Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 14:48
Így inkább megkérdezném, hogy hogyan tudták azt a tüzet eloltani abban a magasságban? Sok létrát összetoltak, vagy pedig repülőről/helikopterről?
Miért kellett volna oda létra vagy valami? :confused: Szépen felmentek odáig, ahol a tűz volt és oltották. Mivel nem lángolt az egész kóceráj, mint a madridi esetnél, itt simán felmentek és oltottak.
Amúgy, ha ennyire nem akarod elhinni, hogy nem a repülők miatt omlott össze a két torony, akkor mivel magyarázod a 7-es épület összeomlását? Abba nem csapódott repülő, nem olott rá a torony, tűz alig volt benne (mondjuk, az is hogy keletkezett vajon?

). Viszont, a felvételt megnézve éppen úgy dől össze, mintha egy előkészített robbantás lett volna. Érdekes. Ráadásul az épület tulajdonosa, aki a WTC tulaja is volt, elismerte, hogy robbantottak. Később érdekes módon már tagadta az egészet. Plusz a 3 épületet nagyon magas áron biztosította nem sokkal a "támadás' előtt. Tehát ő csak jól járt az épületek elpusztításával, az amúgy sem kis vagyonát csak gyarapította. Meg az USA vezetői is jól jártak ezzel, volt ok támadni.
Idézet: Carmaged
Estére egy részét már csak azért is megnézem, egyre kíváncsibb vagyok...
Megéri. Nagyon érdekes videó. Én sem akartam végignézni, de aztán mégis végigültem. Plusz lehet még ott nézni pár másik érdekes videót is. Van egy, amelyben Powell bizalmasa mondja el, hogy anno, mikor a tömegpusztító fegyverek létét bizonygatták Irakban (asszem' ott), az egész ügy hamis volt. Persze, ez azóta már tény, de érdekes ez is.