Terratec Aureon Space 7.1 hangkártya tesztje (cikk)
Elküldve: 2004. 02. 20. 08:09
Hasznalta valaki MD-vel a kartya optikai kimenetet? A mostani DMX 1024-el nincs szunet a szamok kozott egy track az egesz
Elküldve: 2004. 02. 20. 10:30
idézet:
Ezt írta lac1:
tedd a szívedre a kezed, vettél már monitort tisztán a technikai jellemzők alapján? Biztos hogy nem. És hangkütyüt?[/quote]
A dontesemben oriasi szerepe van a muszaki jellemzoknek es csak ezt kovetik a kulfoldi es hazai review-k... annyit olvasok rola, amennyit csak tudok. Altalaban ebbol mar kijon a fel-igazsag.
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2004. 02. 20. 12:35
Na ez az. A fél igazság. Nekem a teljes kéne. Ezért is hiányolom a meghallgatásos tesztet.
Elküldve: 2004. 02. 20. 13:26
A saját teljes igazságodra egyféleképpen tehetsz szert: meghallgatod.
Elküldve: 2004. 02. 26. 16:28
Sziasztok !
Azt szeretném megtudni tőletek, hogy a Prodigy-vá lett Sky képes-e arra, hogy ugyanazt a hangot 4 hangszóróra keverje ki, ne csak kettőre, anélkül, hogy a hangminőség romlana? Ha jól vettem ki a cikkből az eredeti driverrel romlik a hangminőség ebben az esetben, amit nem szeretnék. (Az egész ahhoz kellenne, hogy két szobában is lehessen egyszerre zenét hallgatni) Segítségeteket előre is köszönöm.
Azt hiszem kissé zavarosan fogalmaztam az előbb: szóval 2x2 stereot szeretnék
[ 2004. február 26.: Borely szerkesztette a hozzászólást ]
Azt szeretném megtudni tőletek, hogy a Prodigy-vá lett Sky képes-e arra, hogy ugyanazt a hangot 4 hangszóróra keverje ki, ne csak kettőre, anélkül, hogy a hangminőség romlana? Ha jól vettem ki a cikkből az eredeti driverrel romlik a hangminőség ebben az esetben, amit nem szeretnék. (Az egész ahhoz kellenne, hogy két szobában is lehessen egyszerre zenét hallgatni) Segítségeteket előre is köszönöm.
Azt hiszem kissé zavarosan fogalmaztam az előbb: szóval 2x2 stereot szeretnék
[ 2004. február 26.: Borely szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 28. 09:41
Igen, ha a Prodigy részét használod akkor van olyan beállítás hogy küldje a sztereó jelet hátra is, Sensauránál meg simán szól ... legalábbis nálam ...
"Live Fast! Die Young!"
Elküldve: 2004. 07. 15. 22:47
Lehet nem eppen ide kene irnom, de itt volt inkabb szo rola...
Szoval atflasheltem a sky 5.1-et prodigy-ve. Ha felrakom a drivert, akkor meghatarozott idonkent elkezd sisteregni is a zene mellett...amig ra nem nyomok az edit menuben a factory defaultsra. Akkor megint jo 2-3 percig minden, aztan ujra elojon. PL foobar-nal ez az ido 5 masodpercre csokken, bar van amikor winampnal is.
konfig: epox 8rda3+, 2500+@2000, hauppauge TV tuner, ati radeon9700 nonpro, alaplapi cmedia letiltva
most raktam ujra a win xp-t. aztan directx9, alaplapi driver, kivetel a cmedia, videokartya, hangkartya. Eloszor a beta, de azzal csinalta, leszedtem...es most a legutolso stabil van fent, de ezzel is csinalja. Ellenben olvastam Krinyo hozzaszolasaban, hogy a V1.99-3511d-nel mar azt mondtak, hogy nem mukodik non-audiotrak hangkutyuvel. Irtatok, hogy megis. Akkor lehet ezeknel az legujabbaknal mar tenyleg nem megy vele?
Szoval atflasheltem a sky 5.1-et prodigy-ve. Ha felrakom a drivert, akkor meghatarozott idonkent elkezd sisteregni is a zene mellett...amig ra nem nyomok az edit menuben a factory defaultsra. Akkor megint jo 2-3 percig minden, aztan ujra elojon. PL foobar-nal ez az ido 5 masodpercre csokken, bar van amikor winampnal is.
konfig: epox 8rda3+, 2500+@2000, hauppauge TV tuner, ati radeon9700 nonpro, alaplapi cmedia letiltva
most raktam ujra a win xp-t. aztan directx9, alaplapi driver, kivetel a cmedia, videokartya, hangkartya. Eloszor a beta, de azzal csinalta, leszedtem...es most a legutolso stabil van fent, de ezzel is csinalja. Ellenben olvastam Krinyo hozzaszolasaban, hogy a V1.99-3511d-nel mar azt mondtak, hogy nem mukodik non-audiotrak hangkutyuvel. Irtatok, hogy megis. Akkor lehet ezeknel az legujabbaknal mar tenyleg nem megy vele?
pa'pa'
fiqszvoltam
fiqszvoltam
Elküldve: 2004. 07. 15. 23:29
asszem inkabb felteszem a kerdesem egy masik topikban, mert inkabb odavalo, vagy mijafene
Terratec topik
Terratec topik
pa'pa'
fiqszvoltam
fiqszvoltam

Súgó
A téma zárva.