Nekem is azt mondta az oktatom, hogy ki fogom noni az 500-as mocimat 1-1.5 ev mulva, mire en csak legyintettem, ugyan ma' Pista ba', jo lesz az tovabb is, ugysem akarok szaguldozni....
Ehhez kepest alig tettem bele 4e km-t, de mar tudom, hogy igaza volt es folosleges volt beszallni ilyen hamar, jobb gyujtogettem volna meg, vagy vartam volna kicsit.
Ami elegnek tunt a tanpalyan meg a rutinon a varosban, az baromira nem a jogsi utan. Pedig tenyleg nem akarok szaguldozni, de ahogy Drum is irta, szeretem ha egy gep jol gyorsul, nalam ez sokkal fontosabb, mint a vegsebesseg, csak a ketto altalaban ossze szokott fuggeni.

Arra mindenesetre jo volt, hogy tudjam, mit szeretnek legkozelebb es mi nem fekszik nekem. Tanulomotorban meg nem hiszek, ha a seggem ala toltak volna utana egybol 1000-es gepet, azon se tanulok kevesebbet, max. mashogy vezetem. Sot, amikor Yamaha napon raultem egy 1200-es sport-tura gepre, sokkal konnyebb es kezesebben tudtam vezetni, mint a sajat 500-asomat, pedig erre irtak a cikkek, hogy idealis kezdomotor.