idézet:
Ezt írta Fiery:
En is kerek linket. Ha annyira gaz lenne az nForce3, az Asus SK8N-et nem tolnak ennyire, inkabb nyomnak az AMD-8000-et (nincs is az Asusnak AMD-8000 alapu K8 alaplapja!) Persze lehet, hogy valamirol lemaradtam
Fiery[/quote]
Igy igaz. Amig az A64FX-et teszteltem, en sem utkoztem semmifele kirivo hibaba 32 bites Windows alatt (64 bitesen is csak a hianyos driverek miatt volt problema). Mondhatni ment minden mint a karikacsapas. Se egy fagyas, se rejtelyes belassulasok...
AMD Athlon 64/FX
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:09
idézet:
Ezt írta Fiery:
Mar letoltottem, ma vagy holnap probalom ki. Szerencsere nincs a gepemben megfelelo videokartya, szerelni meg most nincs kedvem
Fiery[/quote]
Kivancsi leszek a sebessegere es a kompatibilitasara![]()
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Fless
A fő gond az világ szerte, hogy nincs elég proci.Még nem is az árral van gond, tőlünk nyugatabbra.A kinti jövedelmeket figyelembe véve,és a lakosság számát, szerintem 3X annyi proci is elfogyna, mint amennyit az AMD év végéig gyárt.[/quote]
Igy van, errol beszelek... Pont emiatt nincs ertelme lassabb (es olcsobb) verziot nyomni, ha egyszer a gyorsat (es dragat) is viszik, mint a cukrot.
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:10
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Fless
A fő gond az világ szerte, hogy nincs elég proci.Még nem is az árral van gond, tőlünk nyugatabbra.A kinti jövedelmeket figyelembe véve,és a lakosság számát, szerintem 3X annyi proci is elfogyna, mint amennyit az AMD év végéig gyárt.
Üdv
macska[/quote]Ismét csak szerinted. Titeket fizet az AMD? :confused:
Én is mondhatom azt, hogy szerintem meg nem kellenek a kutyának sem az új procik, mert drágák. Énszerintem meg ez van.![]()
PS: mielőtt elhinnétek, nem így gondolom...![]()
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:11
idézet:
Ezt írta max-pain:
Kivancsi leszek a sebessegere es a kompatibilitasara[/quote]
En meg inkabb arra leszek kivancsi, amikor decemberben betolom a gepbe az R9800Pro-t (most csak GeF2 Ti-vel tudok tesztelni, ez gyik), remelem addigra lesz fullos, 64 bites Catalyst is...
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:12
idézet:
Ezt írta Fiery:
En meg inkabb arra leszek kivancsi, amikor decemberben betolom a gepbe az R9800Pro-t[/quote]A 20000+ 3DMark megvan default
Igaz az a video, amit a tbreak-en kezdtek el terjesztgetni.![]()
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:13
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Ismét csak szerinted. Titeket fizet az AMD? :confused:
Én is mondhatom azt, hogy szerintem meg nem kellenek a kutyának sem az új procik, mert drágák. Énszerintem meg ez van.![]()
PS: mielőtt elhinnétek, nem így gondolom...[/quote]
Nem igazan ertelek, vegkepp megkavartalAz teny, hogy nyugaton siman bedobjak a gepbe az A64-et, _sved_ haverom pl. XP 2000+-rol cserelt ugyanarra, mint en -- egymastol _fuggetlenul_ tortent mindez, utolag tudtuk meg, hogy ugyanazt szereztuk be
Ahol havi 4-5000 eurot keres egy atlagos informatikus, ott igazan nem nagy dolog beszerezni egy 6-800 euros uj rendszert, akar negyedevente is.
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:13
idézet:
Ezt írta Fiery:
- nehezebb elhelyezni oket a waferen -> tobb a felhasznalatlan wafer terulet (mivel ugye a core nem kor alaku sajnos)
[/quote]
Na most egy kis kukacoskodo kotozkodes: A korrel lehetne a leggazdasagtalanabbul kihasznalni a teruletet, max akkor lenne jo ha egy wafer egy die lenneA hatszog alaku mag viszont design-os lenne, es meg jobban is jonnenek ki a sziliciumbol. Na de mostmar tenyleg nem szemetkedek mert csunya dolog
![]()
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:14
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:15
idézet:
Ezt írta Stingerdf:
Na most egy kis kukacoskodo kotozkodes: A korrel lehetne a leggazdasagtalanabbul kihasznalni a teruletet, max akkor lenne jo ha egy wafer egy die lenneA hatszog alaku mag viszont design-os lenne, es meg jobban is jonnenek ki a sziliciumbol. Na de mostmar tenyleg nem szemetkedek mert csunya dolog
[/quote]
Inkabb arra gondoltam, hogy a wafer szeleit benan lehet kihasznalni a teglalap alaku core-okkal. De az teny, hogy a kor alaku core se lenne sokkal gazdasagosabb megoldas.
Egyebirant pedig mindez nem lenyeges, sokkal durvabb a core meret, ami me'g a Bartonhoz kepest is lenyegeben duplazodott
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:16
idézet:
Ezt írta fLeSs:
1ébként amíg nincs végleges WinXP 64-bites verzió, addig foglalkoznak 1általán a cégek a 64-bites Win-re írt driverekkel?[/quote]
A valasz: igen. De sajnos csak ott jut ra elegendo eroforras, ahol sok a driveriro. Matroxnal nem ez a helyzet, a Creative-ot pedig nem igazan ertem, mi a fraszt csinal...
Az azonban biztos, hogy ha valaki 64 bites Windowst akar hasznalni az iden, akkor nagyon ugyesen kell osszevalogatni az alkatreszeket ahhoz, hogy mindenhez legyen 64 bites driver.
Fiery
[ 2003. október 26.: Fiery szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:23
idézet:
Ezt írta Fiery:
En meg inkabb arra leszek kivancsi, amikor decemberben betolom a gepbe az R9800Pro-t (most csak GeF2 Ti-vel tudok tesztelni, ez gyik), remelem addigra lesz fullos, 64 bites Catalyst is...
Fiery[/quote]
Allitolag most is van csak csatlakkozni kell az ATI beta programjahoz. (Az AMDZone forumaban irtak.)
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:24
idézet:
Ezt írta max-pain:
Allitolag most is van csak csatlakkozni kell az ATI beta programjahoz. (Az AMDZone forumaban irtak.)[/quote]
Decemberre azert mar csak lesz valami normalis, 64 bites Catalyst ... remelhetolegAddig meg ugyse lesz ATI kartyam, az szinte biztos.
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 26. 22:33
[url="http://"http://www.investorshub.com/boards/replies.asp?msg=1639839"]http://www.investors...asp?msg=1639839[/url]
Ne csak az AMD szenvedjen
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 27. 00:35
idézet:
Ezt írta max-pain:
Allitolag most is van csak csatlakkozni kell az ATI beta programjahoz. (Az AMDZone forumaban irtak.)[/quote]
Van neki, az igaz. A tobbi marhasag.A helyzet a kovetkezo: amikor dobtam egy mailt ezugyben a devsupportnak, udvariasan elkuldtek a fenebe, mondvan If you are an AMD partner, I believe you can have access to the beta drivers through AMD. Please check with your AMD contact for further info. Azaz ok nem adnak meg fejlesztonek sem - sokkal egyszerubb nekik egy kozponti elosztot tamogatni, mint kozvetlenul a kismillio arccal levelezni.
Fentieket Ytse igazolhatja.![]()
Elküldve: 2003. 10. 27. 20:28
idézet:
Ezt írta T2k:
Flesss... olvasd mar vissza, mekkora hulyeseget irkalsz...[/quote]Még nem válaszoltál, hogy mi a hülyesség abban, amit írtam?
Elküldve: 2003. 10. 27. 22:35
MSI K8T Neo, BIOS v1.1 Beta 4, vegre muxik a Cool 'n' Quiet, azaz a proci sajat maga orajelet automatikusan szabalyozza a terheles fuggvenyeben, 800 es 2000 MHz kozott, csakugy mint a feszkot is, 1.30 es 1.50 volt kozott...
Sajnos a Vcore allitas tovabbra sem megy
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 27. 22:39
Elküldve: 2003. 10. 28. 12:54
idézet:
Ezt írta max-pain:
Az envidia drajverrol nyilatkozzal Fiery[/quote]
Csak 2D, hogy rohadna meg![]()
---
FCs:
59 masodpercKonfig az alairasomban
Igyexem megcsinalni a tesztet 2.20 GHz-en is (hamarosan), es lefuttatom me'g 1x-2x alaporajelen is...
Fiery

Súgó
A téma zárva.