Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 8:22
A topic nem két oldalas és ha hálózatépítésnek egyéb bonyolultabb részei is vannak amiket itt tárgyalnak és engem nem érint, szal idő hiányába ez nem megodás nekem. Azért köszi a tippet.
Értem. Fizeted? Ez egy ideiglenes megoldás lenne, aztán a két gép egy darabig megint nem lesz egy lakásban.
EZt nem igazán értem. Én csak egyszerűen azt szeretném, hogy mindkét gépen menjen a net, a fentebb említett megoldással.
Nem tudom miaz, hogy működik.
És mielőtt tová osztod a jótanácsaidat... az általam alkalmazott netmegosztás nem egy bonyolult dolog és szvsz egy elég gyakori megoldás. Lévén hogy először csinálom gondoltam elfelejtettem egy kis pipát betnni vagy ilyesmi és valaki aki már csinálta az egy egymondatos válaszba megadja a megoldást. Szal meglérlek, hogy ha az adott szituációra nem tudsz megoldást akkor az ilyen vegyél routhert meg egyéb hasznos dolgoktól tekints el. Köszi és kérlek ne vedd sértésnek amiket írtam (nem annak szántam).
Csak a felháborodásban azt tessék észrevenni, hogy te kérsz segítséget, és ilyen egy darab gépes megosztást kb. 40x debugoltam végig csak én, csak itt, és vannak még páran, akiknek van ennyi a számláján, ami kissé unalmas, meg ugye a fórumok és levlisták álmoskönyve is azt mondja, hogy nem szép dolog a saját lustaságodból mások idejét rabolni, szóval az ilyen hosszú a topic, és hasonló nyalánkságok nem igazán szívetmelengetőek ám, hasonlóan a nem tudom mi az jellegű megjegyzésekhez. Főleg, hogy van fórumkereső, meg kugli, még használhatóak is. És jelenleg még teljesen a rutin útvonalon halad a problémád
Idézet: melon - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 8:44
Látom, nem tetszett Jahno stílusa, pedig valahol igaza van. Ha konkrét problémára keresel megoldást, azt javaslom, hogy próbálj meg lehetőleg mindent részletesen leírni, ne kelljen belőled kihúzni a részleteket.

Legalább ping és tracert teszteket próbálj futtatni, ill. a kroozo fórumtárs által említett ipconfig /all kimenetet betenni, ezek nélkül nehéz választ adni a problémádra.
nslookup, nslookup, ki ne maradjon az nslookup.