HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#1151 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 24. 07:29

Budai Mistral hová "költözött"?  :think:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1152 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:06

Idézet: Csybe - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 19:47

Kérlek világosíts fel, hogy mit tehettem volna...

Ez itt a HWSW-n már mindenki kivülről tudja: ha a pénz nem hajlandóak visszafizetni, akkor vásárlók könyve+fogy.védelem+feljelentés! Meg cserélj tápot. :D
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1153 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:06

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 8:20

Érdemes elolvasni a Mistrálról szóló külföldi fórumokat is, mert vannak ám....
"Skandalshop"
http://forum.geizhal...59.html#3350059

Nem tudok németül ;(
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1154 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:53

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 9:06

Nem tudok németül ;(

Rövided: a srác vett 3 Asus lapot, az egyiknek a doboza kicsit meg volt nyomorgatva.
Később kiderült hogy a lap nem működik, és a doboz tartalma is hiányos.
Visszavitte, erre jött a szokásos kampó szöveg: nincs rajta matrica, biztos (!?) lekaparta. Hess-hess, csúnya vevő!

Vagyis a valószínűleg használt lapot sóztak rá, amire nem is tettek matricát. Az más kérdés, hogy a srácnak nem kellett volna elfogadni a nyomott dobozt - sőt nem kellett volna ott vásárolnia...:Đ
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#1155 Felhasználó inaktív   JFS83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:34

Itt tulajdonképpen mindenkinek igaza van, különösképp annak, aki megkért, hogy ne firtassam senki hovatartozását. Egyértelmű, hogy mindenki tud ezzel-azzal érvelni a maga igaza mellett. Annyi azért tény, ami mellettem szól, hogy az akkori gépem egy Cel 2.0GHz-es volt, 512 RAMmal egy FX5500-as kártyával, 2 winyóval és 2 DVDvel, mellesleg kipróbáltam, hogy csak az alaplap és a videókártya volt a gépben és akkor is 2.9V volt az érték. Se 1 winyó, se egy DVD nem volt rajta! Addig meg tökéletesen elment egy 300W-os táppal, ez a hibás pedig egy 420W-os példány. Furcsa, hogy mégsem bír azzal a kis gagyi géppel. A mostani tápegységem sem drága fajta, 400W-os, 2,4es P4-el, 2*512Rammal, 6600GT kártyával, 3 winyóval és 2 DVDvel minden feszültség a helyén van és akármilyen fokozott terhelés sem fog ki rajta. Amúgy van valami márkajelzés a tápon, de életemben nem hallottam még róla, de nekem kellett volna határozottabbnak lennem, hogy csak megbízható márkát veszek meg. Az viszont biztos, hogy rossz a táp, ezt ők is tudták szerintem, azt is, hogy az egész akkori gépem tőlük való volt, igaz, hogy már nem minden alkatrész volt garis, de akkor is... azt a gépet úgy eladtam, ahogy volt és vettem egy újat, a mistralba meg többet még egy csavart sem veszek.

#1156 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 17:26

Idézet: didyman - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 6:51

-Az antiszemita sugallatú hozzászólást légyszíves mellőzd.

:offtopic:

Túlzásba estél, nem gondolod? :)

#1157 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 17:29

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 8:06

Ez itt a HWSW-n már mindenki kivülről tudja: ha a pénz nem hajlandóak visszafizetni, akkor vásárlók könyve+fogy.védelem+feljelentés! Meg cserélj tápot. :D

Mint a hwsw-n mindenki, akkor én is beszéltem telefonon a FVF-fel, és közölték, hogy levásárlásra vonatkozó kötelezettség nem létezik, igazamat azonban csak bírósági úton próbálhatom érvényesíteni, az pedig nekem sajnos nem éri meg. Táp problémáim nem nekem vannak, olvasd el mégegyszer.

#1158 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 18:33

Idézet: Csybe - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 18:26

Túlzásba estél, nem gondolod? :)

Nem gondolja.

;)

#1159 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 19:41

Idézet: Csybe - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 18:29

Mint a hwsw-n mindenki, akkor én is beszéltem telefonon a FVF-fel, és közölték, hogy levásárlásra vonatkozó kötelezettség nem létezik, igazamat azonban csak bírósági úton próbálhatom érvényesíteni, az pedig nekem sajnos nem éri meg. Táp problémáim nem nekem vannak, olvasd el mégegyszer.

Őszintén? Ilyenkor kell keresni egy ismerős ügyvédet, rajta keresztül beperelni a M****-t és minden elképzelhető valós (és vélt) indokkal növelni a perértéket. Az alap perköltség nem olyan magas, viszont esélyes, hogy inkább belemennek a peren kívüli egyezségbe, mint hogy mindent ők fizessenek a végén. Mert nyerni nem sok esélyük van.

#1160 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 05. 24. 20:34

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 19:33

Nem gondolja.

;)

Jól gondolod :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1161 Felhasználó inaktív   JFS83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 22:16

Az antiszemita dolgokról annyit, hogy szerintem nagyon burkoltam fogalmaztam meg, hogy milyen vonásai vannak a boltvezető úrnak és a zsidóskodás nem konkrétan antiszemita megjegyzés. Az egész onnan ered, hogy a 'hiedelem szerint' ezek az emberek különös érzékkel rendelkeznek a kereskedést illetően, meglehetősen spórólnak és gátlás nélkül képesek átverni az ügyfeleiket. Itt cigánykodást nem mondhattam volna, hiszen az az etinkai csoport más tulajdonságokkal bír. Szerintem is túlzás volt ezt a megjegyzésemet antiszemitának titulálni, bár annyi igazság van benne, hogy az előítéletesdi nem szép dolog, csak az én esetemben nagyon passzoltak az arcvonás árulkodó jegyei és a viselkedési forma.

#1162 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 24. 22:31

Ezt itt és most kell abbahagyni.

#1163 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 08:16

Idézet: Csybe - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 18:29

Pedig itt már többször is írták, hogy nem nagy beruházás, viszonylag gyorsan lefut az ügy, és utána az érzés... az megfizethetetlen! :Đ Várok egy szakértőt, aki leírja huszadszor is, hogy mennyi időbe, és mennyi pénzbe kerül (ez utóbbi csak átmenetileg), mert nincs időm visszakeresni sajnos, nem is tudom melyik topikban olvastam már. Lehet itt is.

#1164 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 05. 25. 21:46

értékes és nagy gratulációm annak, aki kimoderált illetve kimoderáltatott innen egy egyébként teljesen ártalmatlan poént, ami kb épp annyira volt off mint a többi szarság... gratulációm a faisztoid hozzálláshoz.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1165 Felhasználó inaktív   rico33 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 27. 20:05

Sziasztok.
A történetem kezdete: 2005.04.12. Gecube Radeon9800 pro vásárlása 56e pézért az M-ben.
A történetem folytatása: 2005.06.02. Gecube Radeon9800 pro váratlan halála, be M-be, garancia érvényesitése.
A történetem folytatása 1.-1535. epizódok: telefonálások M-be, mi a fejlemény a kissz drággasszágom ügyében.
A történetem befejezése:2006.04.18. Gecube Radeon9800 pro átvehető...OEM kiszerelésben( sebaj, a dobozt,a kábeleket, a mellékelt softvereket, játékokat ajándékba adtam)
A törénetem befejezése II. :búcsú a kis átkozottól, 15e péz átvétele (41ezerért használni 2 hónapig jó üzlet, sztem)
A konkluzió:SOHA TÖBBET M.!!!!!

Baráti üdvözlettel:Lúzer " elégedett " Vásárló

#1166 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 15:43

Idézet: rico33 - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 21:05

Sziasztok.
A történetem kezdete: 2005.04.12. Gecube Radeon9800 pro vásárlása 56e pézért az M-ben.
A történetem folytatása: 2005.06.02. Gecube Radeon9800 pro váratlan halála, be M-be, garancia érvényesitése.
A történetem folytatása 1.-1535. epizódok: telefonálások M-be, mi a fejlemény a kissz drággasszágom ügyében.
A történetem befejezése:2006.04.18. Gecube Radeon9800 pro átvehető...OEM kiszerelésben( sebaj, a dobozt,a kábeleket, a mellékelt softvereket, játékokat ajándékba adtam)
A törénetem befejezése II. :búcsú a kis átkozottól, 15e péz átvétele (41ezerért használni 2 hónapig jó üzlet, sztem)
A konkluzió:SOHA TÖBBET M.!!!!!

Baráti üdvözlettel:Lúzer " elégedett " Vásárló

Nekem 2 hét alatt azonnal intéztek a cserét az új mx400-ra régi mx400-ról, persze régen volt. Ez érdekes lehúzás... :(
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#1167 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 10:17

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 20:41

Őszintén? Ilyenkor kell keresni egy ismerős ügyvédet, rajta keresztül beperelni a M****-t és minden elképzelhető valós (és vélt) indokkal növelni a perértéket. Az alap perköltség nem olyan magas, viszont esélyes, hogy inkább belemennek a peren kívüli egyezségbe, mint hogy mindent ők fizessenek a végén. Mert nyerni nem sok esélyük van.

Sajnos szerintem nem lehet abban bízni, hogy belátják: érdemesebb megegyezniük. Bár én nem a Mistrallal küzdök, hanem a kékhallal, de ők pl. egyáltalán nem hajlottak megegyezésre, pedig többe lesz nekik a perköltség a végén, mint amilyen összegen pereskedünk(ek), és jogilag abszolút egyszerű ügyről van szó. De hát ugyebár az emberi butaság határtalan... Egyébként meg én is azt mondom, hogy igenis érdemes végigmenni, különösen ha pofátlanok is voltak a tetejébe.
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#1168 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 12:50

Mistraltól "nagyker" árlista érkezett:

- feladó: viszontelado@mistral.hu - nem emlékszem, hogy valaha is feliratoztunk volna.
- tágy: nincs, minek is...
- levél:

Idézet

Tisztelt Partnereink!

Mellékelten küldjük akciós számítógépház listánkat!:

- csatolt fájl: névtelen.msg :omg:

#1169 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 12:12

Idézet: INT21H - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 7:53

Rövided: a srác vett 3 Asus lapot, az egyiknek a doboza kicsit meg volt nyomorgatva.
Később kiderült hogy a lap nem működik, és a doboz tartalma is hiányos.
Visszavitte, erre jött a szokásos kampó szöveg: nincs rajta matrica, biztos (!?) lekaparta. Hess-hess, csúnya vevő!

Most nem értek valamit. Itthon ugye az volt, hogy az alternatív erkölcsi dimenzióban mozgó vezetés megtalálta a hasonszőrű boltvezetőket, az általánostól eltérő szabvány szerint értemezett hozzáértésű szervizeseket, stb. Mivel a német piac ugye "üti" az itthonit, ezért kivonultak - és Ausztriában is sikerült összeszedniük a hazaihoz hasonló társulatot? Vagy a német melós is geci, ha ráparancsolnak?

#1170 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 14:36

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 12:12

Most nem értek valamit. Itthon ugye az volt, hogy az alternatív erkölcsi dimenzióban mozgó vezetés megtalálta a hasonszőrű boltvezetőket, az általánostól eltérő szabvány szerint értemezett hozzáértésű szervizeseket, stb. Mivel a német piac ugye "üti" az itthonit, ezért kivonultak - és Ausztriában is sikerült összeszedniük a hazaihoz hasonló társulatot? Vagy a német melós is geci, ha ráparancsolnak?

Mindenutt homo sapiensek vannak. Csak valaki maskent beszel es ir es mashol vegzi napi biologiai eletet.

USA pelda, ha hosszutavon kivannak valakivel egyutt dolgozni baromi rendesek es korektek, ha csak egy alkalom a leheto legjobban lehuzni es kihasznalni. De ezt tudja az ember. nalunk nyugatabra inkabb egy kicsit lehuzni de ha bajvan korektek vagyunk. Keletre ha cimbora orjasit kaszalunk egyutt, ha nem mennyit vagy hajlando fizetni zsebbe. Mi ugy kozeptalyon ez is az is egy kicsit.
Az informatika atok de jo hogy van.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.