Amikor én vettem a Chiftec tápomat eléggé sürgősen kellett és mivel akkoriban csak Bp-en lehetett kapni én meg vidéki vagyok ezért elég fogós kérdés volt a vétel. Na most a Mistrál-ban ott volt a polcon, első körben nem is tudtam volna nagyhirtelen máshol megvenni, legfeljebb vagy +50 %-al drágábban. Ekkor futottam még egy kört és csak-csak kiderítettem, hogy azért máshol is megvehetem, igaz a Mistralhoz képest még mindig cca. 1-2 ezressel drágábban. Ez a 340-es Chiftec mit ad Isten pont az 1 év gar lejárata előtt egy nappal hibásodott meg, másnap a gar lejárat napján vittem be a bolt szervizébe és kb. 1 hét bevizsgálás után kaptam helyette egy új 360-as Chiftec-et, természetesen nem kellett ráfizetni semmit és az 1 év gari újra kezdődött. Vajon megérte a +utánajárást (neten) és a +1-2 ezrest hogy nem a Mistrálban kellett vásárolnom? Szvsz igen.
MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról!
Elküldve: 2005. 04. 19. 08:50
Amikor én vettem a Chiftec tápomat eléggé sürgősen kellett és mivel akkoriban csak Bp-en lehetett kapni én meg vidéki vagyok ezért elég fogós kérdés volt a vétel. Na most a Mistrál-ban ott volt a polcon, első körben nem is tudtam volna nagyhirtelen máshol megvenni, legfeljebb vagy +50 %-al drágábban. Ekkor futottam még egy kört és csak-csak kiderítettem, hogy azért máshol is megvehetem, igaz a Mistralhoz képest még mindig cca. 1-2 ezressel drágábban. Ez a 340-es Chiftec mit ad Isten pont az 1 év gar lejárata előtt egy nappal hibásodott meg, másnap a gar lejárat napján vittem be a bolt szervizébe és kb. 1 hét bevizsgálás után kaptam helyette egy új 360-as Chiftec-et, természetesen nem kellett ráfizetni semmit és az 1 év gari újra kezdődött. Vajon megérte a +utánajárást (neten) és a +1-2 ezrest hogy nem a Mistrálban kellett vásárolnom? Szvsz igen.
Elküldve: 2005. 04. 20. 21:35
Elküldve: 2005. 04. 25. 10:19
Voltam olyan hülye, hogy vettem náluk egy Leadtek 6600GT-t. Hibás volt, a DVI-n pár perc után megszűnt a jel. Mint kiderült, az egész szállítmány ilyen, sőt, a 6800-asok is. 3 napon belül vittem vissza, DVI-DSUB átalakítóval próbálták ki előttem (nem mintha úgy elő kéne jönnie a hibának
Azonban volt még egy probléma, hogy a levásárlásnál Seagate helyett Maxtor vinyót írt fel a barma, utána hiába mondhattam hogy az nem kell "ő az hallotta", sőt én biztos Maxtor-t mondtam, és ezt már nem tudja visszacsinálni, mert elmegy a központba
Ezúton is üzenem a kopaszodó, hülye fejű szervízesnek, hogy bekaphatja.
Elküldve: 2005. 04. 25. 11:09
Idézet: Csybe - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 11:19
Voltam olyan hülye, hogy vettem náluk egy Leadtek 6600GT-t. Hibás volt, a DVI-n pár perc után megszűnt a jel. Mint kiderült, az egész szállítmány ilyen, sőt, a 6800-asok is. 3 napon belül vittem vissza, DVI-DSUB átalakítóval próbálták ki előttem (nem mintha úgy elő kéne jönnie a hibának
Azonban volt még egy probléma, hogy a levásárlásnál Seagate helyett Maxtor vinyót írt fel a barma, utána hiába mondhattam hogy az nem kell "ő az hallotta", sőt én biztos Maxtor-t mondtam, és ezt már nem tudja visszacsinálni, mert elmegy a központba
Egy kérdésem hadd legyen az ilyn esetből.
Oké
Hibás a kártya
De ha nekik nincs olyan ami nekem kellene, akkor mi van??
Azt irtad az egész szállitmány szar volt. Mi van ha nekem moncsivezérlő kell??
Nem értem ezt a levásárlási mizzériát.
Elküldve: 2005. 04. 25. 11:22
Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:09
Oké
Hibás a kártya
De ha nekik nincs olyan ami nekem kellene, akkor mi van??
Azt irtad az egész szállitmány szar volt. Mi van ha nekem moncsivezérlő kell??
Nem értem ezt a levásárlási mizzériát.
Én is ezt mondtam, a válasz az volt, hogy nézzem meg az árlistát, és válasszak egy másik VGA kártyát. Persze olcsóbbat nem lehet, mert "nem tud negatívba menni a szoftver". Mivel a 6800-asok is rosszak voltak, ezért az egyetlen lehetőségem az lett volna, hogy veszek egy Gecube X800-at, valami nettó 90-ért
Ja, és a legnagyobb pofátlanság az volt, hogy megkérdezte a "szervízes", hogy biztosan szükségem van-e a DVI-re
Az még hozzátartozik a sztorihoz, hogy azért tettem be a lábam a fostrálba, mert 37 nettóért árulták a 6600GT-t, ami elég jó ár volt akkoriban. Érdekes, mikor másnap mentem a kártyáért, már nettó 39 volt...
Elküldve: 2005. 04. 25. 11:52
Tök érdekes Greeny, hogy a tápod be****** az utolsó napon.
Pontosan tudtad h be fog szarni
Újraindult a garid, gondolom eredeti áron számolták be, boldog vagy hát.
Sztem a Mistral pontosan azt akarta elérni, hogy az ilyen minden évben beszarós cuucos ügyfelek ne jöjjenek hozzá, legalábbis ezt olvastam valahol.
Sztem az egész Mistral mizéria lényege, hogy aki spílerkedik , az ne menjen a Mistralba.
Itt a fórumokon, mindenki játszik a garival, sőt én is mit tagadjam, és én is tudom hogy bárkivel kikezdek, csak a Mistrallal nem, mert jogilag nem lehet őket megfingatni. Nekem legalábbis nem sikerült.
B.
Elküldve: 2005. 04. 25. 12:09
Idézet: brummer - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:52
Itt a fórumokon, mindenki játszik a garival, sőt én is mit tagadjam, és én is tudom hogy bárkivel kikezdek, csak a Mistrallal nem, mert jogilag nem lehet őket megfingatni. Nekem legalábbis nem sikerült.
B.
Pff....
Elküldve: 2005. 04. 25. 15:32
szerencsétlen vagy
Gabi
Elküldve: 2005. 04. 25. 17:20
Elküldve: 2005. 04. 25. 17:25
Tévedsz pajtás. Ne általánosíts magadból kiindulva. És tudod mit? Nem bírlak sajnálni, hogy nem jött be a spílerkedésed a Mistralnál.
Elküldve: 2005. 04. 25. 18:39
Idézet: Csybe - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:22
Ja, és a legnagyobb pofátlanság az volt, hogy megkérdezte a "szervízes", hogy biztosan szükségem van-e a DVI-re
Az még hozzátartozik a sztorihoz, hogy azért tettem be a lábam a fostrálba, mert 37 nettóért árulták a 6600GT-t, ami elég jó ár volt akkoriban. Érdekes, mikor másnap mentem a kártyáért, már nettó 39 volt...
Ezentul ha eladok valamit én is levásásároltatom
Mondjuk eléggé elitélhető ez a magatartás. Mivel te azért mentél oda mert ott volt egy akciós kártyesz. Te nem tehetsz rola hogy rosz
Elküldve: 2005. 04. 25. 18:40
Tök érdekes Greeny, hogy a tápod be****** az utolsó napon.
Pontosan tudtad h be fog szarni
Újraindult a garid, gondolom eredeti áron számolták be, boldog vagy hát.
Sztem a Mistral pontosan azt akarta elérni, hogy az ilyen minden évben beszarós cuucos ügyfelek ne jöjjenek hozzá, legalábbis ezt olvastam valahol.
Sztem az egész Mistral mizéria lényege, hogy aki spílerkedik , az ne menjen a Mistralba.
B.
Nagyon tévedsz hogy mindenki a garival játszik.
Én pl nem, mert nem huzzom a cuccaimat
Eléggé nem tetszik a hozzáállásod
Elküldve: 2005. 04. 25. 20:04
Igazabol azert szivozank a cegek mert vannak olyanok aki tenyleg a garra barziloznak. Vagyis miattuk "szopatjak" meg a "normalis" embereket is. Nalam pl nincs szimpatia es mindent megnezek "nagyitoval" foleg olyanokat amelyinek majdnem a gar vege fele romlik el.
Elküldve: 2005. 04. 27. 08:41
Idézet: Csybe - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 11:19
Nekem is ilyen karim van és mostanság fogom vissza vinni mert sajna rossz a tvout gondolom nekem is lesz egy küydelmem velük!!
Egyébként én már egyszer megjártam velük mert volt egy egerem amit kicseréltek egy nappal a gari lejárta elött egy másik szarra és mikor vissza vittem azt mondták, hogy lejárt a gari!!
A mistrálnál biztos többet nem veszek semmit!!
Csak azt nem értem, hogy a fog védelmi szerv nem láttja mi folyi ennél a cégnél??
Elküldve: 2005. 04. 27. 21:28
is a philosophy that guides all that we do at MSI.
Elküldve: 2005. 04. 27. 22:03
Elküldve: 2005. 04. 28. 08:17
Elküldve: 2005. 04. 28. 16:01

Súgó
A téma zárva.