden jellegű támogatást).

"Vagy velünk, vagy ellenünk" szaga van... :mad:

Szerkesztette: Favágó 2005. 07. 08. 09:17 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#275 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:16

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:04

A terrorizmust komolyan kell venni, védekeznii pedig úgy lehet ha a kiváltó okot megszünteted.

Ha tudod az okát és látod, hogy a kezükben nincs más eszköz, akkor mindjárt nem oly egyoldalú a téma.

NINCS más eszközük! Érted?

Harcolni viszont nekik is muszáj, mi (civilizált?) emberek lábbal tiporjuk az elveiket és az értékrendjeiket. Nem a szélsőségesekről beszélek.

aham, szerintem a terrorizmus a tiltakozás kultúrálatlan, barbár verziója. nincs más eszköz a kezükben, guga? ugyanmá'! jó, tegyük fel, télleg nincs, csak ha robbogatnak. robbogasson, keltse fel a figyelmet vazz, csináljon összehangolt támadást, menjen neki párszáz tonna lópikulával az akármilyen angol katonai célpontnak, robbantson a Backingham palota előtt akkorát, hogy kétméteres kráter keletkezik, romboljon le hidat akármit, amit lehet úgyis csinálni, hogy senki se haljon meg, lehet így is figyelmet felhívni, titlakozni, ha már mindenáron durrogtatni akar. vagy mé' nem a G8-as menetoszlop mellett lövöldöz? (mer' valszeg beszuggerálták az agyukba, hogy az ecceri londoni honpógár is ellenség, hisz a vezetők 'elvileg' a nép akaratából választott, a nép küldöttei, tehát az összes ecceri angol ellenség...)

de akkor is, hogy ártatlan emberekkel teli akármit robbantsanak fel bárhol, ezt nekem nem veszi be a gyomrom!! ja, hogy így egy fokkal nagyobb a nemzetközi visszhang, ja hogy így egyszerűbb, nekem mint terroristának!? a fenti verzió meg költségesebb/nagyobb szervezést igénylő? na hát innentől mondom én, hogy akkor magasról szarok arra, hogy mi a qva anyját akart elérni az egésszel! és ez a lényeg, hogy sokan hiába is értenének egyet a céljaikkal, a módszereiket látva, inkább ellenük lesznek nem pedig mellettük... (csak idáig nem jut el gondolkodásban a hős szabaccságharcos, mert őt elvakítja a meggyőződés sűrű köde)

az egész hasonlít ahhoz, mint amikor beszabadul a fórumra valaki, nagy svunggal előadja a sérelmeit, szitkozódik, üt ver, majd valaki benyögi neki, hogy attól még, hogy ordibálsz, nem lesz nagyobb igazad. és sokszor nem is alakul ki normális beszélgetés, az emberek elfordulnak, nincs is kedvük megnyilvánulni amíg az illető le nem nyugszik annyira, hogy normálisan "gyere beszéljünk róla"-stílusban egyre többen hozzá nem szólnak.

a nyilatkozat szerint azért támadt most az alquaida európai divíziója (jesszus...) mert az amcsik/britek még mindig afgánban, meg irakban vannak.
szerintetek, ha már tavaly megtörténik az afgán kivonulás, idén tavasszal meg az iraki, akkor lett volna tegnap gyilkolás?

Szerkesztette: szabiii 2005. 07. 08. 09:24 -kor

'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#276 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:25

Idézet: szabiii - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:16

lehet úgyis csinálni, hogy senki se haljon meg, lehet így is figyelmet felhívni, titlakozni, ha már mindenáron durrogtatni akar. vagy mé' nem a G8-as menetoszlop mellett lövöldöz?

szerintetek, ha már tavaly megtörténik az afgán kivonulás, idén tavasszal meg az iraki, akkor lett volna tegnap gyilkolás?

Az a baj, hogy azt akarják, hogy a legjobban fájjon, félelmet akarnak kelteni, és ezt így érhetik el. (én is teljes mértékben elítélem a terrorizmust, csak a terroristáknak nincs más eszközük, próbáljanak diplomáciai úton hatni az USA-ra? Máshogy nem lehet, csak sajnos így sem.) -> az "erősebb kutya b@szik" szabály érvényesül. csak melyik az erősebb, és meddig durvulhat a dolog???

A kivonulás meg nem passzol bele az USA világuralmi törekvéseibe...

Szerkesztette: Favágó 2005. 07. 08. 09:27 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#277 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:26

És ugye a sakkhasonlat, meg hogy fogcsikorgatva, de engedni kell. HÁT EGY F*SZT! Persze, hogy aztán mindenki lássa, hogy hé, igy könnyebben lehet célt érni, ez a módszer. Hát nem. Tiltakozni kell ellene, harcolni, és az ilyeneknek irmagját is kiirtani, bármi áron. Mert ha célt érnek, ha ők győznek, akkor visszanyal a fagylalt: mint az állatvilágban, a legerősebb, és ezzel együtt szükségképpen a legbutább, legbrutálisabb, legprimitivebb marad életben. És az ember nem azért jutott idáig, mert úgy él mint az állatok.

#278 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:31

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:26

...az ember nem azért jutott idáig, mert úgy él mint az állatok.

Az USA-ra gondolsz? :confused:

Azért jutott idáig, mert az erő felett győzedelmeskedett az ész, de hol van az most???
Csak a hatalom iránti vágy sajnos legyőzi az észt is. :(

Szerkesztette: Favágó 2005. 07. 08. 09:31 -kor

#279 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:38

Idézet: szabiii - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 10:16

...

Ott a gondolatmenet hibája, hogy a terrorizmust kitermelő csoportszellem nem valami ellen, hanem a csoportszellem fennmaradásáért küzd.

Nem pl. a G8 ellen, hanem a további terroristákért.
Elköltöztem :-)

#280 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:39

Idézet

A terroristák mindig, mindenben tévednek. Az angolokat különben sem könnyű megrémíteni. Ritka fegyelmezettek. Hiába bombázta porig fél Londont (és más városokat) Adolf Hitler, hiába eresztette rá a V-2-eseit, tettei csak az ellenállás érzéseit erősítették fel a szigetország lakóiban. Meg a szolidaritásét. A királyi pár akkortájt rendszeres látogatója volt a Führer által rossz érzékkel kiszemelt, fölégetett prolinegyedeknek, s ott borult, képletesen szólva, egymás nyakába angol és angol. Tony Blairnak, aki a véres csütörtöktől függetlenül valószínűleg pályafutása legsikeresebb napjait éli, tökéletesen igaza van: nincs erő, ami az angolokat életformájuk, értékeik föladására kényszeríthetné.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.