HWSW Informatikai Kerekasztal: AMD Athlon 64/FX - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (142 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AMD Athlon 64/FX Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:09

idézet:
Ezt írta Fiery:

En is kerek linket. Ha annyira gaz lenne az nForce3, az Asus SK8N-et nem tolnak ennyire, inkabb nyomnak az AMD-8000-et (nincs is az Asusnak AMD-8000 alapu K8 alaplapja!) Persze lehet, hogy valamirol lemaradtam :)

Fiery
[/quote]

Igy igaz. Amig az A64FX-et teszteltem, en sem utkoztem semmifele kirivo hibaba 32 bites Windows alatt (64 bitesen is csak a hianyos driverek miatt volt problema). Mondhatni ment minden mint a karikacsapas. Se egy fagyas, se rejtelyes belassulasok...
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#442 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

idézet:
Ezt írta Fiery:

Mar letoltottem, ma vagy holnap probalom ki. Szerencsere nincs a gepemben megfelelo videokartya, szerelni meg most nincs kedvem :)

Fiery
[/quote]

Kivancsi leszek a sebessegere es a kompatibilitasara :)

#443 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Fless

A fő gond az világ szerte, hogy nincs elég proci.Még nem is az árral van gond, tőlünk nyugatabbra.A kinti jövedelmeket figyelembe véve,és a lakosság számát, szerintem 3X annyi proci is elfogyna, mint amennyit az AMD év végéig gyárt.
[/quote]

Igy van, errol beszelek... Pont emiatt nincs ertelme lassabb (es olcsobb) verziot nyomni, ha egyszer a gyorsat (es dragat) is viszik, mint a cukrot.

Fiery

#444 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:10

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Fless

A fő gond az világ szerte, hogy nincs elég proci.Még nem is az árral van gond, tőlünk nyugatabbra.A kinti jövedelmeket figyelembe véve,és a lakosság számát, szerintem 3X annyi proci is elfogyna, mint amennyit az AMD év végéig gyárt.

Üdv
macska ;)
[/quote]Ismét csak szerinted. Titeket fizet az AMD? :confused:
Én is mondhatom azt, hogy szerintem meg nem kellenek a kutyának sem az új procik, mert drágák. Énszerintem meg ez van. :p
PS: mielőtt elhinnétek, nem így gondolom... :D

#445 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:11

idézet:
Ezt írta max-pain:
Kivancsi leszek a sebessegere es a kompatibilitasara :)[/quote]

En meg inkabb arra leszek kivancsi, amikor decemberben betolom a gepbe az R9800Pro-t (most csak GeF2 Ti-vel tudok tesztelni, ez gyik), remelem addigra lesz fullos, 64 bites Catalyst is...

Fiery

#446 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:12

idézet:
Ezt írta Fiery:
En meg inkabb arra leszek kivancsi, amikor decemberben betolom a gepbe az R9800Pro-t[/quote]A 20000+ 3DMark megvan default :D
Igaz az a video, amit a tbreak-en kezdtek el terjesztgetni. ;)

#447 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:13

idézet:
Ezt írta fLeSs:
Ismét csak szerinted. Titeket fizet az AMD? :confused:
Én is mondhatom azt, hogy szerintem meg nem kellenek a kutyának sem az új procik, mert drágák. Énszerintem meg ez van. :p
PS: mielőtt elhinnétek, nem így gondolom... :D
[/quote]

Nem igazan ertelek, vegkepp megkavartal :) Az teny, hogy nyugaton siman bedobjak a gepbe az A64-et, _sved_ haverom pl. XP 2000+-rol cserelt ugyanarra, mint en -- egymastol _fuggetlenul_ tortent mindez, utolag tudtuk meg, hogy ugyanazt szereztuk be :)

Ahol havi 4-5000 eurot keres egy atlagos informatikus, ott igazan nem nagy dolog beszerezni egy 6-800 euros uj rendszert, akar negyedevente is.

Fiery

#448 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:13

idézet:
Ezt írta Fiery:

- nehezebb elhelyezni oket a waferen -> tobb a felhasznalatlan wafer terulet (mivel ugye a core nem kor alaku sajnos)

[/quote]

;)

Na most egy kis kukacoskodo kotozkodes: A korrel lehetne a leggazdasagtalanabbul kihasznalni a teruletet, max akkor lenne jo ha egy wafer egy die lenne ;) A hatszog alaku mag viszont design-os lenne, es meg jobban is jonnenek ki a sziliciumbol. Na de mostmar tenyleg nem szemetkedek mert csunya dolog ;)
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#449 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:14

1ébként amíg nincs végleges WinXP 64-bites verzió, addig foglalkoznak 1általán a cégek a 64-bites Win-re írt driverekkel?

#450 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:15

idézet:
Ezt írta Stingerdf:
;)

Na most egy kis kukacoskodo kotozkodes: A korrel lehetne a leggazdasagtalanabbul kihasznalni a teruletet, max akkor lenne jo ha egy wafer egy die lenne ;) A hatszog alaku mag viszont design-os lenne, es meg jobban is jonnenek ki a sziliciumbol. Na de mostmar tenyleg nem szemetkedek mert csunya dolog ;)
[/quote]

Inkabb arra gondoltam, hogy a wafer szeleit benan lehet kihasznalni a teglalap alaku core-okkal. De az teny, hogy a kor alaku core se lenne sokkal gazdasagosabb megoldas.

Egyebirant pedig mindez nem lenyeges, sokkal durvabb a core meret, ami me'g a Bartonhoz kepest is lenyegeben duplazodott :(

Fiery

#451 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:16

idézet:
Ezt írta fLeSs:
1ébként amíg nincs végleges WinXP 64-bites verzió, addig foglalkoznak 1általán a cégek a 64-bites Win-re írt driverekkel?[/quote]

A valasz: igen. De sajnos csak ott jut ra elegendo eroforras, ahol sok a driveriro. Matroxnal nem ez a helyzet, a Creative-ot pedig nem igazan ertem, mi a fraszt csinal...

Az azonban biztos, hogy ha valaki 64 bites Windowst akar hasznalni az iden, akkor nagyon ugyesen kell osszevalogatni az alkatreszeket ahhoz, hogy mindenhez legyen 64 bites driver.

Fiery

[ 2003. október 26.: Fiery szerkesztette a hozzászólást ]

#452 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:23

idézet:
Ezt írta Fiery:

En meg inkabb arra leszek kivancsi, amikor decemberben betolom a gepbe az R9800Pro-t (most csak GeF2 Ti-vel tudok tesztelni, ez gyik), remelem addigra lesz fullos, 64 bites Catalyst is...

Fiery
[/quote]

Allitolag most is van csak csatlakkozni kell az ATI beta programjahoz. (Az AMDZone forumaban irtak.)

#453 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:24

idézet:
Ezt írta max-pain:
Allitolag most is van csak csatlakkozni kell az ATI beta programjahoz. (Az AMDZone forumaban irtak.)[/quote]

Decemberre azert mar csak lesz valami normalis, 64 bites Catalyst ... remelhetoleg ;) Addig meg ugyse lesz ATI kartyam, az szinte biztos.

Fiery

#454 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:33

[url="http://"http://www.investorshub.com/boards/read_msg.asp?message_id=1639839"]http://www.investors...sage_id=1639839[/url]

[url="http://"http://www.investorshub.com/boards/replies.asp?msg=1639839"]http://www.investors...asp?msg=1639839[/url]

Ne csak az AMD szenvedjen ;)

Fiery

#455 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 10. 27. 00:35

idézet:
Ezt írta max-pain:

Allitolag most is van csak csatlakkozni kell az ATI beta programjahoz. (Az AMDZone forumaban irtak.)
[/quote]

Van neki, az igaz. A tobbi marhasag. :) A helyzet a kovetkezo: amikor dobtam egy mailt ezugyben a devsupportnak, udvariasan elkuldtek a fenebe, mondvan If you are an AMD partner, I believe you can have access to the beta drivers through AMD. Please check with your AMD contact for further info. Azaz ok nem adnak meg fejlesztonek sem - sokkal egyszerubb nekik egy kozponti elosztot tamogatni, mint kozvetlenul a kismillio arccal levelezni.
Fentieket Ytse igazolhatja. ;)

#456 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 20:28

idézet:
Ezt írta T2k:
Flesss... olvasd mar vissza, mekkora hulyeseget irkalsz...[/quote]Még nem válaszoltál, hogy mi a hülyesség abban, amit írtam?

#457 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 22:35

Statuszjelentes:

MSI K8T Neo, BIOS v1.1 Beta 4, vegre muxik a Cool 'n' Quiet, azaz a proci sajat maga orajelet automatikusan szabalyozza a terheles fuggvenyeben, 800 es 2000 MHz kozott, csakugy mint a feszkot is, 1.30 es 1.50 volt kozott...

Sajnos a Vcore allitas tovabbra sem megy :(

Fiery

#458 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 22:38

Az envidia drajverrol nyilatkozzal Fiery :)

#459 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 22:39

Albatron K8X800 ProII

Kép

[ 2003. november 01.: fLeSs szerkesztette a hozzászólást ]

#460 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 12:54

idézet:
Ezt írta max-pain:
Az envidia drajverrol nyilatkozzal Fiery :)[/quote]

Csak 2D, hogy rohadna meg :( :mad:

---

FCs:

59 masodperc ;) Konfig az alairasomban :) Igyexem megcsinalni a tesztet 2.20 GHz-en is (hamarosan), es lefuttatom me'g 1x-2x alaporajelen is...

Fiery

Téma megosztása:

• (142 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.