HWSW Informatikai Kerekasztal: Norton Ghost - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Norton Ghost Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 29. 08:15

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 1:37

ghost 9

maga  a gyári lemez a recovery boot lemez.

Lehetséges, hogy újraírható lemezről nem tudott bootolni? Kiírtam s boot, de nem ment. Igaz semmit nem csináltam még a feltelepítésen kívül, csak megszerettem volna nézni a bootolási folyamatát.

#342 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 08:19

Otthon majd megnézem azt a hiren zipet igéretesnek tűnik. Köszi

#343 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 23:42

Sziasztok! Nagyon sürgös lenne, ghost-al töltöttem vissza egy 2 gigás particiót és törlödött az egész 120 gigás vinyóm! Ugy hogy a 2 gigás rész megmaradt, csak az egész egy partició lett a 3ból, és csak azt látni amit visszatöltöttem. Pls, nagyon fontos lenne, vissza lehet valahogy hozni a többit?

#344 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 00:37

Norton ghost 9 et kiírtam ujrairhato cd-re s nem bootolt onnan.

#345 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 00:43

Idézet: geezmo - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 23:42

Sziasztok! Nagyon sürgös lenne, ghost-al töltöttem vissza egy 2 gigás particiót és törlödött az egész 120 gigás vinyóm! Ugy hogy a 2 gigás rész megmaradt, csak az egész egy partició lett a 3ból, és csak azt látni amit visszatöltöttem. Pls, nagyon fontos lenne, vissza lehet valahogy hozni a többit?

Nehez eset, probalkozz valami datarecoverrel.

#346 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 02:10

Idézet: XRV - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 23:37

Norton ghost 9 et kiírtam ujrairhato cd-re s nem bootolt onnan.

Csodák pláne Symantec terén nincsenek. Gondolod ha pár százezer felhasználónál működik akkor nem nálad van a bibi?!

De!

Valamit elszexuáltál... :D
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#347 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 02:17

Idézet: geezmo - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 22:42

~ca. a 4.-ik vagy az elmult 1/2 évben aki itt és ezért siránkozik...

olvass vissza énis jártam már így le is írtam mi a bibi nomeg azt is mivel lehet orvosolni, azt javaslom azt javaslom mentsd le a topik lapjait html-be aztán olvasgasd szépen el elejétől a végéig ~20 oldal eggyi szövegbe még senki sem halt bele illetve igen, de az vádirat vagy egyébb hasonló volt sok-sok tudás lett ide leírva tessen kiszemezgetni a gyöngyöt a moslékból...    :reklamacio:
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#348 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:00

hmm, lehet hogy én vagyok a hülye, mert végigolvastam mind a 12 oldalt, és télleg volt olyan akivel ez megtörtént, de a megoldást nem találtam meg. Illetve volt szó Partition recovery-röl meg getDataBack-röl, de hogy mitöl javult meg az nem volt leirva. Próbálkozzak ezekkel?

#349 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:15

Idézet: geezmo - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:00

hmm, lehet hogy én vagyok a hülye, mert végigolvastam mind a 12 oldalt, és télleg volt olyan akivel ez megtörtént, de a megoldást nem találtam meg. Illetve volt szó Partition recovery-röl meg getDataBack-röl, de hogy mitöl javult meg az nem volt leirva. Próbálkozzak ezekkel?

Na jó.....

Én ezeket tenném:

1. Acronis Disk. Dir Suite bbot lemezzel megnézném, hogy recovery módban miket talál, manual scann nem rögtön recover.

2. Active Partition Recovery-vel megnézném nem-e lehet visszaállítani az elöző mbr-t

#350 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:07

akkor megosztom hogy hogyan sikerült nekem visszaállitani a ghostal elcseszett particiókat, mert biztos lesz még olyan aki igy jár mint én. Elöszöris, az EGYETLEN program ami nekem megtalálta a particióimat, az az Active Partition Recovery, pedig kiprbáltam vagy 10et. Nagyon okos kis program, és mindössze ~200kb, floppys. Ez magátol megtalálja a particiót ha fizikailag még ottvan és egyböl lehet browseolni is ha szerencséd van. Nekem az egyiket nem lehetett csak összevissza irt ki hülyeségeket de visszaállitás után jó volt. Ha ez megvan akkor vissza kell méretezni az egész vinyóra kiterjedö particiot az eredeti méretére, hogy beférjen a többi elé, és lehet ujra wint telepiteni, vagy visszatölteni, mostmár JÓL az imaget. Ami nagyon fontos, hogy semmit se szabad másolgatni addig a vincseszterre amig nincsenek ujra szétválasztva a particiók, mert felülirja és akkor már semmi se hozza vissza.

#351 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 00:57

Igen, az Active progijai igencsak komolyak valahol olvastam, hogy az fbi is bevette az elekronikus fegyvertárába nomeg a partition recovery képes raid tömböket is visszavarázsolni...

#352 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:43

No sikerült végre hazavergödnöm, és a Ghost 8 corporate-t reszabadítottam a gépre. Megcsináltattam vele boot-wizardban a 2 flopit. Ezekröl elindítottam a gépet, lementettem az image-t cd-rw-re, és bootolható kérdésre igent mondtam. El is indul most már a gép a cd-röl, de a ghost.exe-t még mindig kéri flopiról. Így nem sokat ér az egész. Mit csináljak, h. a flopit teljesen mellözhessem a visszaállítási procedurából? Thx!

ricsip

#353 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 09:31

Idézet: ricsip - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 19:43

No sikerült végre hazavergödnöm, és a Ghost 8 corporate-t reszabadítottam a gépre. Megcsináltattam vele boot-wizardban a 2 flopit. Ezekröl elindítottam a gépet, lementettem az image-t cd-rw-re, és bootolható kérdésre igent mondtam. El is indul most már a gép a cd-röl, de a ghost.exe-t még mindig kéri flopiról. Így nem sokat ér az egész. Mit csináljak, h. a flopit teljesen mellözhessem a visszaállítási procedurából? Thx!

ricsip

Sztem eleve úgy add meg a ghostnak a boot vizzardban hogy CDre akarsz, s nem a floppyra. Nem?
A ghost 9 maga a boot lemez állítólag de nekem nemment, lehet, elszúrtam a sima kiírásnál valamit.

#354 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 09:37

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 2:10

Csodák pláne Symantec terén nincsenek. Gondolod ha pár százezer felhasználónál működik akkor nem nálad van a bibi?!

De!

Valamit elszexuáltál...   :D

hjajj, mit lehet azon elszúrni, ha van egy ghost9.iso fájlom és kiírom CD-re? Esetleg megint ki kell lépni boot időre enhadced módból a biosban? Maga a CD műxik, települ...
:confused:
Netán külön meg kell adnom, hogy az a lemez boot lemez lesz és külön ki kell varázsolni a isobol a boot részt?
Nem hinném.
Hisz a windows xp is bootolható és az is isoból lett kiírva, az jó lett.  :up:

#355 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 13:44

Idézet: XRV - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 10:31

Sztem eleve úgy add meg a ghostnak a boot vizzardban hogy CDre akarsz, s nem a floppyra. Nem?
A ghost 9 maga a boot lemez állítólag de nekem nemment, lehet, elszúrtam a sima kiírásnál valamit.

Ami opciókat én ott láttam: lehet sima ghost boot flopit (ezt válaszottam), TCP-IP támogatással, meg volt ott vmi CD/DVD opció is, de azon úgy láttam h. csak külön támogatás az alapból nem támogatott meghajtókhoz, tehát nem az h. ezzel akarok boot cd-t írni. De lehet h. tévedek? Még ki fogom próbálni.

Azt nem értem, h. ha eleve megmondom neki, h. írja cd-re a mentést, tegye bootolhatóvá, akkor mi a rákért nem bírja a ghost.exe-t is rámásolni? Ha 1 flopira rámenne az egész ghost, nem lenne gond, mert az elsö flopi tartalma rákerül a cd-re, és akkor nem kéne neki berakni a 2. kislemezt bootolás során.

Ui. Ja, és Ghost 8 corporate, mint azt már említettem.

Szerkesztette: ricsip 2004. 12. 13. 13:45 -kor

#356 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 01:30

tépítek mint floki a lábtörlőt...  :rolleyes:

ez egy progivel nem fog menni mert a ghost nem erre lett kitalálva, hogy corporate win install lemezt gyártson nektek, ez egy progivel 1 lépésben nem megy  :(

:sandor:

#357 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:12

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 2:30

tépítek mint floki a lábtörlőt...  :rolleyes:

ez egy progivel nem fog menni mert a ghost nem erre lett kitalálva, hogy corporate win install lemezt gyártson nektek, ez egy progivel 1 lépésben nem megy  :(

:sandor:

És miért nem? Ha még a corporate se tudja, akkor tényleg nincs 5letem melyikkel lehet megvalósítani. Sztem itt csak vmi üzletpolitikai okok vannak, h. ne bírja azt az 1 sz*ros ghost.exe-t is odapörkölni a cd mellé.

#358 Felhasználó inaktív   Pety 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 20. 10:40

Egy idje márt használom a ghost2k3-at és csináitam vele gyors mentéseket a windowsrol ,
de amióta serial atás winyóm van még bese jelenkezik nem hogy mentést csináljak vele.

:think: ?

Valaki tudna segitteni, hogy miért ?

#359 Felhasználó inaktív   Ata 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 20. 20:57

Idézet: Pety - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 10:40

Egy idje márt használom a ghost2k3-at és csináitam vele gyors mentéseket a windowsrol ,
de amióta serial atás winyóm van még bese jelenkezik nem hogy mentést csináljak vele.

:think:   ?

Valaki tudna segitteni, hogy miért ?

sata/compatibily, vagy combined mode a biosban

de ha visszaolvasol, részletesebben le van írva

#360 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 02:56

Idézet: Ata - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 19:57

sata/compatibily, vagy combined mode a biosban

de ha visszaolvasol, részletesebben le van írva

vagy a fentebb említett hiren 6-os cd letölt és örűl.....

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.