Ez megint egy tévedés, vagy mivan?
Forma-1
Elküldve: 2004. 03. 22. 19:33
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ez csak nekem tűnt fel? "Norbert Haug, csapatfőnök"![]()
Ez megint egy tévedés, vagy mivan?[/quote]
Ez hol?
Elküldve: 2004. 03. 22. 21:01
Az a "félrefordítós" oldalról van, azért nem is olvastam itt végig, mert ott már elolvastam, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, és el is felejtettem.
Elküldve: 2004. 03. 22. 21:18
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2004. 03. 22. 21:28
idézet:
Ezt írta bálesz:
Hülye Raikkonen... Azt hittem leüti szegény maláj pályamunkást[/quote]
ÁÁÁÁ ő állítólag egy higadt versenyző
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 22. 21:47
idézet:
Ezt írta MajaG:
SZVSZ, mostmar tenyleg ki kene baszni Adrian Newey-t. Halkan megjegyzem lehet Ron sem kene mar.
Adrian tragedia, amiota nem engedtek el a Jaguarhoz.Ronnak a sorozatos baklovesei mar kezdik feledtettetni a 20 evvel ezelott kezdodott sikersorozatot.
Mindenesetre drukkolok Montynak, hogy jol leverje a nagykepuseget Kimirol.Aztan akkor ujult erovel es teljes szivvel lehet drukkolni a kis finn pocsocskenek is. Mert meg csak pocsocske.
[/quote]
Lehet, hogy tenyleg azt kene csinalni, mint a BAR-nal. Amint Vilit kipenderitettek mar jonnek is az eredmenyek.![]()
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:05
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Lehet, hogy tenyleg azt kene csinalni, mint a BAR-nal. Amint Vilit kipenderitettek mar jonnek is az eredmenyek.[/quote]
Ti tényleg elhiszitek, hogy azért? Ugyan már ennyire naivak nem lehettekAttól a tervező nem fog jobb autót csinálni, mert elküldték, és gumiszállítót sem azért cseréltek, mert elküldték.
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:08
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Valaki nem rendelkezik használható informáicóval arra nézve, hogy mi volt Panis kétszeres box utcai járata? Mert bement egyszer, akkor be is intett a dolgozóknak, másodjára meg letöltötte a büntetését. Mi történt? Elfelejtettek neki szólni valamiről?[/quote]
idézet:
Olivier Panis was running just ahead of the Brazilian until the closing stages of the race, when a radio miscommunication brought him into the pits by accident.
To add insult to injury, Panis also collected a Drive Through penalty for speeding in the pit lane while making his unnecessary stop, which relegated him to 12th place in the race's final classification. [/quote]
Eléggé nyilvánvaló helyről van![]()
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:17
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ti tényleg elhiszitek, hogy azért? Ugyan már ennyire naivak nem lehettekAttól a tervező nem fog jobb autót csinálni, mert elküldték, és gumiszállítót sem azért cseréltek, mert elküldték.[/quote]
Nem, de a Mekinel nem a pilotat kene elkuldeni, ugyhogy ott mar lehet, hogy jobb auto keszulne.![]()
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:24
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Nem, de a Mekinel nem a pilotat kene elkuldeni, ugyhogy ott mar lehet, hogy jobb auto keszulne.[/quote]
Szerintem aki az MP4/18-as förmedvényt elképzelte, azt két lábbal kellett volna azonnal kirúgni, mással szórakozzon
És a 19 ugyanaz szinte, szóval nem csoda a lebőgés imho.
Mondtam én a szezon előtt, hogy nagy szarba lépett Mclaren, és egyelőre ahogy kapálódzik, csak jobban betemeti magát![]()
Elküldve: 2004. 03. 22. 23:12
Talan szuksege is van mindegyik csapatnak egy jo alapos pofaraesesre, onnan szep felallni.
Elküldve: 2004. 03. 23. 00:26
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Talan szuksege is van mindegyik csapatnak egy jo alapos pofaraesesre, onnan szep felallni.[/quote]
Ez a Ferrarinál már megvolt (jópár évig nem is álmodhattak a VB címről), most jönnek a többiek!![]()
Elküldve: 2004. 03. 23. 00:53
idézet:
Ezt írta Lord:
jaaa
Az a "félrefordítós" oldalról van, azért nem is olvastam itt végig, mert ott már elolvastam, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, és el is felejtettem.[/quote]
Ezt elég érdekesen lehet félre fordítani
Ron Dennis - magyar hangja: Norbert Haug![]()
Elküldve: 2004. 03. 23. 07:18
idézet:
Ezt írta Studi:
Nem pánikol, csak elönti az agyát valami lila köd.Nemigen való a pályára az, amit tett. Ha még versenyzőtársával brutáliskodik, az ok, intézzék el egymás közt. De mit tett ellene az a szegény pályamunkás.
Nagyon el fog süllyedni év végére a csapat. Ha zsinórban két autót nem tudtak rendesen összerakni, miért sikerülne az év közepére igért harmadik. Emellett DC lassú, mint a bűn, és ha Kiminek ilyen tempóban forr fel az agyvize, nem fog tudni rendesen vezetni, és hibázni fog.[/quote]
Senna is megrugdosta a 91-es Angol verseny végén az egyik pályamunkást, amikor Mansell kocsijára ült fel :)Uccso körben esett ki.
tus
Elküldve: 2004. 03. 23. 08:46
'Schumacher az elején nyomta ami elfért 99%-on, később egy picit visszavett talán, de messze nem sétakocsikázásról volt szó. Ahhoz Montoya túlságosan közelről követte.'
Kérdés:: Időmérő edzés. Mark Webber. Van ez a Jaguar annyira jó, hogy ez egy reális rajthely volt?
Wéber Gábor:A Jaguar sajnos tipikus "egyszámos előadó", pontosabban Webber kezében az, de sem a megbízhatósága, sem a hírhedt gumizabálása nem teszi ütőképessé egy egész versenytávra. Kár, mert Webber lassan Schumacheri magaslatokra tör - remélem jövőre máshol.
Kérdés:: Kimi Raikkönen kiperdült a felvezető körben. Mi lehetett az ok?
Wéber Gábor: Abban a kanyarban kezdett először erősebben szemerkélni az eső, és ez meglepte a finnt. Pantano is ott pördült meg az első körben.
Kérdés:: Barrichello Zsoltot hibáztatja azért, mert nem tudott dobogóra kerülni. Ez már nem az első eset, hogy valaki Zsoltra keni rossz helyezését. Van ennek valóság alapja?
Wéber Gábor: Részben, de az autóversenyzők ego-ja nehezen viseli a vereséget, ezért igyekeznek mindenre magyarázatot találni. Hányszor hallottunk már olyan nyilatkozatot versenyzőtől hogy: "Ez nem az én napom volt, pocsékul vezettem." Ezzel ellentétben a lekörözöttek mindig kéznél vannak magyarázatul. Egyébként a lekőrözések "kezelése" is fontos ismérve egy pilóta versenyzői tudásának, úgyhogy a helyükben én inkább befognám a szám.
Kérdés:: A BAR láthatóan szárnyal, mióta Jacques Villeneuve nincs a csapatnál. Ehhez a fejlődéshez elég lehet a gumi szállító cseréje?
Wéber Gábor: Nem. Ez az autó végre jó, ami Tókióban újabb túlórákra sarkallja majd a motorfejlesztőket, és akkor lesz jajj
Kérdés:: Miközben nézted a futamot, mire gondoltál? Schumacher nyomja, ahogy a csövön kifér, avagy egy biztonsági autózást láthattunk tőle?
Wéber Gábor: Az elején nyomta ami elfért 99%-on, később egy picit visszavett talán, de messze nem sétakocsikázásról volt szó. Ahhoz Montoya túlságosan közelről követte.
Elküldve: 2004. 03. 23. 08:48
[2004.03.22.]
A Ferrari igazságtalannak tartja a kolumbiai vádjait
A Scuderia Ferrarinál tagadják, hogy Rubens Barrichello feltartotta a vasárnapi Maláj Nagydíjon a BMW-Williams versenyzőjét, Juan Pablo Montoyát, hogy ezzel is segítse a győzelem felé száguldó csapattársát, Michael Schumachert.
"Megközelítettem a 4-es kanyarban, de amint közelebb kerültem, azonnal becsukta az ajtót előttem és feltartott." -mondta Juan Pablo Montoya a verseny leintését követően.
"Nem tudom honnan veszi ezt, mert Baumgartner volt előttem, és közel három másodpercet veszítettünk. Juan mögöttem jött, így ő is időt veszített. Talán azért állítja ezt, mert nem volt lehetősége az előzésre." -védekezett Rubens Barrichello.
A Ferrari technikai igazgatója, Ross Brawn a verseny után pilótájuk védelmére kelt, és kijelentette, hogy eszük ágában sem volt olyat kérni Barrichellotól, hogy tartsa fel Montoyát.
"Nem csináltunk semmit. Ha más szemszögből nézzük, Rubens a második volt, míg Montoya a harmadik. Nem kértünk olyan Rubenstől, hogy tartsa fel Montoyát. Össze lehet hasonlítani az ebben az időszakban elért köridőket. Juan csak frusztrált, és talán egy picit emocionális is." -mondta Brawn.
(F1Sztráda)
Elküldve: 2004. 03. 23. 09:30
idézet:
Ezt írta MajaG:
Barrichello nem tartotta fel Montoyát
[2004.03.22.]
A Ferrari igazságtalannak tartja a kolumbiai vádjait
.
"Nem tudom honnan veszi ezt, mert Baumgartner volt előttem, és közel három másodpercet veszítettünk. Juan mögöttem jött, így ő is időt veszített. Talán azért állítja ezt, mert nem volt lehetősége az előzésre." -védekezett Rubens Barrichello.
F1Sztráda)[/quote]
Ez baromi jól hangzik, bár máshol meg azt mondta, hogy emiatt két másodpercet veszített, s ezért nem lett dobogós.
Ez biztos az utolsó körben történt, nem?
Igaz, hogy a verseny nem két-három másodpercig tart, dehát a sz@r gumiválasztást csak nem lehetett a Baumgartnerra kenni.
Azt hiszem nálam itt el is vágta magát a kis brazil (bár biztos nem fordul ki a Föld ettől a sarkaiból).![]()
Akkor már miért nem csinálnak maguknak külön F1-et, ott nem lennének lekörözhető versenyzők.
[ Script Execution time: 0.1000 ]
Elküldve: 2004. 03. 23. 09:41
[2004-03-22 17:42]
A franciák továbbfejlesztik erõforrásukat
A Renault Formula-1-es versenyistálló megerõsítette azt a hír, mely szerint az elsõ európai futamra, melyet San Marinóban rendeznek meg, új, továbbfejlesztett erõforrással érkeznek majd.
A 2004-es szabályok értelmében a motorokra hatalmas felelõsség hárul, hiszen azoknak egy teljes versenyhétvégét ki kell bírniuk. A Renault alakulatának RS24-es kódszámmal ellátott erõforrása eddig remekül muzsikált, a szezon elsõ két versenyét hiba nélkül teljesítette.
„A téli tesztidõszak alatt a motor megbízhatósága volt az elsõdleges szempont.” – mondta a csapat motorfelelõse, Denis Chevrier. „Jó látni, hogy ismét mindkét autónk befejezte a versenyt, és semmi gond nem lépett fel.
„Nem akarjuk eltitkolni, hogy Imolában egy továbbfejlesztett motorral versenyzünk majd.” – folytatta Chevrier. „Ez is bizonyítja, hogy nem álltunk meg, és fejlesztünk. További módosítások várhatók az év többi részében is.”
f1hirek.hu
Elküldve: 2004. 03. 23. 10:25
idézet:
Ezt írta bipi:
Ez baromi jól hangzik, bár máshol meg azt mondta, hogy emiatt két másodpercet veszített, s ezért nem lett dobogós.
Ez biztos az utolsó körben történt, nem?
Igaz, hogy a verseny nem két-három másodpercig tart, dehát a sz@r gumiválasztást csak nem lehetett a Baumgartnerra kenni.
Azt hiszem nálam itt el is vágta magát a kis brazil (bár biztos nem fordul ki a Föld ettől a sarkaiból).![]()
Akkor már miért nem csinálnak maguknak külön F1-et, ott nem lennének lekörözhető versenyzők.[/quote]
idézet:
Kérdés:: Barrichello Zsoltot hibáztatja azért, mert nem tudott dobogóra kerülni. Ez már nem az első eset, hogy valaki Zsoltra keni rossz helyezését. Van ennek valóság alapja?
Wéber Gábor: Részben, de az autóversenyzők ego-ja nehezen viseli a vereséget, ezért igyekeznek mindenre magyarázatot találni. Hányszor hallottunk már olyan nyilatkozatot versenyzőtől hogy: "Ez nem az én napom volt, pocsékul vezettem." Ezzel ellentétben a lekörözöttek mindig kéznél vannak magyarázatul. Egyébként a lekőrözések "kezelése" is fontos ismérve egy pilóta versenyzői tudásának, úgyhogy a helyükben én inkább befognám a szám. [/quote]
"A kapufa a hibás! Az a hülye akác!" (Hofi)![]()
Bari ezt elszúrta. Nem tudom mit ragozza össze-vissza.![]()
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

Súgó
A téma zárva.