idézet:
Ezt írta Jareth:
Dícsérhetnénk a többieket is, csak az elmúlt két futam alapján nem szolgáltak rá!
[/quote]
Naaaaaa! Button, Webber és Alonso rászolgált!
Forma-1
Elküldve: 2004. 03. 24. 19:28
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 24. 19:30
Nekem az elsők pl USA nagydíjon 200 fölé mennek verseny közben. Úgy kopnak, mint az állat. Ez nem vicc!!!
Mondjuk ebben erősen közrejátszik a billentyűzet. Mivel, hirtelen elrántja a kerekeket, nem szépen ívben.
Főleg így a kipörgésgátló nélkül röhögtek mindig haverok hálóban a motorhangjaim miatt... Mivel ugye a gázon folyamatosan pulzálnom kellett..
Szóval én felvezető körben nem szoktam soha cikázni és hevíteni a gumikat, mert úgy is tök sárgák.. Lehűtöm egy picit alá a célegyenes elött, kékes-lila. Asszem a játék fileiben a soft abroncsaira 110 fok az ideális hőmérséklet..
Az alá valamivel és akkor indulok.. De a 3. kanyarban már újbol sárga...
És emiatt rohadtul allulkormányzottá válik a kocsi. Emiatt állítom erősen túlkormányzottra a gépet.
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2004. 03. 24. 19:30
idézet:
Ezt írta foxyr:
A grafikarol meg eleg annyit, hogy KOZEL sem kell neki akkor erogep, mint a Gp4-nek ugyanolyan minosegu kephez.
[/quote]
OFF: Grand Prix 3. rulez!![]()
/OFF
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 24. 19:40
idézet:
Ezt írta GI:
Az alá valamivel és akkor indulok.. De a 3. kanyarban már újbol sárga...
És emiatt rohadtul allulkormányzottá válik a kocsi. Emiatt állítom erősen túlkormányzottra a gépet.[/quote]
Megmondom oszinten en sosem figyelek a gumira. Nagyon nem kopnak nalam, viszont az elsok azok valami b@szottul tul hevulnek. Sarga alatt en meg nem is lattam ott szint.
ui.: Szerintem terjunk ra f1 temara. Ezt meg akit erdekel a gameware-ben folytassuk/folytassatok.
Elküldve: 2004. 03. 24. 21:36
idézet:
Ezt írta MajaG:
ui.: Szerintem terjunk ra f1 temara. Ezt meg akit erdekel a gameware-ben folytassuk/folytassatok.[/quote]
Ez jó ötlet, úgy emlékszem, hogy van is a játékoknak (GP4, F1 Challenge) külön topicja!![]()
Elküldve: 2004. 03. 24. 22:05
idézet:
Ezt írta MajaG:
...
ui.: Szerintem terjunk ra f1 temara. Ezt meg akit erdekel a gameware-ben folytassuk/folytassatok.[/quote]
Előbb is észbekaphatott volna valamelyikőtök...![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 24. 22:44
Ismételten megkérdezem, hogy mi volt az oka annak, hogy józsi pár esőcsepp következményében (ismételten) több másodperc hátrányt szenvedett 1 kör alatt a sebességéböl?
Természetesen ez a többi Bridgestones pilótánál korábban és most sem fordult elő... Érdekes...
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2004. 03. 25. 06:40
idézet:
Ezt írta GI:
Ok, akkor térjünk vissza.
Ismételten megkérdezem, hogy mi volt az oka annak, hogy józsi pár esőcsepp következményében (ismételten) több másodperc hátrányt szenvedett 1 kör alatt a sebességéböl?
Természetesen ez a többi Bridgestones pilótánál korábban és most sem fordult elő... Érdekes...[/quote]
Nem értelek,esküszöm!
Nálad attól esőmenő vki,hogy jól ill. rosszul reagál le pár esőcseppet?
Egyébként ti láttatok már szakadó esőben Ferrarit nyerni,esetlegesen Schumival a volánnál? :o :o
Ha már itt tartunk,Barichello is helyeket vesztett abban a pár körben,amikor "leszakadt" az a pár esőcsepp...
[ 2004. március 25.: olaj szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 25. 07:25
Amúgy van 2003 as update valakinek a F1 C-hez???
tus
Elküldve: 2004. 03. 25. 07:26
idézet:
Ezt írta foxyr:
Marpedig sokkal valosaghubb a mozgasa, mint a Gp4-nek...a te altalad emlitett kerdesre a valaszt megtalalod a jatek sajat topicjaban...ott Mozso szepen leirja a problema forrasat...es a valodi kocsik is ilyenek...beallitas kerdese az egesz...ha tobbet meg akarsz tudni a dologrol, akkor irj ide: mozso@axelero.hu
A grafikarol meg eleg annyit, hogy KOZEL sem kell neki akkor erogep, mint a Gp4-nek ugyanolyan minosegu kephez.
[ 2004. március 24.: foxyr szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Köszi, majd rád hivatkozom![]()
tus
Elküldve: 2004. 03. 25. 09:44
A HWSW bajnokságról meg annyit, hogy vissza fogom szolgáltatni a jogosítványom és átírom a nickem lúzerre, mert a sepangi pályán egyszerűen képtelen vagyok normális időt autózni. Állíthatok én akármit az autón, 1:38,285-nél jobb időt képtelen vagyok menni, bár mondjuk az elmúlt másfél hétben nem sok időm volt edzeni. Na mindegy, vasárnapig még van egy kis idő...
Elküldve: 2004. 03. 25. 09:51
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én meg kénytelen vagyok kivonulni a bajnokságból. ELROMLOTT EZ A RONCSHALOM KORMÁNY. Nem lehet kalibrálni a pedálokat, akárhogyan szenvedek. Vagy az történik, hogy ha padlógázt nyomok, azzal a fék is elkezd hatni, vagy a fék nem megy el, csak 1/3 útig.[/quote]
Neked is Force GP-d van?
Elküldve: 2004. 03. 25. 09:52
én billentyüzettel nyomom .......
1.41 nél tartok aszem.... de megőrülök közben
Elküldve: 2004. 03. 25. 09:56
idézet:
Ezt írta Mumia:
azz[/quote]
A Logitech féle szoftvert használod, vagy simán Windózban a Game Controllers-nél kalibrálsz?
Elküldve: 2004. 03. 25. 10:06
idézet:
Ezt írta Mumia:
A logitech félét.[/quote]
Gáz. Az én Logitech joystickemen az segített (hasonló gondja volt, mint a pedáljaidnak), hogy 1: sűrített levegővel kitoltam a potikból a dzsuvát (port), utána fél flakon WD40-et adtam neki. Műxik. Prószáld ki, hátha segít.
Sűrített levegőt lehet kapni flakonban számtech boltban, WD40-et meg szinte minden nagyobb áruházban.
Elküldve: 2004. 03. 25. 10:10
Mindig is csinált hasonlót (jó 1-2 hónapos korában még nem), de általában 10-ből 1* sikerült bekalobrálni rendesen, és onnantól működik, de kedden windows reinstallt csináltam és most megint újra kellene kalibrálni, de nem sikerül azóta.

Súgó
A téma zárva.