(A monitor egy 19"-os Daewoo 905DF)
Miközben írtam ezt a hozzászólást, elkezdett vibrálni a monitor, ilyen csíkok ugrálnak a képen... egyrejobb..

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 01. 28. 14:50
Elküldve: 2004. 01. 29. 08:23
idézet:
Ezt írta Joci:
...[/quote]
Szervízbe vele, minél hamarabb.
Az alaphiba valószínűleg egy szimpla kontakthiba: ilyenek minden elektronikai egységben létrejönnek idővel, javításuk gyors, egyszerű.
Ám, ha valamely alkatrész tönkremegy egy kontakthiba miatt - márpedig, a vibráló csíkok arra utalnak: valahol az egyik KH már annyira nagy, hogy áthúz, szikrázik -> a panelt égeti - akkor a javítási költség 2-3k helyett akár >>10k is lehet.
Elküldve: 2004. 01. 29. 18:43
idézet:
Ezt írta Rive:
Szervízbe vele, minél hamarabb.
Az alaphiba valószínűleg egy szimpla kontakthiba: ilyenek minden elektronikai egységben létrejönnek idővel, javításuk gyors, egyszerű.
Ám, ha valamely alkatrész tönkremegy egy kontakthiba miatt - márpedig, a vibráló csíkok arra utalnak: valahol az egyik KH már annyira nagy, hogy áthúz, szikrázik -> a panelt égeti - akkor a javítási költség 2-3k helyett akár >>10k is lehet.[/quote]
Értem. Egyébként még 1.5év garancia van a monitorra. Viszont: nagyon úgy néz ki, hogy ahogy írtad, kontakt hiba, de nem a monitorban! Megnéztem a kábeleket, meg a videókártyát, a kábel elég rosszul állt, meg a kártya is.. most megint teljesen jó, se csíkozás nincs, se képhiba. Az is lehet, hogy a vidkártyám a rossz..
Elküldve: 2004. 01. 30. 18:58
Elküldve: 2004. 02. 03. 11:43
Elküldve: 2004. 02. 03. 11:53
Elküldve: 2004. 02. 03. 12:01
idézet:
Ezt írta Rive:
Tipikus probléma a kontakthibák esetében, hogy ha az egyszeri felhasználó nem érzi a füstöt, hanem csak annyit lát, hogy néha ez-az történik, akkor hajlamos addig várni a javíttatásal, amikor már tulajdonképpen mindegy is. Ilyenkor szokott az lenni, hogy az ember vésővel szedi ki a nyák-lapból maradt kokszot a sorkimenő alól...
Ettől független dolog, amikor tényleg a szervíz okoz nagyobb kárt a javítás alatt. Ha ezt elismerik, akkor a fogyasztóvédelmi törvényben kereshetsz vigasztaló szavakat - másra nem sok esélyed van.[/quote]
Hi!
Köszi a gyors reagálást.A hibát a két ünnep közt észleltem elöször és jan. elsö hetében már ment is a szervizbe.Mikor elviték volt kép, most meg már nincs.
Elküldve: 2004. 02. 03. 12:10
idézet:
Ezt írta Csecse13:
Hi!
Köszi a gyors reagálást.A hibát a két ünnep közt észleltem elöször és jan. elsö hetében már ment is a szervizbe.Mikor elviték volt kép, most meg már nincs.[/quote]
Pontosan mit mondtak, mi a hiba? Mi történt?
Annyit tudok mondani, hogy hihető-e, és hogy az alapján az ő hibájuk-e ami történt.
[ 2004. február 03.: Rive szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 03. 12:14
idézet:
Ezt írta Rive:
Pontosan mit mondtak, mi a hiba? Mi történt?
Anniyt tudok mondani, hogy hihető-e, és hogy az ő hibájuk-e ami történt.[/quote]
Azt mondták hogy mostmár az alaplap is rosz.Lényegébe enyi.
Elküldve: 2004. 02. 03. 12:17
idézet:
Ezt írta Csecse13:
Azt mondták hogy mostmár az alaplap is rosz.Lényegébe enyi.[/quote]
Ez teljesen hihető, és nem biztos, hogy az ő hibájuk.
Ui.: ha több információt osztanál meg, akkor némileg informatívabb válaszban is reményhedhetnél...
[ 2004. február 03.: Rive szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 03. 12:23
idézet:
Ezt írta Rive:
Ez teljesen hihető, és nem biztos, hogy az ő hibájuk.
Ui.: ha több információt osztasz meg, akkor némileg informatívabb válaszban is reményhedhetnél...[/quote]
Sajnos nem tudok több infot megosztani mivel énis csak enyit tudok.Ezt a választ kaptam amit az első irásomban közöltem.
Elküldve: 2004. 02. 03. 15:55
Elküldve: 2004. 02. 04. 17:28
idézet:
Ezt írta stonemen:
Sziasztok!
Az a kérdés, hogy a sík képcső jobb vagy rosszabb, mint az enyhén hajlított? Mindkét változatot dicsérték már. Mi az igazság?
Köszi a segítséget.
Legjobbakat.[/quote]
Hali!
Én nem vagyok egy nagy monitorszakértő de nekem a sik képcsöves jobban bejön.Talán ugy is fogalmazhatnák hogy egyéni izlés.De halgasuk meg majd mit mond egy szakértő.
Csá.
Elküldve: 2004. 02. 05. 13:32
Elküldve: 2004. 02. 05. 13:41
idézet:
Ezt írta Csecse13:
Hali!
Rive mester anyival tudok több infot hogy az alaplapot elhasitották.[/quote]
Olyat hiba nem csinál.
Innentől tuti a szervíz hibája, neked csupán annyit kell eldöntened: vered-e az asztalt, hogy gyorsan intézkedjenek, vagy inkább kivárod, amíg összejön nekik valami.
Szerintem szabj határidőt, de ne legyél túl erőszakos - közös megegyezés legyen. Ha határidőig nem kapnak pótalkatrészt, akkor értékegyeztetéssel kérj cserébe egy használt monitort.
A fogyasztóvédelem igénybevétele általában nem túl hatékony eljárás: legföljebb nyomatékosító tényezőnek jó.
[ 2004. február 05.: Rive szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 05. 13:42
idézet:
Ezt írta stonemen:
Sziasztok!
Az a kérdés, hogy a sík képcső jobb vagy rosszabb, mint az enyhén hajlított? Mindkét változatot dicsérték már. Mi az igazság?
Köszi a segítséget.
Legjobbakat.[/quote]
Egyik képcső-típushoz se tartozik ma szignifikánsan több típushiba. Ha nem erre voltál kíváncsi, akkor inkább másik topikban kérdezősködj![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:52
Elküldve: 2004. 02. 13. 05:57
idézet:
Ezt írta Examinator:
...[/quote]
Azt nem írom, hogy mennyire ráb@tál - úgyis tudod![]()
Ne hagyd magad, ülj a fejükre: a munkát nem végezték el, továbbra sem jó a monitor. Ha nem rezonálnak, akkor irány a fogyasztóvédelem.
Ez a munka nem másik szervízre tartozik, hanem rájuk.
Elküldve: 2004. 02. 13. 15:15