HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló Értékeld a témát: -----

#2201 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 12. 13:38

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 13:51

John Goodman egik kedvenc színészem, ha tudom, megnézem majd. Köszi a tippet. :)

Megéri. ;)
Annál az utolsó jeleneténél leesett az állam, annyira el van találva. Akkor nyer hirtelen értelmet minden.

A nagy Lebowski jó még nagyon tőle. :)
(Szintén Coen-film)
Wherever you go, go with all your heart.

#2202 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 14:48

Azt már volt szerencsém látni, nagyon jó film. Nekem nagyon bejön. Abban is benne van Goodman, igaz, "kicsit" lökött figura. :D Angolul van meg, kiváló film.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2203 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 16:02

Kép
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2204 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 22:22

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 12:51

John Goodman egik kedvenc színészem, ha tudom, megnézem majd. Köszi a tippet. :)

Sakáltanya

#2205 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 22:27

Mókás esti szórakozás:

Kép

RE: ajánlott eredeti hanggal nézni, úgy sokkal élvezetesebb.

Szerkesztette: Etele 2006. 04. 12. 22:34 -kor

#2206 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 22:59

még jó hogy előző oldalt is ott van. :D

(mostmár akkor meg kell néznem  ;) )
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2207 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 23:05

Ismétlés a tudás anyja. :D

#2208 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 10:31

Idézet: 7of9 - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 17:02

összeomlás

Mekkora film!!!!!! Imádom!!!

#2209 Felhasználó inaktív   monox 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 13. 10:39

hi everyone!

i don't know exactly what this forum is about, but i hope you can help me anyways...  :D

1st of all, i don't speak nor write in hungarian, unfortunately i do not understand your language.

2nd thing is the most important: i'm looking for english -or spanish- subtitles for a hungarian movie, this is "Nárcisz és Psyché" [1980] by Gábor Bódy; i found this movie very interesting, but, i can't understand a word!!  :omg:

I've been searching subtitles for this movie all over the net, but nothing's on, absolutely nothing, not even in chinese, hehe...

So... is there someone who dares to translate this movie into english? I know is a titanic work translating a thing like this, because I myself translate movies from english to spanish and vice-versa, so everybody can enjoy them. At this time, only hungarian speaking people are enjoying movies like "Nárcisz és Psyché", remaining unknown and forgotten for the rest of the non-hungarian-speaking world, which happens to many interesting hungarian films.

I hope you can help me, and understand the feelings about my request. Is not about requesting, is about sharing culture.

My best greetings, hungarian people...

THANKS IN ADVANCE

PS: I'm from Chile [South America]  :D  Saludos a los chilenos en Hungría!

Szerkesztette: monox 2006. 04. 13. 10:52 -kor

#2210 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 14:15

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2211 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 14:37

Idézet: monox - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 11:39

hi everyone!

i don't know exactly what this forum is about, but i hope you can help me anyways...  :D

2nd thing is the most important: i'm looking for english -or spanish- subtitles for a hungarian movie, this is "Nárcisz és Psyché" [1980] by Gábor Bódy; i found this movie very interesting, but, i can't understand a word!!  :omg:

Hi!

Welcome here!

I've asked about it on a subtitle downloading forum, if anyone knows about it. If they'll know something, I'll tell you.

This forum is about many things by the way. But you won't understand the most of it. But there's an English topic too. You can ask anything there. Perhaps you should try asking this there too. Maybe someone will know something. You know Hungarian movies aren't distributed in many foreign countries, only a few of them is shown in other countries. So not many English subs for them.

edit: You can find the English topic here.

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 13. 14:42 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2212 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 14:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 15:37

Hi!

Welcome here!

I've asked about it on a subtitle downloading forum, if anyone knows about it. If they'll know something, I'll tell you.

This forum is about many things by the way. But you won't understand the most of it. But there's an English topic too. You can ask anything there. Perhaps you should try asking this there too. Maybe someone will know something. You know Hungarian movies aren't distributed in many foreign countries, only a few of them is shown in other countries. So not many English subs for them.

edit: You can find the English topic here.

Ez szép volt. :up:
Csodálkoznék, ha találna valamit.Nem egy tömegfilm.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2213 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 16:45

Kiadták DVD-n feliratokkal megborított verzióban is, kérdés, hogy kinek van meg.
Üdvözlettel:
Gabi

#2214 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 17:08

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 16:45

Kiadták DVD-n feliratokkal megborított verzióban is, kérdés, hogy kinek van meg.

Én úgy hallottam, hogy csak a cenzúrázott verziót tudták restaurálni, és ki is adták. De sajnos én sem látom sehol sem.

#2215 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 18:06

Idézet: Karesz - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 18:08

Én úgy hallottam, hogy csak a cenzúrázott verziót tudták restaurálni, és ki is adták. De sajnos én sem látom sehol sem.

Keresgeltem, de csak VHS-t lattam belole... az kolcsonozheto az odeonbol.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2216 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 18:47

Well, monox, I've got bad news. I got no answers yet, so it means nobody has the subtitle or any info on that. As Shia-ko said, it's out on DVD, so if ou really like it's an option too. I don't know if you can get it in Chile though. Perhaps order it from an online store but I don't know.

Sorry I couldn't help. :(

#2217 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 21:48

Volt már?

Tüneményes. A zenéje pedig... csemege.

Kép

#2218 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 22:03

Kép

Az időjós (The Weather Man) (2005)
Színes amerikai film, 101 perc

Szereplők: Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis, Gemmenne de la Peña, Nicholas Hoult, Michael Rispoli, Gil Bellows, Judith McConnell, Chris Marrs, Dina Facklis
Rendező: Gore Verbinski

Íme, David Spritz (Nicolas Cage), Chicago időjósa a Hatos csatornáról. Sokak számára jóval több ő, mint csupán egy napsütést, ónos esőt, szelet-havat összehordó szónok – ő valóságos mozgó célpont. A féltékeny rajongók, akik közül jó néhánnyal fura szeretem-utálom viszonyban van, rendre megdobálják különféle üdítőkkel, turmixokkal és gyorskajákkal. Pedig David semmi másra nem vágyik, csak némi megbecsülésre és tiszteletre… főként saját apjától, a díjnyertes írótól. Emellett azt is szeretné, ha elhidegült felesége újból szeretné, ha a lánya boldog lenne, és ha a fia nem kerülne bajba. Ja, és az se lenne baj, ezen felül ő maga profi íjász lenne.
Bár az élete csupa zűrzavar odabent, de az időjós megnyerő mosolya és a képernyőről sugárzó bája azt közvetíti a külvilág számra, hogy minden a legnagyobb rendben. Még a hírneves, New York-i székhelyű Helló, Amerika producerei is felfigyelnek rá, és behívják meghallgatásra az országos reggeli műsorhoz. Azonban még ez a fantasztikus lehetőség sem változtat azon, hogy David élete egyre inkább szétcsúszik, és akár a tornádók, amiket előre jelez, ő is elindul a rombolás útján…
Wherever you go, go with all your heart.

#2219 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 11:43

Tegnap megvettem a Danny the Dog (A nyakörv) című Jet Li filmet (mellette Morgan Freeman és Bob Hoskins játsza a főbb szerepeket), és egész kellemes kis mozinak találtam. Ahogy egy másik helyen már írtam: jó arányban van a filmben moralitás és brutalitás.  :)

#2220 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 14:29

Végre megnéztem a Blöff (Snatch) című filmet. DVD-n kölcsönöztem ki. Nagyon jó film. :)
Azt nem mondanám, hogy teljesen értem azt a hihetetlen rajongást, ami övezi, de nekem is nagyon tetszett. A stílusa nagyon eredeti. A kamerakezelés nagyon eredeti. A színészek is nagyon jók.  :respect:

De egy dologra felhívnám a figyelmet. NE nézze meg senki sem magyar szinkronnal! Én belehallgattam egy kicsit, de nagyon gyenge. Két különböző film, a két verzió. Plusz azt az erős angol akcentust sem lehet a magyar szinkronból átérezni. Meg a teljesítmény sem túl meggyőző.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.