idézet:
Ezt írta MajaG:
En is kivennek mindent az autobol, mert akkor meg jobban kijonne MiSu folenye[/quote]
üres állítás...
a menedzsment még arra is ügyel, h jó képességű pilóta se kerüljön a csapatba mellé - így semmilyen korrekt összehasonlításra nincs mód
max a régebbi, ekkora technikai kbségek nélküli versenyágakat lehet fölhozni: az élen végzett, igen, de szó nem volt fölényről
jó versenyző, jó helyen - de messze nem isten, számtalanszor megmutatta már, h hibázni is képes, különösen nyomás alatt (abban viszont ilyen technika mellett most nincs része)
Forma-1
Elküldve: 2004. 03. 21. 10:51
Elküldve: 2004. 03. 21. 10:51
idézet:
Ezt írta Cheyenne:
Palik pedig egy tapló.Ne mondjátok hogy ez a stílus bejön nektek. Ezt csak egy másik tapló tudja elviselni.
[/quote]
Akkor én tapló vagyok? Az, hogy élcelődik Gyulával, mint elfogult Schumi és FERRARI drukker, nem újdonság.
Nyelvi bakik is előfordulnak, de a közvetítése nem sótlan! Márpedig rengetegen igazolták már, hogy F1 közvetítés során nem tudnak Palik Laci nyomába érni.
Mindemellett egy dolgot nem szeretek: mindenki tisztában van azzal, hogy Zsolti micsoda "száguldó koporsóban" ül, mert inkább ennek nevezhető az a "valami" (jól mondta Palik), amit vezet. De...
Nem kell Zsolti minden mozdulatánál ezt nagyon kihangsúlyozni oly módon, hogy ha eldurranik mondjuk Zsolti jobbhátsója, akkor "Zsolti" nagyon szépen csinálta.
Kicsúszik a fűre: "Zsolti szenzációsan szépen túrta ki a fűpamacsokat" stb.
Ezzel éppen az ő teljesítményét degradálják, mert azt az érzetet keltik az emberben, hogy Zsolti védelemre szorul.
Mindamellett én azt is érzem -mint néző-, hogy hülyének néznek. Nem kell nekem megmagyarázni, hogy milyen nagy teljesítmény ezzel az "autóval" egy versenyt egyáltalán befejeznie Zsoltinak. Tudom én azt jól magamtól is.
Mindezek mellett azért valljátok be: tényleg jó érzés egy magyar pilóta riportjait, a vele kapcsolatos bejátszásokat nézni.
Látni, hogy a futam végén a névsorban ott a magyar zászló!![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 21. 10:54
idézet:
Ezt írta pitius:
Hogy mi történt Alonsoval?Passz...
[/quote]
Mi történt volna? Kicsit túltankolták szegényt. Annyi benzint kapott, hogy még most is körözhetne.
Rossz taktika. Van ilyen.
Elküldve: 2004. 03. 21. 10:54
idézet:
Ezt írta Degeczi:
"apró" kbség, h ott kizárólag a játéktudás, az emberi képességek miatt alakul ki olyan eredmény, itt viszont már sajnos több mint egy évtizede a technika ural mindent...![]()
vissza kellene térni a gyökerekhez, semmi elektronika, semmi automatika[/quote]
és a technika nem az embereken/csapaton múlik??? :confused:
ezt úgy írtad, mintha a ferrari kapna az ufóktól egy csodaautót, amit a többieknek megközelíteni is esélytelen lenne....
és senki se mongya, hogy a pénzen múlik, nézzétek meg a Toyotát.
Elküldve: 2004. 03. 21. 10:55
idézet:
Ezt írta MajaG:
Hogy meg nagyobb folenye legyen MS-nek? Ezek a fiatal csavok, lehet hogy 2 kor utan mar dodgemeznenek, 1 ilyen eros autoval.
[/quote]
LOLDe hüle vagy!
Azért akad ott egy-két csikasz, aki meg tudná tréfálni az "öreget".
![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 10:57
idézet:
Ezt írta Degeczi:
a digitális motorvezérlés pedig jócskán növeli a technikai különbségeket, stiklikre ad módot: vissza a hagyományos porlasztót, max analóg elektronikus vezérlést - és máris sokkal közelebb kerülnének egymáshoz[/quote]
miért a jobb csapatot kell lekorlátozni? ő tehet a többi csapat szerencsétlenkedéséről???
hol van a verseny, ha betiltanak mindent amivel az egyik csapat ki tud emelkedni??
(kosárlabdában meg korlátozzuk már le, hogy max 187 centi magas emberek játszhatnak, mert nekem így esélyem sincs, hogy nem nőttem 2.3 méterre)
könyörgöm, ez egy technikai sport
[ 2004. március 21.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 21. 10:59
idézet:
Ezt írta WiZARD:
könyörgöm, ez egy technikai sport[/quote]
Azért, ha most a FORMA1-et egészében vizsgáljuk, akkor azt kell mondjuk: nem volt ez mindig így!
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:02
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Azért, ha most a FORMA1-et egészében vizsgáljuk, akkor azt kell mondjuk: nem volt ez mindig így![/quote]
de mindig volt különbség autó és autó között.
de ültessük át őket egy lábbal hajtott gokartba, és akkor tényleg csak a versenyzőn múlik.![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:04
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:05
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Azért, ha most a FORMA1-et egészében vizsgáljuk, akkor azt kell mondjuk: nem volt ez mindig így![/quote]
Volt különbség a gépek között, csak míg régen közel 50-50%-ra adták az arányt, addig ez erősen elmozdult a technika javára.
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:07
idézet:
Ezt írta WiZARD:
és a technika nem az embereken/csapaton múlik??? :confused:
ezt úgy írtad, mintha a ferrari kapna az ufóktól egy csodaautót, amit a többieknek megközelíteni is esélytelen lenne....[/quote]
szándékosan nem akarod érteni, így teljesen mindegy![]()
akár gépek versenyét is lehetne rendezni - hiszen azokat is emberek készítenék...
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:10
Azt már nem tette hozzá, hogy majdnem kapott tőle egy kört. Most vajon az autója muzsikált gyengébben, vagy az ennyivel jobb Bruni (legalábbis ezen a pályán), hogy majdnem kapott tőle egy kört??
Remélem a következő futamokon ha nem is lesz jobb, - bár kitudja - tartani tudja Brunival az iramot.
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:13
idézet:
Ezt írta Degeczi:
nyomás alatt (abban viszont ilyen technika mellett most nincs része)[/quote]
Ez a nyomas dolog a legnagyobb baromsag. Jah igen nyomas alatt van, mert allandoan vb cimert kuzd...
Mert jo a menedzsmentje a Bernienel meg az FIA-nal.
Egyebirant a mai verseny szerintem meg bizakodasra adhat okot, mert nem volt olyan messze a mezony, igaz tudtak, hogy nem ez lesz a legjobb palya arra, hogy taroljanak. Lehet ha Misi is a masik gumi mellett dont, akkor most annak orvendeznetek, hogy na lam a ferrari sem verhetetlen.Ma abszolut nem volt verhetetlen. Kellett az a + amit a versenyzo ad hozza.
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:15
Meg tudja valaki mondani, hogy anno milyen elgondolásból tartották jobbnak a hatkerekű versenyautót?
A másik kérdésem, hogy hová tűnt a Goodyear és a PIRELLI az F1-ből?
[ 2004. március 21.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
idézet:
Ezt írta Degeczi:
szándékosan nem akarod érteni, így teljesen mindegy![]()
akár gépek versenyét is lehetne rendezni - hiszen azokat is emberek készítenék...[/quote]
perse azt is lehetne.
de ez egy technikai sport ahol a gép ÉS az ember is számít.
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Mindezek mellett azért valljátok be: tényleg jó érzés egy magyar pilóta riportjait, a vele kapcsolatos bejátszásokat nézni.
Látni, hogy a futam végén a névsorban ott a magyar zászló![/quote]
En mindig vedtem Zsoltot, de konyorgom ha nem csuszik ki picit Bruni, akkor LEKOROZI ZSOLTOT. Meg adok neki 2-3 futamot, ha ilyen ugyes lesz, akkor remelem kidobjak a minardibol.
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:16
idézet:
Ezt írta Piftuka:
LOLDe hüle vagy!
Azért akad ott egy-két csikasz, aki meg tudná tréfálni az "öreget".
[/quote]
Alonsobol kinezem.Ezt akard hallani?
![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:17
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Meg tudja valaki mondani, hogy anno milyen elgondolsából tartották jobbnak a hatkerekű versenyautót?[/quote]
ez engem is érdekel, de mintha nem csak jobbnak tartották volna, hanem tényleg gyorsabb is lett volna.
én arra tudok gondolni, hogy könnyebb (jobban lehet) 4 kerékkel átvinni az erőt az aszfaltra, mint 2 kerékkel
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:19
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Remek ötlet! Abba még én is beszállnék![/quote]
Ebben lenne eselye meg Zsoltinak is. Sot MiSu konnyen verheto, mert eleg rossz a terde.
Monty biztos utolso a kondijaval.![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 11:21
idézet:
Ezt írta MajaG:
Ebben lenne eselye meg Zsoltinak is. Sot MiSu konnyen verheto, mert eleg rossz a terde.
[/quote]
Hát meg mennyivel olcsóbb egy ilyen bajnokságot összehozni! Tesztpilótát is egyszerűbb találni bármely csapathoz, emellett egy "mérnök-csapatfőnök" bőven elég a versenyzők mellé.![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.