Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:50
Jaj, qnadam, már megint mi ez a szöveg a sértődésemmel kapcsolatban?
Semmi bajom nincsen azzal, ha valakinek más a véleménye. Ráadásul a "savazás" része a hozzászólásomnak nem is neked szólt, hanem Mumiának és Kroozónak.
Én ezért szóltam:
"Kb hány embert érinthet ez, ha nagyon nagylelkű vagyok 3-at veled együtt."
"Nezd, nem tudom mit nem lehet erteni [..]"
Pökhendi, lenéző stílus, amire semmi szükség nincsen. Ahogyan mondtam fentebb, semmi bajom nincs azzal, ha valaki nem gondolja jó ötletnek a fenti kérésemet. De az ilyen stílust akár meg is spórolhatná magának mindenki.
S nem sértődött vagyok, hanem mérges. Bizony nem véletlenül írtam, hogy többé nem teszek javaslatot a fórum működésével kapcsolatban. Ugyanis semmi értelme. Korábban az ember kikapcsolódni, tanulni járt erre a fórumra.
Ma már azért, hogy állandóan lehúzzák, leszólják ahol csak tehetik. Abból pedig amúgy is kijut az embernek éppen elég a mindennapokban.
Szép tükörképe lett ez a fórum is a mai magyar társadalomnak az utóbbi pár évben.
Eloszor is elnezest mindenkitol az off miatt, akit nem erint, de mivel szemelyesen meg lettem szolitva, kenytelen vagyok meg egy kicsit reagalni.
Kedves Piftuka, en egyaltalan nem erzem sem lenezonek, sem pokhendinek, amit irtam. Vagy ha igen, hat akkor legy oly kedves, es helyezd el a kontextusba. Konkretan mi tortent? Felvetettel valamit, en irtam, hogy szerintem nem jo, en nem szeretnem, mire hosszan megmagyaraztad nekem megegyszer. Ha lenezo volt, akkor semmivel nem volt lenezobb, mint az, hogy kb ertetlen 12 eveskent (sot, ha belegondolok, akkor inkabb 8 eveskent) kezeltel engem. Az nem lenezo?
Arrol mar nem is beszelve, hogy megtisztelhetnel annyival, ha mar kenyes vagy a lenezesre, meg a szabatos stilusra, hogy megrpobalod a nevemet ugy leirni, ahogy latod, nagybetu, es foleg ekezet nelkul. Hama'r...
Egyebkent pedig abban is erdemes lenne belegondolni, hogy ha tobbeknek -- akik valoszinuleg hozzam hasonloan tovabbra is tanulni meg szorakozni jarnak ide -- feltunik, hogy valahogy mostanaban mindig csak a sertodotted adod, akkor lehet, hogy nem feltetlen a tobbiekkel, vagy csak a tobbiekkel van a baj. De ez mar tenyleg messzire vezet... szoval, az en szalkam mar megtalaltad, most kerlek nezz be a sajat kontaktlencsed ala is