Idézet: avman - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 17:53
én is úgy vettem ki... lehet újrakalibrálni... send calibration pulse/clear calibration data... amúgy bra úgy vettem ki sok szép és okos dologt ideírtál (megjegyzem pökhendi és tudálékos stílusod jobban bőszített, mint a cikk szenzációhajhászása) de nem vetted a fáradtságot h kipróbáld a programot? hát figyelj, ezt sztem nem szakmai hozzáértésnek hívják...
szerk: fggg Létrehozva: 2005. márc. 23., szerda - 19:45 >> postjára reagálva
Ha pökhendinek és tudálékosnak tűnt az, amit írtam, azért elnézést kérek. Nem szántam annak, csak ez az elképesztő hozzá nem értés és közben teli szájjal okoskodás, hogy a Matáv így szar, a routeres úgy szar, a hálózat meg amúgy kicsit felidegesített.
Tudod, ez olyan, mikor az autós szakembernek azt mondod, hogy sebváltó, meg hasonlók és erősködsz, hogy neked van igazad, ő nem ért hozzá.
Nem tudom neked mi a tanult szakmád, gondolom van olyan, amihez ezerszer jobban értesz, mint én. Ha ebben a témában vitába szállunk én igyekszem elfogadni a te szaktudásodat és nem ontom a hülyeséget, nem akarom mindenáron bebizonyítani, hogy az a fél, akit te képviselsz (a szakmád révén) a hülye.
Ez olyan, mintha megmondanám az orvosnak, hogy nem ott és úgy kell vágni, holott azt sem tudom hogy működik az emberi test, kinyitva is még csak a saját szájamon át láttam.
Remélem ezt el tudod fogadni, mint mentséget a "tudálékos" stílusra.
Attól, hogy nagyjából tisztában vagyok vele, hogy miként működik az Internet és hogy ez a program hol okozott problémát nem látom be, hogy a szakmai hozzáértésem bármivel is kisebb lenne.
Ha te autószerelő vagy és már hallásról megmondod, hogy mi a baja, mindenképpen ki kell próbálnod, bele kell ülnöd és szét kell kenned az agyad az első fán ahhoz, hogy hozzáértő legyél? Csodálkozom.
Leírtam miért nem tudom kipróbálni a programot: NINCS WINDOWSOM!
FreeBSD-vel, Solarisszal és Linuxszal vagyok körbevéve, ezek futnak a notebookomon, az otthoni számítógépemen, a munkahelyi számítógépeimen, a hobbi szervereimen és a munkahelyi szervereimen is.
Ha te megvetted a Windowst, a te bajod. Én csak azért nem fogok kiadni 3x ezer forintot, hogy kipróbáljam ezt a programot. Ellopni pedig szintén nem fogom, utálom az ilyet.