idézet:
Ezt írta Szesa:
Udv!
PCTV rave 5.01-est feltettem par napja probakepp.
A teljes kepernyos nezetben hogy lehet eltuntetni a keretet?
(a felso es bal oldali resze latszik)
(gf2)
Szesa[/quote]
Szerintem jobban jársz, ha csak az 5.0-t rakod fel, azzal nincs semmi probléma. Eddig 3x raktam fel (a rendszer újratelepítése miatt) és mindig ment elsőre különféle beállítások nélkül. Install után betöltöm a programcsatornákat a kimentett .reg file-ból és már megy is a TV.
Egyébként ha a gf2 a videókártyádat jelöli, akkor nem az a probléma, mert nekem is az van.
Miro PCTV Pro
Elküldve: 2002. 06. 24. 13:07
Elküldve: 2002. 06. 25. 20:29
Az lehet hogy az 5.x-es driver felrakása után a windózban (Me) megmaradtak bizonyos beállitások amiket nem törölt le az uninstaller és ezek begányálnak??
Elküldve: 2002. 06. 26. 22:37
Elküldve: 2002. 06. 27. 20:44
Elküldve: 2002. 06. 27. 20:47
2k-t nem akarom mert március óta fennvan és kegyetlenstabillllll. na bye
Elküldve: 2002. 06. 28. 20:12
A PCTV Pro 5.0 Full-t sajnos a forumban irt ket link egyikerol se tudom letolteni, talan mar nincsenek fent a fileok. A DC Kolin rakerestem a pctv-re de nulla talalat.
Aki esetleg tud meg egy mukodo linket irja meg plz.
Thx
Szesa
Elküldve: 2002. 06. 28. 20:28
idézet:
Ezt írta Szesa:
Hi!
A PCTV Pro 5.0 Full-t sajnos a forumban irt ket link egyikerol se tudom letolteni, talan mar nincsenek fent a fileok. A DC Kolin rakerestem a pctv-re de nulla talalat.
Aki esetleg tud meg egy mukodo linket irja meg plz.
Thx
Szesa[/quote]
Hát nem olvastál elég figyelmesen.
Mégegyszer nézd végig ezt az oldalt, különös tekintettel >mlaszlo< 2002 június 16. 23:00 hozzászólására.
Az még mindig megy, most próbáltam.
Yogibear
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?
Elküldve: 2002. 06. 28. 22:01

Par napja leszedtem innen de hibas lett, ezert probaltam ismet de mar sikertelenul.
Elküldve: 2002. 06. 29. 12:17
idézet:
Ezt írta Szesa:
Sajnos ez az egyik link volna...ami nem mukodik (csak nalam?)
Par napja leszedtem innen de hibas lett, ezert probaltam ismet de mar sikertelenul.[/quote]
Tegnap, mikor irtam, akkor próbáltam is elinditani és a flashget-tel el is indult a letöltés, csak leállitottam 5Mb-nál. Vagyis a link működik. Most is elinditottam és jön lefelé. (az ultraweb, ahol van, néha elég "darabos", csak egy szálon enged letölteni, úgyhogy letöltésvezérlő feltétlen kell, nálam flashget 0.96 van, mert abból még könnyedén kiirtható a kémprogi a win/programok eltávolitása menübenés a flashget működőképes marad
)
Próbáld meg mégegyszer. Ha úgy is hibás (én nem próbáltam, nálam a 4.02 van) irj magánt >mlaszlo< -nak. Biztos segit.
(Na teljesen lejött 12 perc alatt.)
Yogibear
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?
Elküldve: 2002. 06. 30. 21:20
Nehezen jott rola (siman sehogy , regetdxel sokszori probalkozas utan).
Szesa
Elküldve: 2002. 07. 02. 13:50
Jó pár oldalon olvastam azt, hogy a PCTV muxik a Savage4 chipes kártyákkal. Mármint a kompatibilitási listában benne volt.
Edig úgy tapasztaltam, hogy a TV kártyák nem szeretik a Savage4 -et.
Van itt valaki, aki savage4 + PCTV (pro) kombinációt használ?
Üdv!
Elküldve: 2002. 07. 05. 22:17
Hogy tudom elmenteni a csatorna beállításaimat a vision ból, mert minden telepítéskor a hajamat tépdesem. Egyik fileban sem találtam meg.
Köszi.
Elküldve: 2002. 07. 08. 11:42
idézet:
Ezt írta Lala9:
Segítséget kérnék!
Hogy tudom elmenteni a csatorna beállításaimat a vision ból, mert minden telepítéskor a hajamat tépdesem. Egyik fileban sem találtam meg.
Köszi.[/quote]
Senki nem tud segíteni???
Elküldve: 2002. 07. 08. 13:28
idézet:
Ezt írta Lala9:
Senki nem tud segíteni???[/quote]
A TV-csatornakat a Registry-ben tarolja, valahol a Pinnacle kulcs alatt. Azt a kulcsot mentsd le, es kesz is!![]()
Elküldve: 2002. 07. 08. 14:37
idézet:
Ezt írta szabolc:
A TV-csatornakat a Registry-ben tarolja, valahol a Pinnacle kulcs alatt. Azt a kulcsot mentsd le, es kesz is![/quote]
Köszi. Már meg is találtam.![]()
Elküldve: 2002. 07. 18. 14:45
Sikerult mar valakinek az 5.1-es driver+soft segitsegevel a kartya radios reszet beuzemelni?
Mert ha en atkapcsolom radiora, akkor nem szol semmi, csak statikus zorej... /antenna bedugva

Vmi otlet?
Tomka
Elküldve: 2002. 07. 18. 18:23
Szóval feltelepítem a programot, tökéletesen működik 1 napig, utánna a vision nem indul el. Szabalytalan müvelettel kidob. Ez így volt ME és XP alatt is.
Elküldve: 2002. 07. 22. 18:33
idézet:
Ezt írta tthom:
Hi skacok!
Sikerult mar valakinek az 5.1-es driver+soft segitsegevel a kartya radios reszet beuzemelni?
Mert ha en atkapcsolom radiora, akkor nem szol semmi, csak statikus zorej... /antenna bedugva/
Vmi otlet?
Tomka[/quote]
Állítsd át a rádióra, a kockás scan ikonra és a lenyíló menüben állítsd be az országot! Nekem Austria bejött!
![]()
Elküldve: 2002. 07. 24. 22:59
Más: előfordult, hogy duplán tette fel a drivert, de ez csak a WIN98SE csökkentett módú indításákor derül ki! Az egyiket leszedve minden OK lett!
Megint más: A Directx 8.1 verziójának feltétele óta nagyon tökéletes!
Kis baj: a 4.02 drivert tudtam regisztrálni, de az 5.1-et nem! Valami serialt hiányol, de nem kérdezi meg amikor a regisztrációs ívet ki kell tölteni! Remélem nem csak egy hétig lesz minden OK!

Elküldve: 2002. 07. 25. 17:20
Nekem is van egy Pro kártyám, Pinnacle néven és 848-as chippel. Jelenleg a webes 5.1 driver van fent, és van vele egy-két problémám.
Márpediglen az, hogy NEM tudom használni Capture-re..

Mártmint a Vision-ön kívűl, az pedilen gagyi capturehöz (Már leszedtem a full 5-öset, megnézzük azzal is, de SZVSZ a driver maga az ugyanaz, így továbbra sem fogom tudni a VirtualDubot használni.)
A VD valami ilyesmi üzenetet ír ki: "Unable to find a codec to drav this non-RGB format" (Kb. nem talál kódeket a kép kirajzolásához). És bejön a Fehér és Fekete hangyák rangadó meccse.
Viszont: Ha a Source alatt elkezdek turkálni, találok egy csatornahangoló ablakot (100%, hogy a driver része, mert másik gépen másik tunerkártyával más az ablak). Itt ha megmondom neki, hogy az xy frekvencia-csatornát adja ki, behozza az ominózus adót. Namost nem akarok minden felvételnél bemászni az 50, almenübe, és ott megmondani hogy melyikmithol, mert enyhén kényelmetlen...
Eddig nem láttam egyik PCTV-s fórumban sem a problémát, úgyhogy kérdem, csak nálam fordult elő ez, vagy más is találkozott a problémával?
A 4.x driverekkel tök jól müxik, csak az ottani Visiont valahogy nem komálom. Egyébként én a kártyával tökéletesen meg vagyok elégedve, nincs semmilyen zaj, a kép borotvaéles (UPC féle kábel, bár a koleszban ocsmány volt, igaz már a falban is

Csak XP alatt nem próbáltam, mert az XP nem nagyon szereti az MX-400-as hangkártyámat.