Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:06
Te vedd már észre magadat!
Éppen az ellenkezőjét mondod, ami a valóságban történik!
Én nem pofázok bele más üzletébe, amihez semmi közöm, pusztán azért, hogy rontsam az üzletét. Akkor meg miről beszélsz?
Arról, hogy ha más a norma, akkor senkit se érdekel, ha ennél különbnek tartod magad. Szokj vagy szökj, ha nem bírod magad körül az 'alacsonyabbrendűeket'.
Ui.: esetleg mutass példát, téríts, vagy taníts. De ha senkit sem érdekelsz, ne játszd el se a meg-nem-értett-prófétát, se a mártírt
Idézet
Én tirpák dolognak tartom, és elítélem az üzletrontást, te pedig elfogadhatónak tartod, "az árak megfelelő szintre hozása" címén.
Nem
nekem kell elfogadhatónak tartanom egy-egy konkrét esetben. Masszívan fals álláspontról indulsz ki.
Idézet
Nekem, mint a fórum bármely tagjának jogom van úgy feladni a hirdetésemet a Bolhán, hogy senki -ha tagja a közösségnek, ha nem- nem mondja meg nekem, mit és mennyiért árulhatok.
Senki sem mondja meg neked, mit mennyiért árulhatsz. Ellenben - tekintve, hogy ez egy fórum, néhány, a fórumtagok által elfogadott normával - bizonyos esetekben véleményezni fogják.
Idézet
A tulajdonost hozod szóba? Na NEKI lehetne joga ilyesmihez. SENKI MÁSNAK! A szent közösségnek sem? Felfogtad végre?
Hajlandó lennél végre felfogni, hogy a tulajdonos billentyűzetéből a 'bolha önszabályozó lett' mit jelent? Segítsek? Azt, hogy a közösségé a döntő szó.
Idézet
Azért eszednél legyél már, ember, hogy miket írsz rólam, és mihez hasonlítasz!
Teljesen eszemnél vagyok. Azt írom rólad, hogy egy működő közösség bevett szabályait szeretnéd szétrombolni, pusztán azért, mert a magad szabályait felsőbbrendűbbnek tartod.
Ugyanezt tették a Jezsuiták is, szerte a világban.
Nem, nem
én keverem/kevertem össze az 'élettér' kiindulópontú népirtásokkal.
Szerkesztette: Rive 2004. 10. 01. 12:36 -kor