HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 22. 18:26

Ez csak nekem tűnt fel? "Norbert Haug, csapatfőnök" :eek:

Ez megint egy tévedés, vagy mivan?

#262 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 19:33

idézet:
Ezt írta Mumia:
Ez csak nekem tűnt fel? "Norbert Haug, csapatfőnök" :eek:

Ez megint egy tévedés, vagy mivan?
[/quote]

Ez hol?

#263 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 20:17

idézet:
Ezt írta Lord:

Ez hol?
[/quote]

Hol hol, Majag 2 hozzászólással fentebbi idézetének a vége felé.

#264 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 21:01

jaaa :D
Az a "félrefordítós" oldalról van, azért nem is olvastam itt végig, mert ott már elolvastam, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, és el is felejtettem. :)

#265 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 21:18

Valaki nem rendelkezik használható informáicóval arra nézve, hogy mi volt Panis kétszeres box utcai járata? Mert bement egyszer, akkor be is intett a dolgozóknak, másodjára meg letöltötte a büntetését. Mi történt? Elfelejtettek neki szólni valamiről?
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#266 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 21:28

idézet:
Ezt írta bálesz:
Hülye Raikkonen... Azt hittem leüti szegény maláj pályamunkást :D[/quote]

ÁÁÁÁ ő állítólag egy higadt versenyző
:D :D

#267 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 21:47

idézet:
Ezt írta MajaG:

SZVSZ, mostmar tenyleg ki kene baszni Adrian Newey-t. Halkan megjegyzem lehet Ron sem kene mar.

Adrian tragedia, amiota nem engedtek el a Jaguarhoz.Ronnak a sorozatos baklovesei mar kezdik feledtettetni a 20 evvel ezelott kezdodott sikersorozatot.
Mindenesetre drukkolok Montynak, hogy jol leverje a nagykepuseget Kimirol. ;) Aztan akkor ujult erovel es teljes szivvel lehet drukkolni a kis finn pocsocskenek is. Mert meg csak pocsocske. :)
[/quote]

Lehet, hogy tenyleg azt kene csinalni, mint a BAR-nal. Amint Vilit kipenderitettek mar jonnek is az eredmenyek. ;)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#268 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 22:05

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:

Lehet, hogy tenyleg azt kene csinalni, mint a BAR-nal. Amint Vilit kipenderitettek mar jonnek is az eredmenyek. ;)
[/quote]

Ti tényleg elhiszitek, hogy azért? Ugyan már ennyire naivak nem lehettek :rolleyes: Attól a tervező nem fog jobb autót csinálni, mert elküldték, és gumiszállítót sem azért cseréltek, mert elküldték.

#269 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 22:08

idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Valaki nem rendelkezik használható informáicóval arra nézve, hogy mi volt Panis kétszeres box utcai járata? Mert bement egyszer, akkor be is intett a dolgozóknak, másodjára meg letöltötte a büntetését. Mi történt? Elfelejtettek neki szólni valamiről?[/quote]

idézet:
Olivier Panis was running just ahead of the Brazilian until the closing stages of the race, when a radio miscommunication brought him into the pits by accident.

To add insult to injury, Panis also collected a Drive Through penalty for speeding in the pit lane while making his unnecessary stop, which relegated him to 12th place in the race's final classification. [/quote]

Eléggé nyilvánvaló helyről van :p

#270 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 22:17

idézet:
Ezt írta Mumia:

Ti tényleg elhiszitek, hogy azért? Ugyan már ennyire naivak nem lehettek :rolleyes: Attól a tervező nem fog jobb autót csinálni, mert elküldték, és gumiszállítót sem azért cseréltek, mert elküldték.
[/quote]

Nem, de a Mekinel nem a pilotat kene elkuldeni, ugyhogy ott mar lehet, hogy jobb auto keszulne. :p
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#271 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 22:24

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:

Nem, de a Mekinel nem a pilotat kene elkuldeni, ugyhogy ott mar lehet, hogy jobb auto keszulne. :p
[/quote]

Szerintem aki az MP4/18-as förmedvényt elképzelte, azt két lábbal kellett volna azonnal kirúgni, mással szórakozzon :D

És a 19 ugyanaz szinte, szóval nem csoda a lebőgés imho.

Mondtam én a szezon előtt, hogy nagy szarba lépett Mclaren, és egyelőre ahogy kapálódzik, csak jobban betemeti magát :p

#272 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 23:12

Minden csapatnal voltak eddig hullamvolgyek ill. kimagaslo sikerek, a McLaren most ugy tunik epp a lejton lefele szaguld.
Talan szuksege is van mindegyik csapatnak egy jo alapos pofaraesesre, onnan szep felallni. :)

#273 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 00:26

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Talan szuksege is van mindegyik csapatnak egy jo alapos pofaraesesre, onnan szep felallni. :)[/quote]

Ez a Ferrarinál már megvolt (jópár évig nem is álmodhattak a VB címről), most jönnek a többiek! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#274 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 00:53

idézet:
Ezt írta Lord:
jaaa :D
Az a "félrefordítós" oldalról van, azért nem is olvastam itt végig, mert ott már elolvastam, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, és el is felejtettem. :)
[/quote]

Ezt elég érdekesen lehet félre fordítani :D

Ron Dennis - magyar hangja: Norbert Haug :D

#275 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 07:18

idézet:
Ezt írta Studi:

Nem pánikol, csak elönti az agyát valami lila köd. :( Nemigen való a pályára az, amit tett. Ha még versenyzőtársával brutáliskodik, az ok, intézzék el egymás közt. De mit tett ellene az a szegény pályamunkás.
Nagyon el fog süllyedni év végére a csapat. Ha zsinórban két autót nem tudtak rendesen összerakni, miért sikerülne az év közepére igért harmadik. Emellett DC lassú, mint a bűn, és ha Kiminek ilyen tempóban forr fel az agyvize, nem fog tudni rendesen vezetni, és hibázni fog.
[/quote]

Senna is megrugdosta a 91-es Angol verseny végén az egyik pályamunkást, amikor Mansell kocsijára ült fel :)Uccso körben esett ki.
üdv
tus

#276 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 08:46

Wéber Gábor válaszol: Maláj Nagydíj SzNZsolty - [2004-03-22 23:06]

'Schumacher az elején nyomta ami elfért 99%-on, később egy picit visszavett talán, de messze nem sétakocsikázásról volt szó. Ahhoz Montoya túlságosan közelről követte.'

Kérdés:: Időmérő edzés. Mark Webber. Van ez a Jaguar annyira jó, hogy ez egy reális rajthely volt?
Wéber Gábor:A Jaguar sajnos tipikus "egyszámos előadó", pontosabban Webber kezében az, de sem a megbízhatósága, sem a hírhedt gumizabálása nem teszi ütőképessé egy egész versenytávra. Kár, mert Webber lassan Schumacheri magaslatokra tör - remélem jövőre máshol.

Kérdés:: Kimi Raikkönen kiperdült a felvezető körben. Mi lehetett az ok?
Wéber Gábor: Abban a kanyarban kezdett először erősebben szemerkélni az eső, és ez meglepte a finnt. Pantano is ott pördült meg az első körben.

Kérdés:: Barrichello Zsoltot hibáztatja azért, mert nem tudott dobogóra kerülni. Ez már nem az első eset, hogy valaki Zsoltra keni rossz helyezését. Van ennek valóság alapja?
Wéber Gábor: Részben, de az autóversenyzők ego-ja nehezen viseli a vereséget, ezért igyekeznek mindenre magyarázatot találni. Hányszor hallottunk már olyan nyilatkozatot versenyzőtől hogy: "Ez nem az én napom volt, pocsékul vezettem." Ezzel ellentétben a lekörözöttek mindig kéznél vannak magyarázatul. Egyébként a lekőrözések "kezelése" is fontos ismérve egy pilóta versenyzői tudásának, úgyhogy a helyükben én inkább befognám a szám.

Kérdés:: A BAR láthatóan szárnyal, mióta Jacques Villeneuve nincs a csapatnál. Ehhez a fejlődéshez elég lehet a gumi szállító cseréje?
Wéber Gábor: Nem. Ez az autó végre jó, ami Tókióban újabb túlórákra sarkallja majd a motorfejlesztőket, és akkor lesz jajj :) Viccen kívül régóta vártam már, hogy a BAR - már csak a nagy számok törvénye alapján is - kitaláljon a gödörből, és úgy tűnik idén sikerül. Ráadásul még nem mentek a nagy tengelytávú konstrukciójuknak igazán kedvező, kifinomult aerodinamikát igénylő pályán. Ott talán a Williamsre is veszélyesek lehetnek majd.

Kérdés:: Miközben nézted a futamot, mire gondoltál? Schumacher nyomja, ahogy a csövön kifér, avagy egy biztonsági autózást láthattunk tőle?
Wéber Gábor: Az elején nyomta ami elfért 99%-on, később egy picit visszavett talán, de messze nem sétakocsikázásról volt szó. Ahhoz Montoya túlságosan közelről követte.

#277 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 08:48

Barrichello nem tartotta fel Montoyát
[2004.03.22.]

A Ferrari igazságtalannak tartja a kolumbiai vádjait

A Scuderia Ferrarinál tagadják, hogy Rubens Barrichello feltartotta a vasárnapi Maláj Nagydíjon a BMW-Williams versenyzőjét, Juan Pablo Montoyát, hogy ezzel is segítse a győzelem felé száguldó csapattársát, Michael Schumachert.

"Megközelítettem a 4-es kanyarban, de amint közelebb kerültem, azonnal becsukta az ajtót előttem és feltartott." -mondta Juan Pablo Montoya a verseny leintését követően.

"Nem tudom honnan veszi ezt, mert Baumgartner volt előttem, és közel három másodpercet veszítettünk. Juan mögöttem jött, így ő is időt veszített. Talán azért állítja ezt, mert nem volt lehetősége az előzésre." -védekezett Rubens Barrichello.

A Ferrari technikai igazgatója, Ross Brawn a verseny után pilótájuk védelmére kelt, és kijelentette, hogy eszük ágában sem volt olyat kérni Barrichellotól, hogy tartsa fel Montoyát.

"Nem csináltunk semmit. Ha más szemszögből nézzük, Rubens a második volt, míg Montoya a harmadik. Nem kértünk olyan Rubenstől, hogy tartsa fel Montoyát. Össze lehet hasonlítani az ebben az időszakban elért köridőket. Juan csak frusztrált, és talán egy picit emocionális is." -mondta Brawn.

(F1Sztráda)

#278 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 09:30

idézet:
Ezt írta MajaG:
Barrichello nem tartotta fel Montoyát
[2004.03.22.]

A Ferrari igazságtalannak tartja a kolumbiai vádjait

.

"Nem tudom honnan veszi ezt, mert Baumgartner volt előttem, és közel három másodpercet veszítettünk. Juan mögöttem jött, így ő is időt veszített. Talán azért állítja ezt, mert nem volt lehetősége az előzésre." -védekezett Rubens Barrichello.
F1Sztráda)
[/quote]

Ez baromi jól hangzik, bár máshol meg azt mondta, hogy emiatt két másodpercet veszített, s ezért nem lett dobogós.
Ez biztos az utolsó körben történt, nem? :)

Igaz, hogy a verseny nem két-három másodpercig tart, dehát a sz@r gumiválasztást csak nem lehetett a Baumgartnerra kenni.
Azt hiszem nálam itt el is vágta magát a kis brazil (bár biztos nem fordul ki a Föld ettől a sarkaiból). :p
Akkor már miért nem csinálnak maguknak külön F1-et, ott nem lennének lekörözhető versenyzők.
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#279 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 09:41

A Renault új motorral érkezik Imolába
[2004-03-22 17:42]

A franciák továbbfejlesztik erõforrásukat

A Renault Formula-1-es versenyistálló megerõsítette azt a hír, mely szerint az elsõ európai futamra, melyet San Marinóban rendeznek meg, új, továbbfejlesztett erõforrással érkeznek majd.

A 2004-es szabályok értelmében a motorokra hatalmas felelõsség hárul, hiszen azoknak egy teljes versenyhétvégét ki kell bírniuk. A Renault alakulatának RS24-es kódszámmal ellátott erõforrása eddig remekül muzsikált, a szezon elsõ két versenyét hiba nélkül teljesítette.

„A téli tesztidõszak alatt a motor megbízhatósága volt az elsõdleges szempont.” – mondta a csapat motorfelelõse, Denis Chevrier. „Jó látni, hogy ismét mindkét autónk befejezte a versenyt, és semmi gond nem lépett fel.

„Nem akarjuk eltitkolni, hogy Imolában egy továbbfejlesztett motorral versenyzünk majd.” – folytatta Chevrier. „Ez is bizonyítja, hogy nem álltunk meg, és fejlesztünk. További módosítások várhatók az év többi részében is.”

f1hirek.hu
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#280 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 10:25

idézet:
Ezt írta bipi:

Ez baromi jól hangzik, bár máshol meg azt mondta, hogy emiatt két másodpercet veszített, s ezért nem lett dobogós.
Ez biztos az utolsó körben történt, nem? :)

Igaz, hogy a verseny nem két-három másodpercig tart, dehát a sz@r gumiválasztást csak nem lehetett a Baumgartnerra kenni.
Azt hiszem nálam itt el is vágta magát a kis brazil (bár biztos nem fordul ki a Föld ettől a sarkaiból). :p
Akkor már miért nem csinálnak maguknak külön F1-et, ott nem lennének lekörözhető versenyzők.
[/quote]

idézet:
Kérdés:: Barrichello Zsoltot hibáztatja azért, mert nem tudott dobogóra kerülni. Ez már nem az első eset, hogy valaki Zsoltra keni rossz helyezését. Van ennek valóság alapja?
Wéber Gábor: Részben, de az autóversenyzők ego-ja nehezen viseli a vereséget, ezért igyekeznek mindenre magyarázatot találni. Hányszor hallottunk már olyan nyilatkozatot versenyzőtől hogy: "Ez nem az én napom volt, pocsékul vezettem." Ezzel ellentétben a lekörözöttek mindig kéznél vannak magyarázatul. Egyébként a lekőrözések "kezelése" is fontos ismérve egy pilóta versenyzői tudásának, úgyhogy a helyükben én inkább befognám a szám. [/quote]

"A kapufa a hibás! Az a hülye akác!" (Hofi) :D

Bari ezt elszúrta. Nem tudom mit ragozza össze-vissza. :(
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.