HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Tillu 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 10. 13:31

Gyerekek!

Én azért azt gondolom, hogy ha már a belső sávban haladok, akár előzéskor, akár csak úgy, és a seggem felől érkezik egy gyorsabb autó, akkor lehúzódom. DE ezt úgy teszem, hogy a külső sávban haladót ne veszélyeztessem, viszont:
A gyors kocsiban ülő sofőr NE nyomjon le és ne erőszakoskodjom a kocsi hátsójátől 2 centire, mert azt rohadtul utálom, olyankon csak és kizárólag higgadtam és megfontoltan cselekszem, ami bizony idő, és Ő addig ott legyeskedik...
Szóval ,ha már valaki ennyire siet, szabálytalan, akkor várja ki nyugodtan ,amíg lesorolok. És ha ilyenkor levillant, akkor ezt én sem hagyom szó (villogás) nélkül. Nem helyes, de gyarló ember vagyok.
Persze ilyen eset nagyritkán fordul velem elő, mert általában időben lesorolok, és az ilyen helyzeteket elkerülöm.

#282 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 13:32

KRESZ ide vagy oda...nem ettől függ hogy ki hogyan hajt...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#283 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 13:33

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Viszont gondot okoz, hogy egyesek hogyan kaphattak jogosítványt úgy, hogy képtelenek egy szabály lényegének megértésére, képtelenek két összefüggést felismerni, és ezen az alapon be akarják bizonyítani, hogy nekem kötelességem úgy viselkedni, ahogy nekik tetszik. :)
[/quote]

Ha mást nem tudsz elfogadni, akkor legalább annyit fogadj el, hogy a szabályok rád is, és másokra is érvényesek. Ha valaki nem tartja be, az nem ok arra, hogy Te se tartsd be.

Ezeregy példát lehet mondani a kreszben, amikor a szabályt a forgalom normális fenntartása érdekébe meg KELL szegni.

Te viszont épp az ellenkezőjére buzdítasz. Ha törik, ha szakad, tartsuk be a szabályt! Elmondom Neked, hogy a párizsi taxisuk ezzel sztrájkoltak nem is olyan régen. Kizárólag azzal, hogy minden szabályt az utolsó betűig betartottak, teljesen megbénították Párizs közlekedését.

Te talán lelassítasz 30-ra minden elhagyott munkaterület mellett? Vagy a balra kanyarodót sohasem kerülöd ki jobbról? Vagy sohasem előzöl meg valakit lakott területen 52-vel, vagy azon kívül 95-tel? Mert ha igen, akkor bizony Te vagy az, aki bort iszik, és vizet prédikál.

#284 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 13:35

idézet:
Vagy a balra kanyarodót sohasem kerülöd ki jobbról?[/quote]

Ezt szabad ;)

#285 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 02. 10. 13:49

idézet:
Ezt írta MisterY:

Ha mást nem tudsz elfogadni, akkor legalább annyit fogadj el, hogy a szabályok rád is, és másokra is érvényesek. Ha valaki nem tartja be, az nem ok arra, hogy Te se tartsd be.
.........
[/quote]

1. Attól tartok, saját magad kreálta szabályt kívánsz erőltetni másra. Amit erőszakolsz, nincs. Ha valaki maximális megengedett sebességgel megy, nem köteles téged elengedni. Nincs miért.

2. Viszont van a következő:

idézet:
(4) A jármű sebességét az (1)-(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell megválasztani, hogy a vezető járművét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és minden olyan akadály előtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell.[/quote]

Ő már látott valamit, amit te nem. Ő már azzal van elfoglalva, hogy csinálnia kell valamit, és nem azzal hogy te, vagy piftike hatalmi gőggel átitatva rohanni kíván, mert éppen szül a macskája és különben is súlyos sebesült lesz pillanatokon belül a kocsijában.

3. Aki szabályt szegett, ne akarjon mással szabálykövetést betartatni!. Ha már a szabályok rád is érvényesek, talán mutass példát... :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#286 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 13:54

Az elmélet és a gyakorlat más. Elméletileg nem kell elengednem a kékvillogós járművön kívül senkit, ha az adott szakaszon megengedett legnagyobb sebességgel haladok... a gyakorlatban meg kissé "lehúzódok, segítem a manőver végrehajtásában akár úgy is, hogy fékezek"...... ;)

#287 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 14:05

idézet:
Ezt írta lameXpert:

1. Attól tartok, saját magad kreálta szabályt kívánsz erőltetni másra. Amit erőszakolsz, nincs. Ha valaki maximális megengedett sebességgel megy, nem köteles téged elengedni. Nincs miért.

3. Aki szabályt szegett, ne akarjon mással szabálykövetést betartatni!. Ha már a szabályok rád is érvényesek, talán mutass példát... :)
[/quote]

1: Tehát, ha kijön elém egy teherautó 70-nel, vagy egy lassújármű 20-szal, akkor én ezt nyeljem le, mert ez szerinte szabályos? Ezt ugye Te sem gondolod komolyan! :mad:
Nem szabályos.

Az ilyenek miatt kell rendszeresen 80-ra, sőt egyszer 50!!!!-re lelassítanom a sztrádán. Mert ő úgy gondolta, hogy kijön a kamionjával előzni.

3: Még mindig ugyanazon lovagolsz. Nem az a lényeg, hogy aki le akar előzni téged, az szabályosan megy-e. Hiszen a Te autódban nincs trafi, nem tudod hitelesen megállapítani, hogy pontosan mennyivel jön. A lényeg, hogy TE TARTSD BE a KRESZ-t. Abban pedig az áll, amit fentebb írtunk. Itt most nem az a lényeg, hogy akit feltartasz az 131-gyel vagy 231-gyel jött mögötted a sztrádán. Itt az a lényeg, hogy ő épp téged előz, és a kresz szerint ekkor neki hozzád képest elsőbbsége van.

#288 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 14:07

idézet:
Ezt írta Omega:

Ezt szabad ;)
[/quote]

Bocsánat, ebben valóban tévedtem.

#289 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 14:35

idézet:

Tudósok - Apa kocsit hajt

apa kocsit hajt...
gyere Tibor megyünk a városba...
dudál türelmetlenül apa...
apa kocsit hajt...
két kézzel, egy kézzel, kéz nélkül apa kocsit hajt...
apa ideges.. hű de ideges apa bizony...
apa kocsit hajt figyelmesen, tapasztaltan, türelmesen..
a járókelők sétálgatnak a friss levegőn, apa pedig kocsit hajt..
apa kocsit hajt.. nagy, fehér, fiat 1500-as gépjárművet..
hhjjjjaaaajj apa hogy hajtja a kocsit.. ez borzasztó..
ez borzasztóóóóóóó óóóóóóóóóóó.. ez borzasztóóóóó..
apa hogy hajtja a kocsit...
apa nézd!
egy ismerős megy a járdán és nem lép le az úttestre
mert akkor talán egy kis veszély fenyegené...
apa legyint.. és apa kocsit hajt...
apa tudja hogy helyes munka és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni, mert apa tudja hogy helyes munka és időbeosztással minden nehézséget átlehet hidalni bizony...
apa szememben egy hős személy.. anya pedig a legdrágább nekem a világon...
fehér gépjárművűnk gyorsan suhan mert apa vezeti...
apa tudja fékezni az indulatait.. ő tapasztalt...
megérkeztünk úticélunk végére, sikerült a tervünk.. vége egy kalandnak mondja apa most...
mi bentvagyunk apával a városban...
mmiiiii bentvagyunk apával aaaa a városbaaaaaaan...
anya otthon főz...
anya otthon főz...
anya otthon főz finom ebédet vége
[/quote]
:D
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#290 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 14:37

idézet:
Ezt írta MisterY:
..... Itt most nem az a lényeg, hogy akit feltartasz az 131-gyel vagy 231-gyel jött mögötted a sztrádán. Itt az a lényeg, hogy ő épp téged előz, és a kresz szerint ekkor neki hozzád képest elsőbbsége van.[/quote]

Attól, hogy ezt csökönyösen ismételgeted, sem a törvény, sem a logika előtt nem lesz igaz. Próbálj meg felnőni.....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#291 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 14:38

/OFF

:confused: ...lehetne a címe "Vers az elmegyógyintézetből" is... Nem tetszett, no.

/ON

#292 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 14:48

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Attól, hogy ezt csökönyösen ismételgeted, sem a törvény, sem a logika előtt nem lesz igaz. Próbálj meg felnőni.....
[/quote]

Akkor máshogy fogalmazok: mindegy, hogy aki mögötted jön a sztrádán, az 129-cel vagy 131-gyel jön. Ő éppen téged előz. Ha akadályozod vagy akár csak zavarod, azzal Te vétesz a szabályok ellen.

Azt viszont nem értem, hogy miért kell személyekedni itt. Kicsit könnyebben meg tudnál győzni az igazadról, ha a cáfolatod csak annyiból állna, hogy neked van igazad, nem nekem.

#293 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 19:56

idézet:
Ezt írta MisterY:

Akkor máshogy fogalmazok: mindegy, hogy aki mögötted jön a sztrádán, az 129-cel vagy 131-gyel jön. Ő éppen téged előz. Ha akadályozod vagy akár csak zavarod, azzal Te vétesz a szabályok ellen.

Azt viszont nem értem, hogy miért kell személyekedni itt. Kicsit könnyebben meg tudnál győzni az igazadról, ha a cáfolatod csak annyiból állna, hogy neked van igazad, nem nekem.
[/quote]

Ja, ha csak ennyi kell(ene). :) Nincs igazad.
Ráadásul a KRESZt sem ismered, csak csökönyösen ismételgetsz hibás, torz nézeteket. És rendületlenül személyeskedés nélkül, olvasd el egyszer a Közlekedés REndjének Szabályait, és ha nem ismered, ne vitatkozz róla. Elég szomorú, hogy engedélyt kaptál a vezetésre. És ezt a kijelentést - ha tetszik neked, ha nem - megtehetem, mert a viselkedésed és stílusod az én életemet és másokét is veszélyezteti. És ezért már talán ne nekem kelljen szégyenkeznem.....
¤

#294 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 22:57

idézet:
Ezt írta MisterY:

1: Tehát, ha kijön elém egy teherautó 70-nel, vagy egy lassújármű 20-szal, akkor én ezt nyeljem le, mert ez szerinte szabályos? Ezt ugye Te sem gondolod komolyan! :mad:
Nem szabályos.

Az ilyenek miatt kell rendszeresen 80-ra, sőt egyszer 50!!!!-re lelassítanom a sztrádán. Mert ő úgy gondolta, hogy kijön a kamionjával előzni.

3: Még mindig ugyanazon lovagolsz. Nem az a lényeg, hogy aki le akar előzni téged, az szabályosan megy-e. Hiszen a Te autódban nincs trafi, nem tudod hitelesen megállapítani, hogy pontosan mennyivel jön. A lényeg, hogy TE TARTSD BE a KRESZ-t. Abban pedig az áll, amit fentebb írtunk. Itt most nem az a lényeg, hogy akit feltartasz az 131-gyel vagy 231-gyel jött mögötted a sztrádán. Itt az a lényeg, hogy ő épp téged előz, és a kresz szerint ekkor neki hozzád képest elsőbbsége van.
[/quote]

Elég furcsa elképzeléseid vannak a közlekedést illetően. :confused:

Beidézek ide néhány - már ezen az oldalon említett - kis szöveget:

34. § (1) Előzni abban az esetben szabad, ha
a) az előzés céljából igénybe venni kívánt forgalmi sáv olyan távolságban szabad, hogy - figyelemmel az előzni kívánó és a megelőzendő jármű sebessége közötti különbségre - az előzés a szembejövő forgalmat nem zavarja;

B) az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg;

c) az előzni kívánó jármű előtt ugyanabban a forgalmi sávban haladó másik jármű előzési szándékot nem jelzett;

d) az előzés során a megelőzendő jármű mellett megfelelő oldaltávolságot lehet tartani;

e) a vezető az előzés befejezése után a járművel a megelőzött jármű elé, annak zavarása nélkül vissza tud térni.

(4) A jármű sebességét az (1)-(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell megválasztani, hogy a vezető járművét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és minden olyan akadály előtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell.

Ajánlom, hogy olvasgasd, értelmezd őket egy darabig...

Egyébként ha egy szerencsétlen kamion akár 50-nel kijön eléd előzni egy nála is lassabb másik járművet, majd visszasorol, de ezt úgy teszi, hogy téged nem sodor veszélybe, nem kényszerít hirtelen mozdulatra stb., akkor bizony szépen szabályosan teszi, még akkor is, ha te közben kénytelen vagy 3000-ről az ő sebességére lassítani. Bárhogy is nem tetszik ez neked. Ilyenkor szépen lelassítsz, megvárod, amíg befejezi az előzését, majd továbbmész. Ennyi. De ha ezt se vagy képes megérteni, akkor tényleg kételkedem abban, hogy nem-e úgy vetted azt a jogsit. :rolleyes:

NEM köteles a lassabb jármű eltűnni az útról (köddé válni), csak mert te jössz. Természetesen feltartani nem szabad a forgalmat, de az általam írt példa nem feltartás. Ha nem érted/érzed a kül-et, akkor mindegy. :rolleyes:
42

#295 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 23:21

idézet:
Ezt írta BigBear:

Elég furcsa elképzeléseid vannak a közlekedést illetően. :confused:

Beidézek ide néhány - már ezen az oldalon említett - kis szöveget:

34. § (1) Előzni abban az esetben szabad, ha
a) az előzés céljából igénybe venni kívánt forgalmi sáv olyan távolságban szabad, hogy - figyelemmel az előzni kívánó és a megelőzendő jármű sebessége közötti különbségre - az előzés a szembejövő forgalmat nem zavarja;

B) az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg;

c) az előzni kívánó jármű előtt ugyanabban a forgalmi sávban haladó másik jármű előzési szándékot nem jelzett;

d) az előzés során a megelőzendő jármű mellett megfelelő oldaltávolságot lehet tartani;

e) a vezető az előzés befejezése után a járművel a megelőzött jármű elé, annak zavarása nélkül vissza tud térni.

(4) A jármű sebességét az (1)-(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell megválasztani, hogy a vezető járművét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és minden olyan akadály előtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell.

Ajánlom, hogy olvasgasd, értelmezd őket egy darabig...

Egyébként ha egy szerencsétlen kamion akár 50-nel kijön eléd előzni egy nála is lassabb másik járművet, majd visszasorol, de ezt úgy teszi, hogy téged nem sodor veszélybe, nem kényszerít hirtelen mozdulatra stb., akkor bizony szépen szabályosan teszi, még akkor is, ha te közben kénytelen vagy 3000-ről az ő sebességére lassítani. Bárhogy is nem tetszik ez neked. Ilyenkor szépen lelassítsz, megvárod, amíg befejezi az előzését, majd továbbmész. Ennyi. De ha ezt se vagy képes megérteni, akkor tényleg kételkedem abban, hogy nem-e úgy vetted azt a jogsit. :rolleyes:

NEM köteles a lassabb jármű eltűnni az útról (köddé válni), csak mert te jössz. Természetesen feltartani nem szabad a forgalmat, de az általam írt példa nem feltartás. Ha nem érted/érzed a kül-et, akkor mindegy. :rolleyes:
[/quote]

1. Amit beidéztél, az nem párhuzamos közlekedésre alkalmas útra vonatkozik. Ennek ellenére nem támasztja alá azt amit mondtál.
2. Ennek is van egy olyan pontja, hogy:
idézet:
B) az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg; [/quote]
Tehát: ha az ominózus teherautó kijön elém és nekem fékeznem kell (annak ellenére, hogy én előzöm őt), akkor megszegte a kreszt.
3. Ezt nem érzed ellentmondásosnak?!?!
idézet:
téged nem sodor veszélybe, nem kényszerít hirtelen mozdulatra ... ha te közben kénytelen vagy 3000-ről az ő sebességére lassítani [/quote]
4. párhuzamos közlekedésre alkalmas útra vonatkozó részt újból beidézem, hátha megérted:
idézet:
A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sáv van, az előzés befejezése után a külső forgalmi sávba vissza kell térni. Ha 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival, motorkerékpárral vagy – lakott területen – távolsági, illetőleg gyorsjáratú autóbusszal a vezető több járművet kíván előzni, megmaradhat a belső forgalmi sávban feltéve, hogy ezzel a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza; ha pedig a forgalom olyan sűrű, hogy a külső forgalmi sávba visszatérni nem lehet, a belső forgalmi sávban folyamatosan is haladhat. [/quote]

Eszerint akkor maradhatsz előzési szándékkal a belső sávban, ha a mögötted gyorsabban haladó járműveket nem akadályozod! (azt már kitárgyaltuk, hogy elé nem mehetsz ki)

Ha ezek után is az a nézet, hogy 'sz@rok bele, hogy valaki gyorsabban jön mögöttem, én kielőzök, mert nekem szabad', akkor sajnállak.

Az ilyen megnyilvánulásokra gondoltam, amikor azt mondtam, hogy a magyar közlekedési kultúra le van maradva a nyugati országokéhoz képest (de az elvárhatótól is!)!

És utoljára: a rendőrön kívül nincs senkinek joga a másikat szabályos közlekedésre bírni, illetve a szabálytalankodásban megakadályozni!!

Vita részemről lezárva.
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#296 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 01:25

idézet:
Ezt írta Csirke:

Az ilyen megnyilvánulásokra gondoltam, amikor azt mondtam, hogy a magyar közlekedési kultúra le van maradva a nyugati országokéhoz képest (de az elvárhatótól is!)!

És utoljára: a rendőrön kívül nincs senkinek joga a másikat szabályos közlekedésre bírni, illetve a szabálytalankodásban megakadályozni!!

Vita részemről lezárva.
[/quote]

Ezzel csak egyet tudok érteni.

Bár Lamex valami miatt abban a hitben él, az úton száguldozni nem szoktam, mások életét még véletlen sem veszélyeztetem, főleg nem szándékosan.
Mindezek mellett átnéztem a hozzászólásait ezen az oldalon: információ szinte semmi nem volt benne, a mások által elmondottak magyarázat nélküli tagadása, és értelmetlen személyeskedés viszont annál több. Mire volt ez jó?
Erre majd gondolom jön egy jó kis: fordulj magadba, vagy hasonló válasz, mert érdemi megnyilvánulást már nem várok.

Mindössze próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy a közlekedés nem csak abból áll, hogy az ember átnézi a kresz-szabályokat, és amit meg tudott jegyezni belőle, azt alkalmazza.

A közlekedés a közlekedők közös "játéka", ahol elég egyetlen szabálytalan játékos is, és senki nem élvezheti a játékot. És bzony ebben azok is benne vannak, akik azt hiszik, hogy jól játszanak, pedig csak a többiek életét keserítik meg.

Szomorú vagyok, hogy még mindig - és már megint - itt tartunk. :(

#297 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 07:22

idézet:
Ezt írta Csirke:
........És utoljára: a rendőrön kívül nincs senkinek joga a másikat szabályos közlekedésre bírni, illetve a szabálytalankodásban megakadályozni!!

Vita részemről lezárva.
[/quote]

El sem kezdtél vitatkozni. Csökönyösen ismételgetsz egy, a saját szád ízének megfelelő szöveget, anélkül, hogy a legcsekélyebb erőfeszítést tennéd egy mondat összefüggéseinek megértésére.
A fenti mondatodat viszont ajánlanám a figyelmedbe. Mintha folyamatosan ezt kívánnád tenni, nem érzed kissé furcsának?
¤

#298 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 07:31

idézet:
Ezt írta MisterY:
....Mindezek mellett átnéztem a hozzászólásait ezen az oldalon: információ szinte semmi nem volt benne, a mások által elmondottak magyarázat nélküli tagadása, és értelmetlen személyeskedés viszont annál több. Mire volt ez jó?.........[/quote]

Nos, továbbra is érdekesen szemléled a dolgokat. Az általad fel nem fogott dolgokat, idézeteket, érveket természetesen nem létezőnek titulálod, a saját magad kezdte - félrebeszélős - stílust természetesen nem tartod személyeskedésnek.

A más által netán a szabályból idézett szöveget viszont személyes sértésként éled meg, mint ahogyan azt is, hogy erre a válaszolnod kéne. Ennyi "személyeskedésen" felindulva, természetesen nem érted, mire jó ez? Talán mégis tükörbe kellene nézned, mielőtt meglehetősen - hm, hogy mondjam finoman, hogy meglehetősen ocsmányul - más nyakába kívánnád varrni saját szegénységi bizonyítványodat?

Hogy mire jó ez? (Jó teátrálisan, ahogy szoktad..... :) )
¤

#299 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 08:44

A sok egyéb - háhofnébene - mellett persze elkövettem még egy hibát, nem köszöntem meg Carmaged, Tillu meg bigbear hozzászólását (sőt még boyscoutét is megértettem :) ) és nem ismételtem meg az általuk idézetteket, hanem szintén megértettnek vettem, mint ahogy a KRESZ-t is.
¤

#300 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 08:44

idézet:
Ezt írta lameXpert:

El sem kezdtél vitatkozni. Csökönyösen ismételgetsz egy, a saját szád ízének megfelelő szöveget, anélkül, hogy a legcsekélyebb erőfeszítést tennéd egy mondat összefüggéseinek megértésére.
[/quote]

Megtennéd nekem azt, hogy tételesen cáfolod a tévedéseimet, lehetőleg tényekkel, szabályokkal alátámasztva?

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.