idézet:
Ezt írta Deelear:
Hi !!
Nekem ez van: [url="http://"http://www.gecube.com.tw/productCategory.php?proID=8"]http://www.gecube.co...ory.php?proID=8[/url]
üdv[/quote]
Akkor van rajta 2 luk.
Feltehető.
Segítséget nyújtok annak, aki fél tőle. Remélem nem gond ?!
Elküldve: 2004. 01. 23. 22:57
Elküldve: 2004. 01. 23. 23:43
idézet:
Ezt írta PG.PG:
OK.
Kösz, re !!![/quote]
thx![]()
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2004. 01. 25. 14:15
[url="http://"http://www.depo.hu/?page_number=6&id=14841&lid=1&csid=50"]ilyen[/url] hűtőt a két oldára akkor mennyivel jobban hülne a borda?? És egyáltalán rátudnám rakni ? Valamint ha vennék egy Thermaltake ram hűtőt a karira, akkor az csak dísz lenne vagy esetleg érne is valamit, és azt alátudnám-e rakni
[ 2004. január 25.: ZsilBi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 25. 15:07
idézet:
Ezt írta ZsilBi:
Holnap jön a borda meg a ventilátor is. És lenne 1 kérdésem vagyis 2. Ha rátudnék tenni egy
[url="http://"http://www.depo.hu/?page_number=6&id=14841&lid=1&csid=50"]ilyen[/url] hűtőt a két oldára akkor mennyivel jobban hülne a borda?? És egyáltalán rátudnám rakni ? Valamint ha vennék egy Thermaltake ram hűtőt a karira, akkor az csak dísz lenne vagy esetleg érne is valamit, és azt alátudnám-e rakni
[ 2004. január 25.: ZsilBi szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
1. Ez túl széles; csak barkácsolva (nem biztos hogy megéri).
2. Sz@r. Így kinyilvánítva. Gyorsan tönkremennek ezek a hűtők (legyen ellenpélda; meghajolok, de én még csak rosszat hallottam).
Legegyszerűbb, ha ezen a pénzen veszel 2 db Zalman hűtőt (akár tőlem is - nem ez a lényeg), és azokat applikálod fel (ZM-OP1).
Van hozzá kilophatatlan fix 5V -os ág is a csendes működéshez.
Hőmérséklet (sacc/kb.) :
Venti nélkül : 50°;
Lassúval : 40°;
Gyorssal : 35°.
Ramhűtő : az egyik (felső) oldalon kb. 5mm (öt) hely van ilyenre.
[ 2004. január 25.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 25. 16:21
idézet:
Ezt írta PG.PG:
1. Ez túl széles; csak barkácsolva (nem biztos hogy megéri).
2. Sz@r. Így kinyilvánítva. Gyorsan tönkremennek ezek a hűtők (legyen ellenpélda; meghajolok, de én még csak rosszat hallottam).
Legegyszerűbb, ha ezen a pénzen veszel 2 db Zalman hűtőt (akár tőlem is - nem ez a lényeg), és azokat applikálod fel (ZM-OP1).
Van hozzá kilophatatlan fix 5V -os ág is a csendes működéshez.
Hőmérséklet (sacc/kb.) :
Venti nélkül : 50°;
Lassúval : 40°;
Gyorssal : 35°.
Ramhűtő : az egyik (felső) oldalon kb. 5mm (öt) hely van ilyenre.
[ 2004. január 25.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Irtam hogy borda + egy op1 ventit veszek, ha nagyon forró lenne így akkor rendelek majd még1et. Csak 2 fér el nem ? És azt hogy szar azt melyikre értetted ? A HDD hűtőre vagy a memo hűtőre ?
Elküldve: 2004. 01. 25. 16:29
idézet:
Ezt írta ZsilBi:
Irtam hogy borda + egy op1 ventit veszek, ha nagyon forró lenne így akkor rendelek majd még1et. Csak 2 fér el nem ? És azt hogy szar azt melyikre értetted ? A HDD hűtőre vagy a memo hűtőre ?
Aszittem', ilyen Depo -terméket veszel.
Nem a Zalman xar...
Amúgy 3 db -ot lehet felkönyörögni rá.
[ 2004. január 25.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 25. 16:33
idézet:
Ezt írta PG.PG:
Aszittem', ilyen Depo -terméket veszel.
Nem a Zalman xar...
Amúgy 3 db -ot lehet felkönyörögni rá.
[ 2004. január 25.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
De a 3 OP1 et hogy rakom fel, most nézem itt a képeidet csak 1 fér L.
Vagy a bordákra is mehet ??
Elküldve: 2004. 01. 25. 17:28
idézet:
Ezt írta ZsilBi:
De a 3 OP1 et hogy rakom fel, most nézem itt a képeidet csak 1 fér L.
Vagy a bordákra is mehet ??
![]()
Elküldve: 2004. 01. 26. 15:30
[url="http://"http://7of9.keystreams.com/gameman/archives/3dgameman.com_videoreview_342_zalman_80c_hp_heatpipe_02_512k.wmv"]Zalman 80C-HP Heatpipe VGA Cooler w/ optional fan Video Review & Install (23.8MB)[/url]
This, is the real, Hardcore !
Alright !
FASTER !
Elküldve: 2004. 01. 26. 16:05
[ 2004. január 26.: ZsilBi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 28. 13:50
Most szereltem fel egy ZM80C-HP bordát a Connect3D 9500Pro kártyámra! Szerintem a szerelés sikerült, mert szépen melegszik a GPU felőli borda. VISZONT! Bootol a gép, WinXP indulás is megy, de mikor bejelentkező képernyőre váltana, akkor Lekapcsol a monitor és úgy tűnik hogy meg is hal a rendszer (próbáltam analóg monitorral is)!!!!!! Megpróbáltam csökkenetett módban indítani, úgy megy, be is lépek Winbe, 1024*768/32bit, csak annyi a különbség hogy itt 60Hz-en megy, rendesen 85Hz-en menne. MI LEHET A BAJA?! :confused:
Valami ötlet kellene! Köszi!
[ 2004. január 28.: PET ^.^ szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 28. 14:56
Ne ezt nem tudom meghuzni, mert elforog. Berakom akkor csuszkal benne, ha meg elore meghuzom, akkor nyilvan nem tudom berakni.
Ti hogyan raktatok fel???
Ha lapjaval nezem a kartyat akkor ilyen:
--------- felso borda
|.........| <- na errol a ket izerol van szo
--------- also borda
[ 2004. január 28.: Gab3c szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 28. 16:22
idézet:
Ezt írta Gab3c:
Az a gondom a 80C-HP-vel, hogy a legutolso fazisban fel kellene rakni a ket kis lapocskat a bordak koze.
Ne ezt nem tudom meghuzni, mert elforog. Berakom akkor csuszkal benne, ha meg elore meghuzom, akkor nyilvan nem tudom berakni.
Ti hogyan raktatok fel???
Ha lapjaval nezem a kartyat akkor ilyen:
--------- felso borda
|.........| <- na errol a ket izerol van szo
--------- also borda
[ 2004. január 28.: Gab3c szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ATi -d van, ugye ???
Nem gond; kézzel megfogod, és meg lehet húzni.
Elküldve: 2004. 01. 28. 17:08
A ház elején lévő furatokat kifúrtam, kapott oda egy ventit ami szívja be a levegőt, a táp alá meg tettem mégegy ventit ami fújja ki a házból a levegőt, így egyből csökkent 5 fokkal a hőmérséklet zárt háznál!
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2004. 01. 29. 07:55
idézet:
Ezt írta PG.PG:
ATi -d van, ugye ???
Nem gond; kézzel megfogod, és meg lehet húzni.[/quote]
Nem, NV4Ti.
Haat, ha kezzel tekerem akkor elforog. Az also csavar ki van valyva egy csillagcsavarhuzonak, de nyilvan ha berakom a pockot akkor mar nem tudom ott megfogni vele. Igy meg elforog ha tekerem. (pedig a kezikonyv is azt mondta hogy kezzel huzzam meg, ugyhogy biztosan en benazok de nem megy)
Most a cucc ezek nelkul megy. (a tobbit jol csinaltam, mert szep egyenletesen melegszik es nem is nagyon)
Elküldve: 2004. 01. 29. 12:26
idézet:
Ezt írta BBalázs:
Begbie: nekem is ugyanilyen Azona házam van és elfért benne a zalman hűtő a ventivel (egy c3d 9800pro-n), mondjuk én kivettem a merevítést egy idő után, mert meguntam ki-be rakosgatni.
A ház elején lévő furatokat kifúrtam, kapott oda egy ventit ami szívja be a levegőt, a táp alá meg tettem mégegy ventit ami fújja ki a házból a levegőt, így egyből csökkent 5 fokkal a hőmérséklet zárt háznál![/quote]
köszönöm, a választ! Egyébként én is gondoltam rá, hogy nem is kell oda az a merevítő, aztán meg valamelyik másik topikot olvasgatva rájöttem, hogy az igazából nem is azért van ott, hogy merevítse a házat:
ha minden igaz kaptál a házhoz zöld, teleszkóposan állítható hosszúságú "izéket". Ezek abba a bizonyos sínbe behelyezve alá tudják támasztani a nehezebb kártyákat. Ami lehet, hogy nem is lenne baj, egy ilyen borda-venti párossal megterhelt kártya esetén...
Nekem egyébként mindig nyitva van a ház oldala, úgyhogy én inkább a hátsó ventit fogom befelé fordítani, lehetőleg 5V-ról...
üdv.: begbie
Elküldve: 2004. 01. 29. 13:39
idézet:
Ezt írta Begbie:
köszönöm, a választ! Egyébként én is gondoltam rá, hogy nem is kell oda az a merevítő, aztán meg valamelyik másik topikot olvasgatva rájöttem, hogy az igazából nem is azért van ott, hogy merevítse a házat:
ha minden igaz kaptál a házhoz zöld, teleszkóposan állítható hosszúságú "izéket". Ezek abba a bizonyos sínbe behelyezve alá tudják támasztani a nehezebb kártyákat. Ami lehet, hogy nem is lenne baj, egy ilyen borda-venti párossal megterhelt kártya esetén...
Nekem egyébként mindig nyitva van a ház oldala, úgyhogy én inkább a hátsó ventit fogom befelé fordítani, lehetőleg 5V-ról...
[/quote]
Nem emlékszem zöld bigyókra, csak azokra amik a cd/dvd meghajtókat rögzítik belül. Nálam nem lötyög a vga kártya még a zalman hűtővel sem, jól, stabilan rögzül, pedig már volt cipelve a gép lanpartyra is.
Én nem szeretem nyitva tartani a gépházat, nekem elég zajos úgy.
Sok sikert a zalman-hoz, tényleg, megvetted már?
Elküldve: 2004. 01. 29. 14:15
idézet:
Ezt írta BBalázs:
Nem emlékszem zöld bigyókra, csak azokra amik a cd/dvd meghajtókat rögzítik belül. Nálam nem lötyög a vga kártya még a zalman hűtővel sem, jól, stabilan rögzül, pedig már volt cipelve a gép lanpartyra is.
Én nem szeretem nyitva tartani a gépházat, nekem elég zajos úgy.
Sok sikert a zalman-hoz, tényleg, megvetted már?[/quote]
Nem vettem még meg, kicsit sokat akadékoskodom...
A nyitott gépházon én is sokat gondolkodom, nem tudom, hogy melyik a kevésbé zajos megoldás:
ha csukva van a ház, viszont még egy venti előre,
vagy ha nyitva, akkor viszont egy ventivel kevesebb...
most egyébként a hátsót nem is járatom, így alig van hangja a gépnek, csak a Sapphire 9800 ventijét lehet kicsit jobban hallani...
még egy dolog, ami miatt nyitva tartom: a por...
így viszonylag gyakran kifújom a házból, viszont itt a koliban láttam már olyan házat, ami egy éve nem volt kinyitva, hát elmondani is nehéz, mi volt abban...
így elég sűrűn látom a gép belsejét, tudom, hogy minden OK, ez engem így megnyugtat![]()
üdv.: begbie
Elküldve: 2004. 01. 30. 09:23
idézet:
ezt írta begbie:
Nem vettem még meg, kicsit sokat akadékoskodom...
[/quote]
Vedd meg, megéri nagyon.
A porosodás nálam is gond, gondolkozom vmi szivacs/szűrő befabrikálásán, mert lassan már jobban szedi a port mint a porszívó![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 21:01
idézet:
Ezt írta BBalázs:
Vedd meg, megéri nagyon.
A porosodás nálam is gond, gondolkozom vmi szivacs/szűrő befabrikálásán, mert lassan már jobban szedi a port mint a porszívó[/quote]
Kérdés : hűtés vagy por ???![]()

Súgó
A téma zárva.