HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#1721 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 24. 22:39

Idézet: td - Dátum: 2004. április 24, szombat - 17:28

Az, az, de ott van az aláírásomban is ;)
Amúgy köszi megnézem!

Üdv: Dan

Bocs, de mentségemre legyen mondva, az aláirást ritkán szoktam nézni. :)
Amit irtam, az 5.1-es Pinnacle driverrel történt.

Üdv.
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#1722 Felhasználó inaktív   alcsapalcsa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 02. 08:25

hali mindenkinek

kérdésem az lenne: van egy piros nyákos pctvm. a dscaler bt.... vmi chipsetesnek írja, de a doboza(gyári) pctv stereo. na most a kérdésem az volna, létezik, hogy ez a stereo-nak vmi korábbi verziója, ami még nem az új chipsettel van szerelve, és egy sima pro, vagy megleptek egy más doboz/más kártya örömmel

jah és a dscaler nem megy vele, felismeri a paramétereket, de semmit nem talál.

válaszokat előre is köszönöm

megpróbáltam végigolvasni a fórumot, de előre szólok hogy nem volt erőm végig:)

#1723 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 11:51

PCTV Stereo-nak nem volt elodje, Pro az teljesen mas fejlesztes.

Magan a kartyan milyen chip van?
Conexant Fusion CX878, vagy Philips SAA71xx?

Elobbi van a PCTV Pro-kon, utobbi a Stereo-n.

#1724 Felhasználó inaktív   alcsapalcsa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 14:03

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 12:51

PCTV Stereo-nak nem volt elodje, Pro az teljesen mas fejlesztes.

Magan a kartyan milyen chip van?
Conexant Fusion CX878, vagy Philips SAA71xx?

Elobbi van a PCTV Pro-kon, utobbi a Stereo-n.

Conexant Fusion CX878
szeptemberben vettem, és most olvastam a fórumot, mert volt egy reinstall, eddig nem foglalkoztam vele, mert az öcsém gépében van, de most kiváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, és kicsit megdöbbentem. a doboza stereo uaz mint ami a honlapon van, a benne lévő cucc pedig pro, a cd, a leírás...

#1725 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 17:53

Idézet: alcsapalcsa - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 15:03

szeptemberben vettem, és most olvastam a fórumot, mert volt egy reinstall, eddig nem foglalkoztam vele, mert az öcsém gépében van, de most kiváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, és kicsit megdöbbentem. a doboza stereo uaz mint ami a honlapon van, a benne lévő cucc pedig pro, a cd, a leírás...

Dizajnra a Stereo es a Pro doboza egyforma, csak a feliratban ternek el egymastol. Dobozodra Stereo van irva???

Egyebkent meg mintha tavaly lattam volna PCTV Pro-t olcsobb kivitelben, asszem taviranyitot nem adtak hozza, annyiban tert el a rendes Pro-tol.
Dobozara mar nem emlekszem, mi volt rairva.

#1726 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 02. 19:01

Idézet: alcsapalcsa - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 13:03

a doboza stereo uaz mint ami a honlapon van, a benne lévő cucc pedig pro, a cd, a leírás...

Ha a dobozra Stereo van írva és PRO-t kaptál, akkor én szép csendben ordítoznék otthon örömömben...  :cool:

Különben a Stereo verzió Philips chipes...
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1727 Felhasználó inaktív   alcsapalcsa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 19:18

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 18:53

Dizajnra a Stereo es a Pro doboza egyforma, csak a feliratban ternek el egymastol. Dobozodra Stereo van irva???

Egyebkent meg mintha tavaly lattam volna PCTV Pro-t olcsobb kivitelben, asszem taviranyitot nem adtak hozza, annyiban tert el a rendes Pro-tol.
Dobozara mar nem emlekszem, mi volt rairva.

stereo van ráírva!!! de nem philips az is biztos. nincs rádió, nincs távirányító. 5.5 pro driver build136 talán ...
akkor ne problémázzak rajta? jobb ez?

a kép nem vmi tuti de ki fogom próbálni jelerősítővel... viszont van egy intervideo windvd suite 4esem az alaplaphoz, ez nem tudja azt amit a 3as? TVvételre gondolok.

tehát a kérdés: a pro vagy a stereo a jobb?

#1728 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 20:19

Idézet: alcsapalcsa - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 20:18

a kép nem vmi tuti de ki fogom próbálni jelerősítővel...

Jelerosito: neha hasznal, tobbszor nem.

Idézet

viszont van egy intervideo windvd suite 4esem az alaplaphoz, ez nem tudja azt amit a 3as? TVvételre gondolok.

WinDVD-vel nehezen fogsz TV-t nezni :D
Ahhoz WinDVR kell.

Ha Asus alaplapod van, ahhoz kapott InterVideo csomagban nincs WinDVR.

Idézet

tehát a kérdés: a pro vagy a stereo a jobb?
A Philips hardveres Stereo biztos jobb, mint a BT878-as chipesek. (ideertve a tiedet is)

Ezek szerint mar Stereo-bol is ketfele van, a regebbi (ami neked van), meg az uj, Philips chipes...
Pinnacle kovetkezetes a termekei elnevezeseben. Pro-bol is csak negyfele van :D

#1729 Felhasználó inaktív   zsolt11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 13:56

sziasztok

nos majdnem végig olvasva a topicot nem találtam választ a következő problémára.
vettem egy pctv -pro tv tunert ez régebbi zöld színű, a hozzá kapot drivert használom az 5.11-est
beállítottam mindent rajta aránylag jó, némely tv csatorna pl az rtl csíkos. nincs kodec pakk a gépen.
tv nézés közben a hang nagyon el csúszik sokkal gyorsabb mint a kép,ha felveszek akkor pedig nincs csúszás.vissza játszáskor minden jó, teljesen szinkronban van.nem értem mitöl van ez.

köszi

a konfig:abit nf 7 alaplap,2.4-es amd proci,2*512ram duall memória,abit siluro ge-force fx 5600-os videokari,
pinnacle pctv pro tv tuner, genius 5.1-es hangkari, lg cd-író/dvd olvasó,lg 4081b-s dvd író,120 gb-os maxtorvinyó, mobile rackbe
80 gb-os maxtor,300w.os codegen táp,

#1730 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 15:32

Idézet: zsolt11 - Dátum: 2004. máj 3, hétfő - 12:56

sziasztok

nos majdnem végig olvasva a topicot nem találtam választ a következő problémára.
vettem egy pctv -pro tv tunert ez régebbi zöld színű, a hozzá kapot drivert használom az 5.11-est
beállítottam mindent rajta aránylag jó, némely tv csatorna pl az rtl csíkos. nincs kodec pakk a gépen.
tv nézés közben a hang nagyon el csúszik sokkal gyorsabb mint a kép,ha felveszek akkor pedig nincs csúszás.vissza játszáskor minden jó, teljesen szinkronban van.nem értem mitöl van ez.

köszi

a konfig:abit nf 7 alaplap,2.4-es amd proci,2*512ram duall memória,abit siluro ge-force fx 5600-os videokari,
pinnacle pctv pro tv tuner, genius 5.1-es hangkari, lg cd-író/dvd olvasó,lg 4081b-s dvd író,120 gb-os maxtorvinyó, mobile rackbe
80 gb-os maxtor,300w.os codegen táp,

egy tipp: allitsd a prioritast "high"-ra!  igaz a konfigodat nezve talan mar illene ilyet nem produkalnia!
de nekem is csak high-on megy "tokeletesen"...(ez nagyon idezojelben van.. :D )
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1731 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 19:32

igaz mar ezt kerdeztem de ha jol emlexem nem sok valasz jott...most megprobalom a leheto legjobban eloadni mi is jatszodik le nalam, ill. mi is a kinom:

szal en a visiont hasznalom es a noize filter nekem ugyan eltuntet szinte minden zajt (azt a keveset ami van) de mellekhataskent ilyen "feher" (nemis igazan feher, szurke, vagy talan az adott keppont szinetol kicsit eltero szinu, mert pl. total fekete szinnel nem latni, meg feher szinnel sem!) pontok "villodznak" (mint ha havazna, de ez nem esik hanem csak ugy van/lesz a kepen, es "szital"..;D)...leginkabb akkor zavaro ha mozog a kep...allokepnel pl. szinte alig vannak ezek a "kis pontok"....ott szinte "tokeletesen" (elenyeszoen keves ilyen van) mukodik a zajszuro...de mar kis mozgasnal is elojon, mintha nem lenne ideje a CPU-nak minden zajt megszurni es felmunkat vegezve ezt csinalja. (bar a regi CPU-mal is ezt csinalta most meg ketszer gyorsabb van es most is csinalja!) szal azt szeretnem megtudni, hogy ez csak nalam van igy, vagy nektek is..? esetleg miert, mi okbol?

akkor is ezt csinalja ha rakotom a videot kompoziton es ugy nezem a TV-t! de felesleges rakotnom mert "majdnem" ugyanolyan kepminoseget produkal a tuner mint amikor compositra kotve TV-znek..ahol pedig telleg minimalis a zaj! szal a minimalis zajbol is ilyen "szitalast" produkal...

dscaler is ha jol emlexem hasonlot produkalt... ..;( ott nalam meg ez luktetett is, hogy neha tokeletes neha meg Ugyan EZ mint fentebb...talan nem birja a gepem valamelyik resze (!?)..(cpu, memory, stb..)
kicsit azert zavro, ha azt nezem ha nem lennenek ezek a "kodszeru pontok" akkor TOKELETES lenne a kepem...szo szerint semmi zaj nem lenne sehol!!!! de sajnos valamiert ez a mellekhatasa van..;(
esetleg a driver zajszuroje szar ?(amit amugyis tudunk mar!)

itt egy kep amin megprobalom megis utanozni:
http://desorder.freeweb.hu/bug.jpg

igaz nem teljesen ilyen a "hiba", hanem amint emlitettem inkabb "egyszinu" pontok vannak es nem ennyire intenziv, csak a mozgasnal!...allokepnel meg szinte alig van...de mozgo kepnel meg hasonlo a kephez csak a pontok nem szinesek, es allandoan fel-fel villannak...de 1-2 reklamnal, musornal, ahol olyanok a szinek meg nem is latni semmit!

ahhoz tudnam hasonlitani mint ha a monitor vizszintben lenne es valaki homokot szitalna ra (egy nem tul sok helyen atereszto szitan) mikozben a mar leesett homok szemcsek 1 sec mulva eltunnek...es ez igy imsetlodne..(hmm..ez talalo hasonlat volt...;DDDDDDDDDDDDDD)

node meg szerencse hogy zajszuro nelkulis szinte alig van problema a keppel...;D de azert jo lenne TOKELETES kepet nezni ha mar egy "felso kategorias kartyam*" van! bazzze..! *(arban!)

ja, bocs a sok zarojel miatt, ha estleg a "tokeletnelul-osszetett" mondataim nem erthetoek..:DDD

Szerkesztette: Desorder 2004. 05. 08. 19:36 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1732 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 01:01

Üdv all!Nekem egy olyan kérdésem volna hogy az mitől van hogy a távirányító legalább fél évig tök jól müködött de egyszer csak nem akart. Mikor lefuttatam a test progit a lenti sárga ikonra kattintva akkor a két zöld pont folyton világít. De annak elvileg csak akkor kéne ha nyomok vmi gombot, más zavaró tényző nincs szóval nincs ötletem. Légyszi segítsetek ha van öteletetek. Köszi

#1733 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 00:57

Sziasztok!

Tegnapelött léptem be én is a pctvpro-sok táborába. Ezelött semmi tapasztalatom nem volt a tv tunerekkel. Elkezdtem olvasgatni a 20. oladaltól, de nem nagyon értettem, hogy miről is van szó.
Mi az a WDM driver? Mire jó? Most a gyári 5.11-es softver van fenn, de vannak vele problémák, pl jobb csatorna nem szól, csak a bal.
Felraktam a dscalert, emiatt most a vision baszakszik, néha felgyorsul, néha meg lelassul, és a kép is ocsmány lett.
Jövö héten felrakom az 5.5-ös update-t.

Valaki leírná hogy miket kell használni, ha csak tv-t akarok nézni? (meg rádiót hallgatni) A cél a minél jobb képminőség (gondolom mindenkinek)
Melyik progi találja meg az összes adót? Vision megtalált olyat amit a dscaler nem, de ez fordítva is igaz.
Video capture jelenleg nem célom.

Elöre is köszönöm a segítséget!
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1734 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 14:59

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 23:57

Sziasztok!

Tegnapelött léptem be én is a pctvpro-sok táborába. Ezelött semmi tapasztalatom nem volt a tv tunerekkel. Elkezdtem olvasgatni a 20. oladaltól, de nem nagyon értettem, hogy miről is van szó.
Mi az a WDM driver? Mire jó? Most a gyári 5.11-es softver van fenn, de vannak vele problémák, pl jobb csatorna nem szól, csak a bal.
Felraktam a dscalert, emiatt most a vision baszakszik, néha felgyorsul, néha meg lelassul, és a kép is ocsmány lett.
Jövö héten felrakom az 5.5-ös update-t.

Valaki leírná hogy miket kell használni, ha csak tv-t akarok nézni? (meg rádiót hallgatni) A cél a minél jobb képminőség (gondolom mindenkinek)
Melyik progi találja meg az összes adót? Vision megtalált olyat amit a dscaler nem, de ez fordítva is igaz.
Video capture jelenleg nem célom.

Elöre is köszönöm a segítséget!

Dscaler 4.1.8, semmi több.
Amit esetleg nem talál meg, azt kézzel (a frekvencia, vagy akárcsak az adósorrend ismeretében) hozzá lehet adni a listához.
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#1735 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 13:48

Idézet: Robi19 - Dátum: 2004. May. 15, Saturday - 0:01

Üdv all!Nekem egy olyan kérdésem volna hogy az mitől van hogy a távirányító legalább fél évig tök jól müködött de egyszer csak nem akart. Mikor lefuttatam a test progit a lenti sárga ikonra kattintva akkor a két zöld pont folyton világít. De annak elvileg csak akkor kéne ha nyomok vmi gombot, más zavaró tényző nincs szóval nincs ötletem. Légyszi segítsetek ha van öteletetek. Köszi

esetleg nem lehet hogy valami mas is hasznalja a taviranyitot..??

mert pl nalam annyira erzekeny a szenzor hogy a Tv-m taviranyitojanak nehany gombjara is mukodesbe lep! (ezert kikellett vennem azokat a funkciokat mert kulonben ha valaki a hatam mogott Tv-t kapcsolgatja az nalam is produkal 1-2 cselekedetett...pl fullscreen be-ki, csatorna valtas,stb..)

a masik meg az meg hogy a plafonon energia takarekos izzo volt es ha azt felkapcsolta valaki akkor is mukodesbe lepett a taviranyito progi..;D szal ezis erdekes...neha olyan jelek maszkalnak itt nalam hogy megbolonditja az erzekelot...de amiota kivettem azokat a funkciokat azota mar nem szol bele..igaz igy nem teljes erteku a tavitranyitom de annyira ez nem zavar... esetleg nezz te is korul ilyemi teren mi zavarhatja meg meg ...de lehet hogy nalad mas a hiba...

en csak megemlitettem nalam mi a hiba...mert regebben itt mar volt szo hogy valakiknek "magatol" eletre kelt a taviranyitoja...sztem ott is ilyesmi lehetett a hiba...nemtom..

#1736 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 14:00

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 14:48

esetleg nem lehet hogy valami mas is hasznalja a taviranyitot..?

hja, nekem látszólag teljesen fura időpontokban kergült meg a gép, nem értettem miért lép ki néhány alkalmazás - míg ki nem derült, h akkor van ez, amikor az asztalra rakott IrDa dobozka (ami rendszeresen, magától is keresi a kapcsolatot) a falra rögzített távvezérlővevő látómezejébe került

#1737 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 14:01

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 15:59

Amit esetleg nem talál meg, azt kézzel (a frekvencia, vagy akárcsak az adósorrend ismeretében) hozzá lehet adni a listához.

pontosan, helyből ismeri a magyar kábelszolgáltatók frekvenciáit, csak ki kell választani

#1738 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 15:12

1. a távirányítót én sem használom, csak úgy megkergült, azóta nem vettem elő
2. nemcsak nálam hülyült meg a cucc, úgyhogy nem annyira jó dolog. Talán, ha usb-re váltanának...
3. én a ChrisTV-t használom. Bár még a 3.0-ást, mert az kicsi, gyors, ingyen van és nincs benne deinterlace. De van már 3.70-es is!
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1739 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 15:50

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 15:59

Ok!:)
És hogy tudnám javítani a képminőséget? Ugyanis elég gány a legtöbb helyen.
Szóval lehetséges kb olyan jó képminőséget elérni mint amilyen a nappalis tv van?:) Oda megy be elöször a koax, ott asszem el van osztva, megy kb 15 métert a kábel, aztán a gépemnél is el van osztva, mert a másik vége megy a bátyám szobájába, ahol tv van, és szintén nagyon szar a kép, kb olyan mint nálam. Megoldás van?:)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1740 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:30

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. May. 17, Monday - 14:50

Ok!:)
És hogy tudnám javítani a képminőséget? Ugyanis elég gány a legtöbb helyen.
Szóval lehetséges kb olyan jó képminőséget elérni mint amilyen a nappalis tv van?:) Oda megy be elöször a koax, ott asszem el van osztva, megy kb 15 métert a kábel, aztán a gépemnél is el van osztva, mert a másik vége megy a bátyám szobájába, ahol tv van, és szintén nagyon szar a kép, kb olyan mint nálam. Megoldás van?:)

esetleg lehet hogy a antenna-jel gyenge mar! 3000-4000 Ft ert lehet antenna-jel erositot venni... nekem sokat segitett! :D de a kabelek minosege, es a csatlakozok is sokat szamitanak...foleg ha sokfele agazik... (nalam csak 4 fele!)  :D

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.