Ufók... Mi az igazság?
Elküldve: 2006. 06. 22. 23:25
paranormal.hu
Elküldve: 2006. 06. 22. 23:39
Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 23:33
Tisztázzunk néhány időelméleti dolgot: a jövő mint olyan nem létezik. Egyszerűen azért, mert nem történt meg. Ami nem történik meg, az még nem létezhet. Így csak a multba mehetunk. De vissza már nem.
Ha visszamész a multba, lerombolsz egy bérházat egy daruval, a jövőbeliek szerinted mit fognak látni? Azt hoigy egy láthatatlan valami rombolja a bérhzat? Vagy azt, hogy hipp-hopp, eltünt a bérház? Szoval a történelmet nem lehet megváltoztatni ez egy baromság. A jövőt is csak alakítani lehet, feltételes módban!!!!!
A jövő, mint olyan, létezik. Mindent amit cselekszel, meghatározza a te és mások jövőjét. Ha visszamész a múltba h lerombolj egy házat, akkor az a jövöben nem fog "eltünni", mert csak arra emlékszik mindenki hogy valaki valamikor lerombolt egy házat.
Ha visszamész a múltba és kinyírod Hitlert mondjuk 36-ban, akkor a mai világ nem ilyen lenne mint most. A mai világ azt se tudná h ki az a Hitler. Más lenne a jövő, mert más a múlt.
Mai emlékeiddel arra emlékszel, hogy elütötte a macskád egy autó. Valaki visszamegy a múltba, és elintézi h ne üsse el az autó. Ezzel a múlttal te csak arra emlékeznél, hogy nem történt semmi azon a napon, vagyis semmi különös és teszem azt 3 év múlva halt meg a macskád valamilyen betegségben.
Ne tévesszen meg h ami történelmet tanultál az életed folyamán és amin keresztülmentél, arra mindig emlékszel és emlékezni fogsz. Ha valaki visszamenne és változtatna valamin, ami téged is érint, arról neked fogalmad sem lehetne (ha úgy avatkozik be, hogy nem fedi fel magát), ugyanis más életet fogsz leélni, mások lesznek az emlékeid.
Ha durván belegondolunk, akár minden nap változhatnak az emlékeink, úgy hogy fogalmunk sincs róla.
Nem olyan bonyolult, kicsit gondolj bele
Szerkesztette: Valdy 2006. 06. 22. 23:46 -kor
Elküldve: 2006. 06. 22. 23:48
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 0:39
Ha visszamész a múltba és kinyírod Hitlert mondjuk 36-ban, akkor a mai világ nem ilyen lenne mint most. A mai világ azt se tudná h ki az a Hitler. Más lenne a jövő, mert más a múlt.
Mai emlékeiddel arra emlékszel, hogy elütötte a macskád egy autó. Valaki visszamegy a múltba, és elintézi h ne üsse el az autó. Ezzel a múlttal te csak arra emlékeznél, hogy nem történt semmi azon a napon, vagyis semmi különös és 3 év múlva halt meg a macskád valamilyen betegségben.
Nem olyan bonyolult, kicsit gondolj bele
Hát...vagy téged nem értelek vagy te engem...de ha én téged nem, akkor meg kell hogy értsem
Elméletileg létezik a jövő, gyakorlatolag nem. Fizikailag nem létezhet, csak elméleti síkon, lehet hogy meg van határozva előre a jövő (a sors ugye), de fizikailag nem létezhet mert nem történt meg.
Jo ez a macskás példa. Ha meghal a macskám, és te visszemész a multba, hogy ne haljon meg, akkor nekem hirtelen fel fog támadni?
Vagy ujjászuletek hirtelen a meg nem halt macskám címmel?
Szerkesztette: Dextrose 2006. 06. 22. 23:49 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2006. 06. 22. 23:58
Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 0:48
Elméletileg létezik a jövő, gyakorlatolag nem. Fizikailag nem létezhet, csak elméleti síkon, lehet hogy meg van határozva előre a jövő (a sors ugye), de fizikailag nem létezhet mert nem történt meg.
Jo ez a macskás példa. Ha meghal a macskám, és te visszemész a multba, hogy ne haljon meg, akkor nekem hirtelen fel fog támadni?
Vagy ujjászuletek hirtelen a meg nem halt macskám címmel?
Áhh, még mindig nem érted
Írtam még hozzá pá sort, olvasd el.
Szal macskás dolog. Nem fog feltámadni, mert abban a pillanatban (a mostani múltadban), amikor meghalna a macskád, nem hal meg, tehát ez megváltoztatja az EGÉSZ mostani múltad és egy új múltat hoz létre, amiről neked halvány lila fingod se lesz, mert nem tudsz róla. Ezáltal a mostani múltad nem az lesz h meghalt a macskád valamikor, hanem h nem akkor halt meg (vagy még mindig él
Tehát ha visszamész az időben (képzeletben) aznapra és nem hal a meg a macskád, akkor te egy olyan életet fogsz leélni (a mai napig) amiben nem ütötték el aznap a macskád. Tehát te erre fogsz emlékezni MA. Ha elütötték volna, akkor pedig arra emlékeznél
Elküldve: 2006. 06. 23. 00:11
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 0:58
Írtam még hozzá pá sort, olvasd el.
Szal macskás dolog. Nem fog feltámadni, mert abban a pillanatban (a mostani múltadban), amikor meghalna a macskád, nem hal meg, tehát ez megváltoztatja az EGÉSZ mostani múltad és egy új múltat hoz létre, amiről neked halvány lila fingod se lesz, mert nem tudsz róla. Ezáltal a mostani múltad nem az lesz h meghalt a macskád valamikor, hanem h nem akkor halt meg (vagy még mindig él
Tehát ha visszamész az időben (képzeletben) aznapra és nem hal a meg a macskád, akkor te egy olyan életet fogsz leélni (a mai napig) amiben nem ütötték el aznap a macskád. Tehát te erre fogsz emlékezni MA. Ha elütötték volna, akkor pedig arra emlékeznél
Hát...bocs hogy ilyen értetlen vagyok, de:
Ugye meghal a macskám. Mondjuk délután 2 kor. Mulik az idő. Délután 3 ora van.
Te visszamész a multba 2 orához, hogy megakadályozd a macskám halálát. Pont 3 orakor elindulsz 2 orára vissza!!! Eddig érthető...
Namost nekem 3 ora van, neked még csak 2 mert te a a multban vagy. Nekem 2 óta már megtörténtek az események, meghalt a macskám, már a multé.
Neked viszont most fog eljönni a 2 ora, megakadályozod a macska halálát. Nekem ugyanugy 3 ora van, megdöglött a macskám. Minek kéne történnie?
Neked lassan 3 ora lesz, a macska él. Nekem továbbra is halott, itt már 4 ora. ...Szerintem ennyi az egész...nem?
Szerkesztette: Dextrose 2006. 06. 23. 00:11 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2006. 06. 23. 00:17
Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 1:11
Ugye meghal a macskám. Mondjuk délután 2 kor. Mulik az idő. Délután 3 ora van.
Te visszamész a multba 2 orához, hogy megakadályozd a macskám halálát. Pont 3 orakor elindulsz 2 orára vissza!!! Eddig érthető...
Namost nekem 3 ora van, neked még csak 2 mert te a a multban vagy. Nekem 2 óta már megtörténtek az események, meghalt a macskám, már a multé.
Neked viszont most fog eljönni a 2 ora, megakadályozod a macska halálát. Nekem ugyanugy 3 ora van, megdöglött a macskám. Minek kéne történnie?
Neked lassan 3 ora lesz, a macska él. Nekem továbbra is halott, itt már 4 ora. ...Szerintem ennyi az egész...nem?
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy ha te délután kettőkor fekszel az ágyban és nézed a tv-t, én meg este hatkor visszamegyek délután kettőre (tehát nekem nem este 6 lesz akkor mivel délután kettő lesz nekem is), akkor benézhetek az ablakon, és láthatom ahogy bambulod a Balázs-showt :Đ
Tehát neked is 2 óra lesz és nekem is.
Szerk: Sőt akár magamat is láthatom, bár abba még nem gondoltam bele h mi van akkor ha visszamegyek és a "visszament" testemmel megölöm a másik testem? :Đ Hujj bazz késő van ehhez
Szerkesztette: Valdy 2006. 06. 23. 00:19 -kor
Elküldve: 2006. 06. 23. 00:19
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 1:17
Tehát neked is 2 óra lesz és nekem is.
Szerk: Sőt akár magamat is láthatom, bár abba még nem gondoltam bele h mi van akkor ha visszamegyek és a "visszament" testemmel megölöm a másik testem? :Đ Hujj bazz késő van ehhez
Na ja, de az a multbéli énem vagyok, nem a jelenkori énem!
Szerkesztette: Dextrose 2006. 06. 23. 00:20 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2006. 06. 23. 00:24
Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 1:19
A jelenkori éned (értsd jövöbeni éned), akkor még nem létezik számodra, azt csak én ismerhetem, te nem, mert még nem élted meg.
Elküldve: 2006. 06. 23. 00:39
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 1:24
Ez így van. Akkor tulajdonképpen nem is rolam beszélsz, hanem egy multbéli énemről! És csak neki fog változni a jövője, azzal hogy besegítesz! De nekem mit sem változott a mult. Igaz?
Szerkesztette: Dextrose 2006. 06. 23. 00:40 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2006. 06. 23. 05:59
Elküldve: 2006. 06. 23. 08:53
Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 1:39
pfff
Milyen neki? Csak rólad beszélek, nincs belöled több!!!
A múltbeli éned, az neked a jelenkori éned lesz abban a pillanatban!!! Akkor te nem tudod h mi lesz 2 óra múlva veled, azt csak én tudhatom mert én mentem vissza!
Ha visszamennék az időben mondjuk 1 órával ezelöttre, neked az lenne a jelen!! Nem tudod h mi lesz veled 1 óra múlva! De én tudom és meg is változtathatom ha akarom.
Nemtom jobban elmagyarázni, sztem olvasd el megint az egészet elölről vagy nemtom
Elküldve: 2006. 06. 23. 08:54
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 6:59
Én értem, hogy ő nem érti, amit írok
Elküldve: 2006. 06. 23. 09:40
paranormal.hu
Elküldve: 2006. 06. 23. 09:47
Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 10:40
Ok, folytassuk, de akkor írd le oda hogy mit nem értesz, vagy mivan, mert én már télleg nem tudom ennél jobban leírni
Elküldve: 2006. 06. 23. 10:16
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 10:47
Valdy, van egy hiba az elmeletedben (amug ertem, hogy mirol beszelsz
A paradoxon onnan adodik, hogy a mostani ened/tudatod egy adott idosikbol valo, amit ugymond visszammesz es megvaltoztatsz, es igy egy uj idosik jon letre, aminek te is resze vagy... ah ez igy zavaros... modok egy peldat: visszamesz az idoben es megolod a sajat anyadat meg szuletesed elott (Terminator filozofia) ergo sohasem szuletsz meg - de akkor ki olte meg az anyad, ha te nem szulethettel meg?!
Szoval igy - legalabbis logikai szinten - olyan ellentmodashoz jutunk, ami kizarja az idoutazast (visszafele).
Q.E.D.
Merlot
Blog
Elküldve: 2006. 06. 23. 10:32
Idézet: Merlot - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 11:16
A paradoxon onnan adodik, hogy a mostani ened/tudatod egy adott idosikbol valo, amit ugymond visszammesz es megvaltoztatsz, es igy egy uj idosik jon letre, aminek te is resze vagy... ah ez igy zavaros... modok egy peldat: visszamesz az idoben es megolod a sajat anyadat meg szuletesed elott (Terminator filozofia) ergo sohasem szuletsz meg - de akkor ki olte meg az anyad, ha te nem szulethettel meg?!
Szoval igy - legalabbis logikai szinten - olyan ellentmodashoz jutunk, ami kizarja az idoutazast (visszafele).
Q.E.D.
Merlot
Tudom, ezt már én is írtam tegnap éjjel, azóta nem gondolkodtam rajta. Ez az egyetlen bibi, de azt nem tartom biztosnak hogy ez a dolog kizárná az időutazást ha létezne időutazás. Nos véleményem szerint az időutazás mint olyan, soha nem lesz lehetséges, de nem azért, mert mi lenne ha megölném saját magam, hanem egyéb okok miatt, amiket én nem tudok
Elküldve: 2006. 08. 24. 01:48
Én azt nem értem, hogy miért a legeldugottabb, legszarabb helyekre küldik a marsjárót? Miért nem mondjuk a titokzatos Mars-arc közelébe, hogy megtudjuk, valoban építmény-e?

Vagy miért nem ezekre a helyekre:
http://www.freeweb.h...i/mars/mars.htm
http://www.freeweb.h...ty/marscity.htm
Tudjuk ezen helyek pontos koordinátáit, ezek lennének csak az igazán izgalmas Mars expedíciók.
paranormal.hu
Elküldve: 2006. 08. 24. 06:03
Majd ha ember irányította űrhajók mennek a Marsra, akkor biztos megnézik ezeket is, robotpilótával azonban kockázatos vállalkozás lenne.
Elküldve: 2006. 08. 24. 10:01
Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 7:03
Majd ha ember irányította űrhajók mennek a Marsra, akkor biztos megnézik ezeket is, robotpilótával azonban kockázatos vállalkozás lenne.
Kicsit átfogalmazva, még véletlenül sem oda küldik, ahol nagy valószínűséggel találhatnak valami értelmes életre utaló nyomot.
Mondjuk még akkor is ott lenne a szokásos képmanipuláció, amivel eltüntethenék a "nem oda való" dolgokat, csak ha ilyen helyre mennek, akkor lehet h elég sok képen kellene megcsinálni, így meg jóval kevesebben.
#720 Guest_ottokar_*
Elküldve: 2006. 08. 24. 11:53
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 11:32
Pedig pofonegyszerű miért nem lehet a múltba utazni, mert nincs. Ami nincs oda nem lehet utazni. És ami még nincs oda se lehet. Ennyire egyszerű.

Súgó
A téma zárva.