Ha lehetőségem van rá, akkor használt cuccost ma már a Bolhán veszek. Anno itt vettem a mostani gépem alapját is, azóta voltak fejlesztések. 15 perc alatt sikerült anno gépet beszereznem itt, jó áron, sőt akitől vettem, házhoz hozta, beüzemelte a hardware-t az adott, megállapodott áron. Tehát, megállapodtunk az árban, majd ezt követően kértem meg, hogy hozza ki a gépet, alapban üzemelje be, és mindezt megtette árváltozás nélkül, pedig van benzinköltség, idő.
Azóta vettem használt cuccost, 3 nap garral, semmi gond vele. Szeretem a Bolhát, és nagyobb bizalmam van az itteni tagokhoz, mint bárki máshoz.
Nem a hozzászólások száma határozza meg, ki a megbízható, vagy sem. Azonban, ha figyelsz a Bolhán, olvasgatsz, tudod kik azok, akik hosszabb ideje vannak itt. Ezen tagokra panasz nem igazán van, tehát korrekten üzletelnek. Ez pedig a megbízhatóságot jelenti számomra. Tudom körülbelül, ki, mivel foglalkozik, így ha kell valami, akkor tudom kihez nézzek be.
Nagyon fontos az alkatrész beszámítás fejlesztés esetén, mivel ez csökkentheti a fejlesztésre szánt összeget.
Szeretem a Bolhát, és ha tehetem, itt veszem meg a használt cuccost, ha találok számomra megfelelőt. Az itteni árak jók, de a megbízhatóság is fontos szempont.
Azt pedig, hogy az adott ár megfelelő, vagy sem, a vásárlónak kell eldöntenie. Nem kötelező megvenni, alkudni is lehet sok esetben.
Üdv
macska
Ui: A Bolha nagyon jó dolog, mindig benézek ide, akkor is, ha épp nem kell semmi. Csupán azért, hogy a napi HWSW árakkal tisztában legyek, illetve hátha találok valamit, ami esetleg mégis jó lenne, persze jó áron.
Szerkesztette: Macska 2004. 04. 24. 09:04 -kor

Súgó
A téma zárva.