HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:13

idézet:
Ezt írta Templomegere:
hi..

én billentyüzettel nyomom .......

1.41 nél tartok aszem.... de megőrülök közben :D
[/quote]

Én is billentyűzettel nyomom, és "csak" az elején őrűltem meg. Most már ismerem a pályát, és találtam frankó setup-ot hozzá. Azért az a közel 200 mért, gyors(100%-os odafigyelés) kör talán meghozza gyümölcsét...

#362 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:19

idézet:
Ezt írta pitius:

Én is billentyűzettel nyomom, és "csak" az elején őrűltem meg. Most már ismerem a pályát, és találtam frankó setup-ot hozzá. Azért az a közel 200 mért, gyors(100%-os odafigyelés) kör talán meghozza gyümölcsét...
[/quote]

1.36.600 :D De én Gp4 el megyek, és a Renaulttal mentem. 3. helyröl indultam Sepangban, de ez az állat Montoya kilökött a célegyenesbe való forduláskor.Vissza néztem és besokkalt
:mad: a kanyar elött. Még hogy nem jó a versenyző modellezés.
üdv
tus

#363 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:22

idézet:
Ezt írta Drummaster:

Neked is Force GP-d van?
[/quote]

Múmia: szedd szét. Nekem is jót tett neki. Én pl. hiába toltam padlógázt, csak úgy mentek el melettem az egyenesben. Nem tolt padló neki, pedig már ütközött a pedál. Szét kaptam , megtisztít, most már csak Sumit nemtudom elkapni :D
üdv
tus

#364 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:24

idézet:
Ezt írta Mumia:
Már többször darabokra szedtem a pedálokat, és a potik tökéletes állapotban vannak. Valami vezérlési hiba lehet a dolog mögött.

Mindig is csinált hasonlót (jó 1-2 hónapos korában még nem), de általában 10-ből 1* sikerült bekalobrálni rendesen, és onnantól működik, de kedden windows reinstallt csináltam és most megint újra kellene kalibrálni, de nem sikerül azóta.
[/quote]

Jahhh. :( Akkor kössél rá egy 20-ast és .... :(
üdv
tus

#365 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:30

Na most fog kihajítani Drummm :(
DE. Lesz valami gp5 szerűség??? Azt tudom, hogy kib@szták Jeff-et,- meg is értem - de bár hogy eröszakolom magam, nem tudok élvezeteset nyomni a F1 2002-vel. Irdatlan fizikája van. Úgy sodródik mint Krasznai János egykori kamionja, akkorát kell a kormányon forditani, mint Johny Deepnek a Karib Tenger kalózaiban a Lopakodon :(
A visszajátszás :eek: Full pocsék.
Nemtudom, lehet csak elfogult vagyok, de varják a fejem a szönyeghez, ha én megyek még egy versenyt azzal :(
Na szóvl. Lesz új GP x ????
üdv
tus

#366 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:32

idézet:
Ezt írta tus:
...Lesz új GP x ????[/quote]

Vagy GP2 V4 :D :D :D
üdv
tus

#367 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:37

idézet:
Ezt írta tus:
Na most fog kihajítani Drummm :(
DE. Lesz valami gp5 szerűség??? Azt tudom, hogy kib@szták Jeff-et,- meg is értem - de bár hogy eröszakolom magam, nem tudok élvezeteset nyomni a F1 2002-vel. Irdatlan fizikája van. Úgy sodródik mint Krasznai János egykori kamionja, akkorát kell a kormányon forditani, mint Johny Deepnek a Karib Tenger kalózaiban a Lopakodon :(
A visszajátszás :eek: Full pocsék.
Nemtudom, lehet csak elfogult vagyok, de varják a fejem a szönyeghez, ha én megyek még egy versenyt azzal :(
Na szóvl. Lesz új GP x ????
[/quote]

F12002-ben érvényesek az eredmények, ami a HWSW bajnokságot illeti. Állítsd be a kormány setupot úgy, hogy ne kelljen akkorát tekerni rajta. Én is a deadzone-t 0-ra, a sensitivity-t 100%-ra tettem. Így is kell gépészkedni, de nem annyit. Egyébként nekem nincs meg a GP4 és nemtom, hogy akik jétszani akarnak azoknak mindenkinek megvan-e. A 2002 csak Mumiának nem állt rendelkezésrée, de azóta ő is beszerezte már. Szal kedves Tus, aki nem fogyott le, viszont leszokófélben van a cigarettáról, hajts fejet a többség előtt és tapadj rá a 2002-re. :)

#368 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:42

idézet:
Ezt írta Drummaster:

F12002-ben érvényesek az eredmények, ami a HWSW bajnokságot illeti. Állítsd be a kormány setupot úgy, hogy ne kelljen akkorát tekerni rajta. Én is a deadzone-t 0-ra, a sensitivity-t 100%-ra tettem. Így is kell gépészkedni, de nem annyit. Egyébként nekem nincs meg a GP4 és nemtom, hogy akik jétszani akarnak azoknak mindenkinek megvan-e. A 2002 csak Mumiának nem állt rendelkezésrée, de azóta ő is beszerezte már. Szal kedves Tus, aki nem fogyott le, viszont leszokófélben van a cigarettáról, hajts fejet a többség előtt és tapadj rá a 2002-re. :)
[/quote]

idézet:
Tus, aki nem fogyott le, viszont leszokófélben van a cigarettáról[/quote]

Ezeket honnan tetszik tudni??? Legalább is a cigit ?

Ok, de max. csak a verseny ereéig , hogy meggyalázhassam a hwsw f1 örült forumozóit, de ha élvezkedni akarok akkor GP 4 :D
üdv
tus

#369 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:49

idézet:
Ezt írta tus:

Ezeket honnan tetszik tudni??? Legalább is a cigit ?

:D
[/quote]

Nem tűnt még fel a fekete furgon a házad előtt? :D
Komolyra, a cigit valahol írtad, onnan tudom.

#370 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:54

idézet:
Ezt írta Drummaster:

Nem tűnt még fel a fekete furgon a házad előtt? :D
Komolyra, a cigit valahol írtad, onnan tudom.
[/quote]

Ház???? :eek: Dr. Wtason , maga mást figyel :D
Több mint egy 7e nem gyújtottam rá :D Má nem is hiányzik, csak a megszokás.
Pl.amikor visszanézek 2 kört a GP 4 ben, akkor mindig elszívtam egy cigit és nagy megelégedettséggel döltem hátra, hogy " Király vagyok :D
Estétöl gyúrok f1 2002re. Meddig kell beküldeni Screenshotto??Amig oda nem ér, tudom, de mi a határidő???
üdv
tus

#371 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:00

idézet:
Ezt írta tus:

Ház???? :eek: Dr. Wtason , maga mást figyel :D
Több mint egy 7e nem gyújtottam rá :D Má nem is hiányzik, csak a megszokás.
Pl.amikor visszanézek 2 kört a GP 4 ben, akkor mindig elszívtam egy cigit és nagy megelégedettséggel döltem hátra, hogy " Király vagyok :D
Estétöl gyúrok f1 2002re. Meddig kell beküldeni Screenshotto??Amig oda nem ér, tudom, de mi a határidő???
[/quote]

Vasárnap este huszonkettőnullanulla a deadline. :D Hajrá! :)

#372 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:02

idézet:
Ezt írta Drummaster:

[/quote]

Ami azt illeti én GP3-at preferáltam volna, de itt mindenki elfogult F12002 mániás, csak ennek hajtottam fejet, de nem tetszik a program ettől függetlenül.

#373 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:15

idézet:
Ezt írta Mumia:

Ami azt illeti én GP3-at preferáltam volna, de itt mindenki elfogult F12002 mániás, csak ennek hajtottam fejet, de nem tetszik a program ettől függetlenül.
[/quote]

Én is csak akkor szereztem be az F1 2002-őt, amikor szóba került egy esetleges HWSW szezon. Tulajdonképpen, nem is szerettem az F1-es játékokat, talán azért, mert eddig csak havernál játszottam PSX-en?? :D (Azt az ócska gamepadot nem bírom megszokni, haver mindig cukkol, erre az én riposztom, hogy adj egy billentyűzetet..xarrá zúzlak :D )

#374 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:17

Nem lehetne ezt a Gameware-ben folytatni? :) Győzőm keresgélni az ontopicos postokat. :D ;)
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#375 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:27

idézet:
Ezt írta Mumia:

[/quote]

Még egy uccso offf Cheyenne
Olvasgattam a régebbi topikokat a F1 röl és ugyanazok a negativ vélemék másoktol is a F1 2002 vel kapcs, mint nekem, tehát nem én vagyok béna, csak más az izlésem.Amiért váltottam volna - de már nem, csak a hwsw verseny miatt nem gyalulom le a gépemröl - az a folyamtos upgrade. Néztem Gp4 hez Ápgrédet 2002.X.X :eek: :eek:
2003 megapetch fenn vann, de azóta folyamatosan kifagyok :(
Hiányzik egy új Hockenheim, Nürburgring , hogy hazánk pályájárol ne is beszéljünk. Ehhez nincsenek.
Ps: MajaG ban csalodtam, ott fikázta a F1 2002 t, még anno, most meg azt tolja. Ejnye Sumi :D
üdv
tus

#376 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:30

idézet:
Ezt írta pitius:

Én is csak akkor szereztem be az F1 2002-őt, amikor szóba került egy esetleges HWSW szezon. Tulajdonképpen, nem is szerettem az F1-es játékokat, talán azért, mert eddig csak havernál játszottam PSX-en?? :D (Azt az ócska gamepadot nem bírom megszokni, haver mindig cukkol, erre az én riposztom, hogy adj egy billentyűzetet..xarrá zúzlak :D )
[/quote]

Ja, hát a gamepad az lol. Az egyik cimbim állandóan elvert psx-en rallyban, aztán áthívtam hozzánk és szétvágtam a fejét billentyűzeten úgy, hogy ő az imádott gamepadját hozta magával, azzal nyomult... :D Off off.

#377 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:50

idézet:
Ezt írta Drummaster:

Ja, hát a gamepad az lol. Az egyik cimbim állandóan elvert psx-en rallyban, aztán áthívtam hozzánk és szétvágtam a fejét billentyűzeten úgy, hogy ő az imádott gamepadját hozta magával, azzal nyomult... :D Off off.
[/quote]

Ha gamepad alatt azt a Dualsokkkkkk os szart értitek, hát az egy fömedvény. Én még Colinoztam ps-en, meg Psygnosis f1 - na ez még a F1 2002 nél is gagyibb - de az valami horrorr játékélmény.Ford Fairlane után szabadon, "olyan volt játszani vele, mint sajtreszelővel rejsz@lni......" :D
üdv
tus

#378 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 12:58

idézet:
Ezt írta tus:

Ps: MajaG ban csalodtam, ott fikázta a F1 2002 t, még anno, most meg azt tolja. Ejnye Sumi :D
[/quote]

Megszerettem, meg a GP4 szarul megy a gepemen az f1-hez kepest. :p

Most is jatszom GP4-gyel.

#379 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 13:13

A német sajtó szerint a Ferrari Michael Schumacher szerződésének meghosszabbítását tervezi. Willi Weber, a szupersztár menedzsere azt sem tartja kizártnak, hogy akár 2010-ig is aláírhatnak a felek.

Már tavaly a visszavonulását várták

Sok szakértő már a tavalyi szezon elején úgy vélte, ha a német hatodszor is világelső lesz, visszavonul, hiszen már semmi sem motiválhatja. Ennek ellenére 2003 nyarán egészen a 2006-os szezon végéig meghosszabbította a szerződését a Ferrarival, és szinte minden sajtótájékoztatón kijelentette, nem gondol a visszavonulásra.

Engem ugyanaz motiválna, ami pl. Mike Gascoyne-t, amikor elment a Toyotához. Hetedszerre is vb-t nyerni ugyanazzal a kocsival, minden csak nem kihívás. :rolleyes: Menjen át a Renaulthoz, és azzal nyerjen vb-t,az már döfi lenne. :)

[ 2004. március 25.: Cheyenne szerkesztette a hozzászólást ]
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#380 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 13:19

idézet:
Ezt írta Cheyenne:
A német sajtó szerint a Ferrari Michael Schumacher szerződésének meghosszabbítását tervezi. Willi Weber, a szupersztár menedzsere azt sem tartja kizártnak, hogy akár 2010-ig is aláírhatnak a felek.

Már tavaly a visszavonulását várták

Sok szakértő már a tavalyi szezon elején úgy vélte, ha a német hatodszor is világelső lesz, visszavonul, hiszen már semmi sem motiválhatja. Ennek ellenére 2003 nyarán egészen a 2006-os szezon végéig meghosszabbította a szerződését a Ferrarival, és szinte minden sajtótájékoztatón kijelentette, nem gondol a visszavonulásra.

Engem ugyanaz motiválna, ami pl. Mike Gascoyne-t, amikor elment a Toyotához. Hetedszerre is vb-t nyerni ugyanazzal a kocsival, minden csak nem kihívás. :rolleyes: Menjen át a Renaulthoz, és azzal nyerjen vb-t,az már döfi lenne. :)

[ 2004. március 25.: Cheyenne szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

A Toyotával még döfibb... :D

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21