HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 414
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#8221 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 15. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 14. 00:20

Ma szerzem be az akksit, remélem a hétvégén már gurulhatok. Kiderül, hogy a "mama" szeret-e motorozni. :)

Én most dobtam fel a tegnap vásárolt BODIS csövet. Nagyon jó lett szerintem. Nem kurva hangos, de nem is olyan nyuszi, mint a gyári. Ráadásul házilag is rá bírtam szerelni. a cuccost. Ami kicsit zavar, hogy ebbe nincs kipu szelep, így lehet, hogy elveszett némi nyomaték alul, de nem észrevehető.

Így néz ki:

Kép

Mármint nem a motor, mert az enyém fekete, de a dob pont ugyanilyen. :p

Szerkesztette: Mikeee 2012. 03. 15. 12:53 -kor

#8222 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Mikeee - Dátum: 2012. 03. 15. 12:52

Én most dobtam fel a tegnap vásárolt BODIS csövet. Nagyon jó lett szerintem. Nem kurva hangos, de nem is olyan nyuszi, mint a gyári. Ráadásul házilag is rá bírtam szerelni. a cuccost. Ami kicsit zavar, hogy ebbe nincs kipu szelep, így lehet, hogy elveszett némi nyomaték alul, de nem észrevehető.

Így néz ki:

Kép

Mester! Mikor megy a Fireblade-s brigád egy túrára? :)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#8223 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 15. 13:20

Mester! Mikor megy a Fireblade-s brigád egy túrára? :)

Felőlem bármikor, csak valahova közelebb szervezzük az indulást, mert pest kicsit messze van. :)

#8224 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Mikeee - Dátum: 2012. 03. 15. 12:52

Így néz ki:

Kép

Gratula. Ilyenkor tudod, hogy mi a teendő? Szerezned kell egy állványt, egy jó kamerát, valamint egy még jobb mikrofont. Aztán indítási hang, melegítési hang, majd pedig kis túráztatási hang is lehetne. Csak úgy az íze kedvéért. Ez már-már kisdobosi kötelesség új kidörrentő felszerelése után :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#8225 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Mikeee - Dátum: 2012. 03. 15. 16:17

Felőlem bármikor, csak valahova közelebb szervezzük az indulást, mert pest kicsit messze van. :)

Csak most nézem, hogy békéscsabai vagy! :) Van kollégám, aki szintén odavalósi, de ő már nem motorozik. Ducati 900SS-sel nyomatta annak idején. Legfeljebb találkozunk a Mátrában! ;)

#8226 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 03. 15. 20:18

Gratula. Ilyenkor tudod, hogy mi a teendő? Szerezned kell egy állványt, egy jó kamerát, valamint egy még jobb mikrofont. Aztán indítási hang, melegítési hang, majd pedig kis túráztatási hang is lehetne. Csak úgy az íze kedvéért. Ez már-már kisdobosi kötelesség új kidörrentő felszerelése után :up:

Ááá, nem adja vissza semmi az élőt. Megnéztem youtubon az összes videót erről a csőről, mégis leesett az állam, amikor először beindítottam a gépet szerelés után. :cool2:

#8227 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 07:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 15. 20:34

Csak most nézem, hogy békéscsabai vagy! :) Van kollégám, aki szintén odavalósi, de ő már nem motorozik. Ducati 900SS-sel nyomatta annak idején. Legfeljebb találkozunk a Mátrában! ;)

Rendben. Úgyis szívesen kipróbálnám már a hegyeket a sok alföld után. :)

#8228 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 19. 02:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Mikeee - Dátum: 2012. 03. 16. 06:58

Ááá, nem adja vissza semmi az élőt. Megnéztem youtubon az összes videót erről a csőről, mégis leesett az állam, amikor először beindítottam a gépet szerelés után. :cool2:

Nekem Akrapovic úr muzsikál, de azt szépen! ;) Végre újra hallhattam az elmúlt pár napban. Szép, új akksival már pöccre indult a gép! ;)

#8229 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 19. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 19. 02:50

Nekem Akrapovic úr muzsikál, de azt szépen! ;) Végre újra hallhattam az elmúlt pár napban. Szép, új akksival már pöccre indult a gép! ;)

Én is a kettő között vaciláltam, aztán a magyar termék felé húzott a szívem, de nem bántam meg. Kegyetlen jól néz ki ez a dupla cső.

#8230 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 20. 05:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Mikeee - Dátum: 2012. 03. 19. 17:05

Én is a kettő között vaciláltam, aztán a magyar termék felé húzott a szívem, de nem bántam meg. Kegyetlen jól néz ki ez a dupla cső.

Elég vagány, ez tény. Hangját meg még nem hallottam. Majd egy meeting alkalmával kielemezzük kinek melyik tetszik jobban! ;)

#8231 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 20. 15:26

Srácok!
Van egy eladó Puma Flat 2 v2 GTX motoros cipőm 43-as méretben, sötétbarna színben. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy egy számmal kisebbet vettem. Állapota kiváló, alig volt rajtam. A Danger Bikesnál vettem akciósan 38 ezer forintért. Irányárnak 30.000 Ft-ot adnék meg. Ha érdekel, nyugodtan keress meg! ;) Az alábbi képet én készítettem róla, hogy lássátok hogy is néz ki. :)

Kép

#8232 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 30. 13:02

De leült a topik. Senki nem motorozik? Megvolt az ezres szervíz. Nem volt olcsó, de megvártam, így biztos, hogy az meg is lett csinálva, aminek kellett. Motul 7100 lett beletéve. Érdekes, hogy a gépkönyv szerint 3 liter kell, de simán belement a 3,5.

#8233 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 30. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Mikeee - Dátum: 2012. 03. 30. 14:02

De leült a topik. Senki nem motorozik? Megvolt az ezres szervíz. Nem volt olcsó, de megvártam, így biztos, hogy az meg is lett csinálva, aminek kellett. Motul 7100 lett beletéve. Érdekes, hogy a gépkönyv szerint 3 liter kell, de simán belement a 3,5.

Sajnos én már lehet, hogy nem fogok sokáig. A motor eladására szántam rá magam. Aztán a védőfelszereléseim is követik majd a sorsát... :(

#8234 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 30. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Mikeee - Dátum: 2012. 03. 30. 13:02

De leült a topik. Senki nem motorozik?

Nap mint nap.
Sajnos a szíj (ami lánc helyett van) újra halni készül. Sikerült leboltolni egyet az f650.hu-n, húsvétkor ráérünk mindketten a tulajjal, akkor elmegyek érte. Ausztriába meg Nagyváradra készülünk májusban, és hát lazuló fogakkal talán mégse kéne :look:

Ez most nem húzta ki annyit, mint az előző - az 63 ezernél szakadt el, 6 éves korában (viszont minden foga stabilan tapadt), ez meg mindössze 40 ezernél jár, és összvissz 2 éves... fogalmam sincs, miért ez a különbség, szerintem ezt se nyúzom jobban - ha csak a nap mint nap megjárt könnyű terep nem számít annak.

Szerelőm már ajánlotta, hogy átszereli lánchajtásúra, de egyrészt a CS legszebb, legegyedibb része a szíjhajtás, másrészt van még hozzá pótalkatrészem, harmadrészt meg fogalmam sincs, hogyan műszakiztatnám utána, vajon milyen hülye szabályok lehetnek erre :-s

Pedig hosszú távon akár jó megoldás is lehet, a láncszett kommersz, könnyen beszerezhető, és a szíj körüli alkatrészekhez képest olcsó. Persze azt meg fújkálni kell, de ha nem 60 ezret bír a szíj, hanem csak 40-et, mindjárt nem olyan imponáló az összehasonlítás.
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#8235 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 30. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 30. 13:04

Sajnos én már lehet, hogy nem fogok sokáig. A motor eladására szántam rá magam. Aztán a védőfelszereléseim is követik majd a sorsát... :(

Mi történt, mi a probléma? ( ha nem titkos vagy bizalmas..)

#8236 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 30. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 30. 14:04

Most vetted nem? Mi történt?

#8237 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 31. 17:43

Igen, valóban nincs régóta nálam. Alig egy éve vettem. Fülig szerelmes lettem a vasba. De most van egy hús-vér ember, aki iránt még jobban ezt érzem. Az Ő kedvéért egy autót veszek a motor helyett.

#8238 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 31. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 31. 18:43

Igen, valóban nincs régóta nálam. Alig egy éve vettem. Fülig szerelmes lettem a vasba. De most van egy hús-vér ember, aki iránt még jobban ezt érzem. Az Ő kedvéért egy autót veszek a motor helyett.

Akkor ez egy tipikus serséláfámm eset, ha jól értem. Nem akar benzintyúk lenni a hölgy? :)

#8239 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 31. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 03. 31. 18:55

Akkor ez egy tipikus serséláfámm eset, ha jól értem. Nem akar benzintyúk lenni a hölgy? :)

Jól látod a helyzetet! Nagyon kényelmetlen neki a kakasülő. Idén amúgy még el sem hagytam a motorral a várost, kb. 50km-t tettem meg vele összesen. Inkább Vele töltöm minden időmet, mint a vassal. Ő nem fog viszontszeretni. ;)

#8240 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 31. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2012. 03. 31. 19:56

Jól látod a helyzetet! Nagyon kényelmetlen neki a kakasülő. Idén amúgy még el sem hagytam a motorral a várost, kb. 50km-t tettem meg vele összesen. Inkább Vele töltöm minden időmet, mint a vassal. Ő nem fog viszontszeretni. ;)

Nem akarok tanácsadó szerepben tündökölni, de ha a partnered jobban megismer és látja majd, hogy a motorozás mennyire sokat jelent neked, akkor idővel lesz még ebből valami túramotor kényelmes hátsó üléssel és közös gurulások. Szóval nem kell örökre szögre akasztani a sisakot. De majd lebeszélitek persze.

Nálam asszony tudja, hogy a motorozás tervbe van véve, kicsit félt is, de nem tiltja meg előre. Azt nem ígérte meg, hogy benzintyúk lesz, igazából nem is bánom. Egyszerűbb, ha én tekergek magamban. Nem is akarok nagyon erős gépet, úgy sem lehet kihasználni közúton. A motorozás esszenciáját szeretném megélni.

Kép

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 414
  • Utolsó »