HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#261 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 13. 10:50

idézet:
Ezt írta ma-Zo:

Ha konfigol6ó lenne jobb oldali gomb, az király lenne, mondjuk a diktafon kényelmesebb lenne beszélgetés közben.

A kedvenceket gondolom akkor szintén lehet konfigolni, mert most nem lehet hozzányúlni :(
[/quote]

Remélemis mert ha megjöttek a készülék papirjai megy SW cserére.. :)
Oliver
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor
+ Van egy xbox-om :)
http://www.xbox365.hu

#262 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 13. 11:40

idézet:
Ezt írta [HXT]Oliver:

Remélemis mert ha megjöttek a készülék papirjai megy SW cserére.. :)
Oliver
[/quote]

Ezt nem igazam értem.

Amúgy hol cserélteted le a sw-t?

#263 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 13. 13:19

idézet:
Ezt írta ma-Zo:

Ezt nem igazam értem.

Amúgy hol cserélteted le a sw-t?
[/quote]

SE szerviz vagy mashol csak garit megkéne tartani.. :)
Azt nem értem T300-asomal szépen ment GPRS wap de most Live-os profilok vannak felrakva és állithatok mindent össze vissza... A *****ért nem kérdezik meg mien SW-vel kérem.... :(
Oliver
Oliver
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor

#264 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 13. 18:25

Azt nem értem, hogy mi az hogy ha megjönnek a papirjai.
Telcsi van papir nincs?

másik: Ha SE szervizben csinálják a sw refresh-t akkor megmarad a gari, nem?
Hol vannak szervízpontok?

#265 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 13. 23:35

idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Azt nem értem, hogy mi az hogy ha megjönnek a papirjai.
Telcsi van papir nincs?

másik: Ha SE szervizben csinálják a sw refresh-t akkor megmarad a gari, nem?
Hol vannak szervízpontok?
[/quote]

valakitöül vettem a telot és az elpostazza még a szamlat garilevél... meg ami kell... a gari vesztés azt arra értettem ,hogyha egy független cégnél csináltatnam. Inkabb azt monya meg nekem valaki (szerda estig mert akokr jövök haza) hogyan töltsem le képeket kábelen keresztül??
Oliver

#266 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 06:23

Aha, világos!

más: Senki nem tudja hol vannak szervizpontok Bp-en??? :confused: :eek: :confused: :( :confused:

#267 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 07:04

idézet:
Ezt írta CooLDavE:

Mer'még tanuló vagyok, aztán néha lehetne anyagi problémák :) nincs fix fizetés :) Most is keményen nyárimunkázom hogy meglegyen a mani :(.
Ezért kell VitaMax suxX, mert ugye arra töltök mikor van, és mikor szükség van rá...
[/quote]

Nah, akkor neked is csak azé kell a teló, hogy villogj vele mi? Jellemző... Az ember azt gondolná azé vesznek telót, hogy telefonáljanak vele, bár amilyen a világ manapság, semmit nem arra használnak, amire kitalálták... Mind1, a lényeg, hogy legyen egy telefon, ami szép fényes, és lehet mutogatni :) pénz rajta meg egy szál sem :D

#268 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 07:19

idézet:
Ezt írta Vóbert:

Nah, akkor neked is csak azé kell a teló, hogy villogj vele mi? Jellemző... Az ember azt gondolná azé vesznek telót, hogy telefonáljanak vele, bár amilyen a világ manapság, semmit nem arra használnak, amire kitalálták... Mind1, a lényeg, hogy legyen egy telefon, ami szép fényes, és lehet mutogatni pénz rajta meg egy szál sem :D
[/quote]

:D :cool: :D ;) :D :eek: :D

#269 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 07:21

idézet:
Ezt írta Vóbert:

Nah, akkor neked is csak azé kell a teló, hogy villogj vele mi? Jellemző... Az ember azt gondolná azé vesznek telót, hogy telefonáljanak vele, bár amilyen a világ manapság, semmit nem arra használnak, amire kitalálták... Mind1, a lényeg, hogy legyen egy telefon, ami szép fényes, és lehet mutogatni :) pénz rajta meg egy szál sem :D
[/quote]

kedves vóbert, jomagam is tanulo vagyok csekely penzmaggal (igaz nekem elofizum van es magam fizetem, nem apucianyuci), es igaz csak t68assal rendelkezem, megse telefonalom magam hujere rajta. mert hidd el, egy ilyen telefonnak ezeregy funkcioja van a telefonalason kivul, amire lehet hasznalni, es ez nem feltetlenul a villogas. tobbet emailezek, netezek, wapozok, hataridonaplozok rajta, mint amennyit telefonalok, nem ertem miert is ne lehetne ilyen telefonom. tobbek kozott mar az is egy nyomos erv, hogy tetszik. nem tudom mi beszelt beloled a hozzaszolas kapcsan, de nem kene ennyire lekezelni valakit azert, mert tanulo.

#270 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 08:11

idézet:
Ezt írta Whave:

kedves vóbert, jomagam is tanulo vagyok csekely penzmaggal (igaz nekem elofizum van es magam fizetem, nem apucianyuci), es igaz csak t68assal rendelkezem, megse telefonalom magam hujere rajta. mert hidd el, egy ilyen telefonnak ezeregy funkcioja van a telefonalason kivul, amire lehet hasznalni, es ez nem feltetlenul a villogas. tobbet emailezek, netezek, wapozok, hataridonaplozok rajta, mint amennyit telefonalok, nem ertem miert is ne lehetne ilyen telefonom. tobbek kozott mar az is egy nyomos erv, hogy tetszik. nem tudom mi beszelt beloled a hozzaszolas kapcsan, de nem kene ennyire lekezelni valakit azert, mert tanulo.
[/quote]

Most nem akarok flame-elni, de ha már egyszer leírtad, akkor én is leírom:

1. valamikor anno én is voltam tanuló, de nem az volt az első, hogy a legmenőbb telóm legyen, mert nem engedhettem meg magamnak... Kénytelen voltam a saját magam által véres nyári munkával megkeresett pénzen egy olcsó telefont venni, mert az viszont szükséges volt, hogy tovább léphessek.. (még mindig megvan a telefon)

2. már vagy 4 éve dolgozom, sokkal jobban keresek, mint az átlag, és mégsem az a legfontosabb, hogy milyen csillivilli telefon lóg az oldalamon, valamint soha az életben egy rohadt fillért nem kértem egyik ősömtől sem, mert nem tartottam becsületesnek, hogy míg ők dolgoznak értem, mint az állat, én egy 80k-s telefont vennék meg, mert úgy hozza a kedvem és mert nekem az annyira kell... ne értse félre senki, mindenki szive ügye, hogy milyen pénzen mit vesz, isten ments, hogy én valakit lebeszéljek arról, hogy megvegye, csak az ilyen beszólások, hogy tanuló vagyok, de azé megveszem a 80k-s telefont, de pénz nem lesz rajta, mert nincs rá keretem, az azé eléggé fel tudja ba***ni az agyam... venne inkább egy 27k-s t310-et a maradék pénzen meg telefonlhatna, wapolhatna... stb kb 1 évig...

3. ja és ha már a telefonoknál tartunk, nekem egy szar nokia 3410-esem van... sajna csak ennyire futja... egyenlőre, viszont legalább én tudok is vele telefonálni, nemcsak ott lóg a nyakamban és nézzétek ilyenem van, de nem tudlak felhívni, mert nincs rajta egy fillér sem...

4. ha nem vetted volna észre, nem neked írtam, de akinek nem inge... mind1...

5. bocs mindenkitől ezért a kissé OFF-ért, de így hétfőn reggel egy ilyen beszólással... kissé felrántom magam...

#271 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 08:21

idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Aha, világos!

más: Senki nem tudja hol vannak szervizpontok Bp-en??? :confused: :eek: :confused: :( :confused:
[/quote]

WestEND-be nyugatinal van egy.. Pgsm-boltal együtt kb a közepépn ha jól emlexem..
Oliver

#272 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:02

Vobert, akkor zarjuk is le a temat :) belegondoltam, valahol megertem a felhaborodasodat. en megis ugy vagyok vele, hogy hajlando vagyok sokaig felretenni egy telefonra... mire osszegyulik az ara, addigra azert a penzert ugyis 2vel jobb kategoriat kapok :) igy lett t68asom. es elterveztem mar a t610-et, de az meg odebb van, addigra lesz mar t69 is tuti :)

#273 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 09:08

idézet:
Ezt írta Whave:
Vobert, akkor zarjuk is le a temat :) belegondoltam, valahol megertem a felhaborodasodat. en megis ugy vagyok vele, hogy hajlando vagyok sokaig felretenni egy telefonra... mire osszegyulik az ara, addigra azert a penzert ugyis 2vel jobb kategoriat kapok :) igy lett t68asom. es elterveztem mar a t610-et, de az meg odebb van, addigra lesz mar t69 is tuti :)[/quote]

Rendben van, és örülök, hogy megértettél... hidd el, hogy én is nagyon szeretnék egy ilyen telefont, de egyszerűen nem megy... sajnos sokminden van a mai világban, ami egyszerűen fontosabb, mint egy ilyen telefon... Bár ahogy mennek lefelé a telefonárak, lásd t310 27900-ért szerintem ennek sem kell 3 hónap és 60k körül lesz az ára, bár lehet, hogy kissé meredek kijelentés, de el tudom képzelni, mint ahogy a 310-es ára is 1 hónappal ezelőtt még 49900 volt kamera nélkül! Bár ez most akció...

Lényeg a lényeg, hogy szép telefon, meg jó is, de én egyenlőre csak álmodom róla :D

#274 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 10:01

Egyebkent szerintem telefont pl konnyebben vesz diak, mint felnott. a diaknak nem kell hazaadnia a rezsibe, amit esetleg keres/kap nagyszulotol, az tisztan megy a zsebebe...

#275 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 10:20

Itt van a szervíz, legalábbis ez a hivatalos ami a vodaweben van fent.
[url="http://"http://www.vodafone.hu/segithetunk/szervizeink_szerviz_marka_popup_sagem_budapest.html"]KLIKK[/url]

[ 2003. július 14.: fotel szerkesztette a hozzászólást ]

#276 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 11:19

Valahol a belvárosban kéne.

A westendben, azért megnézem.

Ja és akinek volt már sw refresh, az legyenszives megmondani, hogy van-e az uj sw-ben magyar T9, mert a Live!-os sw-ben ez az egyetlen pozitivum.

[ 2003. július 14.: ma-Zo szerkesztette a hozzászólást ]

#277 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 12:29

Megkérdeztem az Evic szervizt azt mondták, hogy 24 óra, ha sw-t akarok frissiteni, cserefon viszont nincs :(((

Máshol is felfrissitik? Valaki biztos tud szervizpontot!

A sonyericsson ügyfélszolgálatnak tudja valaki a számát?

#278 Felhasználó inaktív   CooLDavE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 14. 19:17

idézet:
Ezt írta ma-Zo:

A sonyericsson ügyfélszolgálatnak tudja valaki a számát?
[/quote]

sonyericsson.hu?
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor ott ül melletted és tudod, hogy sosem lehet a tied" (Gabriel Garcia Marquez)

#279 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 15. 06:22

Ne huzzá' föl! :D

Csütörtökig el kell intéznem, mert utána másfél hónapig nem leszek pesten.

#280 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 15. 07:28

ma-Zo irtam a 'masik' mobilos forumban (t*******), hogy hol talalod meg konnyen, nekem most nincs idom megnezni, kezdodik a melo :(

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.