HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#1681 Felhasználó inaktív   Trancee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 15:24

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. április 7, szerda - 5:37

Én is el voltam keseredve, de sajnos ez Audigy sajátosság.
A SB fórumán le is írták az okát: azért nincs külön bemeneti Line-In vagy Aux rögzítéskor, mert a chip miatt nem lehet. Állítólag ilyenkor jobb mintavételezéssel vesz fel. Ha kx drivert használnál, akkor ott lehetne választani, de akkor csak 16 bitben rögzítene.
Válassz What U Hear-t, mert az Analog Mixben rögzítéskor elnémul automatice a Record Without monitoring opció bekapcsolása miatt. Sajna ez van, nekem sem tetszett. Legszívesebben ha lehetne, az alaplapira tenném a tévét és az Audigyn vezetném ki, de felvételnél megint nem hallanám a dolgot. :(
Szóval az Audigyt inkább hallgatásra, mint rögzítésre találták ki...

Na ez már jobb válasz :-)) De akkor most hogy csináljam meg hogy tudjak hangot is rögzíteni??? Neked hogy van megcsinálva????

#1682 Felhasználó inaktív   lazzavoltlacka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 17:39

Idézet: Trancee - Dátum: 2004. április 7, szerda - 16:29

Na ez már jobb válasz :-)) De akkor most hogy csináljam meg hogy tudjak hangot is rögzíteni??? Neked hogy van megcsinálva????

csendes erdeklodes: a hk cd-rom csatl-ja mer nem jo? azt se lehet kijelolni?

#1683 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 20:01

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 21:41

.....Ez ugyanis már a sok más gyártó által használt Philips Saa7134-re épül.

A Pro (Rave, stb, azaz BT/Conexant chipesekhez) az utolsó driver az 5.5-ös.
Az 5.6 ( 5.7, 5.8 ) csak a Stereo támogatja.

regebben volt rola szo hogy van egy negyedik gen. pctv pro kartya is... a piros szinu "alap"-os.
tehat akkor van egy pctv pro ami mar nem brummog (4gen, piros) vagy ez lenne mar a STEREO? ami ugye meg nem radios.

ez a kurva brummogas amennyire nem zavart az elejen mostanaban annyira bir zavarni!! :reklamacio:
pedig nemis olyan hangos, de pl amikor nincs se zene, se beszed, akkor ajajajj...de birom utalni ilyenkor.. :( de azis erdekes hogy neha meg szinte "nincs is".... :think:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1684 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 13:51

raktam uj windowzt (xp)...igaz hogy csak "repair" volt, szal csak a windowz komponenseit cserelte le.
node a lenyeg, hogy meg mindig csinalja azt az idegesito dolgot amit mondtam..!!! grhh... :reklamacio:

talan telejsen uj rendszert kellene rakni?
vagy telleg a kartyam szar? :think:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1685 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 09. 08:08

1. Az audigy-nél az Analog Mixet választva felveszi a hangot, de nem hallod addig, ezért én a What U Heart használom, ami sajnos nem a legjobb módszer erre. :(

2. A Piros nyákos PCTV PRO az NEM a PCTV Stereo! Az PRO és még BT chippel van szerelve. CSAK a Stereo verzió van Philips chippel.
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1686 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:27

Nemigaz! :reklamacio:  :reklamacio:  :confused:  (igen megint en!! :confused:  )

ma hajnalban teljesen uj rendszert pakoltam, meg mindent! es megint csinalja! :reklamacio:
az agyam eldobom mostmar!
:think:  igazsag szerint (gondolom) mar nemsok probleam forras lehet; tap, alaplap, vagy maga a tuner!

...ez nalam most egy X-AKTA!

#1687 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 19:23

Hi!

Lenne egy kis problemam ezzel a felkesz szutyokkal kapcsolatban...
Idorol idore sz*rik mukodni a Vision...Mar naon unom!
Egyik alkalommal muxik,utana meg mar nem...Nem ertem,h miert???? :reklamacio:

Megjelenik a Pinnacle felirat,de maga a Vision progi nem indul el...  :mad:
Visont a hang az jon. Meg akkor is,miutan bezarom a progit,ami ugyebar szabalytalan muveletet hajtott vegre. Ekkor lefuttatom az Assistant-ot: a hang elhallgat,es ha ezutan elinditom a Vision,akkor muxik. De miert csinalja ezt???  :think:
Most toltotottem le az 5.5-os update-et...Ezzel idaig muxik... De attol tartok,h ez a driver is csak egy rakas h*nyadek.. :rolleyes:
Amugy,ha jol remlik,akkor idaig az 5.1-es volt fent.

Bocsi,ha ezt a problemat mar kibeszeltetek ezen topik vmelyik oldalan,de nincs tul nagy ambiciom vegigolvasni mind a 34 oldalt...Ahova belelolvastam ott nem itrt senki hasonlorol.

Amugy van masik progi is,amivel mukodtetni lehet ezt a m*csk*t?

Elore is koszi...

u.i.:bocsi a hangnemert,de rohadt idegesito,amit ez a kartya/driver/progi muvel....
Amugy az op. rendszer: XP.
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#1688 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 20:06

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 18:28

Hi!

Visont a hang az jon. Meg akkor is,miutan bezarom a progit,ami ugyebar szabalytalan muveletet hajtott vegre. Ekkor lefuttatom az Assistant-ot: a hang elhallgat,es ha ezutan elinditom a Vision,akkor muxik. De miert csinalja ezt???  :think:
Most toltotottem le az 5.5-os update-et...Ezzel idaig muxik... De attol tartok,h ez a driver is csak egy rakas h*nyadek.. :rolleyes:

Bocsi,ha ezt a problemat mar kibeszeltetek ezen topik vmelyik oldalan,de nincs tul nagy ambiciom vegigolvasni mind a 34 oldalt...Ahova belelolvastam ott nem itrt senki hasonlorol.

Elore is koszi...

u.i.:bocsi a hangnemert,de rohadt idegesito,amit ez a kartya/driver/progi muvel....

nekem kopp ugyanez win98 alatt volt..! most XP-m van de ott ilyen hiba nekem nincs...(mas az van :mad: ) de ensem jottem ra mi lehetett a gubanc! inkabb Oprenszert csereltem! ;D

de van alternativa a vision helyett!
pl Dscaler, meg sok masis..errol majd masok irnak mert en ezeket nemhasznalom kul. okok miatt...

#1689 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 23:58

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 20:28

Nincs :rolleyes:

#1690 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 17:32

Sziasztok!
Átdobtak az egyik topicból ide, ugyhogy ide is beirom a problémámat!

Idézet

Tudom hogy nagyon sok ilyen jellegzetes topic van, de ilyenre még nem kaptam választ. A gondom a következő. Nem tudok hangot varázsolni a TV tuner kártyámra. Ez egy Pinnacle PCTV Pro ( 4. generációs, a legújabb piros kari). Halottam olyat hogy ezt a kártyát nem kell összekötni belül azt a 4 tüskék audio kimenetés a hangkártyával, mert ez már a PCI sinen adja rendesen a hangot. De nekem nem megy igy sem, nem sikerül megszólaltatni...   
Help please!!!

Köszi
Üdv, Bajsz

#1691 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 23:36

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 1:03

Nincs :rolleyes:

nekem pinnacle pctv pro van a gépemben, és köszöni jól müködik a dscalerrel...

minden BT8x8 chipes kártyát lehet használni borgtv-vel, dscalerrel, meg egy csomó másik tunerprogrammal.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1692 Felhasználó inaktív   nor5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 13:29

Sziasztok,

Tegnap vettem egy pinnacle pctv pro tuner kártyát. Beüzemeltem nagyon szép a képe. Egy gondom van vele. A tunerprogram indítása után pár percig erőteljesen szaggat, már sima tv nézés közben is.  Pár perc után úgy tünik nem akadozik. A szaggatás a felvétel közben is megfigyelhető. A gépem athlon-1400 512 Mb ddr rammal, a háttérben semmilyen különösebb alkalmazás nem fut. Találkozott már valaki ehhez hasonló problémával, amit orvosolni tudott?

Válaszotokat előre is köszönöm,

#1693 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 15:17

Idézet: nor5 - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 12:34

Sziasztok,

Tegnap vettem egy pinnacle pctv pro tuner kártyát. Beüzemeltem nagyon szép a képe. Egy gondom van vele. A tunerprogram indítása után pár percig erőteljesen szaggat, már sima tv nézés közben is.  Pár perc után úgy tünik nem akadozik. A szaggatás a felvétel közben is megfigyelhető. A gépem athlon-1400 512 Mb ddr rammal, a háttérben semmilyen különösebb alkalmazás nem fut. Találkozott már valaki ehhez hasonló problémával, amit orvosolni tudott?

Válaszotokat előre is köszönöm,

esetleg probald ki hogy a prioritast "high" ra rakod....! nekem pl csak igy megy rendesen (@1300mhz-cel)...(amugy meg beakadna a kep minden egyes scrollozasnal, stb....)

amugy lovesem sincs mi lehet nalad a baj...de amit irtam egy probat meger..!

#1694 Felhasználó inaktív   nor5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 17:06

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 17:22

esetleg probald ki hogy a prioritast "high" ra rakod....! nekem pl csak igy megy rendesen (@1300mhz-cel)...(amugy meg beakadna a kep minden egyes scrollozasnal, stb....)

amugy lovesem sincs mi lehet nalad a baj...de amit irtam egy probat meger..!

Segített a módszer. Köszönöm szépen. Miután high-ra raktam a prioritást, akadás nélkül megy a kép.

#1695 Felhasználó inaktív   BYpsilon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:56

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 20:28

Hi!

Elore is koszi...

Amennyiben az ACE MegaCodecPack Pro verzioja fenn, akkor tavolitsd el.
Felpakol valami vackot, amit nem szeret a Vision. Ilyenkor a Vision neha hajlando mukodni, de tobbnyire nem.
Asus P5QL-EM, Intel Core 2 Duo E7300, 2*1GB DDR2 800MHz TwinMOS, 64GB Corsair Nova SSD, 500GB WD SATA2, NEC 7200S DVD író, Gainward ATI Radeon HD4670 512MB, Aerocool M40 HTPC ház + Corsair VX450W táp, Benq G2200W - 22" TFT

http://www.websitete...7afa237a520a023

#1696 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 23:25

Idézet: kAy - Dátum: 2004. április 14, szerda - 0:41

nekem pinnacle pctv pro van a gépemben, és köszöni jól müködik a dscalerrel...

minden BT8x8 chipes kártyát lehet használni borgtv-vel, dscalerrel, meg egy csomó másik tunerprogrammal.

Persze hogy lehet, csak ezeket parszor mar emlegettuk a topikban, kerdezo meg lusta olvasni :rolleyes:

#1697 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 02:02

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 16, péntek - 0:30

Persze hogy lehet, csak ezeket parszor mar emlegettuk a topikban, kerdezo meg lusta olvasni :rolleyes:

shame on me... néha nem esik le az irónia  :omg:
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1698 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 02:33

Idézet: kAy - Dátum: 2004. április 16, péntek - 3:07

shame on me... néha nem esik le az irónia  :omg:

Azert volt utana a :rolleyes: szmalyli :cool:

#1699 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 17:35

Kép
PCTV STEREO....Olyan pici mint egy halo kartya..;D

#1700 Felhasználó inaktív   nor5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:35

Sziasztok,

A pctv pro kártyámmal tegnap vettem fel egy másfél órás anyagot. Úgy kb. 50 percnél a a kép és hang megállt úgy kb. 5-6 percig a számláló ment közben, és utána megindult, persze az említett részt kihagyva. Korábban nem volt ilyen gondom. Nem értem mi lehetett a gond. A merevlemez ahová rögzítek a második a gépemben, és a rendszerem nem erről megy. Okozhat-e problémát, hogy több órás a felvétel?

Ötleteiteket előre is köszönöm!

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.