HWSW Informatikai Kerekasztal: YAMADA DVD JÁTÉKOS :D - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

YAMADA DVD JÁTÉKOS :D

#121 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 18. 09:56

idézet:
Ezt írta Derlie:

De a YAMADA az YAMADA, 20eFt alatt ő viszi a fámát??? :D
[/quote]

Ő viszi (el) a pálmát! Fáma = híresztelés, szóbeszéd
De végül is a DVD-játékosról beszélünk, így erről szól a fáma :)
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#122 Felhasználó inaktív   Monkey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 18. 22:18

Olvasgattam, hogy miket írkáltatok. Csak érintőlegesen kapcsolódik hozzá: ha az ember minőségi műszaki cikket akar vásárolni, akkor elsősorban a japán márkák között kell kutakodnia. (Bár normális cuccokat azért már kóreai gyártók is csinálnak.) De a lényeg az, hogy az európai márkákat - tisztelet a nagyon kis számú kivételnek - sajnos jobb nagyon messziről elkerülni. Legalábbis SZVSZ...

#123 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 15:05

Sajnálom a jelenlegi Phillips-et... régen még tudott minősget gyártani (mák, hogy én olyanból szerváltam pölö cd játékost :D)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#124 Felhasználó inaktív   Derlie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 23:39

idézet:
Ezt írta Boba:
Sajnálom a jelenlegi Phillips-et... régen még tudott minősget gyártani (mák, hogy én olyanból szerváltam pölö cd játékost :D)[/quote]

Elvégre ő is ott volt mikor kitalálták a CD-t...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Aláírás

#125 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 23. 22:56

Azt hiszem egyébbel nem tudnék kedveskedni eme topik lakóinak, így karácsonykor!
Boldog Karácsonyt! :D :D :D Kép
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
---
AMD everywhere
---

#126 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 24. 06:47

idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:
Azt hiszem egyébbel nem tudnék kedveskedni eme topik lakóinak, így karácsonykor!
Boldog Karácsonyt! :D Kép
[/quote]

A játék elektromos felnőtt nélkül.......... :D :D :D
Mindenfejű vételembernek üzen kedves játszás :D :p

Neked is Boldog karácsonyt. ;)

[ 2003. december 24.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]

#127 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 24. 14:27

idézet:
Ezt írta Derlie:

Elvégre ő is ott volt mikor kitalálták a CD-t...
[/quote]

o talalta ki, es manapsag is o mondja ki a lenyeget a cd-szabvanyt erinto kerdesekben...
peldaul a masolasvedett audiocd-ket amik mostanaban piacra kerultek megvetozta, es nyilatkozta hogy "azok nem cd-k".
de ez mar offtopik elegge. bocs.

#128 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 24. 15:03

idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:
[/quote]

:D :D :D :D
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#129 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 24. 15:35

idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:
[/quote]

Egy nagy KCS-vel egyetemben kívánok nagyon kellemes karácsonyt! :D

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#130 Felhasználó inaktív   Sieve+ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 26. 16:17

Jó Karácsonyt!

A leírás minősége nagyon szomorú, de ennél is durvább
a készülék magyar menüje.

pl.: Latátolás

Na szerintetek ez mit jelent.

Sieve
"Szeretnék olyan lenni, mint amikor olyan szerettem volna lenni, mint amilyen, most vagyok."

#131 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 18:45

idézet:
Ezt írta Sieve+:

pl.: Latátolás

Na szerintetek ez mit jelent.

Sieve
[/quote]

Ez igy van, de mindent lejátszik.

:D

#132 Felhasználó inaktív   Sieve+ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 19:58

Azt azért nem értem, hogy egy normális ( értsd nem analfabéta legalább 1-5. osztályt végzett ) magyar ember sem olvassa el a kiadás előtt?

Persze tudom a választ NEM!

Sieve
"Szeretnék olyan lenni, mint amikor olyan szerettem volna lenni, mint amilyen, most vagyok."

#133 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 20:43

Véletlenül nem "Matiszul" van a menüje?

Pl. a Matisz XP helpje is furán hathat: :) :)

At Véindovét TP új tolgáltatátot, továbbfejlettett programot ét ettötöt télet válattétát tartalmatta. Teden ed tóratottató tirándulátt at újdontágot tötött, ét itmertedjen meg atottal a programottal, rendterettel, tellétettel valamint tommunitátiót ét internetet programottal, ameletet a Véindovét TP tartalmat.
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#134 Felhasználó inaktív   szepi23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 15:49

Sziasztok!

Lehet, hogy nem kapcsolódik szervesen a témához, de ma láttam a pesterzsébeti Auchanban Sony DVD-t 24990-ért. Nekem egy régebbi 301-es van (ez asszem 303-as volt) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Képminőség, kezelhetőség, stb... Lehet, hogy mégiscsak ezt kellene venni a yamada helyett?

#135 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 16:08

idézet:
Ezt írta szepi23:
Sony DVD-t 24990-ért. Nekem egy régebbi 301-es van (ez asszem 303-as volt) és nagyon meg vagyok vele elégedve.[/quote]

rakd be a Két Torony bővített verzióját, mindjárt nem leszel olyan elégedett... :(

#136 Felhasználó inaktív   Thrush 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 19:50

1. Én a használati leírásokat mindig nagy ívben elkerültem, mert nem csak a Yamada DVD lejátszóhoz adnak szemetet, hanem általában mindenhez, pl. a SONY -hoz is. Inkább magamtól jövök rá a dolgokra, mert úgy jobban ki lehet ismerni és jobban meg lehet tanulni egy adott készülék kezelését.

2. Én bizony azzal az elhatározással indultam el kompakt Házi-mozi rendszert venni, hogy csakis és kizárólag YAMADA-t veszek. Az eladók le akartak róla beszélni, s egy másik márkát ajánlottak, hogy az többet tud, de kapásból kétszer annyiba került volna. Megjegyzem nem is volt hasonló árkategóriájú termék a palettán. Mind legalább annyiba került, mint amit ajánlottak.

3. Én nem lennék biztos abban, hogy a márkásabb cuccok jobbak is, mert pl. a SONY termékeket, amiket hazánkban forgalmaznak sem Japánban állítják össze, hanem pl. Taiwan-ban, vagy Európa keleti régióiban.

4. Minek kiadni kétszer annyit egy olyan termékért, ami előbb utóbb úgyis elavul (ugye pl. itt vannak a nyakunkon az MPEG-4-es lejátszók) A DVD lejátszók is hasonló kategória, mint a számítógépek, alighogy megveszed máris elavul, s jönnek az újabb formátumokat is lejátszó eszközök.

5. Ha lejár a garancia, akkor a márkás eszközökhöz az alkatrészek legalább annyiba kerülnek, mintha vennél egy olcsóbb lejátszót.

6. Én nagyon megvagyok elégedve a YAMADA házi-mozi rendszeremmel, mert az én igényeimet kielégíti. Ha lenne egy kimondottan erre a funkcióra berendezett külön szobám, egy projektorral, akkor én is a drágább készüléket venném meg, de mindehhez pénz is kell, ami nem sok embernek adatik meg.

7. Hiába a márkás cucc (pl. 150.000 Ft-os), ha pl. láttam már olyat, hogy 51cm-es domború képcsöves TV-re volt kötve, s a 6 db hangfal egymás mellé volt helyezve, mert nem volt hely a szobában. Nevetséges, de igaz.

8. A YAMADA egyáltalán nem akar hasonlítani a YAMAHA márkára, még névben sem, mivel ez a szó ott gyakori a nevekben. Akkor nálunk is ha vmelyik céget Kovács úr alapítja a saját nevével, akkor a Kováts úr már csak másolhatja azt.

9. A kompatibilitásról: még egyetlen márkás lejátszóval sem találkoztam, ami annyiféle formátumú lemezt lejátszott volna, mint a Yamada. pl. az adat CD-re felírt bármilyen felbontású és bitrátájú film.mpg kiterjesztésű anyagot is vígan lejátsza

10. Na erre varjatok gombot.
Thrush

#137 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 01:18

idézet:
Ezt írta Thrush:
...
9. A kompatibilitásról: még egyetlen márkás lejátszóval sem találkoztam, ami annyiféle formátumú lemezt lejátszott volna, mint a Yamada. pl. az adat CD-re felírt bármilyen felbontású és bitrátájú film.mpg kiterjesztésű anyagot is vígan lejátsza...
[/quote]

Minden ponttal tökéletesen egyetértek, kiemelném ezt a kilencest főként! Így van, nekem is valami Kínai csondám van, gyönyörűen játszik mindent, míg jónéhány kollégám márkás DVD-ket tart otthon. Van akinek az a gondja, hogy nem játszik le írott DVD-t, van akinek csak az egyik fajta szabvány támogatott (+/-), ill. ezen felül további gondot okoz a DVD RW lejátszása (négy márkás DVD tulajdonos kollégám közül egyik asztali sem játszik újraírható DVD-t). Míg ezzel a már egy éves lejátszóval tökéletesen lejátszható mindkét szabvány egyszer és többször írható DVD-je.

Mivel lassan eléggé jó áron lehet majd a DivX-es lejátszókat is kapni, senkinek sem javaslom ismerősi körből márkás DVD lejátszó vásárlását. Kivétel ez a dolog, minden másból szeretem a márkás terméket, de a DVD játékos kivétel ez alól.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#138 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 05:00

idézet:
Ezt írta Thrush:

3. Én nem lennék biztos abban, hogy a márkásabb cuccok jobbak is, mert pl. a SONY termékeket, amiket hazánkban forgalmaznak sem Japánban állítják össze, hanem pl. Taiwan-ban, vagy Európa keleti régióiban.

4. Minek kiadni kétszer annyit egy olyan termékért, ami előbb utóbb úgyis elavul (ugye pl. itt vannak a nyakunkon az MPEG-4-es lejátszók) A DVD lejátszók is hasonló kategória, mint a számítógépek, alighogy megveszed máris elavul, s jönnek az újabb formátumokat is lejátszó eszközök.

5. Ha lejár a garancia, akkor a márkás eszközökhöz az alkatrészek legalább annyiba kerülnek, mintha vennél egy olcsóbb lejátszót.

7. Hiába a márkás cucc (pl. 150.000 Ft-os), ha pl. láttam már olyat, hogy 51cm-es domború képcsöves TV-re volt kötve, s a 6 db hangfal egymás mellé volt helyezve, mert nem volt hely a szobában. Nevetséges, de igaz.

9. A kompatibilitásról: még egyetlen márkás lejátszóval sem találkoztam, ami annyiféle formátumú lemezt lejátszott volna, mint a Yamada. pl. az adat CD-re felírt bármilyen felbontású és bitrátájú film.mpg kiterjesztésű anyagot is vígan lejátsza

10. Na erre varjatok gombot.
[/quote]

3. Biztos nem lehetsz benne, de talán valószínűsítheted az árából, amiben több komponens is van, ami nem közvetlenül a termékhez kapcsolódik.

4. Azért ne essünk át a ló túloldalára. Egy jól megálvasztott dvd lejátszó sokkal tovább tarthat, mint egy számítástechnikai alkatrész. Az "mpg4 a nyakunkon van", nem egészen értem, miért szempont egy DVD lejátszónál? DVD-t szeretnék lejátszani vele, nem 456798 féle-fajta divx/xvid/öreganyámalsófele kiterjesztésű dolgokat.

5. Van olyan termék, amire nem 1 év a garancia, hanem több. Abban is bízom, hogy egy jobb készülék nem feltétlen azonos minőségű egy egypálcással, így talán 3-4 év múlva is működni fog.

7. Nyilván értelmesen kell vásárolni és akkor nincs 150ezres player junoszty tévével és 6 darab sokol rádióval összekötve.

9. Akinek arra van igénye, hogy mindent le tudjon játszani, amit a számítógépe is, az vegyen yamadát. Gyakori fw frissítéssel valószínű megoldható a sokféle/sokszínű kodekek kezelése.
Egy dvix vagy xvid gyakran valamilyen illegális tartalomra utal, ami érthetően nem támogatott egy márkásabb lejátszóban. Persze én tudom, hogy mindenki a saját születésnapjáról készült avit szeretné megnézni.

#139 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 11:18

idézet:
Ezt írta Yoisten:

9. Akinek arra van igénye, hogy mindent le tudjon játszani, amit a számítógépe is, az vegyen yamadát. Gyakori fw frissítéssel valószínű megoldható a sokféle/sokszínű kodekek kezelése.
Egy dvix vagy xvid gyakran valamilyen illegális tartalomra utal, ami érthetően nem támogatott egy márkásabb lejátszóban. Persze én tudom, hogy mindenki a saját születésnapjáról készült avit szeretné megnézni.
[/quote]

Ugyan már, ez csak mellébeszélés. A tévéből felvett/home felvételek is illegálisak? Mert én azokat mindig Divx/xvid-be mentem el. Merthogy 1: Mpeg2-t sokkal körülményesebb csinálni, 2: Azonos minőség mellett 2-3x akkora helyet foglal. Lehet, hogy rossz érzés, hogy egy olcsó gagyi többet tud mint a márkás dvd-k, de nem kellene megmagyarázni a mechanizmust. Ez eléggé szánalmas érvelés, hogy "aki azt akarja, hogy mindent lejátszon az..."

#140 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 12:28

DivX/MPEG-4 támogatás ide vagy oda, egy ilyen Yamada cuccos képe (mármint DVD-Video lejátszás esetén) kellemesebb televíziós készüléken nyomába sem ér egy - sajnos drágább - Panasonic, Pioneer, Philips lejátszóénak. Tudom, az összes itthon forgalomba került MPEG-4 lejátszót és olcsó DVD-Video lejátszót igyekeztem kipróbálni itthon - hehehe, kettesével hurcoltam haza őket a szerkesztőségből - és az a helyzet, hogy DVD-Video lejátszás során egyik sem tudta produkálni a Philips DVD-957 és Pioneer DVD-S75 lejátszóim képminőségét. Szóval ha valakinek ez is számít, akkor puff, máris kiesett a Yamada.

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.