Idézet: Ariadne - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 16:54
Ja, így már értem!

Hát táp nélküli házon tényleg nem lehet sokat bukni. Viszont valami már elterjedhetett úgy az emberek között erről a cégről, ha mindenki csak ilyesmit vesz ott... :Đ
Anno én is ott vettem a Codegen 7016-ost persze táp nélkül. De ez a ház annyira volt táp nélküli, hogy Ők azzá tették. Direktbe ezért a házért mentem és pont ez az egy volt. Srác hozta fel a dobozt, de már útközben úgy tett, mintha akkor bontaná fel. A poén az volt, hogy a dobozban ott volt a tápkábel. A ház persze szép volt. Itthon azt vettem észre, hogy látszanak a tápcsavarok nyomai, tehát eredetileg volt benne táp, csak M-ék kivették. Mondjuk nekem így sem volt rossz, eleve ugyebár a táp nélküli házért mentem. Egyébként a dobozon is rajta volt, hogy 300W-os táppal szerelt ház (volt).
A másik: Tegnapelőtt bementem a videokareszért és a Gecube 9550-est teljes árában számolták be a cserébe. Egészen pontosan 16200 HUF-ért. A garanciát viszont nagyon nem akarták aznaptól számolni, amit szóvá is tettem. A srác elment, majd visszajött. Nem szólt semmit, csak kinyomtatta a papírt és láss csodát, az új kártyára hirtelen megvolt a teljes gariidő. Ki érti ezt!?
Részletekbe menőleg: A Gecube novembertől számolva 2 év garival rendelkezett. A srác azt mondta, hogy az a gari megy tovább. Kicsit veséztem a témát, ha az új cuccra 1 év gari van és nem 2. Na abban az esetben viszont levonják azt a +1 évet, ami az eredeti karinál megvolt. Nahát ilyet, szóval akkor az eredeti kártya garanciája csak és kizárólag mínuszolhatja az új kártya gariidejét.
Szerkesztette: Mumtaz 2006. 04. 06. 11:08 -kor