Szervusztok !
Sávszélemelés ? Nálunk ? Megint ?
Ugyan,ne poénkodjunk már !
Nem is oly rég "dupláztak",igaz természetesen két lépcsőben. Örüljünk,hogy egyáltalán a névleges sávszél megvan úgy fel mint le,normálisnak mondható pinggel.
Jut eszembe : nálatok is elzárták a bitcsapot (ha jól emlékszem) péntek délután úgy 6 óra körül ? Vagy csak velünk,péteriekkel játszadoztak ? Mondjuk ahogy haver ideszólt megkérdezni nálam sincs-e net (persze hogy nem,szegény DC is teljesen rezzenéstelen volt),rácsörögtem a monori kisasszonyokra. Aszondja a csaj : "Óh,igen,igen,tudjuk,hogy nem ment az ADSL,de a kollégák már meg is csinálták,nézze meg uram most !" Ahh,mondom akkor egy pillanat,ne tessék letenni a telefont,már nézem is ! Persze,hogy nem lehetett felcsatlakozni. "Felhasználónév és jelszó ellenőrzése" - tehát úgy vélem Péteri és Monor közt rendben voltak a dolgok. Aztán,hogy megelőzzem a csaj következő szavait,modemrestart. Természetesen nem oldotta meg a problémát. Csak ezután hagytam,hogy a telefont letegye a kis kezitcsókolom.
Nem voltam túl boldog.
Ám szerencséjük,hogy még mielőtt el kellett indulnom éjszakába rendbe rakták a rendsz@rt,ismét csuroghatott az anyag DC-n.
Apropó : Ti,akik szintén DC-ztek Nyomorneten keresztül ! Ti sem tudjátok aktív módban előadni a dolgot ? Vagy csak engem illetnek ezzel a kitüntető figyelmességgel ? Bárhogy konfigolok is a programban,nem hajlandó még fájllistákat sem húzni,bármely aktív módozati beállítással is próbálkozom ! Régen szimplán csak bejelöltem hogy aktív,és üresen hagyott mezőkkel tökéletesen működött,ahogy az elő vagyon írva. Viszont (nem is tudom már pontosan) olyan 2 hónapja csak passzívban tudok manőverezni.

!
Csak velem szórakoznak (24/24 megy a DC,mee a géjp azé van,hogy dóugozzon ugyebár

) vagy mást is szívatnak ezzel ezek a gennyek ? (Mondjuk megértem,hogy korlátozni próbálják az általam és más "hardcore-downloader"ek (

) általgenerált forgalmat,de ez akkor is aljas dolog szó nélkül !)
Üdv : Zso.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)