HWSW Informatikai Kerekasztal: Digitális fényképezőgépek II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (169 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digitális fényképezőgépek II.

#2671 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 01. 11:06

Köszi a segítséget mindenkinek. Megnézegettem a képeket, igen a Pana valóban néhol durván aberrál, ami engem is nagyon zavar. Ezzel szemben a Canon túltelített, unsharp maskolt képe ugyanígy nem tetszik, a Panasonicnak szvsz sokkal természetesebb színei vannak. Szóval bajban vagyok, már beleéltem magam, hogy lesz egy megfizethető és használható digitgépem, most viszont elvettétek a kedvem a Panasonictól, anélkül, hogy meghoztátok volna a Canonhoz. Valszeg gyűjtök még és FZ10, addig meg fotózok filmre... :(
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#2672 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 12. 01. 11:36

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 9:59

Úgy látom nehéz választás lesz. A stabilizátort én is szeressem. Nade a nagy zoom-ot is!  :think: Photoshophoz én sem értek, de soha nincs késő elkezdeni kitanulni.  :smoker: Ellenben a Z1 formájától én sem vagyok elragadtatva, és tetszik a Canonban, hogy akár még zsebre is vágható.
Nem tudom, asszem pénzfeldobással fogok dönteni. :Đ

Az egyik kedvencem. Ezen látszik a gép több hibája, de erről a pillanatról tuti lemaradtál volna egy Canon A-val. Itt látszik, hogy ha van fény, még a stabilizátor sem kell, nagyszerű képeket lehet lőni vele. :)

PS: A kép sajnos nem az enyém, ezért csak linket szúrtam be.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2673 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 11:38

Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 11:36

Az egyik kedvencem. Ezen látszik a gép több hibája, de erről a pillanatról tuti lemaradtál volna egy Canon A-val. Itt látszik, hogy ha van fény, még a stabilizátor sem kell, nagyszerű képeket lehet lőni vele. :)

PS: A kép sajnos nem az enyém, ezért csak linket szúrtam be.

A thumbnailt linkelted be. :D
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#2674 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 11:59

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 11:38

A thumbnailt linkelted be. :D

:Đ Ugye hogy nem is látszik a kromatikus aberráció? :Đ

A helyes link. :)

#2675 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 12:08

Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 11:59

:Đ Ugye hogy nem is látszik a kromatikus aberráció? :Đ

:pokeas2:

Hát az nem. :Đ
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#2676 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 12:24

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 12:08

:pokeas2:

Hát az sem. :Đ

:D

#2677 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 12:32

Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 12:24

:D

Ja, igen, így pontos. :D  :up:  Amúgy nagyon király a kép (a méretes). :up:

#2678 Felhasználó inaktív   *EX* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 14:27

Üdv!

Várható mostanság, hogy a 300D-nek kijön valamilyen frissített változata ? Ugyanis elképzelhető, hogy váltanék DSLR-re.
gubitibi

#2679 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 14:33

Idézet: *EX* - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 14:27

Üdv!

Várható mostanság, hogy a 300D-nek kijön valamilyen frissített változata ? Ugyanis elképzelhető, hogy váltanék DSLR-re.

Úristen! :omg: Azzal milyen képeket fogsz majd lőni! :eek:  :respect:

Valami butított változatot rebesgettek, de szvsz egy olyanba nem érdemes beruházni. Azt hiszem Wizard írt valami ilyesmit. :think:  10D árban már nem jó Neked?

#2680 Felhasználó inaktív   *EX* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 15:24

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 14:33

Úristen! :omg:   Azzal milyen képeket fogsz majd lőni! :eek:  :respect:

Valami butított változatot rebesgettek, de szvsz egy olyanba nem érdemes beruházni. Azt hiszem Wizard írt valami ilyesmit. :think:  10D árban már nem jó Neked?

A 10D-nek az ára önmagában elfogadható lenne, csak számolni kell az obival is, és az már úgy nagyon sok. Sajnos az én pénztárcám csak azt engedi, hogy részletre vásároljak. Max 400-ig tudok elmenni. Egyébként milyen obikat javasolnál egy 300D-hez úgy 150 környékén ???

Köszi!
gubitibi

#2681 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 15:38

Idézet: *EX* - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:24

A 10D-nek az ára önmagában elfogadható lenne, csak számolni kell az obival is, és az már úgy nagyon sok. Sajnos az én pénztárcám csak azt engedi, hogy részletre vásároljak. Max 400-ig tudok elmenni. Egyébként milyen obikat javasolnál egy 300D-hez úgy 150 környékén ???

Köszi!

Ha nem itthon akarsz vásárolni, akkor talán Canon EF 70-200/4,0 L USM. Ez 620-650€ körül megcsíphető. Persze ebben az esetben marad a játékobi.
Viszont az az L betű nagyon megéri az árát. :up:  :D

#2682 Felhasználó inaktív   *EX* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 15:46

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:38

Ha nem itthon akarsz vásárolni, akkor talán Canon EF 70-200/4,0 L USM. Ez 620-650€ körül megcsíphető. Persze ebben az esetben marad a játékobi.
Viszont az az L betű nagyon megéri az árát. :up:  :D

Sajnos csak itthon tudok vásárolni, lévén csak itt adnak hitelt. Szóval hitelből lenne a 300D és az obi is, és ez összesen max 400e lehet.
gubitibi

#2683 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 15:52

Idézet: *EX* - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:46

Sajnos csak itthon tudok vásárolni, lévén csak itt adnak hitelt. Szóval hitelből lenne a 300D és az obi is, és ez összesen max 400e lehet.

Olyan hitelre gondolsz, amit mint készpénzt sosem látsz, hanem rögtön a forgalmazó kapja?

#2684 Felhasználó inaktív   *EX* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 15:54

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:52

Olyan hitelre gondolsz, amit mint készpénzt sosem látsz, hanem rögtön a forgalmazó kapja?

Bizony! Áruhitel. Sajna csak így menne. :(  :(
gubitibi

#2685 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 16:16

Idézet: *EX* - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:54

Bizony! Áruhitel. Sajna csak így menne. :(  :(

:(

Wizardnak 28-135 IS-es obija van, azt mondja nem rossz. Írj neki egy privit, bizos segít.

Szerk: egy valami bizos. A 75-300 USM sz@r. Olyan ne vegyél. Nekem van (nem akarod megvenni? :Đ), mert előzetes tájékozódás nélkül bedőltem a 300mm-nek. Viszont kellett a tele. Kész ráfaragás. Lerekeszelve 8-ra, 11-re már jobb, de akkor meg milyen fény kell, hogy kézből megtartsam 300-on? :eek:

Szerkesztette: Thrawn 2004. 12. 01. 16:19 -kor

#2686 Felhasználó inaktív   *EX* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 16:17

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 16:16

:(

Wizardnak 28-135 IS-es obija van, azt mondja nem rossz. Írj neki egy privit, bizos segít.

Köszi!
gubitibi

#2687 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 16:21

Alapobjektívnek (én legalábbis...) Sigma 24-70/f2.8 EX-et fogok venni. Mihelyst meglesz a 300D-m (az se ma lesz... :( ). :rolleyes:  Több helyen nézegettem róla tesztképeket szerintem nagyon jó, és itthon, újonnan 150~160k körül van.  (mondjuk a canon 28-135 IS is...)
mt

#2688 Felhasználó inaktív   *EX* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 16:33

Idézet: m-t - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 16:21

Alapobjektívnek (én legalábbis...) Sigma 24-70/f2.8 EX-et fogok venni. Mihelyst meglesz a 300D-m (az se ma lesz... :( ). :rolleyes:  Több helyen nézegettem róla tesztképeket szerintem nagyon jó, és itthon, újonnan 150~160k körül van.  (mondjuk a canon 28-135 IS is...)

Az edigital-nál a Sigma 137e.
gubitibi

#2689 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 16:49

Idézet: *EX* - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 17:33

Az edigital-nál a Sigma 137e.

pláne...  :D
mt

#2690 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 19:36

Voltam ma fukaréknál, és megnéztem, megtapiztam néhány gépet. Néhány tapasztalat:
- Aki a Minolta Z1-nél egy fikarcnyit is szebbnek tartja az S1IS-t, annak  :fuck: :Đ Egyébként jó a gép fogása, nekem jobban tetszik, mint a Pana FZ3.
- Ha valaki Minoltát akar venni, szvsz a Z10-est felejtse el, közelről megnézve jóval gagyibb hatása van, mint a Z1-nek.
- Pana FZ20: :respect: Nagyon jól néz ki, jó fogása van. Csúcs gép. :up:
- Leica Digilux 2 :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: Még vitrinen keresztül is. :) Igaz, zsebben nem fér el.

Téma megosztása:

• (169 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.