HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#2981 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 27. 18:56

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 19:46

Akkor 5.5 vagy 5.3, tokmindegy, azt se rakom fel.

Az addig rendben van, hogy windvr3at hasznalsz, csak ne hangoztatsd, hogy "biztonsagi masolat" :D
De reszemrol ezt a temat lezartam, csak a te erdekedben szoltam.

milyen biztonsági másolat?? Fenn van a neten próbaverziósan :)

#2982 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 18:58

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 19:46

Akkor 5.5 vagy 5.3, tokmindegy, azt se rakom fel.

Az addig rendben van, hogy windvr3at hasznalsz, csak ne hangoztatsd, hogy "biztonsagi masolat" :D
De reszemrol ezt a temat lezartam, csak a te erdekedben szoltam.

"Akkor 5.5 vagy 5.3, tokmindegy, azt se rakom fel."

akkor meg nem értem minek kérsz segítséget?? Megírták mások hogy az 5.30-as a legjobb driver eddig...de nekem aztán tök mindegy hogy szenvedsz a tunereddel a továbbiakban.

#2983 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 10:44

"milyen biztonsági másolat?? Fenn van a neten próbaverziósan"
ezert ideztem, amit ideztem, mert abbol amit irtal, lehetett tudni, hogy probaverziot szedtel le, es nem probaverziokent hasznalod.

"akkor meg nem értem minek kérsz segítséget?? Megírták mások hogy az 5.30-as a legjobb driver eddig...de nekem aztán tök mindegy hogy szenvedsz a tunereddel a továbbiakban."
Naigen, csak eppen nem szol stereoba, ha sikerul ravennem, hogy szoljon, akkor se vesz fel stereoba, es ha osszeszakad, magaval rantja a rendszert. Tudom, cserelgessem a Vision_id.dll-t. Mar megbocsass, de a "legjobb" drivertol (pontosabban Visiontol) elvarhato lenne, hogy normalisan mukodjon mindenfele hokuszpokusz nelkul.
Egyebkent nekem az 5.11 ment az elozo rendszeren, ezt adtak a tunerhez CD-n, most valami hibaja van (ami tulajdonkeppen csak egy kis szepseghiba, mert minden funkcio mukodik, legalabbis amire hasznalom - kizarolag idozitett felvetelre, TVzni ott a DScaler), es olyantol kertem volna segitseget, aki tud segiteni.

Es meg mindig varok olyanra, aki erdemben is hozza tud szolni a problemamhoz. Vagyis: van-e a Neronak meg olyan resze, amit torolni kell, vagy egyeb olyan filter (a QuickTime-on kivul), amivel osszeakadhat.

Szerkesztette: Temes 2005. 01. 28. 10:46 -kor

AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#2984 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 28. 14:40

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 10:44

"milyen biztonsági másolat?? Fenn van a neten próbaverziósan"
ezert ideztem, amit ideztem, mert abbol amit irtal, lehetett tudni, hogy probaverziot szedtel le, es nem probaverziokent hasznalod.

"akkor meg nem értem minek kérsz segítséget?? Megírták mások hogy az 5.30-as a legjobb driver eddig...de nekem aztán tök mindegy hogy szenvedsz a tunereddel a továbbiakban."
Naigen, csak eppen nem szol stereoba, ha sikerul ravennem, hogy szoljon, akkor se vesz fel stereoba, es ha osszeszakad, magaval rantja a rendszert. Tudom, cserelgessem a Vision_id.dll-t. Mar megbocsass, de a "legjobb" drivertol (pontosabban Visiontol) elvarhato lenne, hogy normalisan mukodjon mindenfele hokuszpokusz nelkul.
Egyebkent nekem az 5.11 ment az elozo rendszeren, ezt adtak a tunerhez CD-n, most valami hibaja van (ami tulajdonkeppen csak egy kis szepseghiba, mert minden funkcio mukodik, legalabbis amire hasznalom - kizarolag idozitett felvetelre, TVzni ott a DScaler), es olyantol kertem volna segitseget, aki tud segiteni.

Es meg mindig varok olyanra, aki erdemben is hozza tud szolni a problemamhoz. Vagyis: van-e a Neronak meg olyan resze, amit torolni kell, vagy egyeb olyan filter (a QuickTime-on kivul), amivel osszeakadhat.

Először is:
A Nero a 6.3.1.15-ös verziótól felfelé nem érintett!
Ha kodek összeakadás van, akkor a Vision vagy el sem indul, vagy pár perc után összeomlik.
A kilépéskori összeomlást nagyon sok dolog okozhatja. Én először egy alapos vírus/spyware/trójai keresést végeznék. Ha ez sem jön be, akkor memóriateszt, kártya másik slotba helyezése.

Másodszor:
Megpróbálhatsz egy frissített Visiont is. Nem kell telepítetni, csak elindítani!
Vision 2.75

Üdv!

#2985 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 14:50

Idézet: Gozi - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 15:40

Először is:
A Nero a 6.3.1.15-ös verziótól felfelé nem érintett!
Ha kodek összeakadás van, akkor a Vision vagy el sem indul, vagy pár perc után összeomlik.
A kilépéskori összeomlást nagyon sok dolog okozhatja. Én először egy alapos vírus/spyware/trójai keresést végeznék. Ha ez sem jön be, akkor memóriateszt, kártya másik slotba helyezése.

Másodszor:
Megpróbálhatsz egy frissített Visiont is. Nem kell telepítetni, csak elindítani!
Vision 2.75

Üdv!

Vision nem omlik ossze, siman tudok vele orakat rogziteni.

Virus es tarsai nemigen lehet fent, mert teljesen friss a rendszer, es nincs internetem, a progik nem a legujabbak, amit felraktam, viszont a virusfrissites az mindig max. egy hetes.

Kodekek azok vannak, amit irtam (ffdshow, divx5.0.5, oggds, ac3filter). Semmi mas.

A Visiont kiprobalom, koszi.
AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#2986 Felhasználó inaktív   Bill _ JVC GR-PD1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 11:31

Hali.  :smoker:

A problémám, a következő lenne (ezzel minden bizonnyal foglalkoztunk, de ez már a 100-ik oldal):
Zsir új az Xp. 5.9-es driver, hiba nélkül (külső csatlakozól Line-in a hang). Nézni akár órákat lehet, analóg bemenetrő Studió 9-ben hiba nélkül digitalizál. A BUG: Visios 1-2,5 perc után gépetfagyaszt felvételi üzemmódban.
Xp sp1.
5.9 driver.

Köszi a segítséget.
A mai előadás témálya a következő: miért izzad a diák a vizsgán? ... Nos, nézzük meg annak a szituációnak a fiziólógiai aspektusait, amelyet minden jelenlévőnek alkalma volt átélni.
>> V.A. Androsziasvili profeszor előadásábol <<

#2987 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 13:00

Ti mit hasznaltok felvetelre?? Eddig a Dscalert hasznaltam (volna) de csak 1/2-es kepmagassaggal lehet felvenni, es rogzites alatt nem ir semmifele statisztikat (eldobott kepek ilyesmi). Probaltam az iuVcr-t de abban nem lehet a felbontast modositani. Folyton kifagy.
A ChrisTV-nek nagyon jo a rogzitesi funkcioja, de abban meg eleg gyenge a kepminoseg, a PCTV Vision-hoz hasonloan.

#2988 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 14:12

Idézet: Air - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 14:00

Ti mit hasznaltok felvetelre?? Eddig a Dscalert hasznaltam (volna) de csak 1/2-es kepmagassaggal lehet felvenni, es rogzites alatt nem ir semmifele statisztikat (eldobott kepek ilyesmi). Probaltam az iuVcr-t de abban nem lehet a felbontast modositani. Folyton kifagy.
A ChrisTV-nek nagyon jo a rogzitesi funkcioja, de abban meg eleg gyenge a kepminoseg, a PCTV Vision-hoz hasonloan.

windv3, pinnacle 5.50

#2989 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 14:22

Gozi: Vision 2.75-ot kiprobaltam, mar indulasnal osszeomlik, igy mar lehet valami codec-osszeferhetetlenseg? :)
Viszont a 2.5 (ami az 5.11es drivercd-n van), az csak kilepeskor szakad ossze.

#2990 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 14:30

Idézet: Air - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 14:00

Az elso vagy a masodik fulon van egy Capture gomb (a Preview mellett), ott tudod modositani. Nekem igy mikodik, a 4:3 keparanybol szoktam vagy az 512x384-et vagy a 768x512-t, divx-be, q=2.5,  a hang marad pcm-ben. Utana attomoritem, ha meg akarom tartani, de eddig csak arra hasznaltam, hogy ha nem vagyok otthon, felvegyem a Bubajos Boszorkakat, es este megnezzem :D

Szerk: az iuVRC-rol beszeltem :D

Szerkesztette: Temes 2005. 01. 31. 14:30 -kor

#2991 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 14:30

Idézet: Flashget - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 14:12

windv3, pinnacle 5.50

Mi az a windv3??

#2992 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 14:36

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 14:30

Az elso vagy a masodik fulon van egy Capture gomb (a Preview mellett), ott tudod modositani. Nekem igy mikodik, a 4:3 keparanybol szoktam vagy az 512x384-et vagy a 768x512-t, divx-be, q=2.5,  a hang marad pcm-ben. Utana attomoritem, ha meg akarom tartani, de eddig csak arra hasznaltam, hogy ha nem vagyok otthon, felvegyem a Bubajos Boszorkakat, es este megnezzem :D

Szerk: az iuVRC-rol beszeltem :D

A Capture formatra gondolsz. Azt mondtam, hogy az ott nekem nem mukodik. Ha felbontast akarok valtoztatni elszall.

#2993 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 14:41

Idézet: Air - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 15:30

Mi az a windv3??

bocs kimaradt egy betű:
WinDVR 3

az volt a kérdés mivel veszünk fel, nem?

#2994 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 15:54

Idézet: Air - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 15:36

A Capture formatra gondolsz. Azt mondtam, hogy az ott nekem nem mukodik. Ha felbontast akarok valtoztatni elszall.

hmm... furcsa... probalj meg leszedni ujat, vagy probald meg avi_io-val, VirtualVCR-el, hatha...
iuVCR (nem iuVRC :D)
VirtualVCR
avi_io

#2995 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 22:28

Idézet: Air - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 13:00

Probaltam az iuVcr-t de abban nem lehet a felbontast modositani. Folyton kifagy.

Mar hogyne lehetne?

Video ful/Capture format:
Kép

FAGY???
Ennel stabilabb VCR progit meg nem lattam, pedig probaltam mar parat...
Ami szeret fagyni az a WinDVR 3, nem kevered veletlenul a progikat?

Szerkesztette: nyunyu 2005. 01. 31. 22:30 -kor

#2996 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 14:10

Idézet: Flashget - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 14:41

bocs kimaradt egy betű:
WinDVR 3

az volt a kérdés mivel veszünk fel, nem?

Igen, de mivel egy betu kimaradt nem tudtam azonositani. Most mar ok. Koszi.

#2997 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 14:22

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 22:28

Mar hogyne lehetne?

Video ful/Capture format:
Kép

FAGY???
Ennel stabilabb VCR progit meg nem lattam, pedig probaltam mar parat...
Ami szeret fagyni az a WinDVR 3, nem kevered veletlenul a progikat?

Nem azt mondtam, hogy a progi nem kepes ra, hanem azt, hogy nalam nem megy!
A szinkodolast sem tudom kivalasztani. Azonnal kifagy. Korabban ment, amig kolcsonkartya volt nalam, de amiota a sajatom van bent azonnal fagy. Meg a process-t sem lehet kiloni a feladatkezelobol. Amig ki tudtam valasztani a YUY2 nem is volt benne a listaban.
A windvr-rel biztosan nem keverem, mert arrol a progirol eddig nem is halottam.

#2998 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 14:32

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 15:54

hmm... furcsa... probalj meg leszedni ujat, vagy probald meg avi_io-val, VirtualVCR-el, hatha...
iuVCR (nem iuVRC :D)
VirtualVCR
avi_io

Probaltam mar tobb verziot is az iuVCR-bol, de egyikkel sem ment. Az avi_io sem akar mukodni. A VirtualVCR-t tegnap raktam fel. Eleg jo a kepminosege, megkozeliti a Dscaler-et, es a Fly2000TV-et, es messze jobb a Pinnacle Vision-nel. A rogzitesi funkcioja is korrektnek tunik. Lehet, hogy ez be fog valni. Bar azt sejtem, hogy valami nincs igazan rendben a windows korul, azert doglik az iuVCR es az avi_io. Lehet, hogy ujra kellene tennem az xp-t, es ha lesz egy kis idom meg is teszem. De addig is erdekelne, hogy milyen drivert hasznaltok saa7134-es dekoderrel szerelt kartyahoz? A masik topikban Mykee javasolta, hogy keressek alternativ drivereket, de fogalmam sincs, hogy mik azok, es merre talalhatok olyat.

#2999 Felhasználó inaktív   Fittimokus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 23:59

Sziasztok!
Teljesen kiborít ez a Pinnacle PCTV PRO. Elvileg nem egy olcsó kártya, de amennyi baj van vele...
A problémám a következő:
Berakom a gépbe a karit. Felismeri szépen, feltelepítem a karihoz kapott progival. Minden okés, de ha elindítom a Visiont, akkor a scannelés közben lefagy. Ez még semmi, mert körülbelül minden harmadik indítsnál a procim 100%-os terheltséget mutat és a gép meghal. Nem tudok vele mit kezdeni. Lenyomom a progit, utána minden rendben. A Dscaler nevű progival megy szépen, de az is csak úgy, ha egy régi beállítást használok hozzá, hisz a kariamat nem ismeri fel a program. Nincs hozzá driver, nem is tudom hogy ismerné fel:) Így nyögve nyelősen megy. Az újabb 5.50-es drivert nem szereti a kari, a telepítésnél ki is dobja. Szóvala  régebbi driver kell hozzá, ami ugye fagy.
Mit tehetnék?
Hallottam, hogy az IRQ-val lehetnek problémák, viszont áttettem két slotba, de akkor is ugyanez. Igaz nem próbáltam mindent, mert az egyik fórumozó azt írta, hogy neki az 5-ösbe megy rendesen. Hogyan ellenőrizhető le, hogy mivelütközik ez a szarság?
Milyen drivert tudnék felrakni, hogy felismerje a többi program a kártyát? Mert az eredeti progija nem jó megoldás, mert a gép folyamatosan meghal, viszont más meg nem ismeri fel.. A kör bezárult szerintem...
Tud valaki valami okosat mondani? áldanáám a nevét, mert kiborulok...:)))))
Előre is köszönöm a hozzászólásokat és remélem, hogy megoldható a probléma.

#3000 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 02. 09:11

Csak egy kérdés: ugye kodekpakk nincs fent a gépen?
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.