Sziasztok!
Teljesen kiborít ez a Pinnacle PCTV PRO. Elvileg nem egy olcsó kártya, de amennyi baj van vele...
A problémám a következő:
Berakom a gépbe a karit. Felismeri szépen, feltelepítem a karihoz kapott progival. Minden okés, de ha elindítom a Visiont, akkor a scannelés közben lefagy. Ez még semmi, mert körülbelül minden harmadik indítsnál a procim 100%-os terheltséget mutat és a gép meghal. Nem tudok vele mit kezdeni. Lenyomom a progit, utána minden rendben. A Dscaler nevű progival megy szépen, de az is csak úgy, ha egy régi beállítást használok hozzá, hisz a kariamat nem ismeri fel a program. Nincs hozzá driver, nem is tudom hogy ismerné fel:) Így nyögve nyelősen megy. Az újabb 5.50-es drivert nem szereti a kari, a telepítésnél ki is dobja. Szóvala régebbi driver kell hozzá, ami ugye fagy.
Mit tehetnék?
Hallottam, hogy az IRQ-val lehetnek problémák, viszont áttettem két slotba, de akkor is ugyanez. Igaz nem próbáltam mindent, mert az egyik fórumozó azt írta, hogy neki az 5-ösbe megy rendesen. Hogyan ellenőrizhető le, hogy mivelütközik ez a szarság?
Milyen drivert tudnék felrakni, hogy felismerje a többi program a kártyát? Mert az eredeti progija nem jó megoldás, mert a gép folyamatosan meghal, viszont más meg nem ismeri fel.. A kör bezárult szerintem...
Tud valaki valami okosat mondani? áldanáám a nevét, mert kiborulok...

))))
Előre is köszönöm a hozzászólásokat és remélem, hogy megoldható a probléma.