[quote]A kasztni valami iszonyat jo, a mechanikai tapadasa a renaultnak meg felelmetes.[/quote]
Pontosan. Meg merném kockáztatni, hogy az egyik leggyengébb kocsi a mezőnyben motorteljesítményre a Renault.
[quote]Alonso meg nem oda lepett, hanem balfasz volt. [/quote]
Egyetértek. A mai próbálkozásai előzéseknél szánalmasak voltak. Nemtom mi volt vele, de most nagyon gyengén küldte... Nem áradt a lendületesség, dinamizmus a vezetéséböl.
[quote]A Renault valóban a kigyorsításokkor jeleskedett, Alonso hozta számomra az igazi versenyt.[/quote]
Hát azt gondoltam ha teljesítményre nem tudnak, akkor nyomatékra igazán rágyurnak a srácok. Másképpen talán a Jordanekkel sem lennének ezzel a motorral képesek felvenni a versenyt.
[quote]Az a hasonlat nagyon gyenge volt, hogy a német autók lám milyen megbízhatatlanok (mert a McLaren Merci most nagyon gyenge)! Éppen a Toyota kapcsán lett kivesézve a múltkor, hogy vétek összehasonlítani a közúti verziót az F1-es autóval.[/quote]
Én azért bízok a csapatokban. Ne feledd, ha tavaly az első versenyeken a Ferrari nem is jeleskedett, de nagyon jók voltak. A hungaroringre pedig a többi csapat már 1 seccel büntette őket.. Szóval év közben nagyon-nagyon fordulhat a kocka.
[quote]Viszont MS és Barichello boxmókáiért kijárna valami büntetés. Mert mind2 fölösleges agresszivitás volt. [/quote]
ja..
És mit szóltok a közvetítéshez. Szerintem egészen jó volt. Persze itt nem a kommentátorokra gondolok...
[quote]Gondolom, ha ráment volna, akkor már futam közben kihívták volna egy boxáthajtásra... [/quote]
Most már futam után büntetnek igazán.
[quote]Számomra egyértelmüve vált a 3. verseny után, hogy tavaly a gumik voltak kritikán aluliak[/quote]
Szerintem a gumiknak semmi köze a dolgokhoz... A többi csapatot húzták le a gumikkal.. az tény, hogy idénre százalékosan gyorsabb lett a ferrari új kocsija, mint a többieké, de ez nem biztos, hogy elég lenne a tavaly hungaroringik szabályos michelin gumikkal.
[quote]Naja, Szato kivülről úgy autózta körbe Coulthardot, ahogy a nagykönyvben meg van írva... [/quote]
ne feledjük, hogy a kocsija megadta magát, motorhiba miatt. Ki tudja, hogy akkor hány százalékot teljesített a kocsija.. Szóval egy hibás kocsit nem nagy művészet a minardival sem megelőzni..
A jóval gyorsabb Monty mellett is simán elment. NemdE?
[quote]Mi tortent Montoyaval?[/quote]
Fékproblémát mondtak, de szeritnem kamu. Egyértelműen az elégtelen motorhűtésre tenném a voksot... Végén talán próbálta félgázzal kihúzni.. Biztos mondták köztben a boxbóül mennyire szabad pörgetni.. Valszeg visszavett a keverési arányon is... De így is alig bírta ki.
[quote]MS ki is próbálta az elején, hogy mennyit tud menni, - nem akarom elkeseríteni az ellentábort, de Barichellot is nagyon meg tudta volna verni, ha nem kezd spórólni már az elsô 20 kör után. [/quote]
Gyorsabb is volt kb annyival mint időmérőn. De vajon ki birta volna-e azt a tempót a kocsi hűtése.
[quote]A Michelin ma egyik csapata alá sem tudott versenyképes papucsokat adni. Biztos vagyok benne, hogy ez is hozzájárult a végeredményhez. A japánok jobban oldották meg a feladatot... [/quote]
Könnyebb 1 pilótára gumit tervezni és keresni, mint több csapatra ez tény.
Az F1 2002-be bánom hogy nem vágtam bele, amikor kezdtétek.. Bár asszem akkor távol voltam. Nem neteztem egy darabig.
Na mindegy, majd következő idényben...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector