Idézet: Raynes - Dátum: 2013. 11. 18. 09:33
Tudnál küldeni egy mintavideót felirattal? A hossz fájlnév tuti nem gond, mert nálam a 0.8.2-es SMPlayer 4.2.5-ös mplayer1 lejátszóval tökéletesen viszi a hosszú fájlneves feliratokat és videókat. Nem is használok mást, hosszú ideje az SMPlayer a legjobb Windows alatt, meg szerintem linux alatt is. VLC és MPC-HC csak tartalékban van fent.
A fontbeállítások mik az SMPlayerödben?
Kicsit elkapkodtam a dolgot, mert a feliratos részét megoldottam. Csak UTF-16-ra kellett állítani a kódolást.
A másikra, nem tudom hogyan küldjek példát, mert az továbbra is fent áll. Ha valami úton módon rá tudnál nézni például a Perfume Level3 albumára, akkor ott van olyan példál, hogy:
"06 - Perfume - 未来のミュージアム.mp3" (nem tudom, hogy a fórum neked jól jeleníti-e meg, nálam látszik rendesen).
Ha ezt megpróbálom lejátszani, akkor nem indul el, és olyan, mintha folyamatosan ismételné a semmit. Ha átnvezem "06 - Perfume - Mirai no Museum.mp3"-ra, akkor lejátsza, csak a metaadat megjelenítésnél az lesz, hogy "Perfume - ??????????"
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."