Bra! Te csak spekulálgatsz itt. De nagyon.
Az látszik, h értesz hozzá némiképp, de akkor is csak spekulálsz. Nem ismered egyáltalán a cFosSpeed működését és nem tudod azt sem, h mi történt a Matávnál.
Amit kispekulálsz, azt pedig tényként kezeled és magyarázod.
Én nem vagyok informatikus, csak sima homo sapiens. És nyugodtan végiggondolva rá kell jönni bárkinek arra,
- hogy a Matáv nem fog újra engedélyezni egy olyan progit, ami csak egy kicsit is veszélyezteti az "ő" milliárdos rendszerét. Pont.
- hogy a hwsw komoly nyomást gyakoroljon a matávra, az csak szép álom. Max arra tudott nyomást gyakorolni, h végre utánanézzenek és ne sikkadjon el.
- hogy utánanéztek és felülbírálták előző korlátozó döntésüket, szabad utat kapott a cFos
- és hogy ez nem azért van, mert a Matáv hagyja megborulni a rendszerét néhány DC-fan miatt, hanem azért mert már a tiltás is egy elhibázott, eltúlzott döntés volt.
Csakhogy a cFos nem így működik. Ha egyszer feltelepíted, akkor az internetkapcsolatoddal együtt mindig működni fog.
Ergó most az egy hónapos szünet után pont akkora terhelést fog kapni, mint a tiltás előtt, hisz akinek fent van ez a progi, annak fent is marad. És egyre többen rakják fel, a DC-hubokon már vagy egy éve ajánlják!
Na erre mondom én, hogy túlreagálás. Egy tengerparti szálloda 32%-os telítettséggel még üresnek számít.
Igen, ez a 32% talán több mint a megszokott. Utána kellett volna nézni, hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen belőle 50-60-100%. Meggyőződésem, hogy van rá megoldás, hiszen sok ország rengeteg netszolgáltatója simán megoldja. Ha egyáltalán valós problémáról beszélünk és van mit megoldani.

Akkor a Matávnak, ha valóban olyan modern a rendszere, berendezései, miért ne menne?
És hogy az összes internetszólgáltatót képes lenne megfektetni, pláne a kisebbeket? Ezt már csak azért is kétlem, mert tutti van olyan ISP, ahol az ügyfelek nagyobb arányban használnak cFost, mint a Matávnál. A Matáv a laikusok szolgáltatója - 2éves hűséggel többet fizet az ügyfél mint egy kisebb szolgáltatónál az egy évessel. Viszont aki laikus a témában, az tutti Axelerózik, hisz szinte csak az Axel van reklámozva, a kisebbeket az átlagember nem is ismeri. Na és ez a laikus tutti nem cFos-ozik.
Na, én is spekuláltam..
Fúú gyerekek, én jártam ilyen "halló" szerelőnél

. Egymás után 2 egyébként hibátlan alkatrészt cseréltetett vadi újra, mire harmadikra beletrafált.

Kidobtam úgy 30 ezret..
A só egye ki a jó fülét.
Nana!