Idézet: guga - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 6:26
Ezt te írtad le

de ha magadat hívőnek tartod és azt állítod ismered a Bibliát, akkor pontosan tudod mi fog velük történni.
Hamarosan szövetséget kötnek az arab államokkal (elenések könyve)
Hja és kérnék tőled egy szívességet. Soha többet ne merészeld használni a mérges szmájlit ha velem beszélsz
5 éve vagyok a fórumon, de még nem került sor a használatára senkivel szemben, mégis megtudtam magam értetni.
Elég alpári és tapló szokás, hogy válaszadás helyett egy kitérő s felelősségre vonó, mérges szmájlival spékeled meg s próbálsz tetszelegni.
Ha nem tudsz komolyan válaszolni, akkor ne erőltesd.
Igen én írtam le, levonva a következtetéseket abból amit írtál. A én véleményem viszont -ellenben a tiéddel-, én azt szeretném, hogy a Zsidók végre nyugodtan, és békében élhetnének. (
megjegyzem:nem vagyok zsidó)
Sajnálattal olvasom, hogy a fórumozók többsége ezt nem így látja, és hajlamosak vagytok elfelejteni a múltat és azt hogy mi történt New Yorkban, a Penatagonban, Londonban, Madridban, Fülöp-szigeteken, és mi történik Izraelben és sorolhatnám még tovább.
Persze, most mindenki azt mondja: csúnya zsidók! Én meg azt mondom: nem értem miért nem tették már meg előbb? Újra leírom:nekem nem az arabokkal van bajom, nem szabad általánosítani!
Én kértem korábban tőled, hogy ne idézgesd nekem állandóan a bibliát, itt most ez nem arról szól.
Én abszolút de nem esek hasra senkitől aki bibliát idézget -bár hívő vagyok, és hiszek a Szentírás TELJESSÉGÉBEN- az eredeti szövegkörnyezetükből kiragadott igéktől borsódzik a hátam!
A bibliában mindenre van ige, az ördög is a bibliát idézte Jézusnak mikor megkisértette Őt a pusztában, sőt amikor a kígyó (aki szintén az ördög) becsapta Évát, akkor Ő sem mondott Isten szavának ellent homlokegyenest, hanem egy kicsit kiforgatta azt.
Úgyhogy ne gyere nekem állandóan a bibliai idézeteiddel, magasan leszarom.
Nem birom az önteltséget.

Már bocs...
Az, hogy a fórumon hány éve vagy? Magánügy. Nem tartozik ide.
Ilyen irányú nézeteltéréseinket a jövőben legközelebb kérlek priviben rendezzük, ne traktáljuk ezzel a kedves fórumtársainkat.
Szerkesztette: Basic 2006. 08. 14. 08:23 -kor