Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás
Elküldve: 2007. 06. 11. 20:50
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2007. 06. 12. 18:47
Idézet: VKP - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 20:50
AHA!
Megközelítőleg 6hónap alatt! De jobb később, mint soha!
Elküldve: 2007. 06. 12. 21:19
Idézet: VKP - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 19:50
1. Biztosító nem fizet, mert a szolgáltató antenna elhelyezése nem megfelelően lett kialakítva. Ha végig gondolod, akkor a kiépítés során neked be kellene építened 1 db villámvédő patront, meg egy darab túlfeszvédő áramkört, illetve megfelelő villámhárítót. Ezek hiányában elkergethetnek, mint a rühös kutyát... Ezen kívül biztosítanod kellene a saját eszközparkodat is! Ha a Te tulajdonodat képezi, akkor nem az ügyfél dolga, hogy biztonságba helyezze, hiszen a szerelést nem az ügyfél végezte.
2. Rádiós kütyüt cserélik gariban. kb 2 hétig 1 darab eszköz hiányod lesz raktáron.
3. Ügyfél elégedetlen, és qrvára lefikáz, onnantól mindenkit elrémiszt...
4. A saját tulajdonát mindenki maga biztosítja, és magag jár utána, hogy rendbe legyen. Nálunk a szándékos rongálást szoktuk kifizettetni.
Más amikor ügyfél kifizeti a felszerelést, és úgy megy tönkre. Akkor fizetheti az újat.
Más amikor ügyfél hozzányúl, vagy sajátkezűleg építi ki.
Amikor villámlik nem csak azon a helyen történnek kisülések, ahol a villám becsap, hanem akár több kilóméterre a becsapódás helyétől is. Ha nincsen szerencséd, akkor városban 2 utcával lejjeb becsap a villám, és nálad kimegy a számítógép. Igazából nem tudod bizonyítani, hogy az attól ment tönkre, és nem egyszerű öregedéstől, amortizálódástól, vagy nem megfelelő összerakástól. Biztosító csak akkor fizet, ha szenesre sült az alaplapod...
Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).
Elküldve: 2007. 06. 12. 21:24
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2007. 06. 13. 05:42
Idézet: Ladis - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 19:24
Egy normális szolgáltató így csinálja!!
Elküldve: 2007. 06. 13. 22:25
Idézet: blitz - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 4:42
A normális szolgáltatók nem verik filléres dolgokon a nyálukat, főleg nem akkor, ha az nem az ügyfél hibájából következett be. Mivel magas feszültséget nem visel el egy nyomtatott áramkör, így nem lehet védekezeni semmivel sem ez ellen. Egyetlen megoldás, annak aki nem akarja, hogy a szolgáltatás során ilyen vesztesége legyen, az, hogy nem szolgáltat, és átadja a helyét azoknak, akik nem csak lehúzni akarják az ügyfeleket, hanem próbálnak szívvel lélekkel szolgáltatni.
Az aki azt mondja, hogy 20-30 db AP-tól hasra esik, az vagy szarul csinál valamit, vagy qrvára nem ért az internetszolgáltatáshoz. 1 hónapban a bevételéből nem az új autójára kellene költenie a főnöknek, hanem az ügyfeleire... Részemről azt mondom, hogy sosem a sávszélesség miatt jöttek az ügyfeleink, hanem a megbízható szolgáltatásunk, illetve a gyors hibajavításunk miatt. Ritka az olyan eset, hogy 1 napnál több ideig ne lenne valakinél net.
Megjegyezném nálunk a hibajavítás többnyire nem az ügyfél kezdeményezése alapján történik, hanem mi megyünk ki kijavítani, mielőtt szólna, hogy gond van.
Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).
Elküldve: 2007. 06. 16. 18:28
Nálunk múlt héten kedden kötötték be a netet, a vasárnap du.-i viharig működött is.Kedden reggel telefonáltunk az ügyfélszolgálatra és pénteken de. kijöttek.Az egyik "szakember" megállapította, hogy ilyen problémával még nem találkozott (woow) és átment a szomszédba a kollégájához (merthát egy újabb bekötés fontosabb, új ügyfél), később visszajött, pötyögött a billentyűzeten és végre volt net...jah!Legalábbis anyukámnak megmutatta, akinek persze semmi köze a nethez!Bejött a kezdőlapként beállított citromail, ami persze kapcsolat nélkül is elérhető...frankó...és ennyi, több oldalt meg sem próbált megnyitni!Hazajöttem, természetesen net nem volt (de sikerült megoldanom...titkos:-).Ja a gép bekapcsolásakor kapásból hibaüzenet a boot-olás során (már amennyit értek hozzá) , felbontás átállítva, több kárt csinált mint hasznot, nagyon gáz!Igazán kössz Te Drága szakember!!!
Na mind1!Most akkor kitől kérjek segítséget legközelebb, ha már ők is ilyen tehetetlenek????
Dunaweb bácsi, aki még egy db papírt sem hagyott, a hiba részletes leírásával, magyarul nyoma sincs annak, hogy itt járt....ez elég érdekesen működik!
Hát egyenlőre ennyi, csak kiírtam magamból!!!
Szép napot mindenkinek!
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:07
Idézet: Tibet3 - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 19:28
Nálunk múlt héten kedden kötötték be a netet, a vasárnap du.-i viharig működött is.Kedden reggel telefonáltunk az ügyfélszolgálatra és pénteken de. kijöttek.Az egyik "szakember" megállapította, hogy ilyen problémával még nem találkozott (woow) és átment a szomszédba a kollégájához (merthát egy újabb bekötés fontosabb, új ügyfél), később visszajött, pötyögött a billentyűzeten és végre volt net...jah!Legalábbis anyukámnak megmutatta, akinek persze semmi köze a nethez!Bejött a kezdőlapként beállított citromail, ami persze kapcsolat nélkül is elérhető...frankó...és ennyi, több oldalt meg sem próbált megnyitni!Hazajöttem, természetesen net nem volt (de sikerült megoldanom...titkos:-).Ja a gép bekapcsolásakor kapásból hibaüzenet a boot-olás során (már amennyit értek hozzá) , felbontás átállítva, több kárt csinált mint hasznot, nagyon gáz!Igazán kössz Te Drága szakember!!!
Na mind1!Most akkor kitől kérjek segítséget legközelebb, ha már ők is ilyen tehetetlenek????
Dunaweb bácsi, aki még egy db papírt sem hagyott, a hiba részletes leírásával, magyarul nyoma sincs annak, hogy itt járt....ez elég érdekesen működik!
Hát egyenlőre ennyi, csak kiírtam magamból!!!
Szép napot mindenkinek!
Nem is vártunk többet Dumazsebéktől!! :o Csoda hogy kimentek! :Đ
Elküldve: 2007. 10. 06. 17:35
Lehet elkezdett normálisan szolgáltatni!! :Đ :Đ
Elküldve: 2007. 10. 06. 17:36
Idézet: blitz - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 18:35
Lehet elkezdett normálisan szolgáltatni!! :Đ :Đ
Elfogytak az előfizetők...
Elküldve: 2007. 10. 06. 17:38
Idézet: desiderius - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 18:36
igazad lehet... :Đ :Đ
Elküldve: 2007. 10. 24. 09:20
Van olyan nap a héten amikor elfogadhatóan megy az internet, pesze akkor sem 512Kb/s-on hanem 64-128Kb/s az átlag!
Ilyen nap egy héten egyszer max kétszer van, legtöbbször viszont egyáltalán nincs vagy alig van net!
Én állat két évet írtam alá.......
Szóval mindenkit lebeszélnék a szolgáltatóról, míg nem késő!
Elküldve: 2007. 10. 24. 10:16
Idézet: arsenlupin - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 10:20
Én állat két évet írtam alá.......
Szóval mindenkit lebeszélnék a szolgáltatóról, míg nem késő!
Köd, tél, rossz idő. Majd Tavasz felé már jobb lesz
Elküldve: 2007. 10. 24. 11:27
Elküldve: 2007. 10. 24. 12:53
Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 11:16
Az elmúlt öt hónap tapasztalatáról beszéltem! Töbnyire tavasz és nyár volt.......
Elküldve: 2007. 10. 24. 15:58
Szerkesztette: dnyl 2007. 10. 24. 16:01 -kor
Elküldve: 2007. 10. 24. 16:23
Idézet: dnyl - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 16:58
szerintem Dunazseb sehol sem jó..... legalábbis én nem láttam még olyat!!! :Đ
Elküldve: 2007. 10. 24. 16:30
Idézet: dnyl - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 16:58
Ez sehol nem megy, terjeszkedni meg arrafelé érdemes, ahol végtelenül nincs semmi más, pld. Szada magassága. Nálunk faluban már van wlan+DSL+kábel, mi utcánkban csak kábel, szóval fene tudja merre éredemes mozdulni, meg akinél nem műxik, az tud-e róla és szeretne-e váltani.
Elküldve: 2007. 10. 24. 19:04
Idézet: dnyl - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 15:58
Hát ez a baj! Hogy az ismerős cég is megint Pest megyébe akar terjeszkedni! Jöjjenek erre! Itt az egész Szolnok megye területe. Felsorolok pár települést, ahol tárt karokkal várnánk egy normális szolgáltatót: Kisúlyszállás, Tomajmonostor, Kunhegyes, Abádszalók, Tiszagyenda, Tiszabura, Tiszaroff stb, stb, stb. Itt vannak egymás mellet, egyrakáson. Az én kisvárosomban (Abádszalók) és a környéken sincs még kábel sem! Az ADSL-ről úgy csúsztam le mint írtam másik topikban, hogy 2.5 hónap hitegetés után kiderült nincs Port hely. Az az ezekben a falvakban egyeduralkodó a Dunaweb, de a Trécom is játszadozik, szórakázik velünk. Két évet szenvedtem a D.webbel és áprilistól újabb 1 évet írtam alá a Tré miatt, mert esély sincs másra. Azonban el kell ismernem és ennek felettébb örülök, hogy az új 1.5 megabites elérésem jól megy áprilistól, de azért sehol nem olvasok ilyeneket az ADSL-esektől, hogy naponta meg meg szakad a net többször, hogy le le áll pár órára és egy szót sem szólnak, stb. Egyszóval nagyon elkelne egy jó kis konkurencia erre is a D.webnek, na! 160 településen vannak jelen! Lehet válogatni. Aki komolyabb dolgokat is akar a nettel, az hanyatt homlok otthagyná őket, ha tehetné. De erre egyetlen normális szolg. sem jön. Sem egy retkes kábel szolg.

Súgó
A téma zárva.