HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 05. 16:34

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 16:46

Izé... te most mire gondolsz?

Mi az előválogatásra, mikor a jelölteknek fél perc alatt (?) kellett valamit előadni a zsűti előtt. Voltak olyan 1000-en. :) Semmi villa nem volt, csak pezavarták őket, és fél perc múlva ki. :D

a döntősökre gondoltam. gondolj bele milyen jó kis konfliktusok lehetnek abból hogy egy relatíve
szűkös helyen próbálnak a hétvégi versenyre.
Ha nincs kőbe vésve a licensz, akkor majd pont a tv2 nem fogja ezt kihasználni  :bolond:

#222 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 17:19

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 9:03

Jajj Piftuka! :)

Ujabb "konspiraci teori" :D
Eddig azt nyomtad feszt, hogy ugyis Ibolya nyer, mer' tok egyertelmu, hogy o kapja mindig a legtobb szavazatot. [...]
Bar tok feleslegesen irom le ezeket, mivel gondolom neked tokeletesen vilagos, hogy az egesz meg volt tervezve. (Mint ahogyan az is vilagos mint a nap hogy Ibolya fog nyerni. Uhhh, vagy megsem? :D )

Felesleges ez a cinizmus. Igenis le volt zsírozva. Tudom, mit írtam Ibolyáról, de azt is írtam, hogy ahogyan közeledtünk a végéhez, az addigi zsűrikedvencek (Evelyn és Ibolya), akik SOHA egy árva negatív kritikát nem kaptak, egyre inkább megkapták a kritikát.

Addig nyilvánvaló volt, hogy kit nyomnak,de az egész egy felhajtás része volt. Aztán arra is rájöttek, hogy egy ilyen bárdolatlan taplóból, mint Ibolya (aki mellesleg valóban érthetetlenül artikulált még sok magyar számot is) százszor nagyobb meló sztárt csinálni, mint Verából.

A többi kiesőnek sok szerepe nem volt, aki pedig igazán jó volt (Leslie és Laci), annak esete is "tiszta" volt, mert két olyan emberről volt szó, akiket soha nem tudtak volna átformálni. Így "ugrottak", mint potenciális megasztárok.

Várható volt Ibolya és Vera döntőbeli szereplése és már a múltkori adás óta sejtettem, hogy mégsem Ibolya fogja nyerni, hanem Vera.

Jegyezzük meg, jó helyre került a "lehetőség", amellyel szvsz ő élni fog. Csiszolnak nála a mélyhangon és az éneklési technikán és akkor igazi díva LEHET. Azért csak lehet, mert aki ismeri a hazai zeneipari viszonyokat, hogy könnyen bekövetkezhet esetében a "minden csoda három napig tart" esete is.

Ja, ugye tudjátok, hogy jön a MEGASZTÁR 2.!!!??? Innentől kezdve pedig ez az egész már a kommercializálódás felé mutat, nagyon úgy néz ki. És ez nem jó.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#223 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 05. 17:20

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 9:19

Remélem nem jönnek tiltakozni Farkas Flóriék, hogy Magyarországon miért nem nyerhet egy roma. Mert többenn azt mondják azért nem nyert Ibolya.

Szerintem akkor Flóriék elmennek a 'csába!  :mad:

#224 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 17:22

Idézet: bálesz - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 10:57

Ja, és az Edmond-Miksa duett szenzációs volt. :)

Miksa igen. De ez az Edmund egy hihetetlen ripacs. Megint előhozta a Tom Jones style-t.  :D  :p  :down:

LOL! Nevetséges volt. Borzasztóan gyengén adta elő. :down:

#225 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 05. 17:26

Idézet: Gabox - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 12:15

"alázattal van a zene iránt"

szvsz ennek a mondatnak a gyakori ismétlése ejtette ki a srácot.
már unalmas volt  :down:

Nem. Az ejtette ki, hogy nem lehet változtatni a stílusán.

NAGYON ritkán találkozni olyan előadóval, akit ilyen mértékű profizmus hat át, egészen a csontja és zsigerei mélyéig. Minden zene iránt alázattal viseltetik; próbálja megismerni és megérteni. Ez -nem véletlenül- sikerül is neki, ezáltal lehet ő nagyszerű zenész.

Igen, alázat. Ezt a szót nem lehet eléggé elcsépelni, mert a világ zeneiparában ezt már csak kevesen ismerik.

Elég szomorú ilyen véleményeket olvasni, mint a tiéd. Az ilyenek miatt van a kozsóknak és szkútereknek keresnivalója a "zenei életben".  :down:

#226 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 17:26

Egy kis szünetet kellene a 1. és a 2. között tartani, de hát pénz beszél, kutya ugat...:)

Szerkesztette: zoli62 2004. 04. 05. 17:27 -kor

"Légy szerény mint én..."

#227 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 17:40

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 18:30

Elég szomorú ilyen véleményeket olvasni, mint a tiéd. Az ilyenek miatt van a kozsóknak és szkútereknek keresnivalója a "zenei életben".  :down:

félreértesz, szigorúan tömegbefolyásolás szempontjából értettem, és volt káros szerintem. ha minden héten ugyanazt a kritikát hallod valakiről(legyen az jó vagy rosz) az egy idő után unalmassá válik, és ellenszenvet gerjeszt.
amúgy alázat rulz  :up:

#228 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 21:34

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 17:26

Miksa igen. De ez az Edmund egy hihetetlen ripacs. Megint előhozta a Tom Jones style-t.  :D  :p  :down:

LOL! Nevetséges volt. Borzasztóan gyengén adta elő.   :down:

ééés arra nem gondó'sz, hogy a hangja ilyen, az alkata ilyen, ha megpusztul se bír máshogy énekelni, máshogy előadni? mer' kábé ez a helyzet szvsz. és ettől meg mér' ripacs?  :confused:
viszont a duett közepén fogalmazódott meg bennem, hogy abszolút mértékben, és tökéletesen kiegészítették egymást. így volt teljes. teljesen állat  :up:

ibikének néha legszívesebben az arcába léptem volna, nem is csodálom, hogy ez lett a vége. vera übergút lesz 1-2 év múlva.

jah, 2ébként mos' nem tök mindegy, hogy ki nyert? az utolsó 10-ből 6-7-nek tuti lesz lemeze, itt a végén már csak a TV2 logo volt a kérdés, melyikükén lesz rajt  :p

(vajon lamex dacból nem szól hozzá, mer stikába azé' mégiscsak megnézte a résnyire nyitott ajtón  :cool: )
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#229 Felhasználó inaktív   Tano Cariddi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 22:41

Idézet: Gabox - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 17:38

a döntősökre gondoltam. gondolj bele milyen jó kis konfliktusok lehetnek abból hogy egy relatíve
szűkös helyen próbálnak a hétvégi versenyre.
Ha nincs kőbe vésve a licensz, akkor majd pont a tv2 nem fogja ezt kihasználni  :bolond:

hat ez bizony erdekes kerdes... a tv2 azt allitja, hogy sajat fejlesztesu a musor, meg hogy mar erdeklodnek kulfoldi csatornak is erte, osszeuropai donto Bp-en, stb. stb. viszont ehhez igen hasonlo musorok futottak mar szerte Europaban (a kulfoldi sztarslagerszerzo egesz veletlenul zsuritag is volt valahol...), esetenkent napi osszefoglalokkal meg minden.

#230 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 23:00

az komoly hogy azt a :grrr: csillagdalt az MTV is nyomatja :omg:
trilla vmi ilyesmit zagyvált amikor véletlenül rákapcsoltam :fear:
na nem mintha rontaná az MTV színvonalát. sőt, még fel is hozná 0-ra... 

#231 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 23:08

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 23:45

hat ez bizony erdekes kerdes... a tv2 azt allitja, hogy sajat fejlesztesu a musor, meg hogy mar erdeklodnek kulfoldi csatornak is erte, osszeuropai donto Bp-en, stb. stb. viszont ehhez igen hasonlo musorok futottak mar szerte Europaban (a kulfoldi sztarslagerszerzo egesz veletlenul zsuritag is volt valahol...), esetenkent napi osszefoglalokkal meg minden.

Főleg, hogy valami produkciós tökömtudja kicsoda eléggé hollandos (?) csengésű (de semmi esetre sme magyar) névvel szerepelt... :) :)

#232 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 23:09

Idézet: szabiii - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 22:38

ééés arra nem gondó'sz, hogy a hangja ilyen, az alkata ilyen, ha megpusztul se bír máshogy énekelni, máshogy előadni? mer' kábé ez a helyzet szvsz. és ettől meg mér' ripacs?  :confused:
...

1etértek. :D

#233 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 07:29

Most láttam valamelyik napilapban egy egészoldalas hirdetést:
Gratulálunk Tóth Veronikának a nagyszerű teljesítményéhez. RTL Klub  :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#234 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 07:34

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. április 6, kedd - 8:33

Most láttam valamelyik napilapban egy egészoldalas hirdetést:
Gratulálunk Tóth Veronikának a nagyszerű teljesítményéhez. RTL Klub  :)

Óriási :D Megindult a harc a sztárokért :D

#235 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 09:08

Idézet

Felesleges ez a cinizmus.

Mondod te, aki a kezdetektol fogva kantalja folyamatosan, hogy "Aaaa gyerekek bunda ez az egesz..."

Idézet

Igenis le volt zsírozva.

Jaj, jaj. Tisztara mint az oviban :D Kitalalsz egy elmeletet, majd amikor nem jon be, akkor ugy tekered-csavarod, hogy ismet neked legyen igazad, raadasul ugy allitod be mintha ez teljesen egyertelmu lenne, es nem is tortenhetett volna mashogy. Raadasul te mar elore tudtad.  :lol:

Idézet

...százszor nagyobb meló sztárt csinálni, mint Verából.

A többi kiesőnek sok szerepe nem volt, aki pedig igazán jó volt (Leslie és Laci), annak esete is "tiszta" volt, mert két olyan emberről volt szó, akiket soha nem tudtak volna átformálni. Így "ugrottak", mint potenciális megasztárok.

Ezek alapjan valamint...

Idézet

Leslie egy közepes énekes és kivételes tehetség, mint zenész. Letöltöttem pár saját nótáját és azt kell mondjam, nagyon klasszak. Nem csoda, hogy a "szakma" nem adott neki soha semmi segítséget (ugyebár mesélte, hogy a hazai zenészvilág sok jeles tagjának írt számot, csak éppen amikor kérte őket, hogy adjanak lehetőséget és segítséget neki, hogy bemutathassa, mit tud előadóművészként, akkor nem akarózott senkinek segíteni).

Idézet

Azóta Leslie mindig teltház előtt játszik a szórakozóhelyeken. Gondolom jól keres vele, népszerű és ZENÉL. Azt csinálja, amit szeret.

ezek alapjan, plane nem ertem, hogy most akkor mirol is irogatsz tulajdonkeppen. Ha minden igaz amit itt irtal, akkor itt van a te egyik nagy kedvenced Leslie, aki sajat szamokat ir, ZENESZ, alazat stb. megvan, es emellett telthazas koncerteket ad, akkor miert nem csaltak el neki a versenyt? Nem lett volna sokkal egyszerubb egy ilyen emberbol sztart csinalni, ha mar ugyis csak a penzrol van szo? Az atformalast megint nem ertem... Ha szerinted ez ugyis csak a penzrol szol, akkor miert kellett volna atformalni egyaltalan Leslie bacsit? Ezeknek a penzehes uzletembereknek nem tok mind1, hogy honnan jon a penz?

Idézet

Várható volt Ibolya és Vera döntőbeli szereplése és már a múltkori adás óta sejtettem, hogy mégsem Ibolya fogja nyerni, hanem Vera.

Varhato volt, hogy igy utolag ezt fogod irni :D

Szvsz nincs azzal semmi baj, hogy neked a ZENESZek szimpatikusak. (barmennyire is probaltad megmagyarazni, hogy te amikor azt irod, hogy ZENESZ akkor az enekeseket is belerted.) Csak nemtom miert jobb kitalalalni azt, hogy "ok nem nyerhettek, mert akkor nem tudtak volna oket atformalni", mint egyszeruen elfogadni azt, hogy nem a kozonseg nem oket valasztotta.

Az meg, hogy a zsuriben kinek ki a kedvence (mert mindenkinek volt) az igazabol itt a dontokben mar lenyegtelen volt. Nemhiszem, hogy az emberek a zsuri velemenye alapjan szavaztak volna. (Sot, SVeranal mintha mar pont a zsuri ellen szavaztak volna. Bar tudom, hogy mindjart megmagyarazod, hogy ez egy elore eltervezett es beepitett dramai fordulat volt) Szvsz a zsuri is jobban elengedhati magat, ha mar nem nekik kell donteni. Somanak Edmund meg Evelin volt szimpatikus, Pely Barna meg Leslienek nem mert semmi rosszat mondani amikor a Hey Jude-ot ugy adta elo, hogy nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek. (Nagyon mokas volt, ahogyan a zsuri tobbi tagja gyakorlatilag szepen, illedelmesen kozolte Leslievel, hogy "baratom, ez nagyon gaz volt", Barna meg csak annyit mondott, hogy "oooo haaat adj bele mindig mindent a dalaidba")

u.i.: BTW szandekosan nem irtal semmit az altalam felvazolt lehetosegre? (marmint, hogy miert ugrottak meg a szavazatok) Tul egyszeru magyarazat, ezt elismerem. Semmifele elmeletet nem lehet gyartani kore :)

Szerkesztette: KennyMcCormick 2004. 04. 06. 09:09 -kor

#236 Felhasználó inaktív   rainwood 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 10:25

Én nem igazán voltam nézője a Megasztárnak, egyedül a döntőt láttam, meg anno valamelyik első adásból egy részletet. Viszont a döntő nagyon tetszett. Először Verának drukkoltam, aztán inkább Ibolyának. Nagyon tetszett az a rekedtes hangja, "hasonló" mint Bryan Adams-é. Meg tetszett az is, ahogy a Katona Klári dalt énekelte.

Szerintem sejthető volt, hogy Vera fogja nyerni a döntőt. Ugyanis az ő hangja, illetve stílusa szvsz több embernek tetszik, mint Ibolyáé. Az Ibi viselkedési stílusa pedig igen érdekes... De a hangja az bejön.

Ja, és belinkelek egy vágott videót valami amerikai Megasztár féleségről (American Idol), illetve annak válogatásáról. Sztem érdemes megnézni  :lol:

klikkelj rám!!! (3.7MB)
Mindegy, hogy mit érsz el az életben.
A gyászmenet hossza úgyis az időjárástól függ...

#237 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 10:44

Idézet: rainwood - Dátum: 2004. április 6, kedd - 11:29

Én nem igazán voltam nézője a Megasztárnak, egyedül a döntőt láttam, meg anno valamelyik első adásból egy részletet. Viszont a döntő nagyon tetszett. Először Verának drukkoltam, aztán inkább Ibolyának. Nagyon tetszett az a rekedtes hangja, "hasonló" mint Bryan Adams-é. Meg tetszett az is, ahogy a Katona Klári dalt énekelte.

Szerintem sejthető volt, hogy Vera fogja nyerni a döntőt. Ugyanis az ő hangja, illetve stílusa szvsz több embernek tetszik, mint Ibolyáé. Az Ibi viselkedési stílusa pedig igen érdekes... De a hangja az bejön.

Ja, és belinkelek egy vágott videót valami amerikai Megasztár féleségről (American Idol), illetve annak válogatásáról. Sztem érdemes megnézni  :lol:

klikkelj rám!!! (3.7MB)

hat.. itthon se voltak jobbak az onjeloltek  :nevet:  :nevet:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#238 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 11:10

Idézet: rainwood - Dátum: 2004. április 6, kedd - 11:29

:nevet:  :pokeas2:

#239 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 11:29

Idézet: szabiii - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 22:38

Ne haragudj, de látom, neked sincs sok fogalmad az éneklésről. Egy dolog, hogy milyen hanggal rendelkezik, másik dolog, hogy egy az egyben Tom Jones éneklési stílusát utánozva énekel el minden számot. Nagy különbség, óriási különbség!

Az "And i Love her" "If i only knew" volt. A "From Russia with love" "If i only knew" volt. Ahogyan a "No woman no cry" is.

Nem azt mondtam, hogy nincs hangja a srácnak. Azt mondtam, hogy az egész képernyőt betöltő egoja meggátolja abban, hogy a zsűri hozzáértő tagjainak tanácsát figyelembe véve, ne "bőgessen szét" minden számot Tom Jones stílusában és próbáljon a saját stílusában énekelni. Akkor sem értette, most sem érti és szvsz soha nem is fogja ezt megérteni.

Idézet

Ezt írta Szabiii: jah, 2ébként mos' nem tök mindegy, hogy ki nyert? az utolsó 10-ből 6-7-nek tuti lesz lemeze,

Azért a fejemet én nem tenném rá. Mudzsahij Zoli is nyilatkozta, hogy semmivel több lehetősége nincsen. Pedig ő kis jó zenét nyomat ám a jazz-bandájával. Sok éve még itt Fehérváron is koncerteztek.
Az ő hangjára és tehetségére is lehetne ám "lemezt építeni", mégsem jelentkezett a kutya sem.

Idézet

Ezt írta Szabiii:(vajon lamex dacból nem szól hozzá, mer stikába azé' mégiscsak megnézte a résnyire nyitott ajtón  :cool: )

Szvsz figyeli ő és úgy látom, egyre inkább neki lesz igaza. Ez, hogy most elkezdik zsinórban a Megasztár műsorokat (mert nincs kétségem, hogy a 2. után jön majd a 3. és 4. és 5. és...) az egész egy teljesen kommersz valami lesz. Ez a futószalagon gyártjuk a szátárokat szemlélet gyakorlatilag ugyanaz, amit a Kozsó féle menedzserek csinálnak, annyi a különbség, hogy ezen a sztárokat publikáló TV is jól keres, nem csak a menedzser a széles nyilvánosságnak köszönhetően.

#240 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 11:36

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 23:45

Bizony. Ez a műsor a hollandusoktól és/vagy a németektől jött. A Megasztárral egy időben ment az RTL-en is (vagy SAT1? Bocs, erre nem emlékszem) a teljesen egyező műsor. Talán 1-2 héttel járhattak előrébb eseményekben (amikor nálunk még 4 döntős volt, akkor náluk már 3).
Pierrot gyakorlatilag Dieter Bohlen "magyar hangja". :p

Naivitás, azt hinni, hogy a kereskedelmi TV-kben látható bármely nagy nézőszámmmal rendelkező műsor (Fókusz, Barátok Közt, Szeress Most, Vetélkedőműsorok, Megasztár) nem a külföldi tulajdonosok szigorú utasításai alapján készülnek, külföldi mintára. :)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »