[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=12&t=000180"]https://www.hwsw.hu/...c&f=12&t=000180[/url]
Nem igazán fér a fejembe, hogy ennek mi az értelme?
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2002. 07. 30. 23:14
Elküldve: 2002. 07. 30. 23:24
idézet:
Ezt írta fLESH:
Igen, ezt nagyon gyorsan moderálni kéne!
[/quote]
Ezt az áradatot nekünk kell megállítanunk, de nagyon gyorsan!
Az "A" variáció, hogy írunk oda, de az nem működött, ezt a Mistral történet c. topic ömlesztett hozzászólásainál is láttuk.
A "B" variáció, hogy küldünk egy PM-et a téma házigazdájának, hogy csináljon valamit (ennek hatására lett kitakarítva a Mistral történetes topic)...
A "C" variáció, hogy nem foglalkozunk vele mert mi úgyis tudjuk, hogy vmi nincs rendben (ezzel csak az a problémó, hogy ha nem nyúlunk hozzá, akkor ki tudja, hogy 1-2 napon belül hány ilyen lesz!!!)
Tekintve, hogy nem vagyunk házigazdák, csak úgy segíthetünk a dolgon, ha írunk a házigazdáknak. Ja, és kérjük meg őket arra, hogy nézze már meg, hogy ezek között a gombamód szaporodó userek között nincs e véletlenül 3-4 egyforma IP-vel...
FleetCommand
--------------
Státusz: FleetCommandnak leragad a szeme... pedig még csak most múlt el éjfél... oh édes Istenkém.. mit fogok én csinálni, ha az éjszakai kedvezmény csak ilyenkor lép életbe??![]()
Elküldve: 2002. 07. 31. 09:29
idézet:
Ezt írta LAMExPERT:
[QB][/QB][/quote]
Hinnye... Emmádöfi...Biztosan sok-sok iskolája meg toronymagas IQ-ja van a madárnak...
Nem beszélve a szókincsröl...
![]()
Elküldve: 2002. 07. 31. 09:31
idézet:
Ezt írta drummaster:
Hinnye... Emmádöfi...Biztosan sok-sok iskolája meg toronymagas IQ-ja van a madárnak...
Nem beszélve a szókincsröl...
[/quote]
Bocs, nem Lamexröl beszéltem, hanem arról, akit fentebb idézett.
Elküldve: 2002. 07. 31. 10:49
idézet:
Ezt írta mocsi:
es ha ez sem segit, akkor egy sarga macisajtot kell hogy varrjon a kabatjara
Szolni kell nekik, az ilyen kitiltas nem biztos hogy sikeres lesz friss kollegaknal, megha irto szuperek is, csak nincs kedvuk (kinek van) vegig olvasni tobbtizezer topic-ot.[/quote]
Hmm...Lehet igazad van...
Szerintem a keresömotort kellen átirni ugy, hogy ráálljon legalább az adott oldalra ahol a keresett szöveg van...
Elküldve: 2002. 08. 02. 22:18
Elküldve: 2002. 08. 03. 08:32
idézet:
Ezt írta Hory:
Bekukkantottam, merrefele ment el a topicom. Hat szepen irkaltatok bele.
Az egyik gond viszont elsuvadt. Igaz, hogy sok az okleveles lama, de legalabb ekkora baj, hogy a szakmai szinvonal is a beka segge alatt van. Persze, ott van az a kimondhatatlan nevu reszleg, de ott is az van, hogy 1 ertelmes hozzaszolasra jut 10 kezdo, teljesen elrontva a topic hangulatat.
Illetve bovebben meg a linux es a programozasi temakat neztem, de azokat inkabb nem is minositenem a fentiek utan. Szigoruan csak szakmai szinvonal szempontjabol ofcoz, egyebkent nincs vele baj, node en ezert jarnek ide, vagy mi.
Akarki akarmit mond, sok a kezdo. Baromi sok.
PS: nemtom mikor jarok megint erre, altalaban akkor szoktam bekukkantani, amikor epp kajalok a munkahelyen, es mar az osszes bookmarkomat vegigkattintottam[/quote]
Azért kivételek mindíg vannak. Persze tudom, én csak erősítem a szabályt, de a "kimodhatatlan nevű részlegbe" nem írkálok. Egyébként értem, hogy mire célzol; a cipész maradjon a kaptafánál. Én azokhoz a témákhoz szólok hozzá, amikhez értek és úgy érzem tudok segíteni. Emellett nem szégyellem bevallani, hogy én sem vagyok mindentudó (senki sem az; jó pap holtig tanul) programozáshoz, NET-es dolgokhoz nemigen értek. Ezért, ha kérdésem van felteszem bátran. Szerintem nem szégyen az senkitől legyen bár amatőr vagy profi. Ha lehetőség van egy újabb tudásanyag elsajátítására, akkor szerintem kérdezzen az ember bátran. Most akkor én "okleveles LÁMA" vagyok, mert segítek is, de időnként, ha segítségre szorulok, akkor kérdezek ? Ismeritek a mondást..: zongoraleckét adok veszek ! Hát persze, mindíg van, aki tapasztalatlanabb és mindíg van, aki tapasztaltabb nálad. Ezzel nincs semmi baj. Az viszont tényleg gond, ha egy adott témában tapasztalatlan illető a nála jóval tapasztaltabbat oktat(ná) ki. Szóval egyetértünk.
Elküldve: 2002. 08. 04. 12:05
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
[b]Ja, és kérjük meg őket arra, hogy nézze már meg, hogy ezek között a gombamód szaporodó userek között nincs e véletlenül 3-4 egyforma IP-vel...
[/quote]
Ha megnyugtat, en is jelen lehetnek legalabb harom kulonbozo nikkel, mert mondjuk irok a szuleimtol, a volt sulimbol es otthonrol. A celallomasok kozott van 15 perc menetido...
Amugy a szakmai szinvonalat nem huznam itt le, mert sokan vagyunk, akik ertunk vmihez az informatikan belul, es hozza is szolunk, ha tehetjuk, de ugyanigy en is szoktam lamanak hato kerdeseket feltenni abban a topicban, ahol nem vagyok majer. De eddig itt mindenhol tudtam segiteni es mindenre kaptam megnyugtato valaszt. Ha ez nem jo szinvonal, akkor mi?![]()
Elküldve: 2002. 08. 04. 13:14
idézet:
Ezt írta Mumia:
A színvonalat az igehirdető überlámák meg a nem megfelelő stílusban írkálók húzzák lefelé. Mással nincs is baj, az nem baj ha valaki megkérdez adott esetben a többieknek egy alap-dolgot.[/quote]
Igen, ebben mondjuk van valami, mivel en altalaban a bolhapiacban irkalok, kimaradok ezekbol. Ott is vannak lama hozzaszolasok, de csak keves. Ott szvsz meg mindig megvan a hangulat...
Amugy, miutan kihagytam egy honapot, meglepodve tapasztaltam azt a sok keptelenebbnel keptelenebb vitat es fejtegetest a forumrol es egymasrol.
Miutan szorgalmasan vegigolvasgattam mindent, csak egy-ket helyen szoltam hozza, mert nem szeretek ilyen jatekokban reszt venni.
Azert remelem sikerul kulturaltan atveszelni ezt az egeszet.
Elküldve: 2002. 08. 06. 11:36
Elküldve: 2002. 08. 06. 16:06
idézet:
Ezt írta CyberneticsCore:
Van olyan hely itt, ahol a téma úgymond (engedélyezetten) "sodródik"? Úgy értem, hogy arról van szó, ami éppen felvetődik, függetlenül a kezdetektől.[/quote]
Szerintem már nincs, régen volt ilyen. Mostanában az egyetlen dolog amire szokott sodródni a téma az a flame meg az egymásnakesés![]()
Elküldve: 2002. 08. 07. 15:40
Elküldve: 2002. 08. 07. 22:33
idézet:
Ezt írta piftuka:
Ez utóbbit én sem értem. Túl nagy a levezetetlen agresszió egyesekben és azt itt élik ki. De nem csak itt sajnos !
Én is hozzászóltam egy témához és az egyik félnek adtam igazat, lám kaptam is TG-t érte (méghozzá törzsvendégtől, mert igen sokat ugrott lefele a súlyozott értékem). Hát lelke rajta, annak aki adta. Én úgysem fogok személyeskedni és, ha kell megint békíteni fogok. Abban pedíg semmi rossz nincs, ha az ember egy vitában igazat ad embertársának. A lényeg a kúltúrált hangnem (lenne), de ez egyre kevésbé jellemző egyes emberekre. Aki ezt nem tudja elviselni, az meglehetősen gyerekes.[/quote]
piftuka....
Ugye nem arra gondolsz , amire én gondolok most???
Elküldve: 2002. 08. 07. 22:50
Elküldve: 2002. 08. 07. 23:37
idézet:
Ezt írta piftuka:
Ez utóbbit én sem értem. Túl nagy a levezetetlen agresszió egyesekben és azt itt élik ki. De nem csak itt sajnos !
Én is hozzászóltam egy témához és az egyik félnek adtam igazat, lám kaptam is TG-t érte (méghozzá törzsvendégtől, mert igen sokat ugrott lefele a súlyozott értékem). Hát lelke rajta, annak aki adta. Én úgysem fogok személyeskedni és, ha kell megint békíteni fogok. Abban pedíg semmi rossz nincs, ha az ember egy vitában igazat ad embertársának. A lényeg a kúltúrált hangnem (lenne), de ez egyre kevésbé jellemző egyes emberekre. Aki ezt nem tudja elviselni, az meglehetősen gyerekes.[/quote]
Szerintem az egesz csillagozas hulyeseg. Csak arra jo, hogy megsertsuk vele a forumozokat. Szerintem. Ismetlem, szerintem...
De lenne egy kerdesem. Azt honnan tudjatok meg, hogy ki adott akarmit? Mert sokszor olvasom, hogy koszi XY a TG-t, de meg nem jottem ra, hogyan nezik meg, ki adta, sot en csak a sulyozott erteket talaltam meg, azt nem tudom, hogy mikor ki mit ad...
Ja, es vicces, hogy mostanaban szinte szalloigeve valt a "Na, johet a TG!"...![]()
Elküldve: 2002. 08. 08. 08:27