Idézet
Felesleges ez a cinizmus.
Mondod te, aki a kezdetektol fogva kantalja folyamatosan, hogy "Aaaa gyerekek bunda ez az egesz..."
Idézet
Jaj, jaj. Tisztara mint az oviban

Kitalalsz egy elmeletet, majd amikor nem jon be, akkor ugy tekered-csavarod, hogy ismet neked legyen igazad, raadasul ugy allitod be mintha ez teljesen egyertelmu lenne, es nem is tortenhetett volna mashogy. Raadasul te mar elore tudtad.
Idézet
...százszor nagyobb meló sztárt csinálni, mint Verából.
A többi kiesőnek sok szerepe nem volt, aki pedig igazán jó volt (Leslie és Laci), annak esete is "tiszta" volt, mert két olyan emberről volt szó, akiket soha nem tudtak volna átformálni. Így "ugrottak", mint potenciális megasztárok.
Ezek alapjan valamint...
Idézet
Leslie egy közepes énekes és kivételes tehetség, mint zenész. Letöltöttem pár saját nótáját és azt kell mondjam, nagyon klasszak. Nem csoda, hogy a "szakma" nem adott neki soha semmi segítséget (ugyebár mesélte, hogy a hazai zenészvilág sok jeles tagjának írt számot, csak éppen amikor kérte őket, hogy adjanak lehetőséget és segítséget neki, hogy bemutathassa, mit tud előadóművészként, akkor nem akarózott senkinek segíteni).
Idézet
Azóta Leslie mindig teltház előtt játszik a szórakozóhelyeken. Gondolom jól keres vele, népszerű és ZENÉL. Azt csinálja, amit szeret.
ezek alapjan, plane nem ertem, hogy most akkor mirol is irogatsz tulajdonkeppen. Ha minden igaz amit itt irtal, akkor itt van a te egyik nagy kedvenced Leslie, aki sajat szamokat ir, ZENESZ, alazat stb. megvan, es emellett telthazas koncerteket ad, akkor miert nem csaltak el neki a versenyt? Nem lett volna sokkal egyszerubb egy ilyen emberbol sztart csinalni, ha mar ugyis csak a penzrol van szo? Az atformalast megint nem ertem... Ha szerinted ez ugyis csak a penzrol szol, akkor miert kellett volna atformalni egyaltalan Leslie bacsit? Ezeknek a penzehes uzletembereknek nem tok mind1, hogy honnan jon a penz?
Idézet
Várható volt Ibolya és Vera döntőbeli szereplése és már a múltkori adás óta sejtettem, hogy mégsem Ibolya fogja nyerni, hanem Vera.
Varhato volt, hogy igy utolag ezt fogod irni
Szvsz nincs azzal semmi baj, hogy neked a ZENESZek szimpatikusak. (barmennyire is probaltad megmagyarazni, hogy te amikor azt irod, hogy ZENESZ akkor az enekeseket is belerted.) Csak nemtom miert jobb kitalalalni azt, hogy "ok nem nyerhettek, mert akkor nem tudtak volna oket atformalni", mint egyszeruen elfogadni azt, hogy nem a kozonseg nem oket valasztotta.
Az meg, hogy a zsuriben kinek ki a kedvence (mert mindenkinek volt) az igazabol itt a dontokben mar lenyegtelen volt. Nemhiszem, hogy az emberek a zsuri velemenye alapjan szavaztak volna. (Sot, SVeranal mintha mar pont a zsuri ellen szavaztak volna. Bar tudom, hogy mindjart megmagyarazod, hogy ez egy elore eltervezett es beepitett dramai fordulat volt) Szvsz a zsuri is jobban elengedhati magat, ha mar nem nekik kell donteni. Somanak Edmund meg Evelin volt szimpatikus, Pely Barna meg Leslienek nem mert semmi rosszat mondani amikor a Hey Jude-ot ugy adta elo, hogy nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek. (Nagyon mokas volt, ahogyan a zsuri tobbi tagja gyakorlatilag szepen, illedelmesen kozolte Leslievel, hogy "baratom, ez nagyon gaz volt", Barna meg csak annyit mondott, hogy "oooo haaat adj bele mindig mindent a dalaidba")
u.i.: BTW szandekosan nem irtal semmit az altalam felvazolt lehetosegre? (marmint, hogy miert ugrottak meg a szavazatok) Tul egyszeru magyarazat, ezt elismerem. Semmifele elmeletet nem lehet gyartani kore
Szerkesztette: KennyMcCormick 2004. 04. 06. 09:09 -kor