HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 05. 23:40

Nem akarom leszólni a vetélkedéseteket (távol álljon tőlem) de viccces hogy mennyit vergődtök a négyfős futamok pontozásával és szabályaival. :pokeas2:  :lol:  :pokeas2:

#702 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 07:38

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 6, kedd - 0:27

Oké, de várjunk csak....

Az elmulasztott versenyek után 1-1 pont, de ezt nem értem.

Mert én 1:36:089-es időt mentem. Most akkor mi van??

Vagy egyátalán milyen pontozás ez... Egy az, hogy az időmmel 3. vagyok, a másik pedig, hogy a te helyed és az én helyem hogy-hogy csak 1-1 pontot ér...

Szóval ez nekem furcsa...

Screenshot nélkül annyi, mintha nem is indultál volna. Mivel én lettem az uccsó, nekem 1 pont jár, Neked meg csupán kedvcsinálásnak - no és persze hogy ne maradj le nagyon a mezőnytől, mivel egy darabig nem voltál netközelben  - 1-1 pontot adtunk a két kihagyott futamra. Egyébként úgy tervezem, hogy San Marino után már nem adunk visszamenőleg 1-1 pontot az új beszállóknak. Mivel külön táblát csináltam a szezonnak, mindenkinek meg lesznek a pontjai, pl ha Mumia félreteszi a finnyásságát és az "Ember! Küzdj és bízva bízzál" elvet alkalmazva billentyűzettel is harcba száll, akkor Neki sem veszik el az Ausztráliában szerzett 2 pontja.

GI: Ha visszaolvasol az előző topicban, akkor megtalálod a szabályoknál a pontozást, de a kedvedért röviden: A futamok után a kapott pontszám mindíg attól függ, hogy hány induló volt. Pl. ha 10, akkor az első kap 10 pontot, a második 9-et......a 10. 1 pontot. Ha csak 5-en vagyunk, akkor az első kap 5 pontot, a második 4-et....az utolsó 1-et. Azért van erre szükség, mert ugye a mezőny nem lesz fix létszámú az egész szezonban.

Etele: Táblalengetés helyett inkább Te is szállj be. Vagy félsz? :D

Szerkesztette: Drummaster 2004. 04. 06. 07:43 -kor

#703 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 08:02

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 6, kedd - 8:42

Etele: Táblalengetés helyett inkább Te is szállj be. Vagy félsz? :D

Fel hat! Biztos tudja, hogy visszaakarok vagni a zakoert. Mar tegnap elkezdtem gyakorolni imolaban.Mivel ez is olyan mint a malaj palya, ha lehetseges kikerulom, de 2 het alatt most nagyon felgyurom magam. Egyelore 1,23 korul vagyok, de meg van bennem 3-5 mp. :p

#704 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 08:12

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 6, kedd - 9:06

Fel hat! Biztos tudja, hogy visszaakarok vagni a zakoert. Mar tegnap elkezdtem gyakorolni imolaban.Mivel ez is olyan mint a malaj palya, ha lehetseges kikerulom, de 2 het alatt most nagyon felgyurom magam. Egyelore 1,23 korul vagyok, de meg van bennem 3-5 mp. :p

Én is elkezdtem tegnap a gyúrást Imolában, mert még egy ilyen szégyenletes eredményt nem tudnék elviselni. Egyelőre az autót állítgatom, de asszem, hogy ezen a pályán nagyon gyors leszek... :cool:

#705 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 09:57

Idézet

Screenshot nélkül annyi, mintha nem is indultál volna.

Hát a szkrínshot anynit ér mint lónak a f*sza... Tudtommal valami bizalomról beszéltetek, mondtam, ha kell én megcsinálom mások elött...
Megcsináltam azt a rühes időt... Elhiheted.

Idézet

Én is elkezdtem tegnap a gyúrást Imolában, mert még egy ilyen szégyenletes eredményt nem tudnék elviselni. Egyelőre az autót állítgatom, de asszem, hogy ezen a pályán nagyon gyors leszek...

De ráértek.. Nekem még mindig nincsen fennt a gépemen.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#706 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 10:08

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 6, kedd - 11:01

Hát a szkrínshot anynit ér mint lónak a f*sza... Tudtommal valami bizalomról beszéltetek, mondtam, ha kell én megcsinálom mások elött...
Megcsináltam azt a rühes időt... Elhiheted.

De ráértek.. Nekem még mindig nincsen fennt a gépemen.

Ha nincs fent a gépeden, hogy csináltad meg a Sepangot? Régen? Aaaaaz nem számít ám, Sumi sem a tavalyi eredményeit hozza át... :D :lol: No de azt mondom, hogy döntse el a többi résztvevő, mert én nem akarok senkivel gizdázni, csak úgy gondoltam, hogy egy régebben futott idő nem ugyanaz, mintha az elmúlt 2-3 hétben nyomtad volna éjszakákig, hogy minél jobb időt menj. Szóval Pitius, MajaG: Mit mondtok?

Amúgy barátom, ajánlom, hogy sürgősen telepítsd fel és kezdj el gyúrni, mert MajaG nagyon jó, én is bekeményítek, Pitius már bekeményített, és ha Mumia meggondolja magát, ő sem lesz gyönge, no meg ha Piftuka is beszáll a Momo high-end kormányával akkor ő is kemény ellenfél lesz, szal told neki ezerrel... :cool:

#707 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 10:13

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 6, kedd - 11:12

Ha nincs fent a gépeden, hogy csináltad meg a Sepangot? Régen? Aaaaaz nem számít ám, Sumi sem a tavalyi eredményeit hozza át... :D :lol: No de azt mondom, hogy döntse el a többi résztvevő, mert én nem akarok senkivel gizdázni, csak úgy gondoltam, hogy egy régebben futott idő nem ugyanaz, mintha az elmúlt 2-3 hétben nyomtad volna éjszakákig, hogy minél jobb időt menj. Szóval Pitius, MajaG: Mit mondtok?

Hat en sem regiekkel nyomom, most talaltam 1 opciot, a progiban a profilnal, eddig sosem vettem eszre, igen durvakat mentem en is. Meg sem azzal nyert itt senki, szoval szerintem jatszani kene, de ha nagyon nem er ra 1x-1x elfogadhatjuk a regi eredmenyet is. :think:

#708 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 12:22

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 20:55

Na, már telepítem is!  :p

:offtopic:  Izé... feltelepítettem, de nekem ez a pálya bent sincs a programban.  :think:  :reklamacio:

Milyen PATCH-et raktok fel, hogy az idei pályák is szerepelnek?

Ja, és minden rásegítés ki van kapcsolva? Bekapcsolt segítségekkel mentem elsőre egy 1:50-es kört Silverstone-ban. :p :D Pedig majdnem tökéletes volt a kör, de szvsz a légterelők légellenállása nagy volt. Billentyűzettel nyomtam, meg hát most próbáltam életemben először ezt a játékot. :)

Javaslat: szvsz ez itt állandó OFF TOPIC, ezért a gameware-ben kellene nyitni egy "HWSW F1 játék", vagy valami hasonló című topicot. Benne vagytok? Drum, megnyitod?  ;)  :offtopic:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#709 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:28

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:26

:offtopic:  Izé... feltelepítettem, de nekem ez a pálya bent sincs a programban.  :think:  :reklamacio:

Milyen PATCH-et raktok fel, hogy az idei pályák is szerepelnek?

Ja, és minden rásegítés ki van kapcsolva? Bekapcsolt segítségekkel mentem elsőre egy 1:50-es kört Silverstone-ban. :p :D Pedig majdnem tökéletes volt a kör, de szvsz a légterelők légellenállása nagy volt. Billentyűzettel nyomtam, meg hát most próbáltam életemben először ezt a játékot. :)

Javaslat: szvsz ez itt állandó OFF TOPIC, ezért a gameware-ben kellene nyitni egy "HWSW F1 játék", vagy valami hasonló című topicot. Benne vagytok? Drum, megnyitod?  ;)  :offtopic:

Piftu, az új pályák nincsenek benne a játékban, azokat kihagyjuk. Következő futam: Imola.

A kipörgésgátló, a blokkolásgátló és az automata váltó lehet bekapcsolva, semmi más.

Jó ötlet, a gameware-ben nyitok egy témát.

#710 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:37

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:32

...
Jó ötlet, a gameware-ben nyitok egy témát.

Khm... én ezt már akkor javasoltam, mikor elkezdtétek a "bajnokságot"... Akkor (kábé) az volt a válasz, hogy ez az F1 topik látogatóinak versenye, ezért itt jó helyen van. :think:  :confused:

#711 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:39

Etele: igazad van, tényleg nem volt akkor helyes döntés. :respect: Remélem most ki tudtalak engesztelni. Nincs kedved neked is autóba szállni? :)

All: Na, akkor elindult a topic a Gameware-ben a topic itt: https://forum.hwsw.h...ST&f=16&t=56218

#712 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 12:42

Utolsó OFF-topic megjegyzés az F1 játékkal kapcsolatban:

Légyszíves a nyitóhozzászólásba írd le a részletes szabályokat! Ez fontos szerintem. /OFF
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#713 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:46

Utolsó OFF-topic megjegyzés az F1 játékkal kapcsolatban:

Légyszíves a nyitóhozzászólásba írd le a részletes szabályokat! Ez fontos szerintem. /OFF

Már megtörtént, én is rájöttem, jogy kell. Azért thx. :up:

#714 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 14:31

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:43

Etele: igazad van, tényleg nem volt akkor helyes döntés. :respect: Remélem most ki tudtalak engesztelni. Nincs kedved neked is autóba szállni? :)
...

Hát... én inkább az F1 Challange 99-02-vel nyomom. :( A 2002 meg visszalépés lenne. :(

Megjegyzem: akinek megvan a 2002, szvsz nagy többség birtokolja a Challenge-et is. :)

Na jó, off vége. :)

#715 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 14:35

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 6, kedd - 15:35

Hát... én inkább az F1 Challange 99-02-vel nyomom. :( A 2002 meg visszalépés lenne. :(

Megjegyzem: akinek megvan a 2002, szvsz nagy többség birtokolja a Challenge-et is. :)

Na jó, off vége. :)

Akkor én pl a kisebbség vagyok. Ne bomolj már, nem akarsz ebben a remek társaságban egy nagyot versenyezni? Na és, ha F1 2002? Ne legyél már finnyás... :)

#716 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 21:04

Alonso volt a leggyorsabb Ati - [2004-04-06 20:20]

Barcelona – 1. tesztnap, kedd

A hétvégi Bahreini Nagydíj után csak egy nagyon rövid pihenőt tartottak a csapatok, ma újból nekivágtak a teszteknek, ezúttal az európai futamok első színhelyére, a San Marinoi Nagydíjra kezdték meg a felkészülést.

Az első nap leggyorsabb körét Fernando Alonso futotta, de a többi tesztelő is igen közel autózott hozzá. A spanyol versenyző a gumikat tesztelte, míg csapattársa, Jarno Trulli a legújabb aerodinamika csomagot, és Renault motort tesztelte, azonban hidraulikus problémája ellenére, a csapat szerint minden sikeresen működött.

„Összességében elégedettek vagyunk az első nap eredményeivel. Az új fejlesztések mindenféle probléma nélkül, a várakozásainknak megfelelően teljesítettek. Holnap mindkét pilótánk az új motorral fog körözni, Jarno egy teljes versenytávot teljesít majd, Fernando pedig a beállítások és a gumik tesztelésére fog koncentrálni.” –mondta Pat Symonds, a Renault csapat főmérnöke.

A BAR csapata is folytatta jó szereplését, Antony Davidson 97 kört teljesített, és alig maradt el Alonsotól a leggyorsabb köridejét tekintve.

A McLaren csapat természetesen szintén képviseltette magát a teszteken. Alex Wurzot és Pedro De la Rosat is bevetették, hogy minél előbbi fejlődést érjenek el az MP4/19-es gépen, hiszen a világbajnokság eddigi mindhárom versenyén motorproblémákkal küszködtek.

A Toyotánál Olivier Panis és Ricardo Zonta tesztelt, utóbbi brazil versenyző a legtöbbet, míg a francia a legkevesebb kört tette meg.

A Ferrarit Luca Badoer terelgette, méghozzá az F2004-est első alkalommal ezen a pályán, ennek megfelelően a gumikat és a beállítást próbálgatta.”

Barcelona – 1.tesztnap, időeredmények:

1. F. Alonso - Renault - 1'15"263 - 101 kör
2. A. Davidson - BAR-Honda - 1'15"405 - 97 kör
3. J. Trulli - Renault - 1'15"623 - 62 kör
4. A. Wurz - McLaren-Mercedes - 1'15"766 - 68 kör
5. L. Badoer - Ferrari - 1'15"845 - 68 kör
6. P. De la Rosa - McLaren-Mercedes - 1'15"929 - 88 kör
7. R. Zonta - Toyota - 1'15"984 - 103 kör
8. O. Panis - Toyota - 1'16"455 - 43 kör

#717 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 21:45

Megint felröppentek a hírek, hogy Barrichello feltartotta Montoyát, hogy Schumacher elhúzhasson! Hát nem tudom, de Én úgy láttam, hogy már az első pár körben kapott Montoya 1-2 másodpercet Barrichellótól, ami nem igazán azt mutatja, hogy a Williams gyorsabb lett volna a Ferrarinál!
Tyraan - Artum Inferniti

#718 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:32

A Renault hatalmas előrelépést tervez Imolára

A csapat tudja, hogy mit kell tenniük, és ezt meg is teszik

A francia Renault csapat készen áll arra, hogy lépéseket tegyen annak érdekében, hogy a száguldó cirkusz Európába való visszatérését követően megszakítva az ’ágaskodó paripa’ csapatának idei sikersorozatát, megküzdjön a Ferrari csapattal.

„Tervezzük, hogy az imolai futamra nagy előrelépést teszünk a nagyobb megbízhatóság és teljesítmény érdekében, elsősorban a motort és a karosszériát illetően.”, nyilatkozta kedden a csapat technikai igazgatója, Bob Bell.

A francia csapat egy kisebb ugrással a Williamset megelőzve, a második helyre küzdötte fel magát a konstruktőrök világbajnokságában, miután az elmúlt hétvégén Bahreinben a 4-dik és a 6-dik helyet szerezték meg a ’kék-sárga’ autókkal versenyző pilótáik.

Ebben az évben a száguldó cirkusz abszolút ’nyerő’ versenyzőjének a német Michael Schumacher bizonyult, hiszen az első három futamot egyaránt a dobogó legfelső fokán fejezte be. A következő verseny, amely a San Marinoi Nagydíj lesz Imolában, a Ferrari hazai versenye is lesz egyben április 25-én.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a Ferrari igazán magas színvonalat képvisel.”, tette hozzá a Renault technikai igazgatója.

„Alapjában véve könnyebbé kell tennünk az autók vezethetőségét, hogy Jarno Trulli és Fernando Alonso a maximumot ki tudja hozni belőlük minden időben, és erre nekünk megvan a programunk, hogy mindezt teljesíteni tudjuk.”

Alonso és Trulli egyaránt 11-11 ponttal az 5-dik helyen áll a 2004-es világbajnokság ranglistáján.

„Jarno csalódottan utazott el Bahreinből, mivel úgy érezte, hogy akár a harmadik helyen is végezhetett volna, de ennek ellenére nagyszerűen versenyzett.”, nyilatkozta Bob Bell.

„Alonso is megmutatta az elmúlt hétvégi versenyen, hogy semmilyen körülmények között sem adja fel a küzdelmet.”

Nagyon várom már az új motort! :) Ahogy az eddigi tesztek is mutatják, van még tartalék a csapatban...

Szerkesztette: Indy 2004. 04. 07. 08:33 -kor

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#719 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:59

Nagyszerű eredmény a Tiger Racing Hungary első tesztjén. SzNZsolty - [2004-04-07 09:19]

2004. március. ötödikén hétfőn lezajlott a Tiger Racing Hungary csapat első hivatalos tesztje a németországi Eurospeedway versenypályán.

Madár Róbert –a csapat pilótája- élete első Formula autós tesztjén figyelemre méltó eredményt produkált. Az Eurospeedway rendkívül technikás versenypályáján mind száraz mind esős körülmények közt nagyszerű időket autózó pilóta az elején természetesen idegesen és izgatottan kezdte a tesztet.

"Eurospeedway egy nagyon nehéz pálya és mivel az autót sem ismerem nem lesz könnyű a dolgom."- mondta Robi a pályára érkezéskor.

Az autó előkészítése után nekivágott élete első Formula König tesztjének. Az első körök idejéből már látszott hogy Robi nem fog csalódást okozni. Folyamatosan javuló köridőket
produkált és semmi hibát nem vétett.

A teszt közepe felé hirtelen jött eső tette nehézzé a pilóták dolgát. Az idő amúgy is hűvös volt, ami a gumik tapadását igen erősen befolyásolja. Róbert esőgumikkal ment ki a vizes pályára és fantasztikus köröket autózott. A pályán lévő hét másik Formula König autónak nem adott esélyt az esőtől csúszós pályán. A tapasztalt pilótákat is megszégyenítő biztonsággal és gyorsasággal rótta a köreit.

A teszt befejező részén Robi a felszáradó pályán tovább javította időit és annak ellenére, hogy régi gumikkal és régi motorral ment, -ami több másodperces hátrányt jelentett- rendkívüli időket hozott ki magából és az autójából. Madár összesen 82 kört teljesített, amiből a mért körök száma 53 volt.

" Hihetetlenül boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült teljesítenem a tesztprogramot. Mindössze egy apró technikai hibám volt de ezt a csapat gyorsan elhárította Az autó nagyszerűen működött és a kanyarokban is nagyon stabil volt. Ez volt az első tesztem ezzel az autóval ezen a pályán és a végére komolyan elfáradtam. Az egész csapat fantasztikusan dolgozott, az autómat tökéletesen előkészítették.” -mondta Robi.

Róbert minden szempontot figyelembe véve nagyszerűen teljesített. Gyors volt szárazon és gyors volt vizes pályán is. Egyetlen hibát nem vétett és nagyon jól együtt dolgozott a szerelőkkel. Nem tudok mást mondani csak azt, hogy Madár Róbert egy nagyon jó pilóta.” - nyilatkozta Réz István

A csapat másik pilótájának Czirfusz Andrásnak nem volt szerencséje, mert 9 kör után az autó motorja megadta magát így a tesztjének idő előtt vége lett. András egy megpördülést leszámítva egészen jól uralta az autót.

" Egyrészt csalódott vagyok hogy ilyen hamar vége lett a tesztemnek, másrészt azonban boldog vagyok, hogy ezen a nagyszerű pályán kipróbálhattam magam."

" Sajnálom, hogy András csak 9 mért kört tudott menni a motor meghibásodása
miatt. Az Ö vezetésével is nagyon meg vagyok elégedve.”- mondta Réz István

Összefoglalva mindkét pilóta nagyszerűen érezte magát az Eurospeedway-en és
mindketten nagyon jól teljesítettek.

A Tiger Racing Hungary a teszten szorosan együtt működött az egyik legjobb
Formula König csapattal a Böhm Motorsporttal.

Günther Böhm aki 30 éve tevékenyen részt vesz az autósportban és 10 éve
König csapat tulajdonos / 1998-ban második, 1999-ben Bajnok, 2000-ben harmadik/
többször beszélgetett a pilótákkal és a teszten többször megdicsérte Robi
teljesítményét.

" Róbert teljesen újonc, nem ismeri se az autót se a pályát, ennek
ellenére nagyon jó időket ment és folyamatosan javult. Az esős pályán pedig
még engem is meglepett a teljesítményével. " - mondta Böhm.

A Tiger Racing Hungary első hivatalos tesztje minden összevetve nagyszerűen
sikerült. Sajnos a csapat indulása még mindig kétséges, azonban, ha minden összejön, és 2004-ben végre először Magyar csapat kerül a König versenysorozatba, Róbert teljesítményét látva a csapat az első helyeket célozhatja meg.

#720 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:16

Na, örólük, hogy a Tiger végre működhet, sok sikert nekik. :up:

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35