Elküldve: 2006. 01. 05. 23:23
Először is:KÖSZÖNÖM, már azt, hogy figyel rám vki!
Azóta nem bátlozott, egyszerűen elmaradt a Cmos checksum erorr, üzenet,és nem kell minden indításkor beállítani az órát. Ám mikor ez a híba fenn állt, akkormiután beállítaottam az időt, és újraindítottam gépet ment a wlan, szóval picitt fura. azóta meg hol megy, hol nem, mikor kedve van, az utolsó állapotok, hogy nikább nem. Fix ip-vel nem jut semmire, automata ip-n meg dhcp-re hivatkozik. Sajna nincs itthon 15 méteres kábelem, így ezt nem tudom ellenőrizni. A biztonsággal meg annyit, hogy csak wepet kezel a drivereje, de azt olvastam, az lassítja az adatfolyamot, ehhez képest minen ugyanolyan lassú, szóval akkor már a biztonságos rosszat választom:-)
Tűzfal program nincs, van klb. 1gb lemezterületee és egy 3-400 mhz-es proija a gépnek, szóval kizárólag dokumentációra és levelézés/internezésre lenne használva, ha nem vicceskedne így...
És nem tudom az elemcsere mit módosított, mert a géphiba elmúlt, de a nethiba előjött. Ja, de cd-rom is volt benne cserélve, mert nem lehetett telepíteni a drivert/utilt, mondjuk az formázással megoldódott, mert túl rég volt rajta op-rendszer. Mivel azonban házi-format volt, nem tudom, nem lehet-e az a hiba, hogy vmit nem állítottam be és nem-e ezért hivatkozik dhcp hibára?
Off kérdés: hogy én a saját gépembe, ha wlant akarok(1400 mhz-es proci, xp, szóval nem szar), akkor eklérhetem-e valahogy, hogy a wlan olyan gyors legyen, mint a kábeles?
Előre is köszöhnöm válaszod és türelmed!
Aege/Híbrid int/Light+Fire+spear/Lev 57, farm levl:3
Farkas: Morzsa, Level 57
Guild: FeketeSereg