HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:47

Kép

Hát nem gyönyörü? :p

Szerkesztette: RDaneel_hu 2004. 04. 07. 22:47 -kor

RDaneel_hu

#742 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:51

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. április 7, szerda - 23:42

2001 óta hányszor rohadt le Chello alatt a Ferrari?
Négyszer... ötször? :)

Ez Montoyáék BMW-jéhez képest, vagy Kimi csúcsszuper Mekijéhez képest édeskevés...

Ne hasonlítsd a BMW-hez és a Mekihez, mert azzal mellébeszélsz!

Látom, érted amit Drum írt, csak el nem ismernéd (és mielőtt nekem támadtok, aki olvassa az F1 topicot, az ismeri a véleményemet Schumiról, úgyhogy nem kell magyarázkodnom, de...), ugye?

Egy dolog, hogy Schumi milyen pilóta és egy másik, hogy bizony TÉNY, TÉNY, TÉNY: Barichello autójánál nagy ívben sz*rnak az esetlegesen becsúszó műszaki hibákra, hogy a néha már botrányosan "lazára vett" boxkiállásról ne is beszéljünk!

Ha Schumi gépén csesznék el a kerékcserét, vagy bármit, akkor ott fejek hullanának. De itt csak egy szimpla másodhegedűsről van szó, aki annyira langyos egy ember, hogy még azért is hálás a csapatának, amiért az kihasználja őt. Ez van. Eleinte sajnáltam, de megérdemli a sorsát (amelyben -ismétlem- teljesen jól érzi magát és amellyel tökéletesen elégedett).
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#743 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 07. 22:56

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. április 7, szerda - 23:47

Ezt hallhatjuk Ron Dennis-tôl kb. 2 éve.

:D

Idén is elmondta párszor... :lol: :nevet2:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#744 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:56

Chello tipikus példája annak, hogy milyen ne legyen egy versenyző, korábban jónak tartottam, de mostanában az a véleményem, hogy egy nulla az a figura, és nem a vezetési képesség hiánya, hanem a hozzáállása miatt.

#745 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 09:22

Jövök én is holnap a Maláj eredménnyel  :lol:
Drumm ! Neked küldöm, mert elvesztettem azt a címet, amit adtál, azt a FTP-st.
Reszkess MajaG  :p
üdv
tus

#746 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 10:50

Idézet: tus - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 10:27

Jövök én is holnap a Maláj eredménnyel  :lol:
Drumm ! Neked küldöm, mert elvesztettem azt a címet, amit adtál, azt a FTP-st.
Reszkess MajaG  :p

Inkabb Pitius, nem en nyertem.

#747 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 10:53

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 11:55

Inkabb Pitius, nem en nyertem.

Mindenkit ledarálok  :drive: :D
üdv
tus

#748 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 08. 11:15

Talán most már ideje lenne ezt nem itt kitárgyalni.

Különben is már rég lejárt a határidő  :think:

#749 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 11:23

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Igazad van  :respect:

Szerkesztette: tus 2004. 04. 08. 11:24 -kor

üdv
tus

#750 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 11:44

Egyébként mi lesz, ha a Willux kitúrja Zsótit és be/visszülteti Verstappent???
Állítólag Imolától Verstappen "száguld" Zsolti kocsijával.
Vissza kapja a lét?
üdv
tus

#751 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 11:47

Idézet: tus - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 12:49

Egyébként mi lesz, ha a Willux kitúrja Zsótit és be/visszülteti Verstappent???
Állítólag Imolától Verstappen "száguld" Zsolti kocsijával.
Vissza kapja a lét?

Szerintem jobban járna, ha távozna a Minarditól, és visszakapná a pénzét... Ha év végéig marad ezzel a teljesítménnyel, a következő szezonban nem kell majd senkinek, neki pedig szvsz nem lesz újabb 8 milkája hogy ismét vásároljon magának autót. Csak kidibott valag pénz ez.... ehh. :(
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#752 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 11:51

Idézet: Indy - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 12:52

Szerintem jobban járna, ha távozna a Minarditól, és visszakapná a pénzét... Ha év végéig marad ezzel a teljesítménnyel, a következő szezonban nem kell majd senkinek, neki pedig szvsz nem lesz újabb 8 milkája hogy ismét vásároljon magának autót. Csak kidibott valag pénz ez.... ehh. :(

Kidobott 6 guriga, mert még nem fizették be a maradék 2-t.
Az lenne a király, ha az a Pantano gyerek - aki szintén nagyon gyengén muzsikál - átadná a helyét Zsótinak :)
üdv
tus

#753 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 14:20

Idézet

Kár, hogy Chello az egyenesekben jobban tolja mint Schuey. Csak a kanyarban MS üti a brazilt.
Ilyen a vezetéstechnikája.

Ajjaj.. Már megint értelmeseket írsz....

Szerinted a fordulatszámnak mi köze van a sebességhez és az egyenesekhez????
Dízel autó is mehet gyorsabban, mint egy benzines, pedig fele annyit pörög...

Szóval el kellene gondolkozni, hogy más spoiler beállítások is léteznek....
Figyi, te állítólag gokartozol, most nem akarlak megsérteni, de neked a kocsikról annyi fogalmad sincsen, hogy....

Idézet

2001 óta hányszor rohadt le Chello alatt a Ferrari?
Négyszer... ötször?

Figyi, ha csak felesbe szenvedik el , akkor józsi managerei is tehetetlenek lettek volna a VB címekért...

Az autórol meg még1x annyit, hogy szerintem szedd össze magad, nem tudom mi van veled... Nem láttál még szabadedzést, ahol a Renaultnak nagy volt a végsebessége???? Pedig az aztán kevesebbet pörög...
Komolyan mondom, ha nem ismernélek már régóta azt mondanám az elmult hetek alapján a túlkormányzott autó vita kapcsán, hogy tök dilettáns vagy  a kocsikhoz.
Nem akarlak megsérteni, de én nem így ismertelek.

Idézet

A belsô kamerák alapján a Renault az az autó a Ferrari után ami a legkönnyebben vezethetô.

Ja, de józsi az időmérön még egy ilyen autót sem tudott stabilan tartani, hát nem szánalmas???....

Idézet

Hát nem gyönyörü?

Nem, olaszok sohasem tudtak szép autót készíteni.... Vagyis igen, vannak szép olasz sportkocsik, de azokat most német cégek vezetik...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#754 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 18:09

A mai esős teszt eredményei.
Azoknak ajánlom a figyelmébe, akik azt állítját, hogy Shumi nem jó esős pályán:

1 M. Schumacher Ferrari 01:23:764 51 kör
2 F. Alonso Renault 01:25:650 40 kör
3 R. Barrichello Ferrari 01:25:923 29 kör
4 J. Button BAR 01:26:140 36 kör
5 A. Wurz McLaren 01:26:162 56 kör
6 D. Coulthard McLaren 01:26:392 51 kör
7 J. Trulli Renault 01:26:966 22 kör
8 R. Schumacher Williams 01:27:028 62 kör
9 F. Massa Sauber 01:28:174 24 kör
10 S. Dixon Williams 01:28:318 72 kör
11 C. Da Matta Toyota 01:28:457 24 kör
12 R. Zonta Toyota 01:29:372 18 kör
13 T. Sato BAR 01:30:535 5 kör
14 B. Wirdheim Jaguar 01:31:444 16 kör
15 M. Gené Williams 00:00:00 3 kör
Kép

Szerkesztette: nitrousa 2004. 04. 08. 18:41 -kor

"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#755 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 20:26

Idézet

Azoknak ajánlom a figyelmébe, akik azt állítját, hogy Shumi nem jó esős pályán:

Mintha szárazon nem lett volna ennyivel gyorsabb a versenyeken a Ferrari....  :confused:

Suhámre utoljára most malájoknál kapott egy kis esőt, akkor mindenki beérte...
Elötte USA nagydíjon, 1 kör alatt -3 pozíció
Elötte brazíliában fogott gumifalat az esőben....

Szóval jó esőben... 1 éve 100%-osan szarabbul ment esőben versenyeken, mint a többiek...

És szóval a saját magyarázata is szánalmas volt az utolsó esős teljesítményére...

A másik az, ha egyszer annyira jó esőben, akkor miért magyarázkodik a teljesítménye miatt????

És természetesen a magyarázkodása is kamu volt az USA nagydíjon látottak miatt... Ezt kitárgyaltuk...

Ezt légyszi majd akkor mondjad, hogy  ha szárazon azonos időket futnak a kocsik... És ott helyszínen leesik az eső és a rajtkirály 2 seccel gyorsabb lesz, de addig ne.

Ezeket az edzéseket igazábol a kocsik miatt érdemes nézni amúgy is, nem az eredményekért. Számtalanszor letárgyaltuk, hogy akár egy pénteki szabadedzés eredménye sem mérvadó..

Persze azt a ferrari szurkolók hajlamosak ilyenkor már elfelejteni, hogy a BAR is csinált év elején pályacsúcsot... Csak akkor nem kérdezgetik, hogy józsi eredménye hol van....
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#756 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:32

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 13:25

Ja, de józsi az időmérön még egy ilyen autót sem tudott stabilan tartani, hát nem szánalmas???....

De. És aztán ahogy 5x körön át az élen menedzselték ezt a szánalmas figurát. Rossz volt nézni.  :( :D :D

Idézet

Persze azt a ferrari szurkolók hajlamosak ilyenkor már elfelejteni, hogy a BAR is csinált év elején pályacsúcsot...

És a két dobogós helyükkel azóta sem szerepelnek rosszul! Inkább a Meki pályarekordjait kellett volna felhozni ellenpéldaként. :D

Szerkesztette: Studi 2004. 04. 08. 22:36 -kor

"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#757 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:33

Baumgartner: Biztos a helyem a Minardinál

Joó Gábor
2004. április 8., csütörtök 15:32

Baumgartner autója csak "véletlenül" indult el Bahreinben, ahol még Schumachert is alig ismerték fel. Az idei harmadik futam után a magyar F-1-es pilóta a jövőjével kapcsolatos kapcsolatban az Indexnek azt mondta: "Bár pályáznak a helyemre, végigversenyzem a szezont".

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat a támogatásával

Baumgartner csak "véletlenül" indult el Bahreinben, ahol még Schumachert is alig ismerték fel. "Bár pályáznak a helyemre, végigversenyzem a szezont" - mondta az Indexnek a magyar F-1-es pilóta.

"Szerencsére Bahreinben nem volt olyan meleg, amennyire vártuk, nyári időjárás volt, ám kánikula nélkül. Sőt, a futam napjának reggelén még egy kis eső is esett. Végül a homok sem okozott gondot, bár a verseny előtt feltámadt a szél és kisebb homokvihar kerekedett. Ennek ellenére a rajtra már nagyjából tiszta volt az aszfalt"

Bahrein volt a legjobb helyszín

Tekintse meg képeinket!
A Minardi F-1-es pilótája eddig három versenyen van túl, viszont csak egyszer ért célba a Cosworth-motoros autóval. Ausztráliában és a múlt hétvégén Bahreiben a kocsi hibája miatt nem érte el a kockás zászlót, Malajziában pedig a tizenhetedik lett.

Bár a közel-keleti futamon is kiesett, a sivatag közepén található F-1-es komplexum viszont lenyűgözte, úgy véli, a sejkek kitettek magukért.

"Mindhárom helyszínen jól éreztem magam, de talán Bahrein volt a legemlékezetesebb. A pálya és a kiszolgáló épületek csodálatosak, minden a lehető legmodernebb" - mondta az Indexnek csütörtökön, egy budapesti bank sajtóbeszélgetéssel egybe kötött megnyitóján Baumgartner.

"Nem kértek autogramokat"

Bahrein más szempontokból is különleges volt, az olajmilliárdosok országában eddig ugyanis teljesen ismeretlen volt a Forma-1, ezért a nézők a pilóták közül csak Michael Schumachert ismerték föl.

"Érdekes volt, hogy nem kellett autogramokat osztanunk. A helyiek szinte senkit nem ismertek, a versenyzők sokkal nyugodtabban sétálhattak mint egy megszokott nagydíj-helyszínen. Michael Schumacher persze kivétel volt, ám ő volt talán az egyetlen, akiről tudták, hogy ki".

A magyar pilótának a szezon első három versenyén három teljesen ismeretlen pályán kellett versenyeznie, ami nagy kihívást jelentett: "A három pálya közül leginkább a bahreini tetszett, élvezetes volt rajta versenyezni. Technikailag sem volt nehéz, az ausztrál pályára sokkal bonyolultabb volt beállítani az autót, az a nagydíj volt a legnagyobb kihívás".

Baumgartner épp itt könyvelhette el első csapatsikerét is, az első szabadedzések után gyorsabb volt, mint márkatársa, Gianmaria Bruni.

"Mázlim volt a rajtnál"

Klikk a képre!
"Pénteken minden jól ment, semmi gondunk nem volt az autóval, folyamatosan tudtam körözni, és a nap végére sikerült megelőznöm a csapattársamat. Szombaton viszont műszaki gondjaim voltak a szabadedzésen, és alig tudtam menni a kocsival. Az időjárási körülmények megváltoztak, és így az új gumival nem ment olyan jól az autó, mint az előző napon"

A műszaki gondok aztán vasárnap is folytatódtak, versenyen az egyik dugattyú tönkre ment így a magyar nem ért célba.

A 23 éves versenyző csak óriási mázlival tudott már elindulni is, a rajtját a szerencsés kezének köszönhette: "véletlenül megnyomtam egy gombot a kocsiban, amely a motor egyik fontos beállítását változtatta meg, ám a csapattársam nem nyomta meg ugyanezt a gombot, így az ő autója a rajtrácson maradt és csak a boxból tudott a többiek után eredni."

A Minardinál mindenki elégedett

A magyar pilóta ugyan a sivatagban sem ért célba, ennek ellenére a Minardi istálló vezetői mégis a legutóbbi hétvégén voltak a legelégedettebbek vele.

"Bahreinben önmagához képest egész gyorsan futott a Minardi-Cosworth, így a csapatnál mindenki elégedett volt, Bruni és én is jó időket autóztunk. A motor ugyan nem bírta végig a versenyt, de amíg ment remekül működött" - mesélte Baumgartner.

Az utóbbi hetekben a magyar sajtóban újra felmerült, hogy különböző okok miatt - a Minardi holland főszponzora állítólag szintén németalföldi versenyzőt akar - a magyar pilóta nem fejezheti be a Forma-1-es szezont.

Baumgartner ezt, csakúgy, mint két héttel ezelőtt, ismét cáfolta: "a helyemre pályázni lehet, sokan akarnak Forma-1-es pilóták lenni, de az idén én vagyok a Minardi egyik versenyzője, és biztos vagyok benne, hogy én fogom végigvezetni a szezont."

#758 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:50

Kultur Juan:

Montoya’s private war with Ferrari

All was not well between Juan Pablo Montoya and Ferrari at the Bahrain Grand Prix last weekend with the Colombian driver waging his own personal war with the Italian champions during the practice sessions leading up to the third round of the season.

As stated in the Our Spies in Bahrain report, the BMW WillaimsF1 driver was busy blocking Michael Schumacher in practice in order to spoil any chance of the six time champion setting a strong lap time.
Not one to sit back and deal with this sort of thing, Ferrari complained about Montoya’s actions. Charlie Whiting then summoned the Colombian to a meeting to discuss his actions.

Montoya readily admitted that he was guilty of the charge but he was doing so as a pay back for the Scuderia’s actions toward him in Malaysia where he believes Barrichello was told by Ferrari to hold him up in the final stint so that he couldn’t challenge Michael Schumacher, allegations that have been denied by the Brazilian.

No official action was taken, however Charlie did dish out a warning to the Williams driver…

”Never do that again.“

#759 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:56

Idézet

De. És aztán ahogy 5x körön át az élen menedzselték ezt a szánalmas figurát. Rossz volt nézni.

Miért, honnan tudod, hogy mindd az 50 körön keresztül az élen volt????
Egyátalán mekkora üzemanyagmennyiség mellett??

Ez egy tesztnap, nemde?

Szóval egy nap alatt picit szárazabb idő is lehetett....

#760 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 06:22

[quote name='GI' date='2004. április 8, csütörtök - 15:25']
[QUOTE]Ja, de józsi az időmérön még egy ilyen autót sem tudott stabilan tartani, hát nem szánalmas???....[/QUOTE]

Az lehet, de ígyis szarrrá vert mindenkit.

[QUOTE]Nem láttál még szabadedzést, ahol a Renaultnak nagy volt a végsebessége????[/QUOTE]

Az elég ritka, ugyanis a Renault GYENGÉBB lóerőben mint a Ferrari vagy BMW, csak a nyomatéka rohadt nagy alsó fordulatokon. Ha néznél belső kamerákat, akkor látnád, hogy csak 6 sebességes. És nem azért, mert nincs lé a 7 gangosra.
A hét gang azért kell, mert egy olyan motor, aminek van nyomatéka csak magas fordulaton, azt jobban életben lehet tartani, rövidebbek lehetnek az egyes áttételek.

Ja és azt a kanyart, amit a többiek 1-ben esznek, azt a Rönók 2-ben, pedig pont forditva kellene lennie :)

Az álltalad említett Dieseles pl. kicsit ilyen. A dizel is gyengébb - azonos lökettérfogat mellett - de alacsonyabban van a nyomaték csúcs és ráadásul még nagyobb is.

Amúgy ez a Misi fikázás már fáj. Én is rühellem már szerencsétlent. De az a kijelentés, hogy ez a kocsi persze hogy jobban megy esöben is , hiszen szárazon is jobb, ez VICCC.

Akkor a tavalyi Jordan is qrva gyors volt, mert hisz Fizics nyert Braziliában nem????
MISI A LEGJOBB ESÖBEN IS. Csak hagyja már abba!! Van két gyereke, jön a harmadik, apa kell nekik, nekünk meg verseny.
Ferrari ide vagy oda, azt a Baricsellót egy ilyen Alonso, vagy Kimi lerajzolná azt összetépné  :ninja:

Szerkesztette: tus 2004. 04. 09. 06:23 -kor

üdv
tus

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40