HWSW Informatikai Kerekasztal: MSI alaplapok találkahelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSI alaplapok találkahelye Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:58

Kérdezd őket. Nekem eddig mindíg objektívan - s nem pedig kereskedő mivoltuk által motíválva - tájékoztattak.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#222 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:22

üdv!

valaki nem találkozott még hasonló problémával MSI lapnál?!

>>> LINK <<<

:smoker:
>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

#223 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 10:00

Idézet: Kosh Naranek - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 11:16

Esetleg a K7N2 Delta Platinum-ról van valakinek tapasztalata? A DemoStudio-nak már kint van az árlistáján. Ezt már Gigabit MCP chipsettel szerelik és nem MCP-T-vel. Konkrétan a délihídba integrált SATA vezérlő milyensége érdekel.

NF3-250-tol orokolte, ugyhogy nagyon rossz nem lehet... :cool2:

#224 Felhasználó inaktív   barkzso 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 20. 11:25

Sziasztok!! Van egy medion gépem (a mediamarkt-ban lett vásárolva), és van benne egy elvileg MSI ms 6785 tip.alaplap. Nem kaptam hozzá leírást, és nem találok a neten semmit hozzá (az MSI honlapon sem!) Nem tudom használni a hangkártyát pl., a lant, és semmi paramétert nem tudok róla, csak ami a a komplett gép dobozán volt. Ha tudtok segítsetek!! Köszönet!! :(  :rolleyes:

#225 Felhasználó inaktív   barkzso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 11:32

Sziasztok!! Van egy medion gépem (a mediamarkt-ban lett vásárolva), és van benne egy elvileg MSI ms 6785 tip.alaplap. Nem kaptam hozzá leírást, és nem találok a neten semmit hozzá (az MSI honlapon sem!) Nem tudom használni a hangkártyát pl., a lant, és semmi paramétert nem tudok róla, csak ami a a komplett gép dobozán volt. Ha tudtok segítsetek!! Köszönet!! :eek:

#226 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 12:02

Idézet: barkzso - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 10:32

Sziasztok!! Van egy medion gépem (a mediamarkt-ban lett vásárolva), és van benne egy elvileg MSI ms 6785 tip.alaplap. Nem kaptam hozzá leírást, és nem találok a neten semmit hozzá (az MSI honlapon sem!) Nem tudom használni a hangkártyát pl., a lant, és semmi paramétert nem tudok róla, csak ami a a komplett gép dobozán volt. Ha tudtok segítsetek!! Köszönet!! :eek:

Kép

Ő lenne az?

bővebb info iTT !
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#227 Felhasználó inaktív   Brown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 12:15

Idézet: barkzso - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 10:32

Ez valami SIS-chipsetes P4 alaplap lesz, de infót még egyelőre nem találtam róla.

#228 Felhasználó inaktív   barkzso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 22. 14:20

Nem ilyen az alaplap, az alapszíne is zöld :), de megtaláltam a honlapot ahol a meghajtók voltak ha valaki hasonló cipőben jár akkor: www.medion.co.uk  ill. kaptam egy progit ez is sokat segített ajánlom mindenkinek aki nem ismeri rengeteg infót kiolvas a gépből: http://www.lavalys.com/products/download.p...=1?=en&pageid=3
Köszönöm a segítséget!! ;)

#229 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 22. 14:22

Idézet: barkzso - Dátum: 2004. szept. 22., szerda - 13:20

Nem ilyen az alaplap, az alapszíne is zöld :), de megtaláltam a honlapot ahol a meghajtók voltak ha valaki hasonló cipőben jár akkor: www.medion.co.uk  ill. kaptam egy progit ez is sokat segített ajánlom mindenkinek aki nem ismeri rengeteg infót kiolvas a gépből: http://www.lavalys.com/products/download.p...=1?=en&pageid=3

hehe  :D  a legegyszerűbb dolog nekünk sem jutott eszünkbe....  :rolleyes: ;)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#230 Felhasználó inaktív   XRezs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 09:56

Szevasztok!

Nem teljesen ideillő kérdés, de nem maradt valakinek (pl.: K7N2G mellől) tv-out panelja?
OK, lehet forrsztgatni, már nem túl szép (képű) kompozít kimenetet összedobtam, de a gyári lenne az igazi . . . :D
Ha van valakinek, szóljon!

Előre is kösz!

#231 Felhasználó inaktív   XRezs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 09:56

:up:

Szerkesztette: XRezs 2004. 09. 27. 09:57 -kor

#232 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 11:43

Üdv.

Fogalmam sincs hogy ebben v. a Best of K7 topicban kérdezzek, de talán mégis itt :)

A helyzet az, hogy egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy valamiért bedöglött a jelenlegi alaplapom (kt7a, kb. 1 hete folyamatosan, de fura módon csak "hidegen" kék halálozik betöltéskor az XP, 0A hibával, először mem.-ra gyanakodtam, de próbáltam egyenként más modulokat, de úgy is csinálta. Fura, ha a gép megy legalább 10-20 percet, akkor már feláll.......és jó, bár a Memtest86+ hibákat dobál még márkás modulra is (Mitshubishi, Hyundai).....ki érti ezt).

Szal. lehet kellene valami nem túl drága, de azért teljesítményben elfogadható alaplap helyette (na meg persze majd RAM).

Én a MSI KT6Delta FISR-t (KT600) vagy a MSI KT880 Delta-FSR-t néztem ki. Ez utóbbiban ha jól látom nincs firewire, ami lehet a jövőben majd jól jönne. Mekkora különbség van a KT600 és a KT880 között, jelenleg egy Palomino XP-vel használnám? Vagy mindenképpen vegyek NFORCE2-et (K7N2-Delta ILSR)?, de az azért ezzel a feleszereltséggel azért drágább lenne...valamint, bár tudom, hogy jó, mégis kicsit idegenkedem az nforcetól.

Szerkesztette: Kory 2004. 09. 27. 11:45 -kor

#233 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 11:55

Idézet: Kory - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 12:43

Üdv.

Fogalmam sincs hogy ebben v. a Best of K7 topicban kérdezzek, de talán mégis itt :)

A helyzet az, hogy egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy valamiért bedöglött a jelenlegi alaplapom (kt7a, kb. 1 hete folyamatosan, de fura módon csak "hidegen" kék halálozik betöltéskor az XP, 0A hibával, először mem.-ra gyanakodtam, de próbáltam egyenként más modulokat, de úgy is csinálta. Fura, ha a gép megy legalább 10-20 percet, akkor már feláll.......és jó, bár a Memtest86+ hibákat dobál még márkás modulra is (Mitshubishi, Hyundai).....ki érti ezt).

Szal. lehet kellene valami nem túl drága, de azért teljesítményben elfogadható alaplap helyette (na meg persze majd RAM).

Én a MSI KT6Delta FISR-t (KT600) vagy a MSI KT880 Delta-FSR-t néztem ki. Ez utóbbiban ha jól látom nincs firewire, ami lehet a jövőben majd jól jönne. Mekkora különbség van a KT600 és a KT880 között, jelenleg egy Palomino XP-vel használnám? Vagy mindenképpen vegyek NFORCE2-et (K7N2-Delta ILSR)?, de az azért ezzel a feleszereltséggel azért drágább lenne...valamint, bár tudom, hogy jó, mégis kicsit idegenkedem az nforcetól.

Hmm, ha paloval hasznalod, akkor meg kisebb a dual channel ertelme, viszont teny, a kT600 eleg lassu... Viszont kell firewire... Egyszoval fogalmam sincs... :)

#234 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 11:56

Idézet: barkzso - Dátum: 2004. szept. 22., szerda - 15:20

AIDA32 folytatasa.. :cool2:

#235 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 12:17

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 12:55

Hmm, ha paloval hasznalod, akkor meg kisebb a dual channel ertelme, viszont teny, a kT600 eleg lassu... Viszont kell firewire... Egyszoval fogalmam sincs... :)

Kösz :)

Igazából a KT880 -as és a KT600-as lap ugyannyi lenne, (de ugye mínusz a firewire, ami MOST nem kell, de ha esetleg veszek egy digit. kamerát, akkor kéne - jövőre, persze vehetnék firewire kártyát is :)

Akkor lehet, hogy a KT880 lesz (de csak max. a jövő héten, mert ezen a héten kapok kölcsönbe új SAMSUNG SD-RAMokat, azzal adok egy utolsó esélyt a régi lapomnak)

Mivel RAM-ot is kell cserélnem, milyet (próbáljak) venni? Nem háklis nagyon semmire? Tapasztalat?

#236 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 27. 21:21

Hali!

Nekem KT600as van, pontosan a KT6 Delta-FISR. Nekem nagyon megfelel, nem egy sportautó, de nincs vele semmi gondom. Én teljes megnyugvással ajánlom főleg a palo mellé, hisz ott nincs is értelme a tunningot hajszolni (bár a 2500+os bartonom ebben a lapban még bootol 215ös fsbvel a 166 helyett).

A KT880 persze gyorsabb, de ha kellenek az extrák, akkor szerintem jó megoldás.
KomposztWC

#237 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 09:43

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 22:21

Hali!

Nekem KT600as van, pontosan a KT6 Delta-FISR. Nekem nagyon megfelel, nem egy sportautó, de nincs vele semmi gondom. Én teljes megnyugvással ajánlom főleg a palo mellé, hisz ott nincs is értelme a tunningot hajszolni (bár a 2500+os bartonom ebben a lapban még bootol 215ös fsbvel a 166 helyett).

A KT880 persze gyorsabb, de ha kellenek az extrák, akkor szerintem jó megoldás.

Köszi a választ :)

Látom te is zalaegerszegi vagy Minő véletlen. :)

Majd még eldöntöm mi lesz, a hét végéig kiderül mi van a régi alaplapommal, bírja-e még vagy csak simán tényleg memória gond lesz....

#238 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 28. 14:58

Idézet: Kory - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 8:43

Látom te is zalaegerszegi vagy   Minő véletlen. :)

Hát igen, jó hely. :respect: :dj:

Csak keveset vagyok otthon a munka meg az egyetem miatt.

Ha kell valami a messzi fővárosból csak szólj, osztán viszem! :burr:
KomposztWC

#239 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 15:35

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 15:58

Ha kell valami a messzi fővárosból csak szólj, osztán viszem! :burr:

off: hát köszi :) most egyelőre nem ...

#240 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 14:00

:think:

Az MSI oldala szerint:
http://www.msi.com.tw/program/products/mai...?UID=600&kind=1 

a KT880 nem támogatja a Palomino XP-t?? Vagy csak egyszerűen nem tesztelték?

Procit nem cserélnék, viszont ha nem menne, akkor mégse ezt az alaplapot választanám...

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.