HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 01. 15:16

Idézet: mikike - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 8:39

szerintem egy próbát megér
mondtam már, hogy ha gond van baszogatni kell őket

ma reggel sem ment, betelefonáltam (sajna csak 9 után érnek be) és már jó
biztos lefagyott valami

ha sehogy nem megy és nem is csinálnak semmit, leszeded az antennát és a fejükhöz vágod
ha nem szolgáltatnak, nem fizetsz, egy perben úgysem győznének

Ezt ügye te sem gondolod komolyan!Te nem tudod akkor kivel álsz szembe! :rolleyes:
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#122 Felhasználó inaktív   Sgt.Chris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 01. 17:23

Köszönöm a hozzászólásokat, valahogy sejtettem, hogy mi lesz a végkicsengése.. ;)  De mint leírtam az a modemes dolog még jobban nyomaszt! Most őszintén, hogyan fizessek havonta 10-15 eFt-ot 56k-ért, amikor tudom, hogy más ugyanennyiért 512 vagy ne adj isten 1024-el szaladgál. Ebbe beleőszülök, de komolyan. De igazat adok nektek, ami nem megy ne erőltessük... (mert a pereskedést nem terveztem bele az igényelt  "szolgáltatások" körébe  :smoker: )
Köszi mégegyszer! De követni fogom a topicot, az új infók után kutatva!

Csá!
ASUS A8N-E rev.2, A64 3000+ "Venice", 1 GB PQI 400Mhz DDR RAM, Sparkle GF6600GT 128MB PCIe, Pixelview PlayTV Pro tuner, Maxtor 80GB+Samsung 20GB HDD, Samsung CD-RW, LG DVD-ROM, Codegen ház+400W Codegen Silent táp

#123 Felhasználó inaktív   Viper39 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 18:59

Sgt.Chris mire akarod használni a netet?
Letölteni ok, böngészni ok, online játékra alkalmatlan. Az átlag sávszélességgel nincs gond csak folyton ingadozik, szerintem terhelésfüggő is.  :confused:
Nekem is az a véleményem ahol van ADSL ott nem rugnak labdába. :p

#124 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 19:46

Idézet: Viper39 - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 17:59

Sgt.Chris mire akarod használni a netet?
Letölteni ok, böngészni ok, online játékra alkalmatlan. Az átlag sávszélességgel nincs gond csak folyton ingadozik, szerintem terhelésfüggő is.  :confused:
Nekem is az a véleményem ahol van ADSL ott nem rugnak labdába. :p

dns lassú,irc megszakad,mailt küldeni nagy fájlal lehetettlen,dc++ nehézkes,online game nuku,azon kivül másra használhatod! :p

#125 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 11:10

Idézet: uboat - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 15:16

Ezt ügye te sem gondolod komolyan!Te nem tudod akkor kivel álsz szembe! :rolleyes:

mert?
384/64-re fizettem elő, ha ezt nem biztosítják, nehogy má még nekik is legyen igazuk!

(to mod.: az előbb valamit félrenyomtam)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#126 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:43

Idézet: mikike - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 10:10

mert?
384/64-re fizettem elő, ha ezt nem biztosítják, nehogy má még nekik is legyen igazuk!

(to mod.: az előbb valamit félrenyomtam)

Akkor hajrá!De ha nem megy akkor légyszi ne ide gyere fikázni! :box2:

#127 Felhasználó inaktív   gumitik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 15:52

Szerintem ez teljesen hely függő hogy hol milyen! ismerősömnek sopron térségbe először nagyon gáz volt most már alakulgat, ping tényleg nagy, msn + böngészés + töltögetés jön neki! nekem győri régiónál megy! az igaz hogy először nagyon belassulgatott a 384 milliószor telefonáltam szerintem sávot bővítettek most majdnem mindig annyival is jön! szerintem kezdenek belejönni bár ne kiabáljuk el, én bármi bajom volt hívtam őket mindig megoldódott. kiharcoltam nem működő nap jóváírást is és jó volt! Ahol nincs ADSL én ajánlom RLAN-t! ahol van ott saját felelősségre! ez van

#128 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 16:18

Idézet: uboat - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 14:43

Akkor hajrá!De ha nem megy akkor légyszi ne ide gyere fikázni! :box2:

nekem megy te *****

Szerkesztette: mikike 2005. 03. 02. 16:19 -kor

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#129 Felhasználó inaktív   Sgt.Chris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 20:10

Húha! Azt nem gondoltam, hogy a mélyben lappangó indulatok fognak előtörni kérdésem nyomán...  :cool:  Nem ez volt a cél, csak tájékozódás. Persze, tisztában vagyok vele, hogy mindenhol nem klappolhat a dolog, inkább csak az általánossan felmerülő gondokra voltam kiváncsi, hiszen ez is olyan mint a mobiltelefon. Van térerő, arrébb lépek két métert, nincs térerő.  :mad:  Közben utánnaérdeklődtem én is, abban egyeztek a vélemények, hogy eléggé labilis, bár a letöltésre nem volt panasz, inkább a böngészésre fújtak. Sokszor nem adja be a kívánt oldalt, vagy csak nagysokára...
Na hali!
ASUS A8N-E rev.2, A64 3000+ "Venice", 1 GB PQI 400Mhz DDR RAM, Sparkle GF6600GT 128MB PCIe, Pixelview PlayTV Pro tuner, Maxtor 80GB+Samsung 20GB HDD, Samsung CD-RW, LG DVD-ROM, Codegen ház+400W Codegen Silent táp

#130 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 08:15

Idézet: Sgt.Chris - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 19:10

Húha! Azt nem gondoltam, hogy a mélyben lappangó indulatok fognak előtörni kérdésem nyomán...  :cool:  Nem ez volt a cél, csak tájékozódás. Persze, tisztában vagyok vele, hogy mindenhol nem klappolhat a dolog, inkább csak az általánossan felmerülő gondokra voltam kiváncsi, hiszen ez is olyan mint a mobiltelefon. Van térerő, arrébb lépek két métert, nincs térerő.  :mad:  Közben utánnaérdeklődtem én is, abban egyeztek a vélemények, hogy eléggé labilis, bár a letöltésre nem volt panasz, inkább a böngészésre fújtak. Sokszor nem adja be a kívánt oldalt, vagy csak nagysokára...
Na hali!

Na persze  :D .....akkor most nyilván nagyon elégedett vagy magaddal? Ne feledd el a jobb kezeddel a bal válladat megveregetni! :D
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#131 Felhasználó inaktív   Sgt.Chris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 17:00

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 9:15

Na persze  :D .....akkor most nyilván nagyon elégedett vagy magaddal? Ne feledd el a jobb kezeddel a bal válladat megveregetni! :D

Remélem ezt a kijelentést nem azért írtad, mert választ is vársz rá részemről?! Nem hiszem, hogy szalonképes lenne, ami megjelenne. Elég épületes beszólás volt, most jól összetörtem lelkileg.... El is gondolkodtam azon, hogy eltördelem az ujjaim, nehogy mégegyszer be tudjak írni valamit a fórumra. Mert hogy is jövök én, hogy egy topicba írogassak a nagy Kaktusszal  :respect: !!!

No comment!

Amugy tényleg csak érdeklődésből írtam, tapasztalatszerzés végett. Végül is sikerült.... Ha nem is az eredeti témában  :rolleyes:

#132 Felhasználó inaktív   Vakukac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:43

Sziasztok!

Mikrohullám????? SENKINEK NEM AJÁNLOM, az utolsó utáni lehetőség legyen! Én 300 m-re vagyok a toronytól és állandóan szar a kapcsolatom. Mikor reklamáltam egy-egy napra jó lett aztán megint szar az egész. Írtam egy ajánlott levelet az igazgatónak, hogy végre csináljanak valamit erre felmondta a szerződésem! Ez a Magyar mentalitás. Ja ügyelet az nincs, ha péntek este bedöglik a netem hétfőn reggel tudom hívni őket. Most itt a négynapos ünnep megint rossz az egész! A cég amit messzire el kell kerülni Veszprém INFORNAX.

Ilyenek a ping idők:

62.100.224.10 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 398, fogadott = 390, elveszett = 8 (2% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 707ms, maximum = 4041ms, átlag = 1960ms
CTRL-C

Szerintetek ezekkel a ping időkkel mit lehet csinálni? Se játék, se letöltés nem megy!

Vaku

#133 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 20:39

Idézet: Vakukac - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 18:43

Sziasztok!

Mikrohullám????? SENKINEK NEM AJÁNLOM, az utolsó utáni lehetőség legyen! Én 300 m-re vagyok a toronytól és állandóan szar a kapcsolatom. Mikor reklamáltam egy-egy napra jó lett aztán megint szar az egész. Írtam egy ajánlott levelet az igazgatónak, hogy végre csináljanak valamit erre felmondta a szerződésem! Ez a Magyar mentalitás. Ja ügyelet az nincs, ha péntek este bedöglik a netem hétfőn reggel tudom hívni őket. Most itt a négynapos ünnep megint rossz az egész! A cég amit messzire el kell kerülni Veszprém INFORNAX.

Ilyenek a ping idők:

CTRL-C

Szerintetek ezekkel a ping időkkel mit lehet csinálni? Se játék, se letöltés nem megy!

Vaku

Már ne is haragidj, de 5 napja regisztráltál, 5 hozzászólásod van, és ebből 4 azonos. Miért kell miden topikot teleszórnod a saját sebeiddel? Az idézett mellett a következő 3 link ugyanez a duma különboző helyeken. Csinálj egy infornaxos topikot, és ott írd le 1szer.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...=0#entry2630912

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...10#entry2630806

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...30#entry2630783
www.kevenet.hu

#134 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 13:17

Sziasztok!

Ilyenek a ping idők:

CTRL-C

Vaku

Wlan-on lehet minőségi nettet szolgáltatni csak megfelelő eszközökkel és megfelelő szaktudással!
Manapság kis hazánkban elég sok kontár wlan szolgáltató van!

#135 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 13:19

Sziasztok!

Ilyenek a ping idők:

CTRL-C

Vaku

Egyébként is szerintem nem ide tartozik a te problémád max csinálj neki egy uj hozzászolást!

#136 Felhasználó inaktív   rholas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 18:06

Hi

Én végre megszabadultam az RLAN tól, leadtam az eszközöket is.
Ugy gondoltam nekem nem is kell már wireless net.
De mégiscsak lett. Összekötöttem a haver gépét az én ADSL emmel  egy 11 Mbit -es
kapcsolattal. Nálam Linksys nála D-Link Eszköz, 1 Yagi + 1 Panel antenna. Távolság 500 méter.

A legnagyobb meglepetésre megy gond nélkül. Folyamatos, nincs szakadás, 20 körüli ping az axelero
hoz.

Ha a technika tud ilyet akkor az RLAN -nál miért nem ment ennyire jól és egyszerűen?!

#137 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 19:27

Idézet: rholas - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 17:06

Hi

Ugy gondoltam nekem nem is kell már wireless net.
De mégiscsak lett. Összekötöttem a haver gépét az én ADSL emmel  egy 11 Mbit -es
kapcsolattal. Nálam Linksys nála D-Link Eszköz, 1 Yagi + 1 Panel antenna. Távolság 500 méter.

A legnagyobb meglepetésre megy gond nélkül. Folyamatos, nincs szakadás, 20 körüli ping az axelero
hoz.

Ha a technika tud ilyet akkor az RLAN -nál miért nem ment ennyire jól és egyszerűen?!

Olcsó és sz@r eszközökkel nem lehet normális wlan hálot üzemeltettni!Meg a hozzállás is! :alcohol:

Szerkesztette: uboat 2005. 03. 28. 19:28 -kor

#138 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 02. 22:41

Idézet: rholas - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 17:06

Gratulálok!  :cool:  Épp ideje volt már!!!  :D

#139 Felhasználó inaktív   rholas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 16:08

Hi

Annyira azért nem vidám a helyzet.
Küldtek egy felszólitó levelet hogy fizessek be 3 napon belül 66240 Ft ot,
különben korlátozzák vagy kikapcsolák a szolgáltást.

Hétfőn ujra telefonálok hogy megint mi van. Mit korlátoznak
ha az eszközöket is leadtam.

#140 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 23:34

Idézet: rholas - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 15:08

Hi
Annyira azért nem vidám a helyzet.
Küldtek egy felszólitó levelet hogy fizessek be 3 napon belül 66240 Ft ot,
különben korlátozzák vagy kikapcsolák a szolgáltást.

Mireföl??? A szerződés letellte után, ráadásul szolgáltatót is váltottál?  :( Ez abszurd, bár nem igazán lep meg.  :D

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.